Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép

ma mikor jöttem haza autóval, megálltam egy sorompónál a piros jelzés miatt !!! két teher vonat jött, aztán elgondolkodtam mennyire sokkal jobb lenne ha ilyen eszközökkel szállítanánk a teher forgalmat !!! nem lenne annyi környezet szennyezés, és sokkal olcsóbb lenne !!! mert bizony a környezet szennyezés is káros szervezetünkre !!! de nem mi rohanunk mint az állat, az után amit soha nem fogunk utol érni !!! és így még az életkor is rövidebb lesz ezt mindannyian tudjuk, ma már nincsenek olyan idős emberkék mint régen !!! az a gondolat ment végig a fejemben ezt a kis életünket is rohanunk minél előbb leélni, a mindenféle csoda szerkezetnek mondott vacak dolgok után szaladásával !!! pedig nem hinném ártana bármelyikőnknek néha olyan igaz jó levegőt szívnunk a testünkbe !!!

21,54h  06-08-2008

 

nagyon fáradt vagyok !!! három napot lehúztam és kivagyok fizikailag !!! ráadásul a samsungban van egy újabb ,,,,,  ,,,,,  ,,,,, barom és azt gondolja majd ő megváltja a világot és ezért az őrséget szívatja !!! ebbe bele estem én is !!! úgy érzem nem fogok már sokáig oda járni elég nekem a mávnál a mindenféle ,,,, !!! most húzok és pihenek !!!

22,23h  07-08-2008

 

ma sikeresen sikerült feltöltenem a munkámmal kapcsolatosan két videót !!! mint igértem meg is tettem !!! a youtube oldalon található !!! ha esetleg egy picit akadozik az nem az én hibám !!! ezt egyben nem tudtam felrakni, így szét kellet vágnom kettőben sikerült !!! ez még nem teljesen minden, mert nem bírtam sokmindent bele sűríteni !!! így úgy döntöttem csinálok még pár darab 5-6 perces kis filmet !!! majd így nagyából össze tudom foglalni azt amit szeretnék megmutatni !!! egyenlőre ennyi !!! abban a nagy csarnokban töltöm a munkás napjaim !!! én ugyan nem vagyok benne a filmben !!! mert hát valakinek ezt fel is kell venni, mivel ez is én vagyok, így nem láttok  engem, én is azt csinálom amit ott láttok !!!

20,40h  08-08-2008

 

tegnap este meg hívtam két mávos kolégámat hozzám nyársalni !!! és hát kicsit görbére sikeredett az este !!! hajnalban mentünk vissza mávhoz !!! hát a két tag egésznap beteg volt !!! de jól érezték magukat nállam, ez a fontos, jól elbeszélgettek a szüleimel !!! én is jól éreztem magam,  hogy eljöttek hozzám !!! és most olyan jó két napot itthon leszek megint,  ez a hónap már végig kicsit szellősebb lesz, mint itt az elején lévő nagy hajtás !!!

19,55h  10-08-2008

 

hát most aztán már nem vagyok tisztába lassan már magammal sem !!! van egy téma ami már napok óta foglalkoztat !!! sajnos én is bele kerültem !!!  régen egy ember általában egy szakmával foglalkozott de azt profi módon űzte !!! ma minden dologgal foglalkozunk,  semmihez nem értünk !!! vegyünk csak egy cipészt !!! reggel felkelt ki sétált szívott egy jó adag friss levegőt, majd bevonult a cipész műhelybe,  dolgozott, délben jó ízűen meg ebédelt tán még le is szunyókált ebéd után !!! majd folytatta a munkát !!! este jó ízűen elfáradva lefeküdt !!! jó ízűen horkolt a felesége mellett !!! boldogan nevelgette gyermekeit !!!  ez mindennap így volt !!! nem volt gondja csak ami a cipész szakmával járt !!! ugyan nem is látott ennyiféle dolgot, amit mi, a mai emberek !!! rengeteg dolgot próbálunk, meg is teszünk sokféle dolgot látunk, érzünk !!!  van egy rakás tartozásunk, rengeteg gondunk, de hozzá teszem valóban nagyon sokféle dolgot látunk, meg is csodálhatunk !!! de vajon meg éri ez nekünk, mert hisz az életkor is csökken ez miatt !!! rengeteg a betegség !!! nincs friss levegőnk !!! nem látunk gyönyörű szép természetadta növényzetet, mert mindent beton erdő borít !!! tényleg hezitálok melyik a jobb az, hogy egyféle dolgot csinálunk,  azt profin, vagy mindenbe belefogunk, némi dolgokat megcsodálunk !!! soha nem érjük utol magunkat !!!  most, hogy megint kezdődik valamiféle zenekar ki alakuló félben lenni, jönnek a mindenféle információk, már sokszor magam sem tudom ki kivel van !!!  pedig én csak egy gitáros szeretnék lenni !!! nem információ raktáros !!! nem tudom komolyan, nem tudom !!! de azt biztosan tudom attól, hogy én is belefogok ebbe is meg abba is !!! semmivel nem vagyok előbbre, mint a régi cipész mester !!! azt hiszem akkor itt meg is válaszoltam magamnak !!!

21,57h  11-08-2008

 

mint igértem, sikerült egy harmadik részt csinálnom a munkámmal kapcsolatban !!! ma délelőtt felkerül a többi mellé !!! most húzok mert leragad a szemem !!! no ezt nem csinálta az öreg cipész !!! ilyenkor már rég szunyókált, kipihenten vette fel a másnapot !!! nemfájt a feje, nem volt elmaradva semmivel !!! én meg azt sem tudom hol állok, vagy netán ülök e !!! hogy ha felkeltem mivel kezdjem !!! de hogy valamit is meg csinálnék profin, nem tudom valaha lesz e ilyen !!!

00,26h  12-08-2008

 

fent van a youtube oldalon a munkámmal kapcsolatosan egy harmadik kis filmecske !!!

11,05h  12-08-2008

 

csak kötném az ebet a karóhoz !!! ma még azért volt egy kis hezitálás a tegnapi témáról !!! de aztán nem gondoltam, nem éreztem, eldöntöttem !!! mind a mellet sajnos nem tehetem meg !!! bárcsak meg tehetném !!! de rossz helyre rossz időben születtem !!! mivel feltudom mérni a kis agyammal, így ezt amit kaptam próbálom magam módján jól alakítani !!! nos azt tudom biztosan, hogy vannak ezek a sztárok azért beszélek a sztárokról mert én is próbálnék kapaszkodni az után ami soha nem lesz az enyém !!! ezek a sztárok semmi máshoz nem értenek csak ahhoz, hogy szórakoztassonak minket, de azt profin űzik !!! beszéljünk egy pl-ról !!! régebben egy nagyon nagy sztárral láttam a tv-ben egy interjút !!! mikor meg láttam sejtésem volt ki lehet ő !!! de ahogyan beszélgetett azt mondtam ez nem lehet az akire én gondolok bár szakasztott az volt a kinézete alapján !!! de a beszélgetéséből, viselkedéséből azt mondtam ez nem lehet az akiért a fél világ rajong !!! mert valami nagyon buta beszéd stílusa volt, és viselkedése !!! aztán a beszélgetés végén meg kérték énekeljen !!! no akkor minden kétség eloszlott bennem ez csakis ő lehet !!! nos ilyenkor mondom én azt talán jobb ha egy valamivel foglalkozunk, abból jól érezzük magunkat, talán még sikeresek is leszünk !!! de ha nem is leszünk sikeresek, legalább úgy járunk mint a cipész, akkor már nyert ügyünk van !!! mért volt a hezitálás, mért döntöttem mert !!! mert nekem is jól esik ha pl csinálhatok a mai mindenféle …. !!! mondjuk egy kis filmet a munkámról !!! vagy ha le tudom szedni más előadóktól a kottát a dalaikról a világ háló segítségével !!! de sorolhatnék még rengeteg dolgot !!! de döntésem mégis az mellet lett, jobb az ha csak egyféle dologgal foglalkozunk mert ha megtehetném én is !!! és nem lenne internet meg minden csoda !!! akkor csak lenne a jó öreg sokol 403-mam  akkor szedhetném le fülel a dalokat,  nem lenne semmi más dolgom, a hosszú évek alatt ki alakulna benne a tehetség !!! így meg csak próbálom utánozni azt amit soha nem fogok utol érni !!! ugyan rengeteg segítségem van ebben de mégsem haladok semmire !!! mert mire mind egy kicsit, csak egy kicsit, megtanulom kezelni évek telnek el hasztalan !!! mint most is, itt írkászolok mindenfélét !!! a helyett hogy csak gitároznék !!! és ki alakulna bennem valami a művészetből is !!!

20,29h  12-08-2008

 

vannak ugyan gondolataim !!! csak egy kicsit fáradt vagyok !!! megpróbálom holnap meg írni amit szeretném ha papíron maradna !!! most meg még levezetem ezt a gyönyörű estét hangszerem kiséretében !!!

