Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép

úgy alakult be telt a blog 1-, ezért itt folytatom a blog 2-ben !!!

20,14h  09-07-2008
 

ma cseszegettek a samsungba frizurám végett !!! pedig csak nem olyan mint a legtöbb emberé !!! nem kopasz és nem egy két milliméteres !!! véleményem a rövid hajú emberekről, hogy igen buták és besorakoztak a világról csak a saját világuk tudása alá !!! ami igazán nem sok !!! gondolják a rövid hajjal okosak és szépek is !!! hát csinálják azt amire gondoltam azzal akivel gondoltam ott ahol gondoltam !!! én meg, próbálok úgy élni ahogy lehetőségeim adják és nem elsiklani az élet alapjai mellett !!! hogy mi is az, mindenkinek más !!! éljenek csak a tesco gazdaságos mellet, én inkább érdeklődöm a természet adta dolgokhoz !!! vagyis igazából magam részéről rühellem a nagyon rövid hajat és az ilyen frizurával rendelkező emberek többségét !!!

22,21h 10-07-2008
 

szét néztem egy kicsit más blogolók közt is !!! gondolkodtam csinálok egy másik blog oldalt !!! de ahogyan böngésztem azt látom már ezt a blogolást is szinte megcáfoltan próbálja mindenki írogatni, sajnos azt sem tudják miről is szólna a blog !! csak írogatnak mint amilyen a világ ma !!! pedig szerintem a blogolás fontos dolog !!!

15,30h  11-07-2008
 

azt gondolom mi emberek nem vagyunk felkészülve erre a gyors technikai fejlődésre sokkal gyorsabban haladnak a tárgyilagos dolgaink fejlődései mint maguk az emberek gondolkodás menete !!! nem értem mért kell mindenből sokezer forma autó, ház, ruha, bármilyen eszköz ami nap mint nap használatos életünkben !!! csak induljunk ki az állatokból nekik nincs szinte semmilyük csak a természet adta lehetőségek !!! mi meg mindenből csak válogatunk ami nem is lenne baj ha valóban emberként viselkednénk !!! mert sajnos mondhatni az állatok is sokszor kulturáltabban viselkednek mint maguk az emberek !!! pedig hát minket meg áldott a sors gondolkodással,  annak véghezvitelével !!! de nem vagyok benne biztos azt amivel rendelkezünk hasznosan is hasznosítjuk !!! úgy is lehet mondani vannak igen okos emberek akik valóban rendelkeznek olyan gondolkodással ami hasznos is lehetne !!! mi meg, akik csak amolyan átlagos gondolkodással rendelkezünk rohanunk a zsenik által kitalált dolgok után,  próbáljuk őket utánozni ami nem megy,  nem is fog !!! ezért vagyunk lemaradva,  nemvagyunk felkészülve a rohanáshoz !!! ami meglehet vesztünket okozza !!! de mi csak rohanunk, hogy nekünk legyen mindenből a legjobb, ahelyett, hogy egy kicsit legalább egy kicsit, csak saját környezetünkben szétnéznénk, értékelnénk azt ami van, nem pedig szinte csukott szemmel rohannánk a soha utól nem érhető dolgok után !!!

21,06h  11-07-2008
 

nemrég jártam egy nagyy gyárban !!! ahol minimál bérért dolgoztatnak embereket !!! azt vettem észre sajnos a minimálbérért is meghunyászkodnak az emberek, igen sajnos eljuttunk odáig, hogy az emberek többsége ebben az országban a semmiért is szinte könyörög mert bizony a minimálbér valóban csak arra elég, hogy az ember a nyomorúságos létét fent tartsa !!! ettől viszont egyre gazdagabbak lesznek mások !!! undorító ez ami mostanában körül vesz bennünket !!!

19,47h  12-07-2008
 

nemsokára megérkezik egy dob felszerelés, remélhetőleg sok koncerten ki fog majd bennünket szolgálni a dob, és tulajdonosa !!! jó lenne már végre tényleg jó zenészeket találni !!!

19,10h  13-07-2008meg érkezett a dob felszerelés hozzám !!! jót beszélgettünk a sráccal, már holnap élesben megszólal majd a dob !!! remélhetőleg jól ki jövünk majd mi és a dobos srác !!! továbbra is keresünk még zenészeket !!!

23,32h  13-07-2008
 

első benyomásom úgy tűnik ez az új srác egy őszinte, és ember !!! kedden lesz vele az első próba, holnap még kap tőlünk némi segítséget, aztán majd kiderül mennyire él a tőlünk kapott segítséggel !!! elég messziről való, de arról a vidékről ahol ő élt, ez idáig jó benyomású ismerőseim vannak bizom benne,  hasonló benyomást fog továbbra is gyakorolni mint ami itt elsőre sikerült !!! mától remélhetőleg még elfoglaltabb leszek a zenélés adta örömök végett !!!

23,46h  13-07-2008
 

ma gyakorlás ezerel,  készülés a holnapi próbára !!! nagyon kíváncsi vagyok mit tudunk hárman összehozni holnap !!! este meg még az utólsó segítséget meg adom az új srácnak, aztán kiderül mennyire lesz aktív,  mennyire gondolja szív ügyének a zenélést !!! 

09-48h  14-07-2008
 

kellemesen látom a párkapcsolatos oldalamon feljegyzéseim többen látogatják mint ami maga én vagyok, vagyis az emlékeim az elmúlt húsz évből a zenélésről !!! nem is tudom mi lehet a fontosabb, a zenélés vagy egy normális párkapcsolat !!! biztos most kocka leszek, de nekem valahogy a zenélés !!! mért is, hát olvastátok, nem akarok én már megint valakinek a szívemből maradt dologból adni !!! de aztán majd ezt is eldönti a sors !!! de már igazán kamatozhatna, ami nekem jó az is !!!

10,00h  14-07-2008
 

felhívtam azt a srácot akivel a múltkor nem sikerült beszélnünk mert nem volt elérhető telefonon, és nem volt otthon, mikor mentünk a lakására !!! azt gondolom mindenkinek meg adható néhány esély !!! abban maradtunk ha rendeződnek dolgai, ő fog hívni !!! azt hiszem ennél többet nem tudok, nem is fogok ez ügy érdekében tenni !!! most már rajta a sor,  labda feldobva, elkapja vagy nem !!!

11,37h  14-07-2008
 

tegnap végre sok hét, hónap után, hasonlóan tértem nyugovóra mint már a múltban meg annyiszor !!! a zenélés adta örömök miatt fáradtam el egész nap !!! ezt a fáradságot viselem tán legjobban !!! most pedig folytatjuk a tegnap meg kezdett próbát, remélhetőleg ma már egy dal össze is áll !!!

09,43h  15-07-2008
 

Szerintem akadnak emberkék akik vissza járnak ide a blogom-ba és ha netán női nemű akkor most biztos meg is haragszik rám !!! de hozzá teszem csak az fog megharagudni aki hasonlóan él, a leírtak előtt, és után !!! nos ma megint csak a nagy igazságra jutottam amit már egy ideje vallok a nő, az egy ribancz !!! mért is, biztosan voltak akik olvasták a kapcsolataim !!!  igen kezdjük a zsuzsinál !!! ma együtt él, és hozzá ment párhónap után egy olyan emberhez aki börtön viselt !!! nem mondja senki hogy úgy meglehet valakit ismerni majd szeretni, hogy be járunk hozzá minden ismerkedés nélkül a börtönbe, és bele szerelmesedünk, majd hozzá megyünk mikor kiszabadul a börtönből !!! ugyan már aki ezt elhiszi az barom !!! ki jött a börtönből majd vállalkozik, abból amit elrejtett mielőtt bement, most van pénze mert a hasonló emberek mint én is megtermelik neki a jó módot !! hát ma a nők ezt eszik, van pénze, akkor imádjuk ha nincs akkor odébb állunk, ribancz az összes nő !!!  ott volt a tündi mikor már nem tudtam neki fizetgetni azt, hogy legyen ez is meg az is odébb állt, hát ….. meg az anyát, mikor az ördög végzet vele egy ….. után !!! ott volt a márti pont akkor kerültem bele a dolgok közepébe mikor egy szerencsétlen srácot már éppen ki használt, és azt gondolta most mindenkivel ….., majd aki megtetszik neki, hát remélem az óta jól beintett neki az élet !!! ott van a legnagyobb ribancz a szilvi !! mikor ki kerültem a máv-tól, bizonytalan lett a munka lehetőségem érdekes már nem is szeretett !!! és gyorsan hozzá ment egy olyan sráchoz akinek olyan szakmája van ami remélhetőleg biztos szakma, mert tanár srác !!! amíg kis emberek szülnek gyereket addig abban a szakmában mindig lesz munka !!! hát tiszta szívből kívánom, lesem merem írni mit hogy ,…… ,……. !!! bizonyára vannak akik most megbotránkoznak de ….. om !!! ez az oldal az enyém, és azt írok, ami pont foglalkoztat !!! miért is van az, hogy ez foglalkoztat !!! ennek is meg van az oka, mint minden másnak !!! de azt elmondom mért dühödtem be ennyire, mert megint egy ismerősömék össze rúgták a port ami még nem is lenne baj, de vajon a jövő nemzedékére gondol valaki az ártatlan kis emberkékre !!! megszületett a kis gyermek egy hónapja tán, és külön költöztek a szülők !!! ha valaki megtudja biztosan támasztani mit vétett a kis emberke !!! amiért érzi azt még szinte látni sem lát, csak foltokat de érzi baj van, azóta nyugtalan, állandóan sír !!! mért merem ezt így le írni, mert azt mondta az anyukája amióta elment az apukája folyton sír a gyermek !!! én még láttam azt is mikor az apuka vitte a kis gyermeket fürdetni, és micsoda örömmel !!! hát nem hinném, hogy nem akarta felnevelni a kis gyermeket, de az anyuka elküldte a srácot, mert ez meg az, az indok, hát mondjátok meg minden férfi bűnös !!! én inkább azt látom sok lánynál az anya nélkül még ….. ,  sem tud vagy fűvel fával ….. !!! és aki úgy érzi nem ilyen, attól most bocsánatot kérek !!!  de ezt most le akartam írni !!!

18,40h  15-07-2008
 

az év napja történik velem !!! élményeim nem tudom megosztani, de az biztos nagyon jól érzem magam !!!

20,15h  15-07-2008
 

azon kívül. hogy fáradt vagyok most nem igazán jut eszembe semmi !!! ülök itt a monitor előtt, és bámulok nem találom fel magam !!! itt ez a fránya világháló, és nem találom fel magam, semmi nem jut eszembe !!!

20,49h  16-07-2008
 

mint igértem legközelebb nem írni fogok magamról, hanem filmet kaptok !!! ma ezzel foglakoztam, aztán, hogy majd kinek, hogy tetszik eldönti mindenki maga !!! most megyek pihenek !!! még van két kemény napom !!! aztán egy nap pihenés,  remélhetőleg megint zene és zene lesz csak a pihenésben  !!!

22,28h  16-07-2008
 

ma megint csak folytattam a kis filmem !!! azt hiszem ez egy kicsit most össze lesz csak úgy gyorsan septiben rakva, aztán majd megpróbálom nem meg mutatni, és akkor még gondolkodgatom rajta, nem egyszerű egy ilyen dolgot meg csinálni, de még az csak hanem meg tervezni az elejétől a végéig !!! most megyek mert még holnap van egy napom a munkából !! fáradt is vagyok,  kedvem meg nincs menni holnap !!!

21,53h  17-07-2008
 

amikor lelkileg össze omlunk azt hisszük itt a világ vége !! én pont az ellenkezőjét gondolom !!! bizonyára mikor ilyen dolog történik az emberrel, az azért van, mert valami nem jól működik !! és azt gondolom valóban nincs értelme össze omlanunk !!! mert ha csak össze omlunk még kevesebb idő jut az új, és még több dolog meg ismerésére ami fontos lehet az életben !! no nem a modern virtuális dolgokra gondolok !!! azt egye meg a fene !!! vagyis nem szabad elkeserednünk hanem szépen menni az úton tovább !!!  így lehetőségünk jut még több csodálatos dolog meg ismerésére, mert bizony tele van csupa csodálatos dologgal az élet, csak nyitott szemmel kell járjunk !!! és minél több olyan dolog történik velünk, ami azt hisszük fáj annál több lehetőségünk, van tovább nyílni az élet csoda szép dolgaihoz !!! mert bizony ha csak hagy az élet folyni bennünket a maga megszokott kerékvágásában akkor minden olyan szürke és semmi változatos nincs benne !!!

22,03h  18-07-2008
 

szeretet azt gondolom ma semmivel nem könnyebb mint régen sőt talán nehezebb mint 20-30 évvel ezelőtt !!!  legfőbb gond, hogy kihalt az emberekből a szeretet !!! annak meg az oka az lehet, hogy mindenféle buta dolgokat felfedeznek emberek, amit nem az emberiség javára, hanem kipusztítására használnak !!! mért mondom ezt !!! vegyünk egy egyszerű pl !!! mobil telefon micsoda jó dolog !!! nekem is van kettő, csak tudnám minek, mert hát én is buta vagyok !!! és hagyom az agyam átverni !!! mivel van, így minden percben akár kaphatok mindenféle információt a világról !!! aminek feldolgozására, mint már említettem egy másik blog-ban, mi emberek nem vagyunk felkészülve !!! olyan gyorsan termelődnek a technika tárgyilagos dolgok, szinte veszekszünk mikor meg jelenik egy újabb darab bármi, hogy nekünk is olyan legyen, még a másik erre célra szolgáló dolgot meg sem untuk de már az újabb kinézetű valami kell mert az dizájnosabb !!! a helyett hogy mondjuk a környezetünkben élő emberek érzéseivel, és azoknak szeretet adásával foglalkoznánk !!! mi nem, mi rohanunk a mindenféle …. után !!!  pedig régen még telefon sem nagyon volt, mégis elvitték mondjuk a kamionok az árut hazánkból az angolokig, még csak fel sem hívtak senkit, mint ma szinte óránként hívja a főnök az alkalmazottat !!! lásd ma sem jut el hamarabb az áru mint régen, pedig ha még meg is állnánk minden telefon hívásnál, mert hát úgy kellene a biztonság érdekében !!!  akkor talán dupla idő kellene az áru eljutásának !!!  vagyis én azt gondolom rohanunk a mindenféle … után és megfeledkezünk a közelünkben élő emberekről mert az agyunk már mindig az új és újabb tárgyilagos dolgokon jár !!! és mivel ez így van azt hisszük a másik nem szeret minket, és ha egy kívül álló ember ránk kacsint attól be ájulunk és a társunkat aki még az is lehet szeretne, ott hagyjuk, ha nem foglalkoznánk minden új és újabb ….. amit ma már szinte követni sem lehet !!! visszább kellene hagyni ebből a sok …..ból és törődni inkább azokkal akikről azt mondjuk szeretjük őket !!! mert hiába lépünk egy új vagy másik kapcsolatba az sem lesz egy idő után jobb !!! higgyétek el mi nem erre a rohanó technikai dolgokra vagyunk gyártva mi emberek vagyunk akik gondolkodni tudunk !! de sajnos mostanság meg van zavarva az elménk a nálunk kicsit okosabb és ravaszabb emberek által ki talált dolgoktól !!! ha bele gebedünk sem fogjuk utol érni a mai virtuális ….. !!! sokkal jobban járnánk ha emberekkel, emberi kapcsolatot vennénk fel, és nem rohannánk mint egy fél őrült !!! csak egy pl, évtizedekkel ezelőtt az emberek össze jöttek mondjuk kukoricát morzsolni és közben danolásztak !!! ma meg csak szinte ha össze jövünk is másnap mit mondunk nagyon jó volt a buli de nem emlékszünk semmire, mert annyira berúgtunk !!! de a buli nagyon jó volt !!! bizonyára vannak akik most kinevetnek, de nem is nekik írom ezeket a sorokat le !!!  

22,46h  18-07-2008
 

pedig nekem is lenne most is még rengeteg dolgom, de inkább most elmegyek, alszom !!! tudom úgysem fogom magam utol érni !!! én is sokat vállalok, de legalább én néha el is gondolkodom !!!

22,56h  18-07-2008
 

most ébredtem és már forog az agyam mit kellene csinálni mert elvagyok maradva ezzel is, azzal is !!! ebből az következik türelmetlen vagyok környezetemben lévő emberekkel, morgolódás a vége !!! no erről beszéltem volna az este is !!! ha türelmetlenek vagyunk pont azokra a dolgokra felejtünk el oda figyelni ami a legfontosabb lenne, ember társainkra !!! mi lesz ebből, ki lépünk a megszokott környezetből, mert azt hisszük esetleg egy másik majd jobb lesz, pedig dehogy !!! mondom mi nem erre vagyunk gyártva, meg kellene higgadnunk, a kevesebbel beérnünk, nem rohanni a mindenféle ..... után !!!! mert sokszor a kevesebb sokkal több !!! mint ahogy már mondották a kevés is több lesz ha a szívedet adod bele !!!

09,40h  19-07-2008
 

tettem nektek hozzászólás lehetőséget, ha van kedvetek nyugodtan írjatok bármit !!!

09,53h  19-07-2008
 

most mit írjak nyílván ezerrel lerágott csont de még mindig a szeretetnél tartok !!! meg látogattam ma egy kedves ismerősöm !!! és valahogy úgy alakult majdnem el lettem zavarva !!! de ha el nem is nagyon rosszul éreztem magam !!! mi előtt meg látogattam őket a barátom nálam járt !!! és mesélte nem rég lett meg a jogosítványa a lányának !!! azt persze mondanom sem kell a srác munkából munkába jár, hogy a normálisnak vélt életmódot tudják élni !!! amit persze ő és sokan mások normálisnak vélnek !!! a feleség ő is dolgozik, és így csak ritkán találkoznak !!!  a gyermekek meg élvezik a jól meg érdemelt mindent amit a szülők meg teremtenek !!! igazából szinte semmit nem kell tenniük mert kényük kedvük meg van a legújabb tárgyilagos dolgok amik ma szinte minden embernél !!! nem akarok most felsorolni !!! nos ma úgy alakult a barátom az egyik melóból a másikba loholt, mint meg annyiszor vagyis csak loholt volna, mert nem jutott neki már csak a kis motor, azzal kellet neki menni a másik munka helyre dolgozni !!! meg sem kérdezte a lánya, és felesége hogy apa vajon kell-e a kocsi délután,. csak beültek és elsuhantak !!!  ezt szóvá tette a srác mikor haza ért !!! de hát már sajnos ez nagyom trend a mai kor emberre !!! és mikor ott voltam náluk mivel nagyon jó barátaim !!! és éppen falatozott a barátom hát meg kívántam, azt amit falatozik és szóltam a kislánynak hozzon legyen szíves egy szelet kenyeret !!! majd leharapta a fejem !!! hogy, hogy gondolok én ilyet !!! az apja szólt lány ne feleselj !!! erre a feleség is elő ugrott, hogy az apa hogy mer így beszélni a lánnyal !!! és hát hallani kellet volna, hogy kiabált a sráccal !!! hú hát megvallom nem is esett jól már utána a szelet kenyér, és a többi étek !!! persze ehhez hozzá kell tegyem azt, is ez is mind a nagy loholás, még meg sincs az egyik tárgyilagos dolgunk már azon gondolkodunk milyen legyen majd a másik amire ezt majd le cseréljük !!! baj van itt nagyon nagy baj az elmékkel !!! loholunk mint az őrült mintsem azt amink van megbecsülnénk, és szeretnénk a környezetünkben élő embereket de nem mi csak loholunk !!! mert ha már egy telefon nem is tudja a kamerát vagy bármi extra tulajdonságot nem is jó !!! mondom én soha nem fogjuk utol érni a technika fejlődését ha bele gebedünk sem !!! megvallom nekem igaz két telefonom van, de nem tud egyik sem semmit, viszont telefonálni lehet mind kettővel !!! még amolyan ősrégi veterán mind kettő nem szeretem a minden percben, váltsunk az új extra szar dolgokra !!! amíg működnek ezek is maradnak !!! nem akarok én már erről írni, talán érti valaki, talán nem mit is akartam én itt a szeretetről írni !!! nem a szar után kellene loholnunk, hanem egymásra oda figyelnünk !!! és ezek a szar tárgyilagos dolgok miatt észre sem vettük magányosak lettünk, igaz van, akinek van társa, de az csak van, és hol a szeretet !!! és ha már nem mosolyog a társunk ránk odébb állunk, egy másik társ után !!! egymásra kellene inkább figyelnünk, és nem a szar tárgyilagos dolgokban a boldogságot keresnünk, azok  csak tárgyak, mi érző lelkek volnánk, ha még nem pusztult ki belőlünk minden érzelem !!! az a baj ezt igazából szerettem volna egykét mondatba bele sűríteni, de olyan nehezen tudom magam kifejezni !!!

