Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ahogy sétálgattam bp utcáin kedden délután !!! egyszer csak azt veszem észre, ahogy betekintek egy régiség kereskedő kirakatán, nagyon néz az eladó, engem vagy valami mást ami rajtam van !!! aztán nem bírta meg állni aztán kijött elkezdte mutogatni a kalapját a kocsiban, ami a bolt előtt állt !!!  meg hogy milyen egyedi meg mexikóból hozta egy barátja !!! milyen jó, hogy nincs ilyen még egy az országban !!! aztán kérdezte hol vettem az enyémet, vagy talán varrattam !!! igen varrattam, meséltem csak nehezen találtam olyan embert aki meg csinálja, mert hát egy darabot senki sem csinál szívesen, de nehezen találtam egy embert !!! a cölöp igen ő varta !!! rengetegen ismerik mikor mentem a kalapomért akkor még oda sem értem érte, már el akarta vinni valaki más !!! így volt ez a csizmámmal is elmentem megterveztem aztán meg varrattam !!! az idén bőr nadrágot szeretnék csináltatni aztán elég a bőr cuccokból !!! szeretek olyan holmikat hordani amikből csak egy darab van, amit csak nekem csinálnak meg !!! jól esett, hogy az-az ember kijött a boltból aztán megcsodálta kalapomat !!!

19,57h 12-02-2009

 

ma ahogy leszálltam a vonatról nagyon kellemesen fejbe kólintott a friss levegő !!! jó volt be lélegezni szinte a tavasz kezdetleges illatát !!! bár egy kicsit még télre jár !!! de bárhonnan is nézzük, akkor is lassan itt a tavasz, aztán kezd minden szépen életre kelni !!! lehet majd rengeteget fotózni !!!

22,30h 14-02-2009

 

ezt nézzétek meg, no ő egy igazi valós zseni !!! nem manipuláció, valóság !!!  www.ballatamas.com/

22-10h 17-02-2009

 

jó dolog ez a fotózás !!! igaz az én fotóimnak semmi köze a profizmushoz !!! de mégis mikor vissza nézegetem olyan jól el tudok gondolkozni azon amikor készült milyen kellemesen éreztem magam !!! így sokszor feltudok töltődni, az élmények fotóban való meg örökítésén !!! jó vissza-vissza nézni egy-egy emléket !!!

21,45h 19-02-2009

 

ritkán érint valami nagyon jól meg !!! ebben az évben ma kaptam az első igazi meglepetést !!! fotós barátomnak elkészült az oldala !!! engem tisztelt meg vele, hogy megmutassa kívül állónak először !!! nagyon tetszenek fotói, meg az oldala is !!! sokat tanulok tőle igazi remek srác !!!  www.martosiart.hu/

21,35h 24-02-2009

 

"Hideg januári reggel volt, amikor egy ember megállt egy Washington DC-i metróállomáson és hegedülni kezdett. Hat Bach darabot játszott összesen negyvenöt percen keresztül. Ez alatt az idő alatt több mint ezer ember fordult meg az állomáson, legtöbben a munkahelyükre igyekeztek a csúcsforgalomban. Három perc múlva egy középkorú férfi észrevette a zenészt. Lelassított, és egy pillanatra meg is állt, majd továbbsietett. Egy perccel később a hegedűs megkapta az első egydollárosát, egy nő dobta bele a hegedűtokba anélkül, hogy megállt volna. Néhány perccel később valaki a falhoz támaszkodva kezdte el a zenét hallgatni, de kis idő múlva az órájára nézett, és továbbsietett. Legjobban egy hároméves kisfiú figyelt fel a zenére. Anyukája kézen fogva vezette, de a fiú megállt a hegedűst nézni. Nemsokára az anyuka tovább húzta, de a kisfiú közben végig hátrafelé kukucskált. Ugyanez más gyerekkel is megtörtént, kivétel nélkül mindegyik szülő tovább vezette őket. A 45 perces előadás alatt csak 6 ember állt meg zenét hallgatni. Nagyjából 20-an adtak pénzt, de közben le sem lassítottak. Összesen$32 gyűlt össze. Amikor vége lett a zenének, és elcsendesedett az állomás, senki sem vette észre a változást. Senki sem tapsolt, senki sem gratulált.

A járókelők nem tudták, hogy a világ egyik leghíresebb hegedűművésze, Joshua Bell játszotta a zenetörténelem legnehezebb darabjait 3.5 millió dollár értékű Stradivari-ján. Két nappal a metróállomásbeli előadás előtt egy teltházas bostoni színházban lépett fel, ahol a jegyek átlagosan $100-ba kerültek.

Ez egy igaz történet!

Joshua Bell álruhás metróbeli fellépését szociológiai kísérletként a Washington Post szervezte. Azt vizsgálták, hogy egy hétköznapi környezetben, egy alkalmatlan időpontban vajon elismerjük-e a szépséget, megállunk-e hogy befogadjuk, és értékeljük a tehetséget egy váratlan helyzetben.??A kísérlet eredményének egyik lehetséges következtetése: ha nincs időnk arra, hogy megálljunk és hallgassuk a világ egyik legjobb zenészét a zenetörténelem legvirtuózabb darabjait játszani, vajon mi minden más mellett megyünk el észrevétlenül ugyanígy nap mint nap???"

19,32h 27-02-2009

 

olyan jól esett ma, hogy segítségemre sietett az idősebb bácsi meg találni a földem vagy legalábbis utána járni !!! nagyon jó ízűt beszélgettünk !!! a régi szép időkről !!! ahogy jártunk keltünk az illike környékén mesélte micsoda pompában volt a táj évekkel, sok ével ezelőtt !!! mutogatta, hogy szinte minden fa csoport mellett tanyák voltak !!! már csak szinte a fa csoportok árulkodnak micsoda élet volt régen a tanya világban !!! belegondolni is kellemes !!! a régi híres pokoltanya környékén jártam eddig csak hallottam róla !!! ma viszont már tudom hol van a pokoltanyasi iskola épület !!! mindég jól érzem magam az idősebb emberekkel !!! valahogy nekem sokkal őszintébbek, mint a mai kor embere !!! ők még tudnak sok szépet mesélni !!! nem is tudom magam módján nekem is jobban tetszett még úgy vagy két három évtizeddel ezelőtti kor !!!

22,58h 10-03-2009

 

csak olvasom a cry free zenekart mi történt itt a pár nappal ezelőtt !!! a john lord amit koncerteztek vele, hát nem győzöm olvasni a jobbnál jobb, szebbnél szebb dicséreteket a koncertről !!! valami fantasztikus két koncert volt, az évtized koncertjének emlegetik !!! igazán büszke vagyok arra ismerem a cry free zenekar énekesét személyesen !!! még jobban arra már akkor kapcsolatban álltam vele, mikor éltem az életet, ennek igen sok éve !!! még én is meg hívtam őket ide egy rock fesztiválra újszilvásra mikor még csak éppen kezdetleges dolog volt a cry free !!! büszke vagyok rájuk !!! legjobban arra, hogy tudom az énekes milyen őszinte, majd igazi munka gyümölcsét érlelte ekkorára, hogy a nagy mesterrel john lordal muzsikálhasson egy koncerten !!! tisztán vallom, ha elhivatottan hűséggel alázattal csinálsz valamit, majd megtalálod hozzá a megfelelő társakat be érik a gyümölcs !!! nekik sikerült, nekem nem !!! ettől én csak picit vagyok elkeseredve !!! de sokat segít, vannak emberek akiknek sikerült onnan elérni azt ahol én is vagyok, a normális emberhez méltó viselkedésből !!! büszke vagyok rátok cry free !!!

23,10h 10-03-2009

 

Szenzációs Jon Lord - Cry Free hír!!

A Mester nem pusztán udvariasságból magasztalta a Deep Purple Cover Band teljesítményét a március 4-i és 5-i budapesti koncertek alkalmával, melynek legfrissebb bizonyítéka, hogy a pozsonyi koncertekre felkért hazai rockzenekar kevésbé meggyőző produkcióját hallva, még a próbáról telefonált a magyarországi szervező cégnek a Cry Free segítségét kérve. A turnébusz hajnalban indul, hogy a reggeli főpróbán már ki tudják segíteni Jon-t és szlovákiai csapatát. A hazai rendezvénysorozathoz hasonlóan északi szomszédaink is két koncerten élvezhetik Lord mester varázslatos zenei világát, március 11-én és 12-én, Pozsonyban. Az "Orchestra" szerepében ezúttal a Szlovák Rádió Zenekara, a "Group" szerepében újra Jon Lord és a Cry Free.
no erről regélek !!! 

23,18h  10-03-2009

 

Ez nem kutyaf@sza hír gyerekek...az rendben, hogy itthon, de hogy "visszatapsol", aaaaaaz igen! :)
Még a végén világkörüli turnéra invitál :)
És akkor én is beállok a "büszkék vagyunk rátok" rajongók népes táborába... :)
Bár ezt már többször hangoztattam, jóval Lord előtt...igazából mióta ismerlek Titeket :P
Na, hajrá, aztán a beszámolókat szeretnénk látni! ;)  www.cryfree.hu/cryfree.htm

21,08h 11-03-2009

 

tiszta lázban vagyok, annyira örülök a cry free sikereinek !!!

21,10h 11-03-2009

 

A CRY FREE hazaérkezett az elmúlt hetvenkét óra felfoghatatlan eseménysorozatáról! JON LORD első magyar nyelven megtanult és kimondott szava: "KÖSZÖNÖM"! Mindez Pozsonyban!!! Az események felülemelkedtek és túlmutattak a politikán és a magyar könnyű zenei élet elmúlt időszakokbeli történésein
CSAK A ZENEKAR MÉLTÓ A RÉSZLETES BESZÁMOLÓRA!
A kiutazott stáb köszöni a lehetőséget a zenekarnak az életre szóló élményekhez juttatásért!

21,28h 13-03-2009

 

 • Kép "Köszönöm, hogy megmentettétek a koncertemet!"