20,29h  13-08-2008

 

van megint annyi mondani valóm !!! remélhetőleg holnap időben ébredek, a mondandómmal tudom kezdeni a napot !!! fáradt vagyok !!! hogy mért, azt sokan valami más módon megélik !!! nem nagyon kell itt magyarázkodni !!! tudja azt mindenki, régen, ma mekkora teher jut rá !!! annál a cégnél ahol dolgozik !!! egy emberre, azt régen mennyien csinálták, és ma mennyien !!! no ettől vagyok fáradt én is !!!

22,10h  14-08-2008

 

tegnap rákattintottam nostradamus barátomra !!! azt gondolom nem volt ő jós !!! csak egy szélhámos, aki tudta azt, hogy akkoriban sem szólt a világ másról mint ma !!! az emberek kabzsik voltak akkor is, ma is !!! nem volt így nehéz megmondani azt ami meg is történt a világban azóta !!!

22,28h  14-08-2008

 

nem nagyon akarok most papolni nem akarom ezt a napot ami már olyan kellemes elgondolkodtatni magamban !!! olyan jó, hogy vannak emberek akik barátaim még ha nem is találkozom velük csak olykor olykor !!! vagy csak ímmel ámmal, itt a világhálón !!! nemtudom mért, de nagyon szeretem az életet !!! aztán mi volt oka annak, hogy sokmindnen úgy alakult ahogy alakult nem tudom, kár lenne firtatni !!! változni úgysem fog a múlt  !!! aztán, hogy mért nem keseredek el mostanság az csak egy dologból adódóhat !!! megtanultam tisztelni az életet !!! bár nyilván sokszor úgy tűnik írásaimból, micsoda egy elkeseredett srác aki ezeket a sorokat papírra veti !!! nyilván ezt nemis tagadom, hogy soraim ezt tükrözik !!! de higgyétek el ott legbelül egy nagyon a világot minden jóságáért tisztelő srác, aki ezeket a dolgokat meg írja !!! hogy mért nem sikerül ezt úgy meg írnom ahogyan én tisztelem ezt a sok jóságot nemtudom !!! talán lehet hogy az kellene amit egy kedves lány barátom szeretne egyszer megérni !!! de mint mondtam az ha meg is történik az semmi szín alatt nemfoghat érzelmi alapokat !!! úgy meg nem hinném lenne bármi értelme is !!! így hát marad az ami volt van !!!  mi lesz, bármi, hát jöjjön, de érzelmeket bele már tenni nem tudok !!! talán ez az egy ami úgy érzem tényleg kihalt belőlem !!! no megint csak papoltam, pedig nem akartam !!! megyek, csinálom dolgaim !!!

09,20h  15-08-2008

 

ma aztán megint volt sürgés forgás a zene körül !!! volt egy ífjú titán ma gitároztunk eggyüt, ő még soha nem gitározott mással, csak egy barátjával,  ma elkezdődött egy más világ, ami remélhetőleg új kapukat nyit meg számára  !!! azt gondolom a titánról, hogy megfog bírkózni a feladattal, amit rábízunk !!! igaz még soha nem volt zenekarban de itt az ideje elkezdődjön ez is !!! magam részéről megfelel, a többiek meg majd meg mondják a következő közös próbán !!! mint gitáros mint hozzá állás nállam bejön !!! aztán még volt a szöveg írók eggyike !!! hát ma megint letaglózott egy szövegével !!! ifjonc a javából, nagyon jól megtudja fogalmazni azt ami éppen belül fontolgatja szívét !!!

 

egri miniőz !!!

egyedül járt a nagy hideg városban

a kis miniőz családja távol van

remegő lábakon sétált az utcákon

félve gondolkodott ugató kutyákon

senkit nem lát senki olyat mint ő

félelme a magányban egyre csak nő

egyszer egy kapuhoz ért és megált

vele szemben egy barátságos szempár állt

hát te kivagy ??? furcsa kis idegen

magányos vagy és árva látszik a szemedben

gyere közelebb beszélgessünk kicsit

a miniőz közelebb lépett picit

gyere !!! ne félj !!! nem foglak bántani

nem fogom fejem véredbe mártani

szegény miniőz lábai remegtek

a kedves idegennek hátsó szándékai lehetnek

elfutott riadtan egyenesen egy rétre

besétált egy patakig félve

fejét a patak vize fölé hajtotta

de mielőtt ivott volna valami a torkát elkapta

rándult egyet és elájult szegény árva

s még egyszer gondolt a távoli családra

miniőz meghalt egerben lelte halálát

sirassuk meg párszor szegény árvát

22,03h  15-08-21008

 

nagyon jó úgy ébredni, hogy még pihenek is olvasák írásaim !!! ma már rajtamkívül 3 voltak fent az oldalamon !!! egyszer szívesen meghívnék minden kedves blog olvasóm egy kerti partira ide hozzám !!! mivel nemtudom kik olvassák írásaim így ez elmarad !!! ez a nap is úgy érzem már csak is kellemes lehet !!! gyönyörű szép felhőzet van az égen renmek az idő !!! mi kellhet még ennél több !!!

09,03h  16-08-2008

 

jó volt ez a nap !!! gyakoroltam egész délelőtt majd látogatást tettem a testvérem, és apám testvérénél !!! egy nagyon jóízűt beszélgettünk !!! majd mikor már apám testvérénél voltunk,  hallani kellet volna azt a két  idősebb  embert, akik ugyanúgy mutogatnak egymásra a kis  hétköznapi  elgondolásukkal !!! mintha az én szüleim láttam volna !!! de persze csak mondják a magukét, nem tudnának még egy napot sem létezni egymás nélkül !!! olyan kis vidéki gondolkodások, nem enged eggyiksem a maga igazából, mondják mondják, be nem áll a szájuk !!! én meg csak mosolygok magamban !!! aztán készítettem pár fotót Irén néném kertjében, máris lehet készülni a holnapra !!!

21,29h  16-08-2008

 

nem tudom lassan már tényleg kezdem azt érezni velem van baj !!! egyszerűen sokmindent nem értek ami nekem természetes másnak túl bonyolult, nem is érti miről beszélek !!! a túl okosat azt nagyon megtudja játszani !!! de hogy miről .... felsem fogja !!!

21,45h  17-08-2008

 

tegnap kicsit sokáig húzódott az este !!! itt járt nállam egy kedves barátom, aztán hajnalig elbeszélgettük az időt !!!

08,27h  19-08-2008

 

nagyon szép napnak nézünk elébe, gyönyörű szépen süt a nap !!! kellemes az idő !!! hogy ez mellé még mit társítunk, hogy ilyen jól is érezzük magunkat egész nap, csak rajtunk áll !!! én nagyrészt zenével fogok foglakozni !!! mindenkinek kellemes bármit !!!

08,30h  19-08-2008

 

nagyon jól eltelt ez a nap is !!! szinte csak a zene körül forgott minden !!! aztán úgy gondoltuk nem is őrült nagybaj ha nem találunk másik zenészeket csak legalább egy énekest találnánk !!! és akkor már koncerteken játszhatnánk a dalokat !!! persze jó lenne ha lennének  még zenészek de ha csak énekest találunk már nagyon jó az ügy !!! 

20,15h  19-08-2008

 

úgy döntöttem holnap le utazom a hortobágyra !!! olyansokat gondoltam mostanában a hortobágyra, hát holnap meg látogatom !!! igazából azon gondolkodtam ha nem foglalkoznék a zenével talán szívesen le költöznék a hortobágyra !!! hát most holnap szétnézek ott !!!  viszem a fotózóim remélhetőleg nagy élményekel jövök haza !!!

20,19h  19-08-2008

 

úgy olyan szívesen belenéznék nagyon sok ember agyába,  pár percet szétnéznék az ő agyukkal !!! mit is gondolnak úgy sokan erről a világról !!! talán meg lepődnék !!! aztán vagy maradnék ilyen amilyen vagyok, vagy megváltoznék !!! de annyira jó lenne tudni mások mit gondolnak erről az egész mindenségről, ami körülvesz bennünket !!! mert más a szó, és más amit gondolunk !!!  de hogy most ki jár jobb úton, azt nem hinném lenne bárki is aki megmondaná !!! melyik a helyes !!!

21,51h  19-08-2008

 

valószínű !!! lüke vagyok !!! nem tudom értékelni a mostani évtizedet,  a benne élő fura felfogású embereket !!! éppen ezért ma kint alszom a hintámon !!! majd talán ha felébredtem meg írom azt ami most foglalkoztat !!! 

21,16h  20-08-2008

 

megpróbálok kicsit gondolkodni !!! tegnap lent jártam a hortobágyon !!! én azt gondoltam találok ott valamit a hortobággyal kapcsolatosan !!! nem így lett !!! mikor meg érkeztem haza, megnéztem a neten amit szerettem volna ott találni !!! no ilyenkor is van egy pici ellentmondás az öreg cipésszel szemben !!! de ettől még a cipész mellett állok !!! mert ugye ha nem lenne net, nem lettem volna gazdagabb megint egy csomó információval !!! amit a hortobágyon szerettem volna megkapni,  nem virtuálisan a netről !!!  találtam a neten olyan jópofa fotókat, információkat egészen 1903- tól napjainkig !!! hát igen rengeteget változott a világ azóta, mind velünk,  mind a hortobággyal is !!! csak nem értem, mi akiknek adott a sors némi észt, mért nem tudjuk hasznosan használni !!! mért kell mindent tönkre tenni !!! nem, nem akarom elmondani mit találtam a hortobágyon !!! ott vannak a galériámban a fotók amik tanusítják !!!  ha nem érti bárki akkor nézzen fel a www.hnp.hu oldalra !!! majd rájön mit gondoltam én mit fogogk ott találni !!! ez van kedves barátaim !!! igen mi sajnos igen erősen azon vagyunk mindent ami valaha szép,  jó volt elraktározzuk még csak véletlensem akarjuk azt amin mi is, öregeink is felnőttek !!! megmaradjon a valós dolgaival !!! mi már sajnos csak virtuálisan jutunk lassan már a levegőhöz is !!! de valóban ezt akarjuk !!!??? mi még csak, mi lesz a kis apró emberkékkel !!! mert mi ugyan valahogy hozzá szoktunk, de ők vajon !!! vagy egyáltalán már csak a virtualitás fogja őket érdekelni !!! ha igen, akkor bizony nagy baj van, de nagy ám !!!

08,21h  21-08-2008

 

sikerült feltöltenem egy negyedik kis filmecskét a munkámmal kapcsolatosan !!! a youtube oldalon meg található !!!

15,20h  21-08-2008

 

kicsit hosszúra sikeredett ez a nap, is de legalább minden jól alakult !!! van megint néhány újdal !!! aztán jó lenne mostmár legalább egy énekest találni !!! megyek pihenek, aztán majd reggel remélhetőleg megint valami csoda szépen kel fel a nap !!! majd feltölt, aztán tudok a magam módján alkotni !!!

23,55h  21-08-2008

 

nincs annál szebb,  jobb mint mikor az ember napkelténél,  nanyugtánál,  azzal ténykedik amit nagyon szeret csinálni !!! innentől kezdve nem is lehet rossz a napja !!!

07,46h  22-08-2008

 

ma elviszem a bátyám feleségét, kisfiát,  egy barátom  rock & roll partira !!! már régjártam ilyen helyen !!! akkoriban mikor még éltem az életet !!! valhogy úgy érzem, mostanában megint kezdem élni az életet !!! ma még felraktam a youtube oldalra magamról egy kis klasszikus darabot, amit én játszottam fel, eggyik hangszeremmel !!! ott található ahol a filmjeim is !!!

19,29h  22-08-2008

 

hú de elegem van ebből a világhálóból !!! nem szeretem !!! mindíg valami összeomlik !!! újra telepítem, nem jó !!! valami mindíg hibázik !!! ebben a kézzel foghatatlan virtuális vacakban !!! azt hiszem gondolkodóba estem, olyantéren, lelépek egy időre !!!  egy ideig nem fogtok látni itt ezen a virtuális vackon !!! nincs nekem semmi bajom ha kézzel fogható dolgokkal vagyok kőrbe véve, nem a monitor előtt ülök !!! egyre jobban idegesít !!! két hete lett újra telepítve, ma megint újrakellet!!! de máris rosszalkodik !!! talán csak blogolni fogok vissza járni a virtuális világba !!! ezen tényleg komolyan kezdek elgondolkodni !!!

22,09h  23-08-2008

 

talán egy másik isten kéne
a mostani helyére
mert ez lelépett
néhány kurva hosszú évre
 
valami forró kis szigetre
ahol fűszoknyában járnak
a lányok – koktéllal kezükben
úrnői a vágynak
 
ahol mindig hűs a tenger
és kéklőn tiszta égbolt
isten lazít egy kicsit
a földből már elég volt
 
s mi hiába járunk vasárnap templomba
hívni istent ő a telefonját ki kapcsolta
szállhat felé imánk több mint 70 éve

a forró ki szigeten nem figyel a rögzítőre

13,06h  24-08-2008

 

Én olyan korban éltem e földön
mikor már nem állt se templom se börtön
Megszűnt hit, szerelem , remény
olvasatlan maradt vers és regény

Bénák taposták sárba az értelmet
tudatlanok keze álltal halt meg a művészet
Nem énekelt madár, nem szóltak himnuszok
egyenes beszédből lettek a rébuszok.

21,43h  24-08-2008

 

kicsit hosszúra sikeredett ez a nap is !!! csak sajnos holnap még mennem kell dolgozni !!! így most elhúzok, muszály pihennem pár órácskát !!! holnap megpróbálom összeszedni gondolataim !!! persze csak ha nem lesz bombariadó a fővárosban !!!

22,46h  25-08-2008

 

nagyon elvagyok fáradva !!! holnap mindenképpen összeszedem gondolataim !!! most azon vettem észre magam, majd le esett a fejem !!! megyek, alszom !!!

23,11h  26-08-2008

 

igen nem értem azt, hogy bírnak emberek annyi mindennel foglalkozni !!! én mostanában csak a munkahely, otthon közt ingázom, csak szinte !!! munka majd zenélés amivel foglalkozom !!! nem marad idő másra !!! hajnalban elmegyek késő este meg érkezek, itt van a kis csipet csapat, már aki a zenekarból létezik, próbálunk !!! aztán majd le esik a fejem !!! semmire nem marad időm !!! így nem értem mások, hogy tudnak annyi dologra koncentrálni !!! a maradék szabad időm azt meg zene szerzés, egyéni gyakorlással töltöm !!! meg egy kis házi munkával !!! mert igen egy vidéki háznál akad azért jócskán tenni való !!! de ebbe annyira nem merülök bele, csak ímmel ámmal !!! a zene ami nagyon kitölti szabad időm nagy részét !!! mégis úgy érzem lassan haladok !!! olyan gyorsan eltelnek a napok, éjszakák !!! ma is úgy látom gyönyörű napunk lesz !!! olyan kellemesen tör fel a nap az ég csúcsáig !!!

08,49h  27-08-2008

 

szóval ki tartok megszokott dolgaim mellett !!! délidőben nem sikerült pihennem a hintámon !!! próbáltam most !!! de nem megy !!! van itt minden vidéki zörej, hang !!! nem tudok pihenni !!! holnap mindenképpen megpróbálok, úgy alakítani mindent, hogy délidőben tudjak pihenni a hintámon !!! olyan felfordult lett itt körülöttem most minden !!! nem tudom a dolgaim kordában tartani !!! ez nem jó !!! nekem nem !!! próbálok ezen változtatni !!!

17,40h  27-08-2008

 

ma inkább csínáltam egy újabb feljegyzést a versek amik nekem kedvesek !!! azt hiszem szinte magaménak érzem azokat a verseket amik nekem kedvesek !!!

23,24h  27-08-2008

 

nemigazán vannak mostanában gondolataim amiket szeretnék itt összevetni !!! sokat muzsikálok, ez miatt nem nagyon van időm gondolkodni !!! jól érzem magam, ez így jól lenne ha sokáig meg maradna !!! jó ez a kis vidéki nyugalom !!! ma végre le tudtam heveredni a hintámra is délidőben !!! nagyon sokat segít a hintán való pihenés a mindenféle zűrzavar elviselésében a mai korban !!!

21,37h  28-08-2008

 

ma egész nap az átlóval foglalkoztam !!! bármerre mentem a munkahelyen csak az átlót néztem, fotóztam !!! sajnos nem igazán lettek jó fotók !!! talán holnap rakok fel a galériámba belőlük egyet kettőt !!! reggel mikor elkezdődik a meló mindíg a nyakamba akasztom a kis samsungot, aztán csak kattintgatok egésznap !!!

22,14h  29-08-2008

 

ma a szokásos nyüzsgés volt a mávnál !!! természetesen fotózóm a nyakamban volt !!! találtam a keleti területén évszámos síneket !!! úgy gondolom majd kimegyek ha szellősebb napunk lesz !!! keresek még évszámokat a vasakban, vastalpakban !!! az átlóban gondolkodtam még ma is !!! majd hazafelé meg volt pár percem lesben ültem, figyeltem kattintottam !!! majd itthon a galériámba felraktam a ma készült fotókat !!!

23,38h  30-08-2008

 

hát most igen szégyelem magam !!! elfelejtettem szüleim születésnapját !!! de hát mondja a mondás jobb később mint soha !!!

09,17h  31-08-2008

 

azt gondolom sokkal hamarabb elfog dőlni ez az utolsó próbálkozás meddig fog nálam tartani a zenélésben !!! szerintem még egy koncert erejéig sem fogunk eljutni !!! hogy mért !!! hát itt van most, hogy találtunk egy srácot aki felénekli nekünk a dalainkat !!! meg is nevezném !!! Hamza Gábor !!! csak ezt azért írtam, mert biztos vagyok benne vannak akik már hallottak róla, de ha nem, akkor bizonyos dolog, hogy majd fogtok !!! nos azt ígérték itt srácok, kb két hónap, énekelheti fel a dalokat !!! én azt mondom ha már karácsonyra lesz ebből valami akkor az a karácsonyi ajándék, mind magamnak, majd sok más ember részére !!! de ha ez mégsem így lesz akkor azt holt biztos a 2009-et úgy kezdem magam mögött hagyok mindent ami a múltamban, jelenben történik !!! túl fiatal vagyok én még ahhoz, hogy nem merjek kockáztatni másban !!! de ahhoz már túl sokat áldoztam, hogy ez a zene összejöjjön !!! itt van gyerünk, hajrá, hisz mindenki azt mondja saját magunk rendezzük életünket !!! persze, csak kinek mi a fontos !!! hajlandó vagyok most ismét ringbe szálni, de ne várja senki azt, hogy a tétlenséget elviseljem még évekig !!! vagy csináljuk vagy nem !!! minden rendben nállam !!! most eltűnök egy időre !!! aztán mikor, hol, milyen módon, de fogom az életem élni !!! de most a zene a legfontosabb, ez sok időt vesz el tőlem, nem bánom, mert imádom !!! ha tehetném reggeltől estig zenélnék !!! mivel munkás vagyok, így a maradék szabad időm szánom ennek !!! ezzel párhuzamosan mindenről lemondtam, lemondok !!! mert én hiszek az öreg cipészben !!! nem, nem vagyok elkeseredve, csak egy kicsit megfáradva !!!

10,19h  31-08-2008 

 

pénz, pénz, pénz !!! mindenki az a rohadt pénz után rohan, élni meg elfelejt !!! én nagyon jól tudom érezni magam, itt ahol most élek !!! úgy érzem nincs mindenben hiányom, a legfontosabb, megvan a nyugalom !!! nyilván nem teljes az életem !!! de csak azért mert mások úgy érzik csak akkor teljes az életük, mert van ez meg az !!! azért nem fogok változtatni !!! én eldöntöttem, nagyon sokáig akarok élni, fogok is !!! be tudom látni a kis agyammal mik a lehetőségeim, mit tudok fel vállalni !!! soha nem érdekelt mások mit csinálnak, soha nem érdekelt mások mit tudnak, de én tudom !!! semmi más nem számít !!! ha majd pénzt akarok keresni, akkor meg keresek egy másik földrészt ahol ha dolgozol van értelme !!! de egyenlőre itt nagyon jól érzem magam !!! de azt is tudom, ez véges !!! csak nem értem az emberek mért rohannak itt eben az országban végleg !!! talán használniuk kellene azt amit kaptak ott bent a fejükben !!! a kis agyról beszélek !!! nem, nem lehet az válasz az, ez van, ezt kell szeretni !!! soha nem késő mindég van új, újabb !!!

16,12h  31-08-2008

 

saját magamnak teszek most fogadalmat !!! ha egyszer az élet úgy kívánja menjek el innen, ahol nagyon jól érzem magam !!! ígérem magamnak, visszatérek ide !!! de az biztos kifogom használni az emberek buta agyát, mert nem is érdemelnek semmi  mást, mint jól ..... őket !!! mit csinálok most !!! hát gitározom, közben gondolkodom !!!

17,09h  31-08-2008

 

egy picit gondolkodóba estem magammal !!! tegnap egy barátommal kimentünk a határba fotózgatni naplementét !!! arra jöttem megint rá semmi tehetségem mind a zenéléshez mind a fotózáshoz !!! míg ott van az orrom előtt meg nem látom !!! a barátom a kicsi apró dolgokról amik ki ütik az én szemem is, nagyon jó fotókat csinált, vagy legalábbis nagyon jók az ötletei  !!! ilyenkor van az, hogy egy ügyes ember a kevesebb tudású eszközzel is tud jópofa dolgokat csinálni vagy egy jobb eszközzel a béna rossz dolgokat elkövetni !!! ott vagyok én, a mávnál szinte reggeltől estig a nyakamban lóg a kis gépem, kattintgatok, mikor meg haza jöttem akkor látom nem is jó amit csináltam !!! be vallom én őszintén !!! tudom is, nincs nekem tehetségem !!! csak akaratom !!! talán még jó hozzá állásom is akad némi !!! ott van pl a kedvenc fotósom !!! sokszor úgy elcsodálkozom milyen jól meglát dolgokat milyen jól vissza adja nekünk egy fotó erejéig !!!

22,04h  01-09-2008

 

ma egy kicsit szellősebb este volt !!! senki nem volt nálam !!! így sikerült pár fotót felraknom galériámba !!! hazafelé megálltam az úton, majd fotóztam a lemenő napot !!! sikerült egy két fotó erejéig a golfom tetején is meglátnom !!! azt hiszem meg kell mossam a golf tetejét, néha szép dolgokat lehet benne meglátni !!! ma igaz csak a sötétebb háttereket tudtam benne fotózni, de talán ha tiszta lenne akkor megpróbálhatnék világosabb dolgokat is meg kattintani benne !!! szeretnék nagy látószögű lencsét a gépemre !!! szeretnék hatalmas dolgokat befogni vele !!! találtam a mávnál 1958-as dátumú síndarabot !!! a kis samsungommal meg is örökítettem hiszen az ilyen látvány számomra már ereklye !!! megyek pihenek bár fáradt nem vagyok !!! viszont holnapra ígértek olyan kocsit a mávnál, aminek a múltkor, amikor rákapcsoltuk az áramot !!! szikrázott az egész kocsi alja !!! úgyhogy talán holnap egész nap az aknában ténykedünk majd !!! érdekes napnak nézünk elébe !!! de most talán a csapatból hárman vagyunk !!! remélhetőleg jól összebírjuk rakni a kocsit, majd dolgozhat megint európába !!!

22,14h  02-09-2008

 

kissé megfáradtam !!! holnap mesélek a mai napról !!!

23,32h  03-09-2008

 

jól kezdődött ez a nap is !!! kedvenc fotósommal tudtunk pár szót váltani !!! volt némi fotós eszme csere !!! de térjünk a tegnapra !!! hát igen úgy volt ahogy gondoltam fel kellett rakni azt a szekrényt a vonat kocsi alá !!! csak sajnos történt egy balszerencsétlen cselekedet !!! ezeken a kocsikon nagyon sok minden elektromosan működik !!! mivel nagy feszültség is jelen van, nagyon észen kell lenni !!! mert egy óhatatlan pillanat majd vége mindennek !!! nos akik szétszedték semmi olyan jóságos cselekedetet nem hajtottak végre ami hasznos lehet majd fontos, szinte nélkülözhetetlen az össze szereléshez !!! talán csak abban lehet bízni van valahol egy rajz amiről majd üzembe lehet helyezni a kocsit !!! úgy szét szedték, mintha te vagy bárki oda ment volna majd szét szedi !!! teljesen tudatlanul csak le kötötték a vezetékeket amiken sajnos nincs semmi jelzés !!! hogy mit honnan arra most aztán nagyon nehéz lesz rájönni !!! ha lesz rajz akkor is szép kis munka !!! ha viszont mikor lekötözgetik a vezetékeket, meg jelölik vagy feliratozzák akkor semmi gond !!! pikk pakk, máris dolgozhat a kocsi !!! de így !!! csak azért írom ezt le, mert az egyik szakmunkás a másikkal tegnap ezen úgy összevesztek, hogy hallani is nagyon kellemetlen volt, nem még annak lenni aki ezt szét kötötte !!! bármi is a hiba azt gondolom nem beszélek senkivel úgy ahogy azok tegnap !!! semmi nem jogosít fel senkit arra, hogy nem megfelelő hangon beszéljünk a másik emberrel !!! ilyenkor sajnálom azt, hogy még legalább két három év mire belejövök ebbe munka körbe amit most a mávnál csinálunk !!! mert bizony sok év tapasztalat kell ezekhez a kocsikhoz !!! majd csinálni rengeteget őket !!! szóval most van egy sérült kocsi amin persze a rablók meg veszekednek a munkással mikor fog a kocsi majd dolgozni !!! hiszen most az ő zsebük nem gyarapszik !!! tetszik vagy nem tetszik, megvallom őszintén a mávnál azt gondolom a keleti gépészet ami termel valmicskét, majd eltartja az egész mávot !!! sajnos erről nem munkás tehet hanem a sok rabló akik a mávnál is jelen vannak majd nemsokára szét osszák maguk közt, amit már el is kezdtek már idő kérdése mikor lesz teljesen szét darabolva kicsi pici apró magánkezekbe !!! hát mond meg legyen így az embernek kedve egy nemzetre büszkének lenni !!!

11,01h  04-09-2008

 

nem volt egy különleges nap !!! szokásos zenélgetés, majd este próba !!! beszélgetéssel egybefűzve !!!

22,51h  04-09-2008

 

gondolkodom sokat egy nagy látószögű előtét lencsén a gépemhez !!! elég szép kis összegbe kerül !!! nem tudom szükségem van vagy nincs rá !!! mert, hát mostanában keveset fotózok !!! de a világot meg szeretném még nagyobb szemmel látni !!! ahhoz, hogy jó fotókat csináljak sokat kellene vele foglalkozni !!! nem vagyok abban biztos ki tudnám használni az új előtét lencsét !!! azért meg, hogy csak néha használjam félek nem érné meg !!! ezen még jó pár napot fogok hezitálni !!! nem tudom sokan hogyan gondolják !!! nem vagyok az a fajta aki azt mondja mért élünk, majd mindent megvásárol aztán nem is használja ki !!! általában próbálom felmérni a dolgokat !!! persze van, hogy én is bele futok a dolgokba nem érdekel, majd megvásárolom !!! de ezen most hezitálok !!! de csak azért mert mostanában megint a hangszer van kezemben egyre többet !!! viszont félek megint fölöslegesen !!! nem nem akarok semmi mást csak olyan jó volna egy olyan kis csapatot összehozni itt vidéken, akikkel éveken keresztül tudnánk muzsikálni !!! semmi másra nem vágyom !!! régen az emberek, most félek a politika nem fogja ezt engedni !!! mit tehetek mást, mint tanulom az angolt a magam módján !!!

23,04h  04-09-2008

 Kép

 

tavasz óta itt kuruttyol ez a kis béka !!! ma végre sikerült lencse végre kapnom !!! reggel mikor felkeltem éppen pihent a fa törzsén !!! a feje alatt ami van lyuk a fa törzsön, no ott lakik őkelme !!! de biztosan van egy párja is mert néha olyan jókat szoktak kuruttyolni, muzsikálni, élvezet hallgatni őket !!!  ide oda válaszolnak egymásnak !!! tavasz óta mindennap hallom őket !!! még egyszer be is tolakodott a kis házamba !!! alig bírtam ki tessékelni !!!

15,15h  05-09-2008

 

 

 

 

 

nem volt túl sok pörgés ma !!! délután meg láttam az eget, majd elkezdtem fotózni !!! aztán eszembe jutott mit láttam délelőtt !!! kaptam magam, bringára dzsaltam, irány a szilvási határ !!! van ott most frissen fel állítva gémes kút, aztán azt rohantam lefotózni !!! vannak belőle fent fotók a galériámban !!! fogok majd még menni, mert a marhákat is szokták itatni ott !!! talán holnap este is arra kerülök !!! jó lenne majd olyan alkalmat találni amikor éppen isznak ott a marhák !!! majd valamiféle napnyugtát is jó lenne onnan meg pillantani !!! ha leesik a hó bizonyára gyönyörű lesz majd a szilvási határ a gémes kúttal !!! már ezen gondolkodtam !!! jó érzés volt ott kint lenni belegondolni, évszázadok óta miféle állat tartás volt azon a vidéken !!!

22,13h  05-09-2008

 

nem volt egy érdekes nap !!! talán csak annyi ma elkezdtem egy újabb filmet csinálni még a mávos munkáról !!!

22,17h  06-09-2008

 

ma sem volt valami érdekes viszont, szépen levezettem a nap fáradalmait, a határban jókat kattintgattam a naplementét !!! megnéztem ahogyan isznak a tehenek este hat tájékán !!! úgyhogy talán holnap ki is megyek, kattintgatom őket ivás közben !!! most est időben feltöltöttem néhány fotót a tegnapi, majd mai készletből !!!

22,27h  07-09-2008

 

ma feltöltöttem egy újabb kis filmecskét a munkámmal kapcsolatosan !!! eddig öt film, majd zárófilmnek meg próbálok olyat csinálni amikor jövök haza este, amit látok a keletiben amíg a vonathoz érek !!! majd leülök, szundikálok, közben hallgatom az angol leckéket  !!!

15,49h  08-09-2008

 

ha minden jól alakul ma éjszaka leutazom a román határtól kicsit beljebb pár falunyit !!! egy ismerősöm oda fuvarozik aztán meg kért kísérjem le !!! még soha nem jártam ott, talán sikerül pár fotót is készítenem !!!

16,11h  08-09-2008

 

nos kezdjük az elején !!! most talán hosszú leszek !!! valamikor régen egy emberkét felhívtam telefonon természetesen nő ügyben !!! az a mondat is elhangzott, fiatal ember, a női logikát kiszámítani soha nem lehet !!! igen sajnos ma már én is így látom sőt tudom !!! természetesen, vannak véletlen kivételek !!! nos jó pár hónappal ezelőtt egy lány bejelölt a baráti körön !!! majd én vissza jelöltem !!! pár beszélgetés után itt a neten !!! mikor kiderült ki kivel !!! gondoltam ez a lány azt szeretné ha a barátom el áruljam !!! de nagyon sokáig hajthatatlan voltam !!! mégis a végén ő győzött !!! nem, nem akartam el árulni az igazságot de a végén mégis így történt !!! kérditek mért nincs komoly kapcsolatom mert már saját magamban sem bízok, úgy meg nem tudok élni ahogy a legtöbb ember !!! magyarázzam meg, ugyan mért, ha nem érted, akkor ezt mért olvasod !!!

 

más, ma hallgattam egy rádió műsort ma !!! azt mondta egy 38 éves srác kiment a föld golyónk északi sarkára !! egy kilométernyire volt a közepétől majd ott már csak egy méter vastag jeget talált !! szerinted ez jó !!! ??? ha nem tudod a választ, neked nem jó lehet a jövőd !!!

 

igen sajnos próbálok úgy élni mint a régi idősebb emberek, elég nehézkes, de törekszem rá !!! ugyan mért !!! szeretnéd tudni !!!??? nem-nem árulom, el talán, majd negyven év múlva elmondom ezt neked, ha még leszel, én biztosan, te meg döntsd el akarsz vagy sem !!! én eldöntöttem !!! neked is adtak annyit mint nekem, hát élj vele !!!

 

ha jól meg gondoljuk időszámításunk előtt mennyi év volt !!! nem is tudom, tudo- e !!! most számoljuk már 2008-éve !!! de vajon meg írjuk-e, jó legyek kicsit naív, a 2000 mondjuk 100-at !!! 2100 nem hiszek benne !!! ahogy ezek pusztítják a saját javaikra a földgolyót !!!

 

nem-nem igazán sikerült mindent összeszednem, amit szerettem volna !!! most kimegyek pihenek a hintámon, aztán ha még késztetést érzek akkor jegyzetelek itt a blogomban !!! 

17,51h 08-09-2008

 

nos pihentem pár perceskét !!! mikor kifeküdtem a hintámra éppen egyveleget kellett hallgatnom a szomszéd a kertben beszélgetett a szomszédjával elősször azt hittem a sokolja szól, de nem, a szomszéddal beszélgetett, majd azt lekísérték a malacok csámcsogásai, mert előtte öntöttem oda nekik a moslékot !!! olyan jó volt ezt úgy összerakni a kis agyammal, szinkronban, mondjuk úgy sztereóban szólt, csak annyi külömbséggel azt senki nem keverte meg !!! amolyan igazi valóságos volt, ahogyan annak működnie kellene sok minden másban !!! azt meg nem is kell mondanom kicsit messzebb lévő szomszédban éppen a kis gyermeket dorgálták a szülők, valami kis csíntevést követett el a kis komisz, aztán próbálták olyan vidéki módon megdorgálni érte !!! ez volt a kíséret, aztán elaludtam!! mert, hogy ugye most nem délidőt írtunk, hanem már estefelé közelgő időt ilyenkor már minden más, nem úgy mint délidőben a síri csend csak a madarak majd kis szellő kíséretében !!!

 

nos azt hiszem ez az év sok mindent világossá tesz előttem !!! év végére eltudom majd dönteni merre is induljak el, szeretnék már végre saját életet élni !!! aztán azt, hogy hol még nem tudom !!! de annyira jó volna itt ezen kis vidéken, ahol most is élek !! hisz itt már sok mindent ki alakítottam magam kénye kedvére !!! de ha mégis az élet, úgy követeli ahogyan nem igazán szeretném, meg ígérem magamnak, vissza jövök erre vidékre nem leszek majd más mint a többi rabló akik ma élik az életet, élnek !!! mert mi bizony csak éljük az életet, de nem élünk !!!

 

mért jöttek ezek így ma össze, hát mert mért is él  a szív !!! ha nem teheti azt amit igazán szeretné !!!

19,26h  08-09-2008

 

természetesen hozzáteszem nem a világról alkotott nézetem a jó, de nem is a mai trend !!! ha bárkit is meg bántok, sajnálom !!! enyém az életem a magam módján élem !!!  valami mégis csak lehet ebben a mai korban jó, mert annyian, de annyian követik a mai trendet, mindenki mégsem lehet ..... !!!

regards & janannagy !!!

 

kezdem picit unni a net adta lehetőségeket !!! mind amellet, hogy én is használom rengeteg oldalát !!! jobban érzem magam ha fotózóim a kezembe nézek, majd kattintok !!! ha minden jól alakul kedden át utazom bécsbe !!! jó lenne ha ilyesmi időt ki tudnék fogni mint a napokban van !!! aztán nyomkodni a jobbnál jobb fotókat !!!

21,34h  10-09-2008

 

ugye beszéltem a múltkorjában a virtuális ismerkedésekről !!! aztán említettem még tán az is előfordulhat fenyegetőzés zajlik le virtuálisan !!! mint ahogyan nem kell félni attólsem, hogy teherbe esünk virtuálisan, így azt gondolom a fenyegetőzés is legalább olyan buta dolog virtuálisan mint a szerelembe esünk itt a neten egy vad idegen emberbe !!! történnek itt olyan szép buta kereketlen dolgok, amiknem se eleje se vége !!! csak a virtuális nagy semmi, ami soha nem volt, soha nem lesz kézzelfogható !!! hogy mért tudnak az emberek ilyenmódon bármit is érezni a világ iránt, vagy egy ember íránt !!! felnem foghatom !!! hát nem az lenne a jó amit mi nap is láttam kint a románoknál !!! kiscit alább adnánk ezt a mindenféle .... után rohanást !!! leülnénk helyette szemtől szemben, beszélgetnénk eszmecserét folytatnánk, nyugodtan lefeküdnénk, jókat álmodnánk !!! pihenten ébrednénk !!! igen odaát valóban nem láttam az embereket olyan módiaknak mint mi vagyunk itt ebben az országban !!! de azt sem láttam idegbetegek !!! ugyan nincs annyi vacak dolog a birtokukban mint nekünk, de tartozásuk sincs !!! viszont van nyugalom az emberekben !!! nem nem dicsérni akarom én őket !!! de magunkra sem lehetünk büszkék !!! ugyan mire lennénk büszkék, tán arra van egy csomó .... !!! meg boldogtalanságunk, rengeteg tartozásunk, válások magunk mögött, csonka családokban élünk, mond mit soroljak még fel !!! ez megint egy virtuális ...ból fakadt ki belőlem !!! észhez kellene már térni !!!

hahó, hisz emberek vagyunk, érzünk, lélegzünk, fáj valamink ha megsérülünk !!!

21,51h  10-09-2008

 

kicsit fáradt vagyok !!! viszont sikerült ma egy nótának rögzíteni a dob felvételét !!! lesz a nótákkal munka rengeteg, aztán ha minden kész jöhet az éneklés !!! remélhetőleg reggel friss aggyal tudok majd  a dobbal kísérletezgetni !!! most viszont irány az ágy, hajnal óta talpon vagyok !!! 

23,59h  11-09-2008

 

tegnap felvettünk egy nóta dob alapot, most meg feljátszottam rá a bassgitárt !!! ezzel most jól el ténykedek, egész nap, ez igen, ez kell nekem, ezzel heteket hónapokat tudnék ténykedni !!!

11,33h 12-09-2008

 

ma végre sikerült pár percet beszélnem kedvenc fotósommal !!! igen sokszor rádöbbent dolgokra !!! de olyan nehéz, igazán mázlistának kell lenni ahhoz, hogy minden úgy alakuljon ahogy az a nagy könyvben meg vagyon írva !!! de legalább vannak igazi jó barátaim akikre számíthatok, még ha néha csak virtuálisan is, de számíthatok !!! mostanában sok minden próbál úgy ismétlődni életemben !!! vannak itt a környezetemben igazi bizonyítani vágyó ifjoncok !!! akik hasonlóan látnak dolgokat mint én annak idején !!! talán jó lesz ha hagyom magam, most hallgatok rájuk, aztán majd kiderül mit ér az ha mások megpróbálják azt amin már oly sokszor keresztül mentem !!! így most úgy döntöttem gyakorolok rengeteget !!! nem nótákat hanem edzek mint a sportolók, technikai gyakorlatokat fogok sokat gyakorolni !!! hogy a hangszereim kézben legyenek !!! soha nem tudni mikor hol milyen módon lesz szükség bármilyen nóta eljátszására !!! bizony bizony néha még egy sláger eljátszásához is igen jó biztos technika szükséges !!! nembaj ha nem érted amit mondok az a lényeg én értem !!! majd ennek megfelelően cselekszem !!! nem mondom én ezt vagy azt !!! de próbálok gondolataim felett uralkodni, majd magammal megbeszélt módon cselekedni !!!

00,08h  13-09-2008

 

tele van az agyam mindenféle ember által elrontható gondolattal !!! nem értem mit mért !!! mi mire jó !!! mit mért kell elkövetni amiből bajunk is származhat !!! mért dőlünk be olyan dolgoknak, amikről ha csak egy ici picit végig gondoljuk is !!! nem kell hozzá valami nagy ész !!! tudjuk, de mi azért mégis csináljuk !!! ezzel veszélybe sodorjuk a jövő nemzedékét !!! igen boncolgattam ezt már !!! tegnap a sokolom-ban is éppen ezt a témát boncolgatta egy orvos !!! csak egy mondatot említenék !!! ezt is mondta többek közt !!! egy mai kis gyermek nagyon ügyesen tudja a számítógép egerét kezelni !!! viszont mikor eljön az idő, hogy mostmár óvoda, majd iskolába kell menni !!! nem tudja mi az, hogy ceruza !!! nem tud vele mit kezdeni !!! halvány fogalma nincs mire is lehet jó !!! ez szerintetek hova vezet !!! de mondom a számító gép egérrel tökéletesen bánik !!! ha most azt gondolod ó milyen kis ügyes emberkék !!! hát sajnálni tudlak !!! nem, valóban, nembaj az, hogy ennyire sok minden körül vesz minket !!! a baj csak az, elfelejtjük honnan is indultunk !!! csak egy pl csutka baba !!! vajon tudod mi az !!! ??? szerinted okozott bármi fertőzést a gyermekeknek !!! kinai barby baba !!! vajon tudod mi az !!! ??? szerinted okoz bármi betegséget a gyermekekenek !!! no megyek már mert megint csak gondolkodok !!! aztán még tényleg én is azt hiszem lüke vagyok !!! csak néha olyan jól esik ha egy frekvencián hasonló dolgokat boncolgatnak mint amin én is el gondolkodom olykor olykor !!!

21,14h  13-09-2008

 

válasz-blog 3 21,14h 13-09-2008
 

Indigógyerek ! a gyerekek más kóddal születnek, mint mi ! ők minket is lekódólnak, és mi nem értjük ezt a számítógép nyelvet, mint ahogy ők ! mert ők a jövő nemzedéke, minket akarnak tanítani ! nézz egy gyermekre, ha sokáig néz, lekódol, és a gyenge pontodon fog megtalálni ! és majd uralkodik feletted ! ezért vannak a manipulációk ! h egyes tanárok nem tudják kezelni a gyerekek cselekedeteit ! sok a tehetséges gyerek, sok új tudós születhet, és majd minket kell tanítani, h értsük a káoszt, ami most körbevesz minket a világban, ők most is értik, és nem tudnak ceruzával írni, mert nem ismerik...ők mások !!!!

21,46h  14-09-2008

 

ehhez most nem nagyon tudok hozzászólni !!! bizonyára így van !!! én viszont maradok ilyen amilyen !!! persze én is rabja vagyok az én szintemen a számítás technikának !!! de ha bármit is cselekszem a virtuális világban, sokkal jobban érzem magam a tehén kaka mellet !!! nekem nem kell majd az ő tanításuk, én már meg elégszem majd ha csak egy kis szál virágot hoznak a síromra, majd vagy negyven év múlva !!! ha meg netán egy kis állat eredetű vizelettel is locsolja valaki majd sírom, még tán onnan fentről is jobban fogok vigyorogni erre a világra, ide, lentre  !!!

21,54h  14-09-2008

 

ez most egy kicsit jól fejen ütött, éppen ezért csinálok egy újabb filmet !!! bárcsak holnap ne kellene mennem dolgozni !!! ígérem ezzel a témával kapcsolatosan még lesz mondandóm amit majd a youtube oldalon fogtok megtalálni !!!

22,50h  14-09-2008

 

most látom kicsit túl szaladtam a tegnapon !!! éppen az új kis filmem csinálgattam !!! remélem ma sikerül felraknom !!! a múltról,  jövőről fog szólni !!! a mostanság történt blogos dolgaimról !!! kicsit tanulságos lesz !!! most úgy be húzok aludni még telefont sem viszek magammal !!! igazi jót fogok pihenni !!! aztán ha meg ébredek befejezem ami most nagyon foglalkoztat !!! majd felrakom a youtube oldalra !!!

00,39h  16-09-2008

 

az elmúlt pár blog bejegyzésemre reagálva !!! készítettem egy kis film összeállítást a youtube oldalon keresd a janaanagy oldalán levél 2070-ből !!! ott található ahol a munkámmal kapcsolatosan is vannak filmek !!! így tudtam reagálni az indigó gyerekekre !!!

14,12h  16-09-2008

 

tegnap este egy barátom mondott valami nagy igazságot !!! azt mondom igaza van !!! én is csak bort iszok mégis vizet prédikálok !!! igen sajnos rabja vagyok én is ennek a gagyi virtuális ...-nak !!! két monitor előtt is ülök olykor-olykor !!! csak tudnám mért !!!??? mert ma 2008-at írunk !!! de sokkal boldogabb lennék, ha úgy vagy 10 évvel ezelőtt születtem volna !!! de most, mostot írunk !!! ebben élünk !!! nem akarok erről most bővebben boncolgatózni !!! majd talán máskor !!! most húzok, gyakorlok !!! igen mert mikor még nem volt ennyi gagyi...om !!! sokkal többet gyakoroltam !!! nem gondolkodtam gyakoroltam !!! egésségesebb voltam, erősebb !!! ma már igen sajnos sokkal hamarabb fáradok én is !!! azt is tudom azt amit már megértem, nem tudnám még egyszer végig csinálni !!! mind ezt köszönhetem a mának !!! no már megint csak panaszkodom !!! pedig nem !!! próbálom inkább azt ami ma van, magam módján jól alakítani !!!

18,42h  16-09-2008

 

ma egy kicsit olyan időjárás függő vagyok !!! de azért mégis kifeküdtem a hintámra !!! igaz pokrócokat vittem azzal betakaróztam !!! aztán az iskola nem messze van tőlünk !!! pont úgy hallottam éppen egy szünetet fogtam ki, majd ahogy a zaj megcsendesedett én is el szunnyantottam !!! majd mikor meg ébredtem éppen látom mennyi az idő ismét gyerek zsivajra hallgatóztam !!! megint eltelt két nap, aztán most háromnapot kell lehúzzak egymás után a rablóknak való termeléssel !!! mert bizony mikor mi dolgozunk a rablóknak termeljük a sok pénzt !!! ők élnek, élik az életet, mi élünk de nem éljük az életet !!!

15,22h  17-09-2008

 

írtam pár gondolatot a versek gondolatok amik nekem kedvesek rovatba !!! ilyen vagyok, enyém az életem, magam módján élem !!!

15,26h  17-09-2008

 

ma meglepetésemre sikerült hozzájutnom a kedvenc zenekarom új nagylemez hangzó anyagához !!! ezzel most jól elvagyok, azt hiszem igazat beszéltek itt már a korong megjelenése előtt a szakmabéliek !!! én is azt gondolom ez a metallica éve lesz !!! vagy már az is !!! hiszen már turnéznak is !!!

20,49h  18-09-2008

 

ma meglátogattam a fiumei úti parcellákat !!! raktam fel fotókat a galériámba !!!

20,22h  19-09-2008

 

nincs túl jó kedvem !!! kedvenc zenekarom annyira jó lemezt csinált, hogy csak elkeseredtem !!! nagyon tetszik amivel megint előrukkoltak mint már megannyiszor !!! mi a bajom csak egyszerűen az, hogy már számtalanszor bizonyítottam magamnak én is letudok játszani olyan szintű nótákat mint kedvenc zenekarom !!! csak megint mi az ami félre teszi tőlem a zenét, az a rohadt munka !!! amit gyűlölök !!! másoknak termelni a milliókat, nekem meg csak annyi jut hogy csak morzsányi !!! hát.... meg azok akiknek én is meg nagyon sokan csak termeljük a milliókat !!! lassan már még e zenélést is meg .... ami a létem jelentené !!! már magam sem tudom érdemese kapaszkodnom !!! olyan dologba amit az életemnek tudnék, de rá kellet már sok éve jönnöm soha nem lehet az enyém !!!

21,12h  19-09-2008

 

van egy rakás gondolatom !!! de inkább írtam a verses rovatomba !!! meg az élményeimbe !!! most húzok fáradt vagyok !!!  annyit még elmondok őrült nagyot alkottak megint a kedvenc zenekaromék !!!

22,27h  20-09-2008

 

Kép a magyar országi samsung gyárnak van olyan csarnoka amiben csak karácsonykor, húsvétkor állnak meg a gépek, meg talán piros betűs ünnepen !!! a gépek meg állás nélkül dolgoznak !!! csak emberek változnak a gépek mellet !!! reggel hattól este hatig, este hattól reggel hatig !!! ez a 21.- századi rabszolgatartás !!! ráadásul őrök őrzik a pihenő időben a dolgozókat !!! majd a termelési területen is előfordulnak olykor olykor őrök, csak pusztán szétnézni !!! majd mikor meg a dolgozók haza felé tartanak a kapunál kefelé alaposan megvizsgálják a táska rejtelmeit !!! ugyan kinek lenne kedve ilyen körülményekközt még bármit is elvinni !!! mikor a dolgozóidőben szinte minden percében kivan figyelve minden dolgozó !!! hiszen még ott a kamera is, ami bárkit bármikor megtud lesni minden mozdulatában !!! vajon ezt nevezik személyiségi jogok megsértésének !!! ja azt már nemis mondom, az őrök minden helységében is felraktak kamerákat, mert ugyan 24 órában minden percben éberen kell lenni aki megszunnad akár egy percet is majd a kamera véleltlen látja ezt !!! kivan rúgva !!! persze a gépek ha meg nem állítod hónapok akár éveken keresztül is működnek, de vajon a hús vér ember meddig bírja !!! aztán azok a b..... meg akik ezt felrakatják ki bírnának csak egyszer az életben 24 órát úgy talpon lenni mint az őrök !!! egyszer az eggyik fő b..... kiakarta próbálni úgy este tájt be állt a sorba, hogy majd ő is fel lesz reggelig !!! aztán úgy éjfél tájt kibukott !!! hogy b.... meg a a.... !!! azt mondta ő ezt nem csinálja !!! persze mindenkinek jogában van azt csinálni amit kedve tarja olyan munkát csinálni! !!! igen ezt még az őrködés iskolában is tanítják csak azt felejtik el, hogy ez csak papíron létezik !!! ma magyar országon örülhet a dolgozó ha egy jó ízűt tud k.... a wc !!! nemhogy jogai lennének a dolgozó népnek !!! magam részéről nem csodálkoznék ha egy napon egy vadász bombázó a samsung mellé repülne, majd lebombázná az egészet úgy ahogy van !!! óriási dollár maffia az a gyár !!! aki ott belép készüljön fel a megalázás gyönyörű szépen felvezetésére !!! nyilván sokan nem is tudják miről regélek !!! igen mert sokan nemis látnak annyi mindent mint már én is meg életem, majd még megfogok !!! nagyon sok ember bevansűrítve !!! a kis mini világba amiből nem fog sajnos soha ki törni !!! így csak a munka majd kevés otthon töltött idő az is pihenéssel töltve !!! mondom én, jó pl a samsung a hatalom rabszolga tartóinak !!! vajon ha én is elmennék koreába milliomos lennék segítene korea nekem is annyit mint a magyar kormány a samsungnak !!! mert bizony ez a kormány dollár milliókat adott a samsung gyárnak a z új rabszolga tartó csarnok felépítésére !!! nyilván voltak akik ebből busásan meggazdagodtak !!! az államunknak nevezett valami, a samsungnak adott óriási pénzt, majd mikor átutalták a pénzt, a másik oldalra felvonoult az eggyik nagy politikusunknak a cége, felépíteni a csarnokot, akkor szerinted kinek adta az állam a pénzt !!! a samsung csak egy pénzmosás volt a kapocsban !!! igen elgondolkoztam azon is tegnap ezek az emberek akiknek ott hatalmuk van mind diplomát végzett emberek akik olyan embert megalázó módon megalázzák a kis embert !!! nekem nincs diplomám nem tudom felmérni azt mért kell ahhoz diploma, hogy felnem tudom fogni sokszor mért csinálnak felnemfogható buta cselekedeteket emberek !!! ehhez kell diploma, olyan egyszerű kis buta dolgok amik nem tudom mért történnek aztán, hogy ehhez diploma keljen !!! hozzáteszemem nem minden diplomás ember ilyen !!! azt gondolom ha diplomája van egy embernek az magasan kolifikált, nem a legutólsó egyszerű parasztbácsitól is butább !!! de sokszor rá kel jönnöm igen a parasztbácsi sokkal műveltebb mint némelyik diplomás ember !!! igen a hatalomhoz nem kell diploma csak pénz !!! hogy b.... meg az a ... aki ki találta a pénzt !!! de mivel van pénzük így diplomát könnyű szerrel meg vásárolják sokan !!! ilyenklor van az, hogy a tanárok is megvehetőek !!! de bizony gondolom én a tudást nem lehet pénzel mérni !!! vagy tudsz valamit vagy nem !!! a pénz az csak eszköz !!! no megyek nem gondolkodom mert teli írnám még itt a holnapot is !!! hogy mért írtam ezt le !!! igen mert az eggyik olyan dolgozó akire szinte minden percben bármit rábízhatsz ott volt a kezdetek kezdetén jól átlátja a samsungban a feladatok ellátását !!! azért rúgta ki az eggyik diplomás b... mert nemszállította ki a söfőrt, amikor a kocsit átvizsgálta a gyárból való kilépés előtt !!! egy olyan embert akire bármikor lehetett számítani !!! mindegy ezeknek a b... agyú f.... kalapoknak csak a létszám meglegyen !!! meg az ő zsebük vastagodjon a pénznek nevezett eszközzel !!! s.... le az ördögött ott ahol gondoltam, akkor amikor gondoltam, ezek a diplomás s... f... emberek !!!

10,52h  21-09-2008

 

 

Kép

 

írjak ugyan mit !!! ha azt írom ami foglalkoztat már megint azt gondoljátok lüke vagyok !!! nem baj ki írom ami most bennem van !!! már megint itt ez a virtualitás !!! szerinted majd vagy sok év múlva valaki is fog még internetezni !!! azt gondolom mint minden mást ezt is elpusztítja az ember !!! én azt vallom amit régen papírra vettek azt ma is megfoghatod lapozhatod, de amit én is meg sokan mások írkászolunk itt a neten egy idő után senki nem tud belőle felmutatni semmit !!! tehát felteszem a kérdést magamnak, van-e értelme ezt csinálnom, hogy írkászolok itt össze vissza mindenfélét, ami olykor megcsapja agyamban a maradék kis eszet !!! azt hiszem beteg vagyok, elkapott a 21.-századi virtuális sz…. !!! nem tudok ettől szabadulni !!! nincs visszaút !!! csak előre, egyre erősebben a világot elpusztító mindenféle virtuális sz… után !!! nem barátom, nincs itt már visszaút !!! kérdezem én tőled tud te mi az tolerancia !!! igen, én még tudom !!! de sajnos ma már én sem használom !!! kihalt, érted kihalt, az emberekből !!! ha pedig kihalt akkor az azt vonja maga után rövid az idő !!! senki nem néz itt már senkit semmibe, saját család tagjainkat is beleértve !!! mindenki csak saját javaira akarja fordítani ezt a nagy világmindenséget !!! én ezen nevetek, mi a kis mini semmik, hogy is gondolhatnánk azt, ezt a nagy valamit, ha ha, ami itt lebeg melletted mellettem !!! ez akkora, amit amióta világ a világ, még senkinek nem sikerült befogni megmagyarázni !!! de mi a 21.- századi embernek nevezett valamik, annyira, annyira rohanunk azt után, amit soha senki, senki nem fog befogni, megmagyarázni !!! fellehet tenni, nem is akarja ezt senki befogni !!!  élj a mának !!! lehet ez is jó lehet !!! de vajon ki fog gondolni arra, hogy még tán jó lenne, ha év milliók múlva is beszélnénk esetleg rólad rólam !!! mint a naggyainkról !!! ja, majd azt fogják mondani a 21.- században mindenki azon volt , minél előbb elpusztítsák ezt a világot !!! gondolkozz már ember !!! jobban járnék én is ha ezeket a sorokat papírra vetném, igazi valós papíruszra !!! talán akkor majd valamikor, valahol, valamiért valakinek a keze ügyébe akadna !!! de így !!! no húzok mert csak magamba bőszülök !!! volna nekem rengeteg mondani valóm nagyon sok minden másról !!! de akad e vajon aki meg is hallgatná !!!

20,58h  21-09-2008

 

ma mikor megnéztem a youtube oldalam !!! mint minden más oldalt ami fontos nekem !!! azon vettem magam észre a levél 2070-ből kisfilmem nézetsége duplájára ugrott a tegnapihoz képest !!! ez valahol jól esik, de szomorú, hogy ennek a kis filmnek megkellett születnie !!! meg azt is észrevettem ha elkezdek gondolkodni, majd leírni ami olykor botránkoztatja fejemben a kis agyat !!! talán többen felnéznek hozzám az oldalamra !!! nem tudom jó-e vagy rosz, amit néha összehordok, de az biztos bármit ha leírok azt én úgy is gondolom !!! persze ez nem azt jelenti, hogy ettől többet fogok blogolni vagy kevesebet !!! hiszen magamnak írom le aztán, hogy ez úgy alakult, mások is bármikor megnézhetik bele olvashatnak !!! ne tudom mért döntöttem így !!! egyenlőre még kedvenc zenakarom új lemezének hangzó anyaga jócskán bennem van a dallamok hatása !!! de azt is érzem én már soha nem fogok a színpadra lépni !!! nem tudom ezt úgy érzem !!! nagyon sokminden volt már ami elmúlt, mielőtt megtörtént volna megmondtam, hogyan lesz !!! eddig minden sajnos bejött !!! nem nem vagyok én jós !!! érzem vagy látom abból ami történik !!! legtöbbször akkor szoktam az ellenkezőjét mondani dolgoknak amikor még virágzik rózsálik legszebben illatozik, aztán érzem benne a rosz gonosz mostohát !!! elmondom másoknak !!! vannak emberek akik ezt tanusítani tudják !!! no most nem gondolkodom !!! húzok !!! visszanézek a múltba, keresgélek a világ adta lehetőségek közt a neten !!!

20,19h  22-09-2008

 

fáradt vagyok megyek alszom !!! leragad a szemem !!!

22,16h  23-09-2008

 

nem vagyok most gondolkodó módban !!! megyek olvasgatok még egy pár percet !!! aztán majd ha megébredtem talán összeszedem gondolataim !!!

22,58h  24-09-2008

 

valahogy most úgy érzem fel kell vegyek egy hangszert és gyakoroljak !!!

09,50h  25-09-2008

 

fáradt vagyok, tompa az agyam, nagyon finom italokat kortyolgattam itt az elmúlt pár órában !!! ígérem holnap papírral, tollal a kezemben fogom tölteni az idő nagyrészét, aztán mindent papírra vetek, majd este ha megérkezem, beírom ide a publikum részére !!! van, igen, kezd megint valami mocorogni az agyamnak helyén !!! most muszály pihennem, hajnalban mennem kell termelni a dollárokat !!! hisz tudjátok, éljük az életet, csak nem élünk !!!

regards & janaanagy 22,22h  25-09-2008

 

nem jók az ilyen napok mikor napon legtöbb részét a hatalom rabszolgájaként történik velem !!! nincs időm mindenre, ami éppen foglalkoztat !!! éppen ezért ma berakom a kis laptoppom a táskába, majd magammal viszem bármerre járok a világban !!! ha netán akad kis időm máris dolgozom majd vele, aztán felrakom a fontos dolgokat a publikum részére !!! úgy érzem sokat vállalok !!! nem érek mindenhova oda, ahova szeretnék !!! ez minek köszönhető !!!???  hát ennek a sok gagyi... nak ami kőrbevesz mindannyiunkat !!! majd próbálja nagy gőz erővel kimosni az agyunkat !!! hellyel közzel sikerül is !!!

21,45h  26-09-2008

 

hol is kezdjük párnapja kint voltam egy barátommal a határban fotózgatni !!! majd visszafelé egy ici pici kis hörcsög árválkodott az út szélén !!! valószínű egy autó kerék támadás érte, aztán visszacsapódott az út szélére megsérült a kis árva !!! véres volt a feje, sántikált a hátsó lábára !!! megsajnáltuk, beljebb tessékeltük az árok felé !!! sajnáltuk a védtelen kis állatot !!! másnap mondta a barátom vissza ment, el nem tudtam találni hova !!! hát meg kereste a kis hörcsögöt szólítgatta az út szélén, a kis hörcsög meg előjött !!! meg tisztította, majd meg itatta egy kis pálinkával !!! fene tudja tán még nekem is van egy kis lelki furdalásom a kis állatka miatt !!! pedig rengeteg átszokott hajnalonta én előttem is futni az úttesten !!! nem emlékszem arra ütöttem volna már el belőlük, aztán ki tudja !!! de ezt a kis állatkát én is megsajnáltam !!! ott volt védtelenül megsérülve a vég várására !!!

 

vannak körülöttem mostanában igazi bizonyítani vágyó ifjú suhancok !!! jó látni, tele vannak ambícióval !!! viszont sokszor elgondolkodom mire jutottam én az elmúlt közel húsz évben !!! úgy ahogyan ők is, csak saját magamra utalva !!! szeretném azt, ha ezek a fiatalok többet kapnának az elkövetkező közel húsz évtől !!! vagy legalábbis lenne jutalma a tehetségüknek !!!

 

egy ismerősöm a napnak kidolgozza a világos idejét !!! aztán még foglalkozik másdologgal, majd pihen !!! semmire nem marad ideje !!! lót fut, igaz anyagiakban több jut neki, hiszen kétszer annyit is dolgozik !!! de nem jut semmire ideje, legfőképpen saját maga körüli dolgokra sem !!! ilyenkor elgondolkozom talán nekem több jutott, no nem anyagiakban nem, de azért csak foglalkozhatom azzal is néha kicsit többet, ami a szívügyem ennek a világnak küszöbén !!!

 

egy másik ismerősöm !!! soha nem volt még neki saját otthona !!! nemrég vásárolt pár száz ezer forintért egy kis épületet !!! mivel soha nem volt neki még semmi vagyona, nagyon még igazolni sem tudta magát hivatalos szervek felé !!! így nem is volt tartozása !!! de most, hogy már van egy kis lakása, rögtön meg is jelentek a számlák !!! így az én barátom mostanában már idegeskedik egy picit !!! mért írom ezt le !!! csak azért mert nyavalygunk minden dologért nem vagyunk meg elégedve semmivel !!! ennek az ismerősömnek meg semmilye nem volt eddig mégis élte a kis életét !!! eltudnátok képzelni az életeteket a 21.-ik században áram, víz nélküli lakásban !!! dehogyis !!! pedig az életfunkcióink fent tartásához nem hinném szükségünk lenne rá !!! jó most lehet mondani tiszta őrült vagyok !!! igen valóban sok mindent másként gondolok !!! persze én is normálisan berendezett lakásban élek !!! meg van hozzá rengeteg számlám is, tudod, olyan sárga, amit ha törik ha szakad, be kell fizetnem !!! minél több helyen fel írják a nevem, annál több helyről küldik azt a sárga papír flecnit, amin szépