Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


tegnap megint kimaradáson voltam !!! elsétáltam az A38 hajóra !!! megnéztem ismét az alcoholica zenekart, majd utána a beatalica amerikai csapatot, akikre még a metallica zenekar is odafigyel, majd ha teheti segíti őket !!! nagyon jó volt sok élménnyel gyarapodtam !!! mikor sétáltam lefele a dunához, már csörögtek alcoholicás barátaim segíteni kellene !!! napközben kérdeztem tőlük, vihetek fotózót vagy sem !!! hát azt mondták a rendezők nem igazán örülnek a fotózásnak !!! szomorún vettem ezt a hírt !!! de mégis fordult egy picit más irányban a kocka !!! mert éppen hasonló segítséget kértek tőlem !! kameráznom kellet !!! kaptam egy kamerát aztán azzal rögzíteni a munkájukat !!! jó kis hely az A38 !!! érdemes el látogatni !!! majd aztán éjfél körül irány haza !!! be értem a keletibe mert a golfom azt ott hagytam !!! nem szeretek nem tudok pesten vezetni !!! nem nekem találták ki !!! így golfom a keletiben hagytam aztán tömeg közlekedés meg séta !!! így szoktam én pestre autóval menni !!! meg érkeztem a keletibe hát teljességgel üres pihen mindenki mindenvonat épület sínek emberek !!! egy 24 óra lezárva másik megkezdve !!! pár perc nyugalom aztán indulhat az új nap !!! ezt láttam a keletiben éjfélkor !!! aztán be ültem a golfba majd szépen ki eveztem a városból !!! jó pár piros lámpát nem vettem figyelembe !!! bár ilyenkor már nem nagyon vannak autók !!! így nem volt vészhelyzet !!! talán lehet béna vagyok mert nem tudok pesten vezetni én aki itt vidéken szinte mindenre oda figyelek !!! de pest az nekem orosz !!! sok lámpa zebra rengeteg sáv !!! rengeteg autó !!! nem-nem-nem akarok nem fogok pesten vezetni csak ha nagyon muszáj !!! gondolhat rólam bárki bármit !!! nem tudok arra sok figyelmeztető dologra figyelni majd annak megfelelően cselekedni !!! no csak ki értem valahogy a városból aztán ceglédig meg sem álltam !!! no ott egy kis szusszanás egy üveg italt vásároltam, mert már igencsak megszomjaztam !!! majd irány haza !!! csak szombat vasárnap megyek dolgozni, addig meg csak élvezem a vidéki szabadságot friss levegőt madár csicsergés gyönyörű természet !!!

11,52h 15-04-2009

 

Kép borzasztó híreket kaptam a máv felől !!! háborúznak egymással a mi sorsunk felett !!! nagyon úgy néz ki elveszik az arcképes igazolványunkat ami ha mindent össze vetek kevesebbet fogok keresni egy hónap múlva !!! adtak pár ezer forint fizetés emelést januárban de ha most bérleteznem kell majd akkor az a kiadásom több lesz mint amit kaptam év elején vagyis körülbelül amit adtak fizetés emelést annyival keresek kevesebbet a tavalyi béremhez képest !!! nem tudom mi lesz még, de ez az év nem hétről hétre napról napra nehezebb lesz nekem !!! már a megélhetést értem ebbe !!! itt van zenélnék szívesen éjjel nappal, fotóznék szívesen éjjel nappal !!! e helyett dolgoznom kell fizikai munkát egyre többet egyre kevesebb pénzért !!! nem érdekel az a mondat más is ezt csinálja még rosszabb körülmények közt !!! igen sajnos nagyon nagy baj az is, meg ez is !!! de én nem tudom mért is él a szív ha nem élhetünk nyugalomban !!! rabszolgák vagyunk saját volt országunkban !!! igen ezek ha tehetnék mögénk állítanának egy rabszolga verőt aztán ütnének minket amíg mozgunk !!! nagyon szomorú vagyok most teljesen bizonytalan itt minden körülöttem !!! hiába érzem itt nagyon jól magam ahol élek, ha mihánt kilépek az utcára máris bizonytalan minden körülöttem az emberek belém rúgnak semminek néznek !!! az élményeimbe raktam egy linket érdemes megnézni azt hiszem így kellene mindennek működni !!! csupa szív lélek az a két emberke abban a kis videó felvételben !!! mai terméseimből van itt egy fotó !!! nem is tudom ezen íromány mellé melyik illene !!!

22,35h 16-04-2009

 

Kép nem igazán történt a megszokott dolgokon kívül semmi !!! de mire a nap is elkezdte elhagyni a bolygónk ezen féltekét be indultak a dolgok !!! meg érkeztek erdélyi ismerőseim, barátaim !!! no majd kattintok róluk is egy két kattanást !!! lehet már csak ezt az évet töltik nálunk !!! hisz náluk már most jobb !!! mi jövünk azt végig járni amin már ők keresztül mentek !!! csak nem tudom lesz e erőnk !!! majd mikor meg érkeztek az után úgy döntöttem ki megyek meg lesem, ahogy elmegy a nap bolygónk másik földrészeit be ragyogni !!! aztán azt felraktam oldalamra, most meg megyek, aztán pihenek !!! nincs kedvem igen nincs kedvem mikor az van csak, hogy egyre nehezebb itt minden ebben az országban !!! majd hallgatni, hogyan végeznek ki minket !!! nem-nem a munkával van baj, hanem azzal hogy kizsákmányolnak, szinte lehetetlené teszik azt, hogy magyar nép fent maradhasson !!! erre volna mondókám, majd máskor ezt kifejtem !!! de most úgy érzem a magyar nép ki lesz irtva !!! no majd máskor erről !!!

21,30h 17-04-2009

 

azt hiszem majd inkább holnap térnék ki a ma estéről, muszáj pihennem hajnalban újból munka !!! jó volt a mai este, mint már meg annyiszor !!!

22,30h 18-04-2009

 

nincs erőm írni pár sort sem !!! holnap megpróbálom összeszedni magam !!! le esik a fejem !!!

23,15h 19-04-2009

 

Kép szombaton csak elég későn jutottam gép elé !!! ami nem is baj !!! itt voltak családom egy része aztán nyársalgattunk, jót beszélgettünk !!! persze én kattintgattam is !!! majd vasárnap újból pest !!! este meg mikor haza értem át válogattam az összes fotót, ami készült szombaton még a keletiben majd itthon aztán még vasárnap a keletiben !!! aztán mire végeztem már majd le esett a fejem !!! ma délelőtt meg jártam ceglédet aztán természetesen ott is csináltam pár fotót lesiben !!! érdekel ez a lesizés is !!! nem tudom meg magyarázni, figyelem az embereket, aztán talán sikerül majd néha-néha egy remek fotót is alkotni !!! nincs idő tervezgetni, mégsem kérhetem meg az idegen embereket, hékás akarnék rólad egy képet !!! mert ez pont úgy lenne a jó !!! tudtuk nélkül !!! persze van néha aki észre veszi, figyelem, de még eddig nem szólt senki !!! éppen ezért használom a fuji gépem erre !!! szinte ölből kattintok !!! nem igazán látszódik teljesen, hogy én most fotózok vagy sem !!! most meg kimegyek meglesem a napot, tán sikerül egy két jó fotót csinálnom !!!

18,15h 20-04-2009

 

Kép ma itt járt nálam ricsi a kis barátom, nem sokára óvodás lesz !!! elutaztak szülei pár napra, aztán a mamánál hagyták ricsikét !!! a mamája meg áthozta ide a kis suhancot !!! délelőtt már óvodába volt, próba napon !!! aztán nagyon jól érezte magát !!! no meg délután nálam is !!! kerestem neki a világ hálón mesét aztán nagyon aranyosan nézte !!! persze az egér gombokat ő nyomkodta, ha másik mesét akart nézni !!! velem nehezen barátkoznak itt a kicsik, de ha be lopom magam a szívükbe aztán már nagyon jó barátok lesznek velem !!! persze bizonyára a fotózó masinám is néha az agyukra megy !!! de mikor vissza mutatom nekik a fotókat, akkor már minden rendben !!! jó kis délután volt, este ki cangáztam a határba !!! nem volt valami nagyon szép naplemente !!! persze mindég nem lehet az sem álom szép !!! jó kis friss levegő nagyon jólesett !!! ilyenkor tavasszal kinyitom az ablakom egészen őszig nyitva van, így szeretem aludni az álmokat !!! jó érzés hallgatni az éjjeli állatkák zenéit, a kis szellő suhogását !!! hallani a békák muzsikáit, a közeli tóból ide hallatszik !!! jól tudok ébredni reggel a madárkák zenéire !!! évek óta így teszem tavasztól őszig !!! imádom a természet adta örömöket !!! sokat segít nekem minden napjaimban !!!

22,51h 20-04-2009

 

Kép ma nálam járt megint a kis barátom ricsi !!! természetesen mesét raktam be neki !!! én eddig még csak hallottam szóbeszédből, hogy milyenek a mai mesék !!! kerestem neki olyat amit már évtizedek óta léteznek !!! én nem gondoltam volna igaz amit mondtak a szóbeszédben !!! mici mackó paródiát     találtam jónak !!! www.youtube.com/watch aztán megdöbbentem  annyira csúnyán beszéltek benne a kis figurák, majd hanyatt dobtam magam !!! mondtam ricsinek ezt kiveszem keresek másikat !!! nem ezt én ismerem, szeretem, volt a válasz !!! hát nagyon meglepődtem miken nőnek fel a mai kis emberek !!! nem hinném normális az aki ilyet enged nézni gyermekének aki ilyen filmet megcsinál a kis embereknek !!! borzasztó milyen világban élünk, majd nőnek fel a gyermekek !!! el is ment a kedvem még jobban a médiától !!! ugyan ezt én a you tube oldalon találtam de a televízióban ugyan ez megy !!! borzasztó milyen csúnyán beszéltek benne a rajzfigurák !!! ű nem térek észhez !!! aztán estefelé meg kaptam az alcoholica zenekartól az A38 hajón készült fotókból néhány darabot !!! egy picit piszkálódtam egy fotóval majd vissza küldtem nekik !!! remélem nem sértődnek meg, mert bele piszkáltam egy fotójukba !!! készült közös fotó a beatallica csapattal aztán pont abba piszkálódtam !!! ma meg tegnap nem nagyon fotóztam kicsit most a virágok stagnálnak ki nyíltak bírják egy darabig aztán majd szépen sorba jönnek a többiek !!! úgy érzem azt itthoni tavaszi ébredést sikerült néhány fotóban meg örökítenem !!! most már majd jönnek a zöldség félék kómótosan, aztán én meg majd lesem őket a masinámmal !!! el telt két nap megint  itthon !!! ilyenkor már kicsit ideges vagyok, mit hallok majd holnap megint a világból !!! borzasztó borzadály mi történik ebben az országban, a világban !!! jobb erről említést sem tenni !!!

20,53h 21-04-2009

 

Kép ma próbára tette keresztlányom a fuji gépem !!! elment bp-re valami foci meccset nézett meg a barátjával, engem meg kért adjam oda neki valamelyik gépem !!! bízom benne sikerül neki valami jópofa fotót csinálnia !!! bár ha úgy fogja kezelni mint én első időkben, akkor nem biztos sikerül, de hátha ügyesebb mint én !!! holnap kiderül !!! mindent elmondtam neki, de az ilyen dolgokat úgyis a saját bőrén érti meg az ember, aztán majd kezeli !!! én így ma az utazó obis gépet vittem magammal, hát megvallom lesizni még nem lesiztem vele, így nem is sikerült egy fotó sem amit este készítettem a keletiben !!! de hát próba cseresznye !!! milyen jó, hogy ennyi mindenem van, nem tudom kezelni őket !!! mert ha csak egy lenne, bizonyára azt minden szempontból ki tudnám használni !!! így egyiket erre, másikat arra használom, ami jó sok pénzembe kerül !!! majd egyiket sem tudom maximálisan használni !!! ma pont egy ismerősöm mesélte, meg szerette volna lepni a lányát egy jobb fotózó géppel !!! amire azt mondta a lánya !!! nem kell neki szuperszónikus, mert már így is annyi mindennel foglalkozik, nem lenne ideje még azt is megtanulni !!! ezt becsületes dolognak tartom !!! őszinte volt !!! ez a legfontosabb !!! bizonyára akadnak akik olvassák nap mint nap írásaim !!! így talán emlékeznek mikor az öreg cipészről regélgettem !!! van, igen van sajnos nekem is rengeteg vacak dolgom !!! mégis az öreg cipésszel értek egyet !!! nos megyek, hajnalban még egy nap vár a keletiben rám !!! még annyit, kezdenek a kiéleződött harcok csillapodni az arcképes igazolvány körül !!! csitulnak a háborúk !!!

21,15h 22-04-2009

 

Kép hát nagyon úgy néz ki mai állás szerint még ezt az évet sem biztos ki tudom húzni a mávnál !!! teljesen meg kergültek !!! azt mondja a szakszervezet van az ember, van az állat, meg van egy bizonyos vezető !!! aki nagyon nagy beosztásban van a mávnál majd lehetetlenné teszi a gépészetnél a munkába járást !!! ezt az embert nem lehet besorolni semmi féle fajhoz, mert mindennél rosszabb !!! már csak májusban van szabad jegy, aztán júniustól nagyon úgy néz ki nem lesz mivel bejárnunk dolgozni, hacsak nem bérletezünk !!! pluszban meg még 5% bércsökkentést akarnak bevezetni !!! adtak januárban 4,1% bér emelést !!! most meg elakarnak venni 5% bért, plusz az arcképest is elveszik !!! no most ha bérletet veszek akkor május 30.-ikán megveszem a júniusit !!! majd ha azt szeretném, hogy annak a valamennyi százalékát térítsék a júliusi fizetésnél, le kell adjam július első napjaiban !!! no de akkor már meg kell vegyem a júliusit is ha dolgozni szeretnék !!! no most vannak akik 100 Km nél messzebb laknak azoknak közel 100 Ft a bérlet !!! most van az, miből vesz egy ember aki talán 100Ft körül keres mindenféle pótlékokkal közel 200 Ft körül bérletet !!! plusz van családja, meg sok-sok csekke !!! mert bizony csak utólag fizetnek !!! mit tud csinálni az olyan ember aki messze lakik !!! odébb áll !!! máris van létszám csökkentés !!! de itt még nem is beszéltünk bajnai úrról hogy p… el !!! gyerekek mi lesz itt még, gondolni sem mernénk, ezek mindenre képesek saját vagyonuk gyarapítására !!! ez volt ma a mávnál !!! munka után elsétáltam egy bő ruha készítőhöz !!! készítetek magamnak egy bőr nadrágot !!! olyan jól elbeszélgettünk a bőr ruha készítővel !!! kiderült, hogy nagy magyar híres embereknek is ő készíti a bőr cuccokat !!! mesélt sztorikat ezekről a hírességekről !!! elmesélte többek közt azt is, skótabbak a skótoknál !!! őszintének tűnt !!! szeretem azt ha vannak egyedi dolgaim !!! már készült lábbeleim, majd kalapom, most jön a bőr nadrág, ezeket a dolgokat megtervezem, majd ha a sors is akarja megtalálom hozzá azokat az embereket akik ezt nekem kivitelezik !!! ritka egy példány vagyok talán én is !!! de hát egyszer élünk a földön !!! jól éreztem magam ennél a bőrösnél !!! két három hét, aztán kész is a nadrág !!! azt mondta ilyen nadrágot még nem vart, de úgy látja nem lesz ez rossz !!! no hát türelmesen várakozok !!! volt azért ma egy két kattintás is a városban !!! sokkal jobban is el tudnék lenni, ha éppen zenélhetnék, vagy fotózhatnék, majd ki tudnék belőlük bontakozni !!! így csak meg marad az életnek tisztelése majd elfogadása annak, amit ad a sors !!! csak tudnám mért ezt érdemli aki becsületes !!! itt most az összes dolgozóra gondoltam ebben a volt magyar országban !!!

23,15h 23-04-2009

 

Kép tudom kicsit másként gondolkodok mint az átlagember !!! de így talán megtudom őrizni józan ember mivoltom !!! szörnyű ami történik körülöttem bizonyos körökben !!! épen ezért nem is mozdulok itthonról ki nagyon, csak ha muszáj !!! bármerre megyek, csak nem igazán jót hallok látok !!! a körülöttem régen barátnak hitt emberek is nagyon meg változtak !!! persze értem én, hogy ez meg az !!! de nem vagyok biztos, jó az nekünk ha követjük azt ami történik a világban !!! fura egy hely ez a föld nevű bolygó !!! mindenki keresi mikor hol jó !!! rohanunk-rohanunk az utolérhetetlen után !!! bele lovaljuk magunkat olyan dolgokba amiből aztán hosszú évek során sem tudunk kilépni !!! hát nem az volna jó ha egy meg álmodott dolgot taposnánk aztán jól ki építenénk !!! dehogynem !!! de ha nincs hozzá segítségünk, avagy pénzünk, akkor csak rabszolgák lehetünk !!! hányat vet sokónkat a sors !!! remény, nincs itt már reménysem !!! a hatalmasok mindent kizsákmányolnak !!! ártottak már nekem sokan sokfélét !!! én is tudnék ártani !!! de sokszor elgondolkodom, most én is tegyek másokkal rosszat, még ha ártott is nekem !!! nem-nem, maradok ilyen inkább, aztán élvezem azt amit a természet segít !!! már amit nem pusztítottunk ki belőle !!! én még csak szerencsés vagyok, de mi lesz a jövő nemzedékével !!! jövő nemzedéke minden rendben !!! ??? jövő nemzedéke biztos rendben !!! ??? áldja meg a sors !!! ma beszéltem a kis barátom szüleivel !!! aztán mesélik a kis suhanc a három nap alatt nagyon rossz irányba fordult még távol voltak !!! nagyon csúnyán beszél !!! szem majd fültanúja is voltam ennek !!! valami csínytevést követett el !!! aztán az apja rá szólt !!! majd a kis barátom nagyon csúnyán szólt vissza az apjának !!! aki egy kis odacsapással meg intette !!! majd ahogy beszélgettünk elmeséltem nekik nálam milyen mesét vagy paródiát nézett a kis ricsike !!! no ott tanulta ezeket a szavakat mondják a szülők !!! pedig tényleg csak pár percet nézet belőle a ricsike !!! hogy mennyire meg maradtak benne ezek a csúnya szavak !!! lelki furdalásom is lett nyomban !!! nálam nézett a kis fiú olyan általam mesének hitt filmet amiben csúnyán beszéltek a mese figurák !!! nem gondoltam volna ezek a csúnya szavak így meg maradnak a kis ricsiben !!! de honnan gondoltam volna én azt majd abban a kis mese filmnek hitt filmben így beszélnek a mese figurák !!! nagyon le vagyok maradva ilyen szinten a világtól !!! de nem hinném azt, hogy ettől kevesebb lennék bárkitől !!! sőt még jobban azt gondolom jó nekem ez az emberi tempó, amivel én haladok a világ után !!! ma is olyan jót szunnyantottam a hintámon !!! persze ha ezt elmesélem sok embernek, tiszta lükének néznek, hogy én egy fa hintán tudok aludni, majd még jól is érzem magam !!! itt járt ma papám egy unokája !!! meséli délután három óra körül kezd dolgozni aztán hajnal ötig biztosan dolgozik majd !!! de milyen jó mert így több pénzt kap majd !!! hát én azt mondom inkább még ha majd kevesebb pénzt is fogok keresni a jövőben, mert nagyon úgy néz ki jelen helyzetben !!! akkor sem fogok több munkát vállalni !!! ha zsíros kenyeret eszek hát azt fogok !!! de még szeretnék élni !!! nem pedig pár év múlva elhasználódva egy rakás föld alatt feküdni !!! mert bizony mondom ha elhasználódunk a kaszás jön aztán visz !!! nagyon sajnálom azokat az embereket akik hajtanak mint az őrült aztán idegbetegek !!! mint a papám unokáját is aki még csak úgy húsz lehet !!! tudom nem sok lehetőség van, szinte semmi !!! ezért vagyok talán kicsit szerencsésebb mint a mai fiatalabb nemzedék !!! tudom itthon lógok szüleim nyakán !!! de valahogy nincs is kedvem vállalni azt amit sokan csinálnak !!! amit muszáj sok embernek csinálni !!! tudom én megint prédikálok !!! sokkal jobban esne nekem is ha csak csupa szépet jót prédikálnék !!! de én is csak kicsi agyammal írom, amit látok hallok a világból !!! azt hiszem inkább most befejezem elég volt mára a rosszból !!! kint jártam ma a határban,  valahogy úgy érzem ma csak amolyan komorkás fotót csináltam !!!

23,45h 24-04-2009

 

tKépegnap este kicsit hosszúra nyúlt !!! eljöttek barátaim, aztán jót beszélgettünk !!! ma hajnalban mentem aludni, majd két három óra pihenés után irány a főváros !!! kicsit gyűrött voltam !!! ők rá értek, mert ma nem dolgoztak, nekem mennem kellet !!! este munka után sikerült egy két lesi fotót csinálnom !!! végül is ha hagyná az élet azt csinálnom amit szeretek nem is volna nekem semmi bajom !!! de sokan vagyunk így ezzel az érzéssel !!! én legalább néha tudok egy kicsit kedvteléseimnek élni !!! mert robotolás csak tönkre teszi az embert !!! értelmetlenül gürizni, hogy mások élhessenek !!!  holnap remélhetőleg sikerül pécs környékére eljutnom !!! egy barátom kísérem el, árut szállít arra a környékére !!! természetesen fotózó az lesz nálam, aztán autóból megpróbálom megörökíteni amit látok !!! most muszáj pihennem mert elég korán indulunk hajnalban !!!

21,45h 26-04-2009

 

Kép fáradt vagyok !!! meg jártam ma a mecseket !!! rengeteget fotóztam nem sok lett jó, mert autóból fotóztam !!! raktam fel fotókat a fotós oldalamra !!! el tudtam fáradni !!! hajnal 3-kor keltem !!! még holnap felmegyek pestre, de sietek haza aztán pihenés !!! egy hangszerem rosszalkodik !!! talán találtam embert akire rá merem bízni !!! holnap kiderül !!! most húzok, eddig válogattam a mai fotókat !!! ha nem csinálom meg most, csak feltorlódik !!! mert holnap sem indulok útnak gép nélkül !!! nem érezném magam jól gép nélkül !!! nyugati pu-ra érkezem !!! még pár hétig van arcképes !!! aztán nem tudom, hogy lesz !!! ha valóban elveszik akkor nem tudom mikor fogok más irányon járni vonattal, talán soha !!! nem lesz rá pénzem !!! no nem panaszkodom, hasznosabb ha elmegyek pihenni !!!

21,55h 27-04-2009

 

Kép fönt jártam ma a fővárosban !!! de valahogy olyan idegenül éreztem magam !!! mintha ez a város már nem is a miénk lenne !!! olyan-olyan idegen volt minden !!! le szálltam a nyugatiban, aztán próbáltam körül nézni, de valahogy nem találtam célpontot, a régi célpontokat !!! mindenhol csak építkezés, vagy már új épület !!! fotózni sem volt kedvem !!! pedig már időben ott voltam olyan igazi reggeli fények uralkodtak !!! nem is tudom !!! úgy megváltozik minden körülöttünk !!! mikor végeztem dolgommal lehetett volna időm, de nem volt kedvem fotózni, így fel ültem a vonatra aztán indultam haza !!! úgy-úgy elmúlik minden !!! jönnek mennek átalakulnak a dolgok !!! közben mi emberek is meg változunk, ki-ki maga útját járja, vagy próbálja !!! egy kettőt azért mégis kattintottam !!! úgy kedvtelenül !!! olyan idegennek érzem magam saját országomban !!! valami ilyesmit váltott ki a mai délelőttöm a fővárosban !!!

22,55h 28-04-2009

 

Kép kicsit elhúzódott itt az este !!! kint jártam a határban !!! naplementét néztem, meg esti fények mellet fotóztam a falunkban !!! ezeket a fotókat készítettem el !!! de most már megyek aludni !!! most látom mindjárt éjfél !!!

23,58h 29-04-2009

 

 

 

Kép igen, igaz nagyon tele van az idegrendszerem, ezzel ami itt történik !!! mikor meg azt mondja valaki, hogy a vasutasok, ha sztrájkolnak, akkor mindenki sztrájkolhat !!! igen nagy baj van azzal az emberrel, aki ezt mondja !!! mert nincs tisztában azzal, ami történik ebben az országban !!! vajon neki jó ez ami van !!! ??? meglehet igen !!! én azt mondom szörnyű nagy baj, hogy országunkban már szinte mindenkit kizsákmányoltak, aki fizikai munkával keresi kenyerét !!! most elérte a vasutasokat is !!! mondhatunk itt sok mindent a zsidókra, igen ők is részt vesznek abban, hogy elvegyék az országunkat !!! sőt már el is vették !!! de abban meg egy barátomnak van igaza !!! nem a zsidókra kell fogni mindent, mert ha szembe nézünk a magyar vezetőkkel, a főnökeinkkel, ők talán magyarok !!! hát a magyar a magyart sokkal jobban kifossza !!! tán ők árulják földjeinket, terméseinket, embereinket, tetteinket a zsidóknak !!! csak egy példa ha gazdasági válság van, mit csinálnak a magyarnak mondott b…ba vállalkozók, kft tulajdonosok kizsákmányolók !!! akkor most fizetés csökkenést vetünk be, de a mi hasznunk akkor is meg lesz !!! vagy a bankok amik a zsidók kezében van, akkor most megemeljük a tartozásokat még mindég a dolgozó fizet !!! ebben az országban csak az fizet rá aki dolgozik !!! nincs lelkifurdalása a rablóknak !!! nézzétek csak itt ez a lány !!! még én hordtam óvodába, majd iskolába annak idején !!! mára meg nőt, ma ballagott a középiskolából, van egy szakmája vajon eltudja majd kezdeni az életet !!! én már csak-csak láttam már valamit a világból, vajon ő fog majd !!! ??? kaptam ma egy barátomtól olyan zenét ami teljesen elmondja mi történik itt most !!! én letöltöttem, itt van ha akarod tudni mi az igazság töltsd le !!! www.divshare.com/download/4540684-35d szépen elbúcsúzom az áprilistól, gratulálok magamnak !!! szomorú dolgok ezek nagyon !!! volt, talán van még !!! de nem lesz magyar, sem magyar föld !!!
22,08h 30-04-2009

 

Kép vendégeim vannak !!! egy dobos barátom szeretne demót készíteni !!! nem találtak olyan helyet ahol meg tudták volna ezt oldani így meg kért ne tudnák-e segíteni !!! csak annyi a szerepem helységet biztosítok nekik !!! ez így nekem is jó mert hozott egy stúdiós manust is aztán tán még én is tanulhatok tőle !!! no ez a zenekar már itt volt az este !!! ezért írok most !!! tüzet raktunk nyársalgattak a városi zsiványok !!! bízom benne jól érezték magukat !!! ma felvételt készítenek no meg a barátnők majd bográcson főznek !!! jó kis napnak nézek elébe  !!! jól érzem magam ha hasonló gondolkodású emberek vesznek körül !!! kicsi lángnál még szólt halkan a gitár énekszóval !!! olyan igazi zenélős hangulatú beszélgetős tűz mellet melegedő emberekkel telt az este !!! no persze azért akadt egy kis kedvenc italom is !!! no majd regélek még most megpróbálok fotók közt nézelődni, mert hát az is készült, no mindjárt kiderül akad vagy sem használható közülük !!!

07,00h 02-05-2009

 

elfáradtam !!! jó kis nap volt !!! leragad a szemem !!! majd próbálok időben kelni holnap aztán fotókat válogatni !!! sokan megfordultak ma nálam !!! jövés menés jó volt minden !!!