21,44h  19-07-2008
 

hát ma egy kicsit megint elszaladt az idő, de legalább nagyon jól érzem magam mostanában a bőrömben, valahogy úgy érzem megint mintha kezdene a zene körül forogni velem sokmindnen !!! és ez jó, nagyon jó !!!

23,05h  20-07-2008
 

ma aztán volt bőség zavara !!! azt sem tudtam hol áll a fejem, délután felfordult minden, aztán már haza is később értem !!! itthon próbáltam a lemaradásaimból valamicskét vissza lendíteni !!! most meg már fáradt vagyok,  megyek és alszom !!! remélem holnap több mindenre lesz időm !!! kellnem is kell megint korán !!!

23,30h  21-07-2008
 

nincs kedvem most gondolkodni !!! ma sokat zenéltem, elfáradtam !!! most megyek megpróbálom magam jól kipiheni !!!

21,48h  22-07-2008
 

ma és tegnap jól leterhelt a zene ebben fáradtam el !!! ez igazán nekemvaló ténykedés !!! ezt nem lehet megunni !!! reggeltől estig,  estétől reggelig lehetne művelni !!! igen írigylem azokat az embereket akik a hobbijukból élnek, van néhány ilyen ismerősöm azokról el lehet mondani nem fáradnak el csak amolyan jó ízűen, mert bizony ha az ember szívesen csinálja azt amit szeret még  a fáradság is nehezebben tör rá !!! most megint megyek, és két napot lehúzok olyan embereknek akiknek termelem a milliókat !!! sajnos munkásnak születtem, ez nem igazán tetszik nekem !!! pedig az amit csinálni kell a mávnál igen csodálatos dolog, ritka féle feladat tán még büszke is lehet az ember, hogy ilyen feladatot csinálhat, mint én is a mávnál !!! kivételes feladat, amolyan nem mindennapi !!! de őszintén meg vallom már két éve csinálom,  nem sok minden ragadt rám a mávnál vagyis hát csak amolyan nyögdécselősen mennek a fejembe a vasúti kocsikon való hibák elhárításai !!! hogy mért van ez, hát azért mert ott is állandóan a zenén jár az agyam,  nem azon ami a vasúti kocsikal történik egy egy úton, nekünk meg helyre kellene hozni a hibákat kiküszöbölni !!! no mindegy, azért csak ragad rám ott is valami !!! de az biztos amit megtudtam volna két év alatt tanulni, annak szerintem csak a felét sajátítottam el ez idáig !!!

21,42h  23-07-2008
 

a változás az életben sokszor jót hoz !!! az ami egy adott pillanatban az élet legrosszabb helyzetének látszik, éppen olyan irányba billenhet tovább, ahol még boldogabb lehetsz mint valaha voltál !!!

19,58h  24-07-2008
 

minden úgy van jól ahogy van !!! abban kell megtalálni az örömöt ami adott !!! persze néha én is el tudok kenődni, pedig nem szabad keseregni !!! annyi klassz dolgot kaptam a sorstól, még hálás is lehetek érte !!!

20,02h  24-07-2008
 

fáradt vagyok pedig most vannak gondolataim !!! megpróbálom reggel ha felkeltem összeszedni, és lejegyzetelni !!!

22,54h  25-07-2008
 

tegnap is kicsit érdekesre sikeredett a mávnál a nap vége !!! mindíg délelőtt minden rendben, délutánra marhulnak meg a főnökök !!! a baj csak az hogy nem értenek ahhoz, amit próbálnak, úgy csinálni mintha értenének hozzá !!! no ez nem azt jelenti mi zsenik vagyunk, de legalább a kocsik közelében töltjük el a legtöbb időt !!! aztán mikor kiléptem a műhelyből leültem a szokot helyemre az új váróterembe, kattintottam néhány fotót !!! úgy lesiben !!! némely ember biztosan nem örülne ha tudná, valaki mint én is, csak úgy lövöldözöm  egy fotó erejéig !!! mikor meg le értem vidékre meg látogattam két ismerősöm !!! egy drága mamóka nem rég jött haza egy kórházból, aztán csak azt a kis fáradságot látom rajta ami  műtéttel jár !!! minden rendben nálla,  nagyon jól esett neki, hogy meg látogattam !!! mondtam neki ha nem jött volna haza akkor elmentem volna oda, ahol volt kórházba !!! hát ezen meg lepődött, nagyon örült !!! de hát szinte egy másfél hét alatt már fel épült annyira, hogy haza engedték !!! mondom én a kevés is több lesz ha a szíved adod bele !!! és mesélte a mamó egy idősebb orvos műtötte,  nagyon szépen beszélt vele, az sokat segített neki a műtét agyilag való felfogásán jól jön ilyenkor néhány normális szó, talán a lelkünket is segíti, de  legfőbb dolog nem szabad elhaggyuk magunkat, mert mindíg van új és újabb !!! majd aztán még meglátogattam egy másik ismerősöméket !!! mikor már meg érkezttem már láttam megint durcáskodás volt a párok közt !!! aztán mondtam nekik, akárhogy is durcáskodnak egymással, ezt amiről ők azt gondolják probléma, csak ők tudják meg oldani, semmi értelme durcásskodni, van házuk okos és szép gyermekeik !!! van autó !!! nincsennek milliárdok, no pont az még jobban tönkre tenné őket !!! akkor nem tudom mi lehet a probléma !! talán az, hogy ők is rohannak a sok gagyi ..... után ami történik a világban !!! ahelyett, hogy néha normálisan beszélnének egymással !!! a pénz biztosan nagy úr ebben a világban, de azért mi mégis csak emberek vagyunk, és erősebbek mint bármi, de mostanában haggyuk magunkat !!! és a sok ..... felül uralkodik rajtunk !!! pedig nem helyes !!! van agyunk, és nem gondolkodunk, miféle dolog ez ugyan, hát még tárgyilagos sok ..... is túl jár az agyunkon !!! öszze kéne már szednünk magunkat, megtalálni az élet csodálatos dolgait, ami szinte mind annyiunk életében a lábunk előtt hever, és nem át kellene rajta taposnunk !!! hanem élveznünk !!! no nem szapulomár megint itt a szavakat !!! értse mindenki úgy ahogyan akarja feljegyzéseim !!! nem akarok okítani senkit sem !!! egy dologban biztos vagyok pénzel a csak a nyomort lehet meg vásárolni ha nemjól bánunk vele, persze szükséges rosz de jól kell bánni vele,  az emberi értéketetet nem lehet pénzel legyőzni csak ha bedőlünk a sok gagyi ..... !!! no most már tényleg megyek !!!