  Ezekkel a szavakkal és baráti ölelésekkel fogadta Jon Lord a Cry Free együttes tagjait 2009. március 11-én reggel Pozsonyban, a Szlovák Rádió hangversenytermében. A tervek szerint itt aznap és másnap este a Müpából és a Millenárisból ismert "An Evening With Jon Lord" c. produkció szlovák zenészekkel előadott változatára került volna sor, de a 10-én délután megtartott próbán kiderült, a rock szekció nem alkalmas a különleges műsor előadására. Miután a Mester két és fél óra megfeszített munkával is csak a koncert első harmadát tudta korrigálni és betanítani a bizonytalankodó muzsikusoknak, és az egyébként jó teljesítményt nyújtó szimfonikus zenekar még "szóhoz sem jutott", nyilvánvalóvá vált, hogy a produkció nem lesz színpadképes aznap estére, és a koncerteket le kell mondani. Ekkor érkezett az egyetlen lehetséges mentő ötlet, a magyar Deep Purple Cover Band felkérése. A megoldás azért is adta magát, mert az eredeti terv szerint eleve a Cry Free játszott volna a szlovákiai helyszíneken (mely állapot a helyi szervezők saját preferenciája miatt változott meg időközben), és azért is, mert Lord már a budapesti koncertek alkalmával kifejezésre juttatta azon vágyát, hogy legszívesebben Pozsonyban is a magyar csapattal dolgozna együtt.

  A srácokat -akikkel a produkció villámgyorsan életre kelt- végül valóságos messiásként fogadták Jon és énekesei, a menedzsment, a technikai személyzet, a nagyzenekar és a karmester egyaránt. A billentyűslegenda a második teltházas koncert végén úgy mutatta be a Cry Free együttest, mint "a srácok, akiket még Budapesten ismertem meg, és akik most segítségemre siettek a bajban, miközben jól össze is barátkoztunk". A fellépést követő rövid afterparty végén még egyszer utoljára kifejezte háláját, amikor fejet hajtva ezúttal magyarul mondta: "Köszönöm!".

  A két nap alatt a zenekar tagjai együtt ebédelhettek, kávézhattak, és számtalanszor beszélgethettek hosszasabban is a 68 esztendős rockikonnal, aki a jó hangulatú diskurzusok alkalmával biztosította őket, hogy a jövő év közepén várható magyarországi visszatérésekor (melynek programját már tervezgeti is) csak velük lesz hajlandó színpadra lépni.
 • 09,58h  16-03-2009
 •  
 • A "Mester" honlapjára felkerült egy svájci újságírónő beszámolója a pozsonyi koncertekről, melyben elismeréssel említi a Cry Free zenekart is, kiemelve a dobszólót.
  „Cry Free was a bit of a surprise, very to the point, good musicianship an a truly outstanding drummer in the person of Tamás Tatai. Especially his drum solo in ‘Gigue’ was highly impressive, excellent at the first night, but also at the second, when he was giving the audience a totally new and different one.”
  Attila énekes teljesítményét is megemlíti:
  “At the first night Steve Balsamo and Attila Scholtz, the singer of Cry Free, were sharing vocal duties during ‘Pictures Of Home’. Nice to hear two different voices in one song, especially as both of them seem to have about the same range.”

  21,16h  20-03-2009

   

  Kép Óriási hangulat uralkodott a Jon Lord koncertek utáni első Cry Free klubbulin a Crazy Mamában! Az átlagos nézőszám mintegy kétszerese jelezte a csapat iránt megnövekedett érdeklődést. De nem csak a nézőcsúcs árulkodott arról, hogy a zenekar a többek által egyenesen az "évtized koncertjének" titulált szimfónikus rock rendezvény aktív résztvevője volt, hanem a fellépést megelőzően a levegőben vibráló izgatott várakozás és a buli alatti egészen páratlan hangulat is. A műsor végén (kissé hangosabban :-) ) felcsendültek a Jon Lord koncert Deep Purple nótái is, hogy konkrétabban emlékeztessenek fellépőt és hallgatót egyaránt a március eleji zenei csodára. A Cry Free már dolgozik az átiratokon, hogy a következő klubkoncerten, április 25-én, Jon saját szerzeményeiből is adhasson egy kis -orkesztra nélkül is hatásos- visszatekintőt. A zenekar szeretettel köszönti új rajongóit, és a törzsszurkolókkal együtt visszavárja őket az áprilisi "Jon Lord Special" mottójú koncertre.

  Többek között a cryfree.hu olvasói jóvoltából is egy egész sor újabb Jon Lord-Cry Free koncertelemzésre hívhatjuk fel a figyelmet itt a Hírek rovatban is. Kellemes böngészést! Hardrock.hu, Exit, Dionysos Rising, Soproni Rocks és angol nyelven a pozsonyi bulikról Jon Lord honlapján: Jonlord.org.