21,16h 02-05-2009

 

kellemesen telt a tegnapi nap !!! itt volt a zenekar csinálták a dolgukat felvették a nótákat !!! kint meg főtt a bogrács étel !!! én már korán keltem ők csak jóval később értek ide !!! nehezen bírtak felkelni az előző esti finom italok megfárasztották őket !!! de végül sikerült mindent felvenni !!! jól esik sikerült segítenem !!! bár ezt igazán saját zenekarral kellene már meg érni !!! de tegnap is hívtam egy srácot aki szépeket jókat mond !!! de mégis úgy dönt nem áll be közénk énekelni !!! én magam részéről már el is temettem a jack panamai ügyet !!! a remény az ami néha még túl próbál lépni rajta, majd magával húz !!! senki nem foglalkozik jackkal csak szavakban de szavakból nem élünk meg !!! tettek mezeire nem lehet csak szavakkal lépni !!! tenni kell azért ha szeretnénk a fákon gyümölcs termést látni !!! végül is nem saját zenekar saját barátaim gyűltek itt tegnap nálam össze !!! viszont újabb barátokra leltem !!! nagyon jól össze tudtunk dolgozni !!! minden olyan gördülékenyen működött !!! remélhetőleg sikerül ma néhány fotót előhívnom !!! aztán felrakni az fotós oldalamra !!! most viszont sajnos el kell menjek látogatóba kórházba !!! majd egy névnapi ebédre !!! aztán este ha meg érkezek még majd a mai fotó termést is elő kell vegyem, amit majd még ezután készítek !!! tegnap meg is kérdezte a kisebbik keresztlányom anyós jelöltje !!! hogy én mindig fotózóval a nyakamban járok kelek !!! ő ugyan még csak kétszer látott de máris feltűnt neki !!! párnapja a ballagáson meg tegnap ők is el látogattak hozzánk !!! még nem jártak itt ezelőtt !!! de úgy érzem nagyszerű barátság alakul ki az ő családjuk közt, majd a miénk közt !!! meg is invitáltuk őket egy nyársalás, avagy bográcsolásra !!! no majd később !!!  úgy látom egy kellemes napnak nézünk most is elébe !!!

09,06h 03-05-2009

 

Kép volt pörgés rendesen a hétvégén !!! azt hiszem olyan igazi rendes hétvége volt !!! pihenni sem volt időm !!! no majd szerdán bepótolom !!! fotók, rengeteg fotót készítettem !!! már a mai ebédnél nem volt erőm annyit fotózni !!! persze készült néhány !!! sikerült az összes fotót amit szerettem volna előhívni !!! fent vannak a z fotós oldalon !!! előhívás közben éppen a szkíta zenét hallgatom !!! teljesen jó amit csinálnak úgy elgondolkodik az ember !!! elkeserítő amit a rablók ezzel a szép országgal csináltak !!! ezt a szkíta zenekar hatása miatt írom !!! mikor annyira jól esett, amit mondott a nálam vendégeskedő zenekar egyik tagja !!! ez a hétvége nagyon jól esett neki !!! nagyon jók volnánk mi magyarok már akik itthon maradtak !!! de mi vagyunk a parasztok, akiket a rabló királyok tönkre vágtak, felhasználtak a csatájukra !!! el is megyek pihenek nem gondolkodom !!! nem rontom el, azt amit kaptam új barátaimtól a hétvégén !!! igazi rock & roll uralkodott én dimenziómban !!! ez jól esett nagyon !!!

21,33h 03-05-2009

 

Kép nem irigylem azokat az embereket akik nagyon sok órákat dolgoznak !!! éppen én is csak haza estem, de máris szinte megyek vissza !!! nekem csak az a szerencsém, hogy holnap ha haza jövök már nem kell vissza mennem !!! két nap itthon !!! vásároltam ma egy veterán fotó masinát, majd készítek róla fotót !!! szinte ingyen kaptam nem bírtam ott hagyni !!! plusz vettem még egy kis objektívet !!! annyira olcsó volt ez mindkettő, nem bírtam ott hagyni !!! ez talán betegség !!! vagy talán újabb lehetőség a fotózásban !!! ja van egy rahedli cuccom aztán alig használom !!! de jó volna !!! no mindegy megyek !!!

21,42h 04-05-2009

 

Kép szokványosnak indult a mai esti keleti lesim !!! kattintgatás közben észre vettem !!! egy fiatal srác valamit forgatott a kezében egy madzagon !!! elkezdtem fotózni !!! a peron túl oldaláról !!! észrevette !!! csináltam jó pár fotót ahogy ott izgett mozgott, mint valami mutatványos !!! ezt ő érezte látta !!! majd át sétált hozzám !!! meg kérdezte !!! én most őt lefotóztam !!! igen mondtam !!! de mikor már mellém állt azt gondoltam, ha neki baj, hogy lefotóztam kitörlöm az összes fotót !!! nem ez történt !!! ha adna egy e-mail címet hajlandó lennék elküldeni a fotókat !!! őt még így soha nem fotózta le senki !!! természetesen !!! de ha már így van akkor mutatványozzon még !!! így csináltam még pár fotót róla, aztán kezet nyújtottam, majd azt mondtam küldöm a fotókat, de most mennem kell a vonatra !!! a fotók éppen most szálingóznak az e-mail címére !!! úgy döntöttem ha nem felelnek meg neki a fotók meg írom szívesen csinálok róla pár fotót a keletiben esténként munka után, aztán hátha tudunk valami jobbat is összehozni !!!

23,25h 05-05-2009

 

Kép korán keltem ma !!! reggeli szép fényeknél tapogatóztam a gépemmel !!! természetesen a kertünket pásztáztam be !!! rengeteget fejlődtek a növények !!! nem lehet őket utol érni !!! majd ki válogattam aztán felraktam az szebbeket az oldalamra !!! át néztem az alcoholica dalokat !!! igen észre venni ha nem játszom őket nap mint nap !!! rengeteget kell gyakorolni ha toppon szeretnék maradni !!! holnap megint pedig elkell menjek !!! remélhetőleg időben haza érek majd !!! kész a bőrgatyám, a hangszerem is kész !!! nagyon kíváncsi vagyok jó lett vagy sem az elképzelésem a gatyát illetően !!! azt gondolom ha valami nagyon nem lenne jó vele akkor szólt volna a szabó !!! rövid időn belül elkészült !!! nem is gondoltam volna a hangszerem is ilyen hamar meg gyógyítják !!! aztán tényleg spórolósra kell vegyem az év hátra levő részét !!! rengeteg pénzt költöttem már ebben az évben saját magamra, vagy hobbijaimra !!! de egyenlőre ha a sors is akarja nem kell elmozdulnom a mávtól az idén !!! talán csitultak a rablók rohamai !!! azt ígérték nem nyúlnak a vasutasokhoz !!! lassan fél év eltelik sok gyötrelemmel !!! remélem kissé lappad az év hátra lévő része !!! csak az erdők mezők szép növények próbálnak szépen mutatkozni, mert emberen mosolyt oly ritkán látni !!! talán én kissé szerencsésebb vagyok mert bárki is meg látogat szerény hajlékomban !!! remélhetőleg jól érzi magát !!! pedig semmi mást nem csinálok, mint próbálok ember maradni !!! sokat hallgatom a szkíta zenekart aztán mikor a trianon dalhoz érünk felborzong a testem még majdnem könny is csobog szemeimből !!! köszönöm kedves barátomnak meg mutatta ezt a zenekart nekem !!!

 

E földön nincsen számomra hely,
hol fejem lehajthatnám.
Egy határ, mi elválaszt kedvesemtől,
de szívem hazajár.

Felnézek éjjel a csillagokra,
hideg a keleti szél.
De hiszem, hogy egyszer még megtalállak,
senki nem vesz el többé!

Határ minket el nem választ,
hisz egy nyelven szólunk az Istenért!
Trianontól szenved a magyar,
Mondd miért hagytuk, miért?!

Határ minket el nem választ,
hisz egy nyelven szólunk az Istenért!
Trianonnal szétszaggatták,
Az ősi Magyar-vért.

Hargita felől egy dallamot sodor felénk a szél.
Ki lelkének titkát megtalálja, hidd el sohase fél!

"Harangok szólnak most a hideg szélben,
ős harag dúl régen minden magyar szívben.
Családokat testvéreket választott el egykoron,
egy igazságtalan döntés melynek neve Trianon.
Vádolunk tizenhárommillió háromszáz hetvenezer
testvérünk erőszakos elvitelével,
kétszázharminckétezer négyzet km országterület eltulajdonításával,
tizenegy ezer ötszáz km vasútvonal jogtalan használatával,

tizenhárom millió négyszázhét ezer lábasjószág elbitorlásával,
tíz millióhold erdő, és annak vadjainak elorzásával.
Ha bárhol egy harang szól, ha fületekbe szél dalol,
ha ablakotokon esőcsepp dobog, tudnotok kell hát,
hogy nálunk az igazság.
Magyarország határai mindig addig fognak nyúlni,
míg igaz magyar lelkek könnye emiatt fog hullni.
Míg igaz magyar lelkek könnye Trianon miatt fog hullni!"

22,43h 06-05-2009

 

Kép hát mi is mondjak !!! fent jártam pesten !!! jól el is fáradtam !!! de meg érte !!! nagyon jó lett a hangszerem egészsége !!! nagyon be jön a bőrgatyám !!! igaz sokat fizettem értük, de meg érte !!! két remek embert meg is ismertem ez által !!! remek szabót, remek hangszerészt !!! már időben a fővárosban voltam, de sajnos a reggeli gyönyörű fények a betonházak közé nem jutnak be !!! fotózgattam cég táblákat, reklám táblákat !!! majd még este megtetőztem egy kis akác virág fotózással !!! remek nap volt !!! közben kaptam egy levelet a kis sráctól akit fotózgattam akrobatikázás közben pár napja !!! munkát keres akár 70 ezerért !!! nem tudtam neki mit ajánlani meg adtam a kocsi takarítás számát a keletiben, meg írtam neki gettó munka de talán amíg nem talál jobbat, ha felveszik jó lesz !!! talán alig lehet húsz aztán micsoda lehetőségek várják !!! gyűlölöm ezt a sok rablót, akik elveszik tőlünk ezt az országot !!! hajnalban elindulok aztán ha nem lesz vonat most nem megyek fel autóval !!! de ha feljutok majd lesz sztrájk, az biztos hogy sztrájkolok százezerrel !!! bárcsak többet is tehetnék ezért az országért népért !!!

21,50h 07-05-2009

 

Kép hajnal !!! megszokottan elindultam a vasút állomás felé !!! meg érkeztem !!! furcsa a vasút állomás környezete !!! busz áll ott ahol máskor nem szokott !!! majd még egy busz érkezik !!! nézem az órám a golfban !!! nem jól jár vajon, vagy elaludtam !!! nem szoktak itt buszok lenni ebben az időben !!! majd leállok a golfal !!! bemegyek a forgalmista irodába !!! meg kérdezem, mennek e a vonatok !!! eddig az első kettő ment rendesen !!! volt a válasz !!! majd bóklászolok !!! látom a buszokra valamiféle táblát raknak ki !!! oda somporgok !!! látom az van ki írva budapestre megy, vonatpótló !!! meg kérdezem a sofőröket jó az arcképes rá !!! igen !!! majd kérdezem ez, most a sztrájk miatt van !!! igen !!! hű ez furcsa !!! eddig még egy sztrájk ideje alatt sem ment pótló busz tőlünk pestre !!! de közben érkezik a vonatom !!! bemondja a forgalmista rákos állomásig közlekedik csak !!! az már jó, onnan bkv a keletiig !!! majd keletiben már egy szakszervezetis tartja már a misét, mire meg érkezek !!! elmeséli nem is a vasútért sztrájkolunk most hanem a népért !!! a megszorítások ellen !!! ez példa mutató lehet !!! mondja azt is ha már senki nem állt mellénk így csak 11 óráig sztrájkolunk !!! az ország többi részén, területén nem álltak sztrájkba magyar emberek !!! vajon nekik jó az amit ezek a rablók csinálnak velük, velünk !!! most nem magunkért álltunk meg, hanem kis magyar népünkért !!! aztán, hogy ezt a média hogyan tálalja !!! nyugodtan lehet bántani a vasutasokat !!! szomorú vagyok hogy akarunk mi jobbat !!! ja csak mi is papolni tudunk, mint a pap a templomban !!! én azt vallom hinni a templomban, de ott a pap is hazudik !!! no mindegy én úgy érzem mi vasutasok próbálnánk valamit tenni !!! de magunkra hagy itt mindenki !!! lázadni azt tudunk magunkba, de tenni ellene nem vagyunk képesek !!! saját rossz sorsunkat ássuk ezzel !!! tudom vannak nagyon hátrányos helyzetűek !!! ahol minden forint számít !!! mégis azt gondolom pár nap ki esés meg hozná a gyümölcsét !!! mint, hogy így hosszabb távon teljesen nyomorékká tesznek minket !!! csak egyszer kellene pár napra össze tartanunk !!! de mi nem ezt válasszuk !!! inkább elviseljük a rablók követeléseit !!! no mindegy vége lett a sztrájknak, aztán csak azt hallgattuk egésznap délelőtt sztrájkoltunk húzzunk bele a melóba !!! lótunk futunk mint egy ökör, mert akik nem tudtak ma feljönni dolgozni azok helyett is dolgoztunk !!! persze a rádió egésznap szólt !!! bármikor elsuhantam mellette csak azt hallottam mit hogyan készülnek a rablók bevetni a nép ellen !!! meg mit hogyan raboltak már el !!! este lett végre !!! irány haza !!! már csak foszlánya tűnik fel a keletiben a sztrájknak !!! napközben kaptam egy telefon hívást !!! menni kellene muzsikálni egy motoros találkozóra !!! most mit mondjak !!! elmondtam nem találunk énekest !!! de pár nap múlva adok végleges választ !!! írtam egy sms angliában lévő bátyámnak mit tegyek, mert közben felhívtam egy jászberényi srácot aki már egy párszor nem állt szóba velünk !!! de most azt ígérte vállaljam el a bulit 100% segít, megcsináljuk meg hoz egy énekest is !!! bátyám azt mondta ne vállaljam el a bulit !!! mert már párszor átvertek a berényiek minket !!! közben egésznap töröm a fejem ezen a koncerten !!! hogyan kellene megcsinálni !!! van is ötletem !!! no majd kiderül sikerül vagy sem !!! bosszant igen bosszant nem találunk énekest !!! majd meg érkeztem haza !!! máris csörög a telefonom !!! bics barátom hív, nézzem meg a holdat !!! most értem haza, még levegőt is alig vettem a friss itthoni levegőből, de meg nézem ígértem neki !!! így is tettem köszönöm bicsnek, felhívta a figyelmemet erre !!! végül is nagyon jól zárult a nap !!! még egyszer köszönöm bics !!! nagyon jó lenne ha mi egész népünk így összefogna mint az én barátaim !!!