09,42h  26-07-2008
 

sikerült megint jól elfáradnom a saját dolgaim miatt !!! így megint csak holnap ha majd meg ébredek próbálom gondolataim összeszedni !!!

22,04h  26-07-2008
 

arra kell rá jönnöm mégsem vagyok annyira egyedül ebben a körforgásban, vannak még rajtam kívül is hasonlóan gondolkodó emberek !!! tegnap ide hoztam egy srácot akivel nagyon jól megtaláltuk az összhangot, értette is amit mondtam,  úgy is cselekedett ahogy kértem !!! aztán a munka folyamat mellet beszélgettünk magán jellegű dolgokról is, hát vannak még hasonlóan gondolkodó lények ezen a földön !!! egyszer az életben lehetne olyan fesztivál is ahol az ilyen felfogású emberek jönnek össze !!! lehet vetnék egy hátast milyen sokan lennénk !!! mert ugyebár van itt már a buziknak az elmebetegeknek, no itt nem a valós betegekre gondolok hanem arra sok agynélküli emberre amivel tele van a föld nevű bolygónk !!! van itt már mindenkinek joga, csak a valós érzetű embernek nincs !!! egyszóval nem bánnám ha egy kicsit jobban összefognánk !!!  és kibújnánk a rejtve féltett odunkból !!!

09,47h  27-07-2008
 
 

van egy történetem, elmesélem azt amit álmodtam az éjjel !!! valamikor hónapokkal ezelőtt egy fórumon a neten meg jelölt egy lány !!! majd szépen itt a neten megismerkedtünk amolyan virtuálisan !!! mert mire jó a virtualitás, azon kívül, hogy csak lehet beszélgetni, és idegen embereket szédítgetni !!! és ha netán hasonlóan gondolkodik, mint én is régebben, akkor jól rá farag !!! nos hát megismerkedtünk, majd ahogy telt az idő kiderült a lány egy barátomat ismeri !!! hát már rég óta beszélgetnek itt a neten !!! a lány szerelmes lett a srácba !!! mivel én ismerem a srácot, és már egy kicsit ismertem a lányt azt kérdeztem rögtön tőle mit tud ő a srácról !!! hát amit elmondott neki, csak annyit !!! én viszont tudtam a srácnak van komoly kapcsolata, és nemsokára nősülni készül !!! csak valahogy nem tudom megérteni mért kell akkor egy másik embert szédíteni !!! no nem ez nem az én felfogásomhoz illő !!! aztán mivel a srác a barátom, nem akartam neki sem rosszat, a lánynak sem, így csak próbáltam a lányt szépen lebeszélni a srácról, de a lány hajthatatlan volt,  ebbe én bele fáradtam, azt mondtam, sajnálom, hogy ebbe bele kerültem, ezért ki léptem ebből a hármasból !!! amit csak a lány tudott, mert a sráccal nem beszéltem erről soha, nem is akartam, mert nem tartozik rám !!! csak fura hogy szédítget egy lányt, és pár hete megnősült !!! aztán mivel sokat már beszélgettem is a lánnyal telefonon, amit a srác még a mai napig nem tett meg a lánnyal !!! nem értem a lányt sem, mért rohan, ha már figyelmeztetik is !!! rajtam kívül mások is !!! és még majdnem én kerültem ki ebből az ügyből rosszan !!! gondoljon mindenki amit jónak lát, de az-az egy holtbiztos én csak jót akartam a lánynak,  semmi háttér szándékom nem volt a lánnyal !!! a napokban próbált elérni de már nem akarok vele beszélni !!! mert még mindig a srácnak dől be !!! hát az biztos ha majd jól átgondolja tanul ebből az ügyből !!! ilyesmi volt az álmom az éjjel, mert ugye minden részletre én sem emlékszem !!! de ha ez valós dolog lenne az biztos felhívnám a lányt és figyelmeztetném !!!

19,52h  27-07-2008
 

hát most nagyon berágtam !!! amit akartam csinálni filmet nem tudom most az újtelepítés miatt folytatni !!! legszívesebben kidobnám ezt az egész modern .... !!! utálom, utálom ha mindíg csak követni kell ezt a nagyon fejlődő virtuális .... !!! ha valamai jó, akkor mért kell állandóan folyton fejlesztgetni, és a már megszokott dolgok mért nem működnek egy újabb rendszeren !!! hú most nagyon bevagyok rágva !!! mért kell mindíg minden ... után menni és mért vagyunk rá kényszerítve, hogy kövessük ezt a .... !!! nem értem, most fogom és kikpacsolom ezt a ..... !!! mert meggyűlöltem !!!

20,55h  28-07-2008
 

ma aztán lehetett volna lesi fotózni, volt annyi ember a keleti előtt, mint amennyit csak ritkán lát az ember összegyűlve egy pályaudvar előtt  !!! a bomba riadó miatt mindenkit kitereltek !!!  csak hát nem igazán lett volna előnyös ha meg látják, én meg kattintagatom az ideges embereket !!! mert hát volt arckifelyezés rendesen !!! aztán így mivel bizonytalan volt bármi is, sétáltam egy jót a keleti környékén !!! majd valamikor húsz óra után jött egy vonat szolnokfelé !!! addigra már ismerősök is gyültek így nem volt mégsem olyan borzasztó a nap vége, így legalább találkoztunk !! mert ki tudja ebben a rohanó világban mikor ütközünk ismerősökkel !!!

23,03h  29-07-2008
 
 

Az Élet egyetlen esély – vedd komolyan !!!
Az Élet szépség – csodáld meg !!!
Az Élet boldogság – ízleld meg !!!
Az Élet álom – tedd valósággá !!!
Az Élet kihívás – fogadd el !!!
Az Élet kötelesség – teljesítsd !!!
Az Élet játék – játszd !!!
Az Élet érték – vigyázz rá !!!
Az Élet vagyon – használd fel !!!
Az Élet szeretet – add át magad !!!
Az Élet titok – fejtsd meg !!!
Az Élet ígéret – teljesítsd !!!
Az Élet szomorúság – győzd le !!!
Az Élet dal – énekeld !!!
Az Élet küzdelem – harcold meg !!!
Az Élet kaland – vállald !!!
Az Élet jutalom – érdemeld ki !!!
Az Élet élet – éljed !!!