  11,25h 24-03-2009

   

  sikerült végre megnéznem a cry free & jon lord egy estéjét !!! a pozsonyi koncertet videóra rögzítették igaz a megszólalás ne tökéletes, de legalább láthattam őket együtt !!!  114 percig élvezhettem a koncertet, dalonként felrakták a you tube oldalra !!!  http://www.youtube.com/watch?v=N1w4d_q_5gg&feature=PlayList&p=EBA029854B2CC211&index=0&playnext=1

  19,59h 28-03-2009

   

  nagyon jól érzem magam !!! ma egy fotós rengeteg képem megnézte, aztán rengeteg képemhez írt is véleményt !!! amit párperce raktam fel fotókat, már azt is látta, majd írt véleményt !!! hát nem gyönyörű az élet !!!

  23,14h 30-03-2009

   

  Kép már kezdett sötétedni aztán neki fogtam holdat kattintani !!! úgy gondoltam közben hallgatom a kis sokolom hátha tud még valamit !!! meglepetés ért !!! éppen esti mesébe kezdett !!! nagyon jó volt hallgatni olyan igazi embernek szóló volt !!! ha tehetem máskor is fogom hallgatni !!! este nyolc előtt volt pár percel majd olyan szépen vége lett egy kis muzsikával !!! minden kis manónak ilyet kellene esti mesének hallgatni majd szépen el tudnának aludni !!! még ha felnőtt vagyok is jól esik az ilyesmi !!! darvas iván mesélte a mesét !!!

  21,56h 01-04-2009

   

  Kép nagyon kellemes érzéssel tölt el hajnalban meg este a közeli kis tóban kuruttyoló békák éneklései !!! azt hiszem ez valóban a tavaszt jelzi !!! jókat tudok már heverészni a hintámon is persze a kis sokol az segít !!! nagyon szeretem a jó időt !!! most egy jó ebéd, majd heverészés aztán kellemesen levezetjük ezt a csodás vasárnapot !!! ja meg előbújt a tavalyi kis levelei békám, aztán ő is fújja rendületlenül !!! hát ki ne szeretné a jó időt !!!

  11,40h 05-04-2009

   

  Kép olyan jól tudok szunyálni a hintámon, igaz már néha fáj egy kicsit az oldalam, mert nyomja a hinta fa lécei !!! de valahogy nem is tudnám magam jól érezni egy nagyon kényelmesen kipárnázott hintán !!! nekem valahogy úgy igazi ahogy a természet adta !!! majd persze mindég ki készítem a sokolt !!! aztán mikor kezdem hallani azt, ahogy az emberek elkezdenek mocorogni az utcákon, akkor bekapcsolom a sokolt, majd az ő segítségével még mindég nagyon jól tudom érezni magam a fa hintámon !!! lehet ez azért is kedves nekem annyira mert jómagam építettem ezt a hintát !!! no majd csinálok róla is egy fotót !!! addig meg csak élvezem jóságát !!! jó volt ma rokonaimnál jót beszélgettünk, no meg kattintgattam !!! mikor eljöttem éppen sírásba kezdett kisfiuk, aztán sikerült azt is lencse végre kapnom !!!

  21,08h 05-04-2009

   

  Kép mint mondtam alig ismertem fel a kertet ma !!! nagyon szépen bújik elő a borsó !!! meg minden élő ami csak létezik !!! gyönyörű szépen öltözködik a természet !!! minden észre veszi ezt a jó időt !!! csak csodálkozni tudok a fák virágain !!! holnap már füvet is nyírhatok !!! ez bizony tavasz !!! lehet locsolni kapálni dédelgetni amit elvettünk !!! imádom ezt az időt hintámon is jókat szortyolgatok !!! hát ez igazán kedvemre való idő !!! nem is szívesen ülök itt bent egy percet sem !!! szép naplementék szép napkelték !!! mi kelhet még, csak élvezni kell amit a természet tud nyújtani nekünk !!!

  22,29h 09-04-2009

   

  Kép nagyon jól éreztem magam ma hajnal környékén !!! meg néztem az alcoholica bandát egy koncertjükön !!! néha még a hátam is borsózott annyira jól eljátsszák a dalokat !!! jó a zenészek hozzá állása !!! csak teszik a dolgukat, nyomják a heavy rock & rollt !!! mikor meg érkeztek hozzájuk csapódtam, aztán még meg nem telt a kártyám fotóztam is őket mind a koncerten mind az öltözőben !!! nagyon barátságos arcok lehet velük komolyan beszélni lehet velük viccelni !!! őszinték igazi rockkerek !!! nagyon jól éreztem magam velük, nagyon jól éreztem műsorukon magam !!! ha tehetem meg nézem őket majd még valaholvalamikorvalamiért !!! mert igazán jól éreztem magam !!!

  21,52h 12-04-2009

   

  hű olyan szép helyen jártam tegnap este !!! az A38-as hajó vendége voltam !!! kedves barátaim bevittek az öltöző részbe ahol öltöznek a zenészek !!! ott voltak az amerikai zenészek, meg mi !!! nagyon szép ahogy meghagyták a gépházat, eredeti mivoltában csak egy részében csináltak egy kiszolgáló pultot !!! de a többi részében ott voltak a régi agregátor kapcsoló vezérlő szekrények !!! no meg persze régi stílusú bútorokkal be volt rendezve az egész !!! nagyon jól éreztem magam, még soha nem jártam egy hajó gyomrában !!! sajnos nem tudtam fotókat készíteni !!! de legközelebb ha arra járok kívülről mindenképpen lefotózom !!! van egy nagy terem ahol a koncertek vannak de az öltöző részek csak a zenészek részére vannak nyitva !!! nem is gondolná az ember micsoda szép dolgokat tudnak ötvözni a gépek, kapcsoló szekrények, régi bútorok, bárpult ötvözete !!! nagyon sajnálom nem bírtam fotókat csinálni !!! viszont nagyon jó barátságba kerültem az alcoholica zenekar tagjaival !!! azt hiszem meg érte bőven mind két koncertjükre elmennem !!! ha már nem is muzsikálhatok velük, legalább vendégük lehetek !!!

  18,10h 15-04-2009

   

  azt hiszem ennek így kellene működni !!! ezt érdemes végig nézni !!! ők is barátaim !!! aranyosak, aztán ők nem csak ezt mutatják, így is éreznek !!! példa mutatók nagyon kedvelem őket !!!   http://www.youtube.com/watch?v=zhk6l53hJDc&feature=channel_page

  14,08h 16-04-2009

   

  ma meg érkeztek erdélyi barátaim !!! ők itt élnek fő szezonban !!! majd év végén haza mennek pihenni !!! ebben az évben úgy döntöttek húsvét után jönnek csak felénk !!! hoztak finom erdélyi bort nekem, meg szüleimnek ajándékot, amolyan erdélyi félét !!! olyan de olyan jó volt látni őket, nem az a megszokott komor semmihez nincs kedvem arc volt !!! az az igazi arckifejezés, mondtam is nekik nagyon látszik rajtuk a nem meggyötörtség !!! jó őket újból látni !!! nem látszik rajtuk az az idegbetegség, amit nap mint nap látok magyarhonban !!! aztán bele kóstoltam az erdélyi borba amit hoztak !!! igazán érezni rajta a valódiságát a tőke bor ízét !!! nagyon jóra sikeredett a nap vége, most megyek aztán hunyok pár órácskát !!!

  17-04-2009 21,40h

   

  összefutottam egy régi ismerősömmel !!! sokat jár ki erdélybe !!! ismeri már jól hargitát !!! olyan élménnyel mesélte élményeit, szinte erdélyben éreztem magam !!! olyan igazi emberhez méltón élte át élményeit, majd mesélte !!! szép nagyon szép erdély !!! szívesen eltöltenék jó pár napot, biztos vagyok benne nagyon jól érezném magam ott !!! így, hogy egy-egy napot töltöttem erdélyben sem tudtam eltelni !!! most, hogy ő mesélt dolgokat a szívem erdély felé húz !!! mesélte ő ismert ott egy bácsit aki annak idején szibériából gyalog ment haza erdélybe !!! micsoda remek ember volt !!! az a bácsi mindég a zsebében hordta a katona könyvét !!! az volt a kívánsága, ha majd elmegy az utolsó útra tegyék a zsebébe a katona könyvet !!! mert ha egyszer ki ássák akkor tudják meg hogy ő magyar katona volt !!! micsoda egy remek ember lehetett !!! egy rokonomnak a papája volt !!! meg is kérdezem holnap be tették-e a könyvet a zsebébe !!! úgy érzem ez az ember igazi magyar volt, aki büszke volt arra, hogy magyar !!! ezek nagyon fontos dolgok !!! olyan jó volt hallgatni az erdélyi meséket, amik valós megtörtént dolgok !!! ez most jól feldobott !!! nagyon szép az élet !!! csak tudni kell élvezni !!!

  23,15h 28-04-2009

   

  Kép meg érkeztem a hangszer doktorhoz !!! csak csodálattal tudtam nézni mennyire tudja mit csinál mitől lesz olyan amilyen !!! hallgattam majd csodáltam !!! remek szakember !!! ültem, ő mondja, közben hangszerem kezemben !!! csodálattal hallgatom hangszerem, ahogy hangokat próbálok felszínre hozni belőle !!!  meg a doktort aki meséli hogyan öntött lelket a hangszerbe, majd a zenésznek meg elő kell csak hozni !!! aztán ott a szabó !!! aki szintén lelket önt a bőrbe !!! ráadásul tudja is hogyan kell lelket önteni belé !!! neked csak viselned kell !!! vannak még igazán jó szak emberek !!! boldog vagyok, hogy néha-néha rá találok egy-egy ilyen emberre !!! aztán ez még megtetőződött este, kaptam egy üvegcsével kedvenc italomból !!! azért kaptam mert befogadtam hétvégére egy barátom zenekarát stúdiózni !!! remek nap volt !!!

  22,05h 07-05-2009

   


  nekem is nagyon tetszett a próba. régen nem játszottam már olyan basszusgitárossal, aki ilyen jól hozta az alapokat, mellette pedig nagyon szépen díszítgetett a nótákba. nagyon jó volt. az András is jól hozta a dob alapot, meg az is dicséretes, hogy metronómot használt.