22,05h 08-05-2009

 

hát nem igaz, le esik a fejem, muszáj elmennem pihenni !!!

23,23h 09-05-2009

 

az este nagyon rám tört a fáradság !!! korán keltem tegnap !!! aztán mikor haza értem már láttam nyársalás készülődik !!! itt jártak barátaim !!! jó ízűt nyársalgattunk majd mikor elmentek elkezdtem a fotókat elő hívni, de egyszer csak le esett a fejem !!! muszáj volt elmennem pihenni !!! már elő hívtam ma is korán keltem !!! de ma pihenek !!! annyira felpörögtek hirtelen a dolgok !!! át kell gondolnom aztán rendszereznem !!! hívtak a berényi srácok úgy néz ki tényleg segítenek !!! így elvállalom a koncertet augusztusra !!! ha minden jól alakul meg lesz a panamai jack első koncertje !!! aztán hogyan tovább nem tudom !!! ezen majd rá érünk akkor gondolkozni !!! bízom mindenki jó hozzá állására !!! de nem iszok előre a medve bőrére !!! ma viszont ebéd után úgy le fogok pihenni a hintámra !!! úgy érzem szükségem van egy jó kis fa alatti pihenésre az árnyékban !!!

11,18h 10-05-2009

 

 

Kép máris fordult a kocka !!! nem kell a panamai jack a motoros találkozóra !!! egy zenekar ki ütötte a jackot a sok éves helyről !!! sokat játszottam már azon a helyen !!! de úgy néz ki már többet nem fogok !!! nem találunk zenészeket vagy nem is akarunk !!! nyilván ez több emberes história lenne !!! de azt gondolom a sok vívódás után !!! a sors egyáltalán nem is akarja én már valaha is zenéljek !!! mikor még éltem az életet abból az időkből mindenki zenélget akik akkor mellettem voltak !!! van aki már lemezt is adott ki !!! én valahogy mindig falba ütközöm !!! valószínű nagyon nem jól csinálok valamit !!! most itt két három nap alatt majdnem úgy tűnt sikerül össze szednem pár zenész fickót, akikkel megtudtuk volna csinálni azt a koncertet !!! a sors közbe szólt, nem akarja !!! vagy egy másik csapat nem akarja, hogy én esetleg valamicskét is csapatban tudjak muzsikálni, majd eredményeket elérni !!! most aztán nem tudom mi tévő legyek !!! nagyon gondolkodom azon teljesen hátat fordítsak a csapatban való zenélés módjának valamiféle esélyének tovább folytatásának keresésre !!! igen, eltudják venni a kedvem !!! pedig olyan boldog voltam, sokkal boldogabb mikor még éltem az életet !!! most meg hogy egyre erősebb annak a valószínűsége nem találok társakat, hát úgy jól elvagyok, de nem az igazi !!! kicsit bosszant !!! de az élet megy tovább !!! talán lehet jobban bele kellene ásnom magam a fotózásba !!! aztán tényleg még azt is elfelejteni valaha hangszert fogtam a kezembe !!! még jó, hogy megtanultam tisztelni az életet !!! majd segítségül kaptam a természetet !!! ma készítettem pár fotót a cseresznyéről pár nap aztán lehet csemegézni, kezd pirosodni !!! jól elleszek a növényekkel, szépen kattintgatom őket őszig !!! eddig nagyon szép a tavaszunk !!! a növények legalább nem olyan gonoszak mint mi emberek !!!
 
21,55h 10-05-2009

 

 

 

Kép tettem egy kis sétát, aztán majdnem megrakott itt a falunkban egy rabló !!! gondoltam esti fények mellet készítek néhány fotót !!! aztán az egyik üzletben még ott volt a bérlő, aki bérli az épületet !!! nekem rontott mit fotózok én ott !!! mondtam közterületen vagyunk azt fotózok amit én szeretnék !!! mondta-mondta a magáét én meg nem tágítottam !!! elkezdtem fotózni !!! aztán meg mutattam neki a fotót !!! majd seggre ült !!! hű ez tényleg szép !!! no látod ezt nappal nem bírtam volna így megcsinálni !!! így aztán meg nyugodott !!! én meg tovább sétáltam kerestem másik épületet !!! így van ez, ezek nincsenek tisztában semmivel, csak, hogy mennyit raboljonak !!!
 
22,28h 11-05-2009

 

 

 

Kép ilyen nem nagyon szokott előfordulni !!! ma nem fotóztam semmi !!! egész nap jöttem mentem !!! nem vittem fotózó masinát semerre !!! pedig ha lett volna nálam gép biztosan kattintottam volna ezt azt !!! nem is nekem találták ki ezt az itt is ott is mégsem sehol !!! bizonyára volt értelme annak, hogy egésznap meg sem álltam !!! de mégis úgy érzem ma nem történt semmi !!! vagy legalább is olyan, ami nekem fontos lenne !!! így most nem is nagyon tudok mit írni !!! most elmegyek aztán átolvasom a kis történetet amit írtam arról amikor nem voltam mávos !!! majd talán pár nap múlva fel is rakom az oldalra !!!
 
20,50h 12-05-2009

 

 

ma sem történt sok minden !!! szokványos munka napnak indult !!! déltől viszont hajtás ezerrel !!! vér adás volt ma a mávnál !!! jó pár vasutas elment vért adni délben, aztán már nem kellett vissza jönniük !!! no akkor neki estek azoknak a hajcsárok, akik maradtunk !!! a munkát el kellett végezni !!! volt hajtás délután rendesen !!! este már nem is nagyon volt kedvem fotózni sem !!! egy két kattintást vettem csak ki a látószögbe !!! bomba riadó is volt aztán a vonatok sem jártak még este sem rendesen !!! holnap viszont választ kell adjak egy ismerősömnek !!! valamiféle piramis szerű üzleti vállalkozásba fogott, aztán próbált engem is becsempészni !!! minél több embert becsempész az ember annál előrébb kerül aztán mondják a hatalmasok, hogy akkor majd jó pénzt lehet keresni !!! szerintem sokunkat megkerestek már ilyesmi dologgal !!! holnap mondom meg neki nem fogok bele vágni !!! nem hiszek az ilyesmibe !!! még, hogy toborozzak embereket, csapjak be én is !!! de hogy !!! nem azt mondom ez a jó megélhetés, de abban sem hiszek én majd sokat keresnék, ha embereket toboroznék valamiféle céghez, aztán többet keresek majd !!! nem nekem való az ilyesmi !!!

 
22,15h 13-05-2009

 

 

 

felraktam az oldalra a janaanagy betanított molnár kis történetet, amit nem a mávnál töltöttem az elmúlt közel húsz évben !!!
 
13,22h 14-05-2009

 

 

 

Kép korán ébredtem ma !!! próbáltam virágokat alulról fotózni le hasalni nem volt kedvem, így maradt a digitális gép !!! a kijelzőn néztem a virágokat alulról !!! csak hát a digitálissal nem tudok olyan igazit mint a tükör reflexessel !!! talán mégis vannak dolgok, amik néha előnyösebbek !!!  így ha lesz egy kis jó idő, újból próbálkozom, de hasalva !!! nem nagyon kedvelem ezt a fajta időt, jobban szeretem a napsütéses napokat !!! ma felraktam a molnárkodást az oldalra !!! így már csak az van amit nap mint nap meg írok, a múltból amit szerettem volna nyílt oldalon, az meg van !!! a jövő meg majd hoz valamit, bármi is az bátran állok elébe !!! amit hozni akar hozzon, de már azt biztosan tudom az az igazi fiatalos bizonyítani vágyás, az már nincs meg !!! elfogadom azt amit kaptam a múltban, jelenben, jövőben !!!
 
21,02h 14-05-2009

 

 

 

jó idő volt ma !!! így csak pihentem a hintámon !!! meg persze egy hangszert a kezemben próbáltam dalra csikarni !!! nem nagyon vagyok most szóra bíró !!! ideges vagyok, de erről inkább nem beszélnék !!! nem könnyű az élet, hisz kinek könnyű !!! ha meg még az ember közel a 4 x-hez is szülői birtokon él !!! hát érdekes !!! vívódni kell a világgal, meg a szülői pátyolgatással !!! jó persze meg értem én !!! de nem bánnám ha lehetne már egyszer az életben önálló gondolatom, aztán azért nem kapnék cseszegetést, hanem engem is elfogadna éppen a világ, avagy a környezetem olyannak amilyen vagyok !!!
 
19,59h 15-05-2009

 

 

 

Kép kaptam egy barátomtól metallica koncert hangzó anyagot, ami volt nem rég bécsben !!! hát jó őket hallgatni élő felvételről !!! nem csodálom, be írták őket a halhatatlanok közé !!! igen sokat tettek a zeneipar dolgaiért !!! ők elmondhatják magukról, amíg élnek másik város másik meló !!! mindjárt továbbítom is egy jó cimborámnak ezt a felvételt !!! meg ígértem ennek a cimborámnak, ha lesz metallica bp-en akkor megpróbálunk együtt elmenni !!! nagyon szereti a metallicát, de még soha nem volt koncertjükön !!! aztán, hogy ez mikor sikerül !!! nem volt már sok éve nálunk a metallica !!! nagyon sok pénzért zenélnek !!! sokkal-sokkal többé, mint az iron maiden !!! persze meg is dolgoznak a pénzükért rendesen !!!

 

   „ Halihó! Kint voltunk Bécsben, geci jó volt. Én még csak ilyen hagyományos szinpadképpel láttam őket, de ez a "körszinpad" valami félelmetesen kurva jó. Plussz kurva jól játszottak, plussz kurva jó piró, plussz kurva jó fény, plussz kurva jó hang! Tehát: MINDEN KURVA JÓ VOLT !!!! M E T A L L I C A  A Z  I S T E N !!! ’’

 

közben ezt kaptam !!! amióta a zene éltet nagyon szeretem őket !!! ez nem is fog változni bennem !!! történhet a világban bármi, őket amíg eszemet tudom tisztelni fogom !!! hallgatom még őket pár percig, aztán elhúzódom mert hajnalban még vissza kell menjek a keletibe !!!

21,28h 16-05-2009

 

no írt a berényi srác mégis csak ha lenne rá mód nézzünk meg pár nótát, aztán ha még úgy alakulna játszunk egy két koncertet !!! ez azt jelenti, talán mégis komolyan gondolja a zenélést !!! no majd kiderül !!! ma megint csak nem nagyon volt fotó masina a kezemben !!! ez így nem jó !!! tervbe vettem minden melós napon a nyakamban hordok egy kis kompack gépet a kis samsungot !!! aztán ott a műhelyben, megpróbálok lencse végre kapni dolgokat !!! ma hajnalban nagyon szépen mutatott az ébredés, avagy a nap visszatérése földünk mi féltekünkre !!! csak csodálattal néztem a golfomból ki hajnalban !!! így úgy döntöttem holnap hajnalban a megszokott időben megpróbálok kelni, aztán meglesni a napkeltét !!! egy barátomnak amerikai rokonai vannak aztán azok minden évben eljönnek kis hazánkba !!! az idén a lányok jöttek, a csemeték akik még soha nem jártak kis hazánkba !!! aztán a barátom holnap elviszi őket egy kis kirándulásra !!! a mátrát majd még onnan lilafüred stb környékét szeretné nekik megmutatni !!! meg invitáltak engem is, mert hát a két fiatal jányka, nem nagyon tud magyarul, hisz ők már ott születtek, amerikai állampolgárok !!! én meg tán tudok egy-két angol szót !!! így jól jött volna ha megyek !!! de mégis úgy döntöttem nem megyek, mégis csak az ő rokonai !!! nem szeretném a családi kis kirándulást megtörni !!! aztán majd biztos mesélnek jópofákat !!! no meg gondolom meg kóstoltatják a jó magyar gulyást a lányokkal !!! én meg ha felbírok kelni kimegyek napkeltét lesni !!! majd átnézni egy motoros találkozóra illő repertoárt a berényi srác fel írt jó néhány nótát !!! tán még talán ki tudja !!! no majd kiderül !!! volt itt már sok minden !!! hogy mi a jövő !!! ???  talán valahol biztosan tudják !!!

 

22,50h 17-05-2009

 

 

 

Kép nagyon jó idő volt ma !!! nem bírtam hajnalban fel kelni, hogy napfelkeltét fotózzak !!! a vekker ugyan csörgött de nem keltem ki ágyamból !!! úgy elszoktam csodálkozni hajnalonta mikor látom, ahogyan kel a nap felfelé !!! igazi nagyon szép fotókat lehetne csinálni !!! de a fáradság jobban úrrá van rajtam mint, hogy meg örökítsem fotóban !!! így marad a hajnali csodálkozásom !!! este sikerült pár fotót kattintanom, a temetőt én zártam ma, aztán fotózóval a nyakamban indultam bezári !!! sikerült némi virágot digitalizálnom !!! holnap ha lesz kedvem próbálkozom makrózni !!! ez a jó idő jó ugyan, de nem tesz jót veteményeinknek !!! locsol-locsol az ember, mégsem olyan az mintha az égből jönne a csapadék !!! olyan szépen meg indultak a vetemények, de ha az ég nem locsolja meg, nem lesz jó nekik !!! gyakoroltam ma olyan régi jones korból meg idéző nótákat, ezek a berényi srácok olyasmit akarnak majd játszani !!! no majd kiderül sikerül vagy sem némi öreg rock & roll dalokat összehoznunk !!! jól esik ezeket a dalokat játszanom !!! nem hinném ma nem állják meg helyüket ezek a dalok !!!

21,50h 18-05-2009