23,08h  29-07-2008
 

ha minden jól alakul, pár nap, és kész a filmem a munkámról !!! sikerült ezt a fránya modern technikát meg pofozni,  működik a program amivel a filmet csináltam eddig !!! igazából már kész a film, de még szeretrném egy kicsit érlelni !!!

14,25h  30-07-2008
 

ma aztán jól ki akadtam !!! a rokonaim egy részét elvittem autóval ide a szomszéd faluba strandra !!! a nagymama kért meg, vigyem őket át !!! aztán ahogy mentünk a nagymama megszólalt, gyerekeim majd legközelebb egy másik szomszéd faluba megyünk, az még közelebb van mint ez, és biciklivel megyünk !!! no gondoljátok mi volt erre a válasz !!! előbb meg írom, mi hogyan reagáltunk annak idején az ilyen alkalmon !!! azt sem tudtuk, hogy ugorjunk ki a bőrünkből örömünkbe, ha elmentünk a szomszéd faluba strandra a rosszabbnál rosszabb biciklinkel !!! mi volt a mai gyermek válasza, persze mama, én ugyan nem biciklizek, szólt az eggyik kis srác !!! mondom én, de ha apád oda adná a kismotrot akkor mennél igaze !!! jóhogy  mondja a kis srác !!! majd még szólt, mama nehogy azt képzeld már, majd biciklizünk, ma már más világ van !!! szóval nagyot fordult a világ !!! ez a kis srác már nagyon tud a kismotorral közlekdni pedig még csak 12 éves !!! nagyon tudja a számítógépet kezelni a játékokkal !! de vajon, tudja azt, talán hogyan kell egy szőlőtőkét felkötözni, vagy szüretelni !!! mert bizony mikor én kisovodás voltam, az én jó apám az első évben arra kért rakjam össze kévébe a szőlő vesszőket, következő évben meg kért kösem is össze a kévéket, majd hordjam ki rakásba !!! és ahogy szépen cseperedtem már a szőlő karókat is ki kellet hordani, ősszel és tavasszal a szőlőből, és így szépen ahogy nőtem mindenben segíteni kellet, mertem volna én így visszaszólni !!! meg sem fordult az agyamban !!! és lám felnőttem, még tán meg is becsülöm amim van !!! nem nem, ez nem azt jelenti én bárkinél is külömb vagyok, csak legalább elgondolkodom egy két dolgon, ami még talán jeletheti is az élet funkciónk szebb és jobbá tételét !!! 

20,31h  30-07-2008
 

ma úgy igazán nem történt különös dolog !!! reggel úgy esett az eső, hogy arra ébredtem mintha úszna a ház !!! ritka nagy eső volt nállunk !!! délután meg a szokásos próba !!! hát megvallom őszintén ha össze szokunk mi akik már vagyunk hárman, jó kis erős biztos játékkal rendelkező csapat leszünk, jó lenne végre tényleg találni egy másik hangszerest, és egy énekest, de valami hasonló felfogású srácot vagy lányt, mint a dobos srác !!! mert hát vele jól megértjük egymást, igaz vannak hiányosságok, de azt egy kis szorgalommal helyre lehet rázni !!! jól érzem magam,  jó vele muzsikálni,  az a legjobb nincs kínlódás !!! megértjük egymást, alkalmazkodunk !!! megadhatná a sors, hogy hosszú évekig eggyütt muzsikáljunk !!!

22,02h  31-07-2008
 

kicsit húzós volt ez a mai !!! valahogy úgy érzem mintha kezdene megint pörögni velem minden, mint amikor még éltem az életet !!! hogy ez mit is jelent !!! hát az unalmas pörgés a mávnál, majd a kedvenc pörgés a zene körül !!! aztán, hogy ez merre fog elbilleni, nem tudom !!! csak óvatosan merem remélni talán tényleg kezdődhet lassan az utólsó harc !!! és hogy ez mit jelenet azt, hogy talán ez az utólsó próbálkozásom a zenében itt magyarhonban !!! mert bizony más körül is forog az agyam szűntelen !!! de ezt még megpróbálom !!! hogy hol is jár az agyam, túl fiatal vagyok én még ahhoz, hogy végleg rabszolga sorba álljak ennek a politikának !!! hisz olyan szép az élet, és még annyi minden várhat rám !!!

21,17h  01-08-2008
 

mesélnék valami valós dolgot !!! egy ismerősöm, aki egyedül élt a szüleivel hát már benne volt az idősebb emberek által úgy gondolt korban jócskán, a nősülésre gondolok !!! hát a szomszédjukba járt egy lány, aki úgyszintén benne volt már a korban, ahogy említettem a legtöbb idősebb ember felfogása szerint !!! nos mikor meglátta az ismerősöm ezt a lányt hát megfordult a fejében, hogy jó lenne, ha talán meg ismerkednének a lánnyal, aki megtetszett neki, ott ahogyan látta a szomszédban sürögni forogni !!! aztán meg ismerkedtek eleinte eljártak együtt kirándulni, és beszélgettek !!! majd szépen felvezettek  egy szerelmet, amint az kiderült !!! és mikor már közelebb kerültek lelkileg testileg egymáshoz, hát bizony mesélték egymásnak, emlékszel mikor ott voltunk kirándulni annyira jól esett volna, ha megfogod a kezem !!! juj és emlékszel mikor meg ott jártunk annyira jól esett volna, ha meg csókolsz !!! és így szépen mesélték a szép emlékeket, amiből szerelem lett !!! majd házasság és ma már a napokban születik a gyermek !!!  ez valós történet, és valós ismerkedés volt, valós emberi érzések és lelkek becsapása nélkül !!! holnap folytatom a ma megszokott virtuális ismerkedéssel !!! ami itt ezen a ….. világhálón is erőltetve próbál működni !!! és lelkeket tönkretenni !!!  tudom, hogy ezek a dolgok nem rám tartoznak !!! én csak próbálom össze szedni azokat a dolgokat amik meg történnek a környezetemben !!! és ami olykor foglalkoztat !!! ha ezeket a sorokat amiket én néha kocka módon össze hordok ide !!! az sem baj !!! talán van aki érti amit akarok itt néha prédikálni, de az is lehet teljesen kockának gondolnak, itt néha !!! nem baj, én akkor is úgy érzem, ezekkel a sorokkal nem ártok senkinek !!!

20,02h  02-08-2008
 

igen úgy éreztem tegnap este kezd megint valami kialakulni a zene körül !!! az biztos ha találok még jó pár embert aki be áll a csapatomba, most sokkal keményebb lesz a harc mint annak idején, ez csak rajtam fog bukni vagy előre haladni !!! de csak akkor ha be állnak mögém, és nem akarnak önállóan cselekedni a panamai jack mint zene szerzés az a bátyámé de az, hogy valaha is legyen ebből valami siker azt sajnos nekem kell megint be vállalni !!! és úgyérzem ez nagy munka lesz, de az biztos ha az első akadájt túllépem onnantólkezdve még élvezni is fogom a csapat magam módján előre haladásának munkáját !!! mindent befogok vetni,  ha kell felveszem az utólsó harcot egyedül, csak álljonak mögém !!! talán csak annyi segítségem lesz, ha az emberek megint kezdenek élőzenét hallgatni !!! mert bizony a nagy ..... nehéz lesz enélkül lekűzdeni !!! 

21,03h  02-08-2008
 

most úgy érzem bekell még lökjek két sört aztán holnap felveszem a harcot a samsungban !!! nemszeretek már oda járni !!! mért is, talán azért mert a máv egyre jobban a két nap alatt kiveszi az összes erőm !!! az mért van, mert annyira sok ember van aki okosnak, és szépnek hiszi magát, de valójában egy semmi !!! nem, nem akarok panaszkodni, de írnék egy pár szót az eggyik napomról a mávnál !!! igazán mi a műhelyben vagyunk, ott kell dolgoznunk !!! ami azt jelenti a hibás kocsikat be hozzák, mi felkészítjük a nagy útra !!! de van az előkészítő bázis, ahol szinte csak átnézik a kocsikat, és indulnak európa felé, és kissebb hibákat elhárítják  !!! és van a pályaudvar, ahonnan indulnak !!! nos az eggyik nap bent voltunk a műhelyben,  dolgoztunk úgy reggeli előtt, már kint voltunk a bázison különböző .... ember utasítására !!! majd mikor már éppen falatoztunk jött egy másik ..... ember, és felállított a regeli mellől, mert a kocsi indulni készül európába, és a páyaudvaron rosszalkodik !!! és mi felálltunk a reggelink mellől, és mentünk !!! nemis lenne ezzel baj, ha mi is legalább annyi pénzbeli juttatást kapnánk, mint azok az emberek akik felállítanak minket mondjuk a reggeli mellől !!! aztán mért is mondom a bázist !!! tegnap kint egy kocsi jelentéktelen hibát jelzett !!! aztán a kinti magosan kolifikált szakembereknek mondott srácok megoldották úgy, hogy bekerült mára hozzánk !!! mi kis naivak bíztunk a kint srácok szaktudásásban !!! és saját magunkat szívattuk úgy egy jó órán kereszetül !!! mire elő vettük a magunk sajátos hiba elhárítási módját, és lám két perc alatt elhárítottuk a hibát !!! és a kocsi mára már jó sok pénzt tudott volna keresni !!! mért mondom a pénzt, mert hát sokan azt hiszik az körül forog a világ !!! és ha tegnap mondjuk a magasan kolifikált ..... szakemberek meg csinálták volna, nem írnék itt ódákat !!! és mondjuk nem kellene mennem a samsungba !!! nem lennék ennyire fáradt !!! és még egy mondat, egy évvel ezelőt csak a műhelyre voltunk öten !!! ma  a három csoportra műhely bázis és pályaudvar, vagyunk ketten !!! értitek, az ember véges, nem gép amit bekapcsolok, és megy amég lenem kapcsolom !!!  de nem panaszkodom, mert ma még le tudok ha kell, a kocsik mellé térdelni, és hibákat elhárítani, de vajon meddig bírom ezt !!! fizikailag biztos sokáig, és idegileg  !!! ja és még ott van a zene !!! nos erre mondtam azt, nem vagyok köteles ezt a politikát elviselni !!! you never can tell what the future has in store for you !!!

22,13h  02-08-2008
 

lássuk csak, van ez a net, hát mire is jó ez !!! sok mindenre, rengeteg hasznos információ kering a világ körül !!! és sokan használják, használnák emberek egymással való meg ismerkedésére !!! vagy netán párkeresésre !!! ami sokszor talán még jól is elsülhet !!! de mi van akkor ha az ellenkezője sül el !!! nos megint egy ismerősömről beszélnék !!! elég rég óta ismerem ezt a srácot meg vallom csalódtam benne !!! ő is egy ilyen netes ismerkedésbe kezdett, sajnos jól kihasznált egy védtelen csupa szív lélek embert egy nagyon szép lányt !!! hogy is van ez, vannak ezen a csodálatos világhálón mindenféle ismerkedési fórumok ahol az emberek saját magukról fotókat raknak fel !!! aztán mi történik, ha még esetleg telefon számot is meg adunk nem biztos teljesen jó ez a fajta ismerkedés !!! nos meglátjuk a lányt akár srácot a bizonyos ilyen oldalakon, hú de szép, vagy nem tetszik stb stb !!! látunk valamit, aztán még az is lehet megtetszik !!! megpróbáljuk vele felvenni kapcsolatot !!! hú ha még esetleg válaszol is micsoda jó !!! de legtöbb esetben nem vesszük fel a kapcsolatot csak virtuálisan, soha nem beszélünk vele telefonon, vagy nem találkozunk vele csak szédítjük !!! térjünk a srácra és lányra !!! meg ismerkedtek a lány bele szerelmesedett a srácba, ha bármikor akart találkozni a sráccal, a srác mindig valami kibúvót talált !!! de hónapokon keresztül szédítette a lányt !!! a lány legszívesebben bármelyik pillanatban ugrott volna ha kéri a sráchoz !!! ha a srác mondja neki ezt !!! de ilyet soha nem mondott !!! csak szédítette azt a lányt, akinek őrült nagy szüksége lenne a szeretetre !!! de közben a srácnak egy komoly kapcsolata volt, van, és ma már férj !!! aztán hogy ez mire volt jó neki nem tudom, nem is értem !!! csak azt tudom ez nagyon rossz tréfa más emberek érzelmeivel játszani !!! ha az-az ember megáldódott szívvel és lélekkel, akivel játszunk !!! azt gondolom nem szabad így ismerkedni pár választás gyanánt !!! ha csupa szív és lélek vagyunk !!! ha nem érdekelnek bennünket az emberi érzések persze akkor ez még jól is eshet a lelkünknek más emberek lelkének játszásával !!! és ha még netán a telefon számunkat is meg adjuk az ilyen oldalakon, akkor még az is előfordulhat, zaklatnak minket hívogatnak, hogy hallják a hangunkat csak legalább annyit. mert bele nem szólnak !!! szóval én azt tanácsolom, ha van szívünk lelkünk a jobbik fajtából, akkor ne kezdjük el ilyen oldalakon párt keresni !!!  mert a srácnál is szerintem az történt nagyon megtetszett a lány, mert tényleg nagyon szép, én is láttam, bevallom én is levelezgettem vele de én legalább fel is hívtam, telefonon is beszélgettünk, még az is meg volt beszélve tán még találkozunk is !!! most úgy alakult kiderült az igazság, a lány teljesen kivan idegileg !!! persze a lány próbálkozott még más srácokkal is ismerkedni a neten pont azért írtam, hogy az történt még zaklatták is telefonon !!! továbbra is tartom ha jó indulat van bennünk, már nagyon hiányzik a szeretet, akkor sem ismerkedjünk a világ hálón !!! mert ha úgy sül el mint a lány esetében, nagyon fájhat !!! az a legjobb módja amit írtam egy másik ismerősömről szemtől szemben nem virtuálisan !!! mert ugye nem ismerjük a másikat, csak látjuk, a fotót róla, fantáziálunk, hát nem lehet csak úgy egy emberbe bele szeretni, ha nem is ismerjük !!! írni meg írhatunk bármit itt a világhálón !!! szerintem a lány esetében a srácnak nagyon megtetszett a lány, mondom tényleg nagyon szép lány !!! ezt is azért próbáltam össze szedni mert ezt a folyamatot egy ideig végig kísértem mint kívül álló !!! próbáltam figyelmeztetni de nem hallgatott a jó szóra, tessék most meg szenved egy virtuális kapcsolattól !!! ez mért van, azért mert igen vannak még szív lélek emberek !!! akiknek hiányuk van a szeretet iránt !!! próbálnak kapaszkodni a maguk módján, elkövetik a hibát itt a neten, mert már annyira hiányzik nekik a szerettet !!! egy dologban biztos vagyok ez a mai föld sajnos már nagyon elkóválygott itt a világűrben !!! ami még biztos ezt, csak szeretettel lehetne meg menteni !!! erre sajnos nem látok esélyt !!! mind annyinknak szeretetre van szüksége !!! éppen ennek hiányában rohanunk a nagy ….. után ebben a virtuális ……ban !!! mert azt hisszük ezekkel a virtuális dolgokkal pótolható a szeretet !!! pedig nem !!! semmi mást nem kellene csinálnunk, csak leülnünk egymással, beszélgetnünk, aztán meg szépen minden ki forrná magát !!! azt hiszem ez megint hosszúra sikerült !!! aztán hogy jó e ez nem tudom, de most ez foglalkoztatott !!! és ha te most azt gondolod mért hagyta magát a lány nem igazán érted mit akartam itt most le írni !!! és nyugodtan rohanj a sok virtuális ….. után !!! persze én is vírtuálisan beszélgetek veled, veletek !!! de nem ártok vele senkinek sem, úgy érzem !!!

20,07h  03-08-2008
 

azt gondolom erről az egész ..... ....., hogy csak akkor lehetsz sikeres ha valamit nagyon szeretsz, arra felteszed azt életed !!! erről majd holnap bővebben, ha megébredek de most elkell menjek pihenni !!! három ..... nap után vagyok !!!

22,33h  03-08-2008
 

jó kis nap volt ez a mai !!! összejött nállam jó pár rendes ember !!! volt zenekari próba is !!! jó beszélgetésekkel megtűzdelve !!! ritka jó egy nap volt !!! hát ez jöhetne zsákszámra !!! ritkán érzem magam ennyire jól, de valahogy ma itt nállam olyan légkör volt ami minden ember életében jó lehet !!! normálisan beszélgettünk, zenélgettünk, megértettük egymást semmi nézet eltérés, mert ami lett volna azt ember módon meg beszéltük !!! mindenki volt eggyért, és egy volt mindenkiért !!! büszke vagyok magamra, hogy megértem azt is ilyen kellemes emberek is még léteznek,  az külön jól esik, összejöttek hozzám !!! nemis tudok nagyon mit írni, mindenkinek kívánok ilyen társaságot mint ami ma itt volt nállam !!!

21,07h  04-08-2008
 

azt érzem nincs az emberek többségének semmi elképzelése úgy erről az egészről ami körül vesz minket !!! itt van pl a munka társam !!! amit próbálok itt szajkózni  már jó pár blogban !!! megint arról lesz szó !!! egy barátja vett olyan telefont ami valami szuperszónikus, most vett ő is egy olyat !!! nem értem, fel nem foghatom mi szükség ezekre a dolgokra, így !!! még az előző szinte  alig használt, de már kell a másik, éppen ez előfordul vele sok más tárgyi dologban is !!! vagy itt a bátyám, vett sok éve egy jópofa zene segédeszközt !!! aztán az még ma is meg van !!! de vett egy másikat is, ami ezt a célt szolgálja, csak más márka név alatt van !!!  azt az újat jószerivel még nem is használta, mert én még nem láttam rajta játszani őt !!! de ez még nem volt elég, mostanában megint vett egy hasonlót, ami jószerivel ugyanaz, csak szintén más márka név alatt van !!! aztán most felvettek egy stúdió demót, három dalocskát,  el van ájulva, annak az embernek a munkájától aki ezt nekik felvette !!! meg vallom én nemvagyok attól a stúdió munkától elájulva !!! hallotam már sokkal jobb munkát, sokkal olycsóbb stúdióstól !!! és mivel most a bátyám el van ájulva attól a sráctól, és úgy mindentől, amit az mond, most meg egy erősítőt akar le cserélni !!! pedig egy olyan erősítője van, amit nagyon sokan meg irigyelnek bármerre járunk vele !!! de most ő attól van beájulva amit annál a srácnál látott, és felvételt készítettek vele !!! nem látom, nem értem mire jó ez !!! sajnos azt gondolom nincs egy önáló gondolatuk az embereknek !!! megyünk az után amit mások diktálnak !!! nem tudom, ha azt mondják ugorjunk a kútba megtesszük !!! ??? hogy mért foglalkozok én ennyit ezzel !!! méne vegye meg ha van pénze rá !!! igen ez igaz való igaz, és semmi közöm ehhez !!! csak nagyon rossz hallani azt amit éppen ezen emberek a környezetükben élő emberekkel művelnek, mert sokszor még egy rakás ..... sem nézik a meletük lévő embereket, úgy beszélnek mint az állatal sem !!! mert hajtanak ezen dolgok után,  fontosabb nekik mint mondjuk a feleségük !!! mert bizony ahhoz illene a legkedvesebbnek lennünk !!! nincs igazam !!! ??? sokal értelmesebbnek tartok egy kellemes estén a társammal egy jóízűt beszélgetni, mint ilyen vacak dolgokat nyomkodni !!!

20,08h  05-08-2008
 

amit igértem a munkámról film sajnos csúszik !!! a youtube oldalra feltöltöttem !!! de sajnos nem jelent meg !!! ki kell derítenem mért, ha oda nem tudom feltölteni, kerítenem kell egy másik oldalt !!!

21,28h  05-08-2008
 

valahogy úgy érzem, mintha kezdenék megint magamra maradni !!! és ilyenkor van az, hogy sokmindent segitenek a hangszerek átvészelni !!!

21,54h  05-08-2008

 

folytatás a blog 3-ban !!!

21,20h  06-08-2008