   

  nagyon jók lettek a képek, ilyen jó beállítású koncertfotóink még nem is készültek eddig. látszik hogy régóta fotózol.
  örülök hogy ott voltatok, meg jó volt a Zolit is megismerni végre. úgy látom jó társaság jött össze, remélem sikerül mielőbb összehozni egy újabb próbát. azt hiszem ez fontos !!! jól esik ilyen sorokat olvasnom !!! jól esett a keleti tetején sétálgatnom !!! jó volt ma hallgatnom a sokolom most is az szól !!!

   

   te őrült félelmetes vagy..miért nem mész fotógráfusnak, azzal legalább keresnél is többet. én is merem mondani,hogy te más ember vagy mint a többi így látatlanba is!!!

   

  ilyen sorokat kaptam mostanában !!! jól esik ha valaki, valakik próbálnak elfogadni olyannak amilyen vagyok !!!

  19,49h 18-07-2009

   

   

  Sokat gondoltunk rád és mondogattunk is. Képzeld a parton volt három srác és élőben nyomatták kettő gitárral és most gondoltunk rád ha te is itt lennél csak úgy gitároznál,de nem sajnos na és a harmadik meg dobolt,de nagyon szuperek voltak és énekeltek persze. Kalap volt előttük és dobálták a pénzt ha te is ott lettél volna akkor tőlem sokat kaptál volna az biztos. Akkor egy házas pár is volt az asszony hegedült az ember meg gitáron nyomta az sem volt rossz, persze husi azt mondta lehet cd-ről megy, de szerintem meg nem, na mindegy jók voltak. Szóval már csak te hiányoztál onnan még úgy sem hallottalak zenélni
   
  22,13h 28-07-2009

   

  Kép Tóth Zsuzsanna vagyok. 1977.07.23.-án láttam meg a napfényt Hatvanban, azóta is itt élek.

   

  Évekkel ezelőtt egy koncerten figyeltem fel egy fotósra. Próbáltam látni mi az a pillanat amit meg akar örökíteni. Izgalmasnak találtam. Ez volt az első találkozásom a fotózással és ettől kezdve vágytam rá hogy megfogjam a pillanatot és két dimenzióban adjam vissza.

  Sokat olvastam a témában, a képszerkesztésről, a technikákról bármiről, aminek köze volt a fényképekhez, de csak 2006 nyarán jutottam el az eső exponálásig egy kis kompakt géppel. Annyira tetszett hogy augusztusban lett egy belépő szintű digitális tükörreflexes gépem.

  Már ekkor érdekelt a makróvilág, melyet sajnos még csak az alapobi és egy makró előtétlencse segítségével tudtam megörökíteni. Ma már van egy jónak mondható makróobjektívem. A makróvilág számomra olyan csodákat rejt amit az emberek többsége észre sem vesz és a nemismerés miatt félelem él bennük. Bennem csodálat. Érdekes és új világ ami ha igyekszünk kiismerni, időt szánunk rá akkor meghálálja és megmutatja titkait.

  Szeretem a lepkéket, rovarokat, a pókokat, a hálójukat, a cseppeket és szeretem a virágokat. Annyi szépség van a földön, ezt szeretném észrevenni, meglátni, megismerni, és megmutatni. Keresem az új nézőpontokat, próbálom úgy látni az adott témát ahogy más nem látná. Mindig van aktuális kedvencem, amit addig fotózom amíg meg nem felelek saját magamnak. Hol egy lepke, hol egy kökörcsin, rajongással tudom őket szeretni. Bármire képes vagyok ezért, kaptam már napszúrást, csíptek hangyák, csalán, tüskék, de csak utána érzem ha már elkészült a kép. A külvilágot ki kell tudni kapcsolni egy időre és leereszkendi az apró teremtményekhez.

  A fotózás számomra hobbi,de életformává is vált. A legfontosabb elfoglaltság lett nálam. Szabadidőm nagyrészét ebbe fektetem. Sokat járom a természetet, és sokat nézem más képeit, próbálok ihletet meríteni belőlük.

  Nagyon örülök hogy megtaláltam ezt a hobbit.

  10,40h 02-08-2009

   

   

  Kép tegnap barátaim olyan bort hoztak !!! én még ilyen finomat nem ittam !!! müller thurgau !!! ahogy kortyolgattam, az ízében benne volt a pince összes minden jósága, illata, íze, szaga !!! mintha a pincében ittam volna !!! nagyon finom volt !!! még mindég érzem a hatást, amit kiváltott belőlem !!! pedig őszintén megvallom ittam már finomat !!! de, hogy így benne legyen az italban a jóság !!! hát ez remek érzés !!!
   
  16,49h 03-08-2009

   

   


  Kép hát nem csodás az élet !!! ha meg elégszünk azzal amit kaptunk az élettől, aztán abból építkezünk !!! tegnap nálam járt az oldalamon egy kedves mávos kolega, dunakeszi, én csak így hívom !!! ma már ugyan nem találkozunk, csak itt tartjuk a kapcsolatot a neten, néha küldözget fotókat, sok felé jár, aztán csak ámulok bámulok fotóin !!! ma meg ismét egy kedves vendégem volt az oldalon !!! az, az ember, aki pártfogása alá vett mikor elkezdtem a zenélést !!! kóté bandibácsi !!! nagyon kedveltem a tanárom !!! sokat tanultam tőle !!! mindig is felnéztem rá !!! olyan igazi rendes ember, rendes tanár !!! ez aztán meglepetés mikor itt jár nálam az oldalon !!! hát mondom én szép az élet !!! csak egy dolgod van tisztelni az életet !!! ma még más meglepetés is ért !!! egy lány ismerősöm verseket ír !!! aztán olyan szépen meg írja a mát mai gondolkodású nyelvtanilag maian kifejezőn a mát versekben, hogy az  bámulatra méltó !!! úgy hogy ma nagyon sok jó volt !!!

   
  21,32h 06-08-2009

   

  Kép Talán nem sorolandó az emberi gyarlóság kategóriába az az ösztönszerű tulajdonságunk, miszerint  ha kreálunk vagy szerzünk valamit, azt szeretnénk valakivel megosztani, kritikát várunk tőle, vagy csak egyszerűen abban a hitben tesszük mindezt, hogy amit alkottunk, az talán gondolatokat ébreszt, vagy egyszerűen csak jó megpihentetni rajta a szemünket kicsit. A fotózás egyik szépsége, hogy - a technikai alapok elsajátítása után - egy adott témában mindenki mást lát meg, mást akar megmutatni belőle, ezért is érdemes képeket készíteni és másokkal megosztani, hisz ezekből is teszünk szert némi érzelmi vagy lelki profitra, tapasztalunk és tágulhat a látókörünk. Ez vezérelt engem is, amikor ezen oldal elkészítése mellett döntöttem, hiszen jómagam is szívesen látogatok virtuális tárlatokat, és talán akad, aki az én képeimben is örömét leli. Hiszem, hogy lesz olyan látogatóm, aki meg-megáll egy egy kép előtt pár másodperce elgondolkodva vagy hogy a látványt magáévá tegye, és ha már egy ilyen akad, akkor nem kérdés, hogy érdemes volt-e, oldalam elérte célját. http://orspapa.googlepages.com/home
   
  20,20h 11-08-2009

   

  Kép Kedves Olvasóink! A minap különleges kérés érkezett szerkesztőségünkbe. Egy ifjú hölgy küldte meg bemutatkozó anyagát, aki a rock zene megszállottja és szívesen muzsikálna zenekarban. Örömmel teljesítjük Kacor, alias Kovács Teréz kívánságát, ennek megfelelően az ”Én vagyok a…” főcím most jobban megfelelne a valóságnak, de maradunk a „tradíciónál”, így ”Mi vagyunk a…” rovatunkban Ő a következő „vendég”...

   

  Adatok és bemutatkozás:

  Név: Kovács Teréz
  Becenév: Kacor
  Születési idő: 1991. 12. 22.
  Milyen hangszerekhez értek: dob, gitár, ének és szövegírás
  Főbb hangszer: ének
  Cél: Szeretnék egy olyan zenekar tagja lennii, ahol az elképzeléseimet megvalósíthatom, és a szövegeimet felhasználhatom
  Kedvenc zenekaraim: Black Sabbath, Metallica, Ossian, Pokolgép, P. Mobil, Edda, Republic, Deák Bill Blues Band, Holtidő, Road, Depresszió, Ismerős Arcok, Hungarica, Kormorán, Szkítia, Karthago, Children of Bodom, Treff, Rockin Rock Cats
  Demo anyaggal rendelkezem.

  Egy kicsit magamról:

  Mindent megteszek azért, hogy valóra váltsam az álmaimat, ezért akaratos, határozott és erős személyiségként ismernek. Mindig vannak jó ötleteim és a legváratlanabb helyzetekben is feltalálom magam. Szókimondó ember vagyok. Szeretnek velem a haverok eljárni bulikba, mert ha kicsit ellaposodik a hangulat, akkor mindig kitalálok valamit, amivel felvidítom őket. Rengeteg célom van az életben. Például, szeretnék kocsit venni, hogy el tudjak járni próbákra, egy épkézláb zenekart összerakni, ahol nem veszik félvállról a zenélést, stb. Ezek gyerekes álmoknak tűnnek, de nekem fontosak, és meg is valósítom őket. Imádom a zenét, nem csak hallgatni, hanem „csinálni” is. Szeretném, ha mindig azt tehetném, amit kedvelek. Legfőbb célom most az, hogy egy zenekarba beilleszkedjek, mert egyedül nem fog menni. Rengeteget gyakorlok napról-napra, és kitartóan írom a dalszövegeket. Nem szeretnék mást, csak azt, hogy legyen egy zenekar, amely meghallgatja az ötleteimet, felhasználja a szövegeimet és elfogad engem, mint énekesnőt. Nem vagyok a nyálasan éneklő típus, inkább erőteljes és mély orgánumom van. Sokan mondták, hogy jó a hangom és ne hagyjam elveszni, nem is adom fel egykönnyen! :o)

  Most hogy egyedül dolgozom, megtettem az első lépéseket. Honlap szerkesztés, saját dalok, stb. Rengeteg munkával járnak ezek, főleg hogy mindezt egyedül hajtom végre. A logómat is magam terveztem, szintúgy a honlapomat. Készítettem két videót, melyeket a Youtube-on lehet megtekinteni. Remélem, hogy egyszer eljön az a nap, amikor ennek a sok munkának a gyümölcsét fogom élvezni!

  Biográfia:

  2004-ben kezdtem a zenélést, de ekkor még nem volt zenekarom. 1 évig tanultam gitározni.
  2005-2009: egyfolytában amikor van rá alkalom, akkor dobolok
  2006 óta énekelek
  2006: első zenekarom: Silver Stone /metal/ (Heréd)
  2007: Black Fire /metal/, Mammamut /Rockabilly/ (Gyöngyös)
  2008: Golden Army /metal/ (Gyöngyös)
  2009: Ikszdé /punk-rock/ (Hatvan)
  2009-ben 1 évet töltöttem zeneiskolában légzéstechnika gyakorlással

  Elérhetőségeim:

  E-mail: kacor16@hotmail.com
  Weboldal: www.kacorzene.mindenkilapja.hu

  12,00h 19-08-2009

   

   

  Kép Azon kedves látogatóink, akik rendszeresen böngészik Koncertek rovatunkat, már értesülhettek a legújabb Cry Free szenzációról. A Hammond orgona koronázatlan királya, és a Deep Purple alapítótagja, Jon Lord, első oroszországi turnéjára is a Cry Free zenekart viszi magával. Mint ismeretes, a legendás billentyűs/zeneszerző annyira meg volt elégedve a magyar csapat teljesítményével a márciusi Művészetek Palotája és Millenáris koncertek után, hogy szlovákiai kísérőzenekarát is lecserélte a Cry Free-re a budapesti fellépéseket követő pozsonyi szereplések alkalmával. A Mester már akkor előirányozta, hogy amennyiben lehetséges, a régióban mindig a magyar Deep Purple Cover Band kíséretében kíván színpadra lépni. Azóta már egy németországi felkérés is érkezett Lord menedzsmentje részéről, bár a közös szereplés a helyi szervezők ellentétes preferenciája miatt akkor meghiúsult. Ezúttal viszont minden jel arra mutat, hogy október közepén ténylegesen létrejön egy újabb Jon Lord-Cry Free turné. Erről tanúskodik Jon Lord honlapja, a jonlord.org és az Oroszország-szerte pompázó "band: Cry Free (Vengrija)" felirattal ellátott óriásplakátok. Bár -mivel sajnálatos módon a negyedik állomásnak tervezett Novoszibirszk végül kiesett a turnémenetrendből- a csapat a távoli Szibériába nem jut el, így is 7000 km-t tesz majd meg különböző repülőjáratokon Budapest és az Ural-hegység között.
  A koncertek programját továbbra is a Concerto For Group And Orchestra c. korszakalkotó versenymű, Deep Purple dalok, és Lord mester szólódalai alkotják majd, melyeket a zeneszerző és sztárkarmesterek vezényletével helyi szimfonikus zenekarok és a Cry Free adnak elő, Steve Balsamo és Kasia Laska szólisták részvételével.
  A turné pontos menetrendje:
  2009. október 9. Jekatyerinburg
  2009. október 12. Szentpétervár
  2009. október 15. Moszkva

  16,08h  19-08-2009

   

  Kép Elmentem Augusztus 22-én a Panamai Jack zenekar próbájára szerencsét találni....sikerült is, ugyanis bevettek a zenekarba. Remek emberek vannak ebben a bandában, jó velük együtt dolgozni és a hangulat is remek ha ők összetévednek egy közös zenélésre:) Remélem megállom a helyem mellettük új zenekari tagként.

   

  Köszönet illeti janaanagyot és Szedert.....mert ők bátorítottak azért hogy minden sikerüljön. Köszönöm fiúk!:)

  hát nem szép az élet !!!

  21,54h 24-08-2009

   

   

  Kép UTAMRA INDULOK A PANAMAI JACK ZENEKARRAL !!!

   

  Mióta benne vagyok ebbe a zenekarba, végre megtaláltam a helyemet...jó emberek, jó társaság....és persze a zene is bejön. Most az a nagy harci helyzet hogy eljárok a zenekarral fellépegetni....Jászárokszállást támadjuk meg November 14-én és utána  következik Hatvan város:)Aki eljön a koncertekre az hallani fog tőlünk P-mobilt, Bikinit, Beatricét, Piramist, Deep Purple-t, Judas priest-et, és még sok más jó zenét....Mindenből a legjobbat fogjuk hozni....remélem tetszeni fog nektek:)GYERTEK MINÉL TÖBBEN !!!

  09,12h 15-09-2009

   

  hello!
  udvozlunk a napfenyes miamibol!

  az idojaras csodalatos, minden nap esik egy par percet, de ezt eszre sem lehet venni.

  kb ugyanolyan meleg minden.

  a levego, az ocean, az eso, minden testhomersekletu. ezt mindenkeppen latnod es tapasztalnod kell!!! voltunk a hard rock cafe-ban is.

  keszitettunk sok szep kepet, remelem jok lettek.
  udv. Dori&Joci
  20,37h 28-09-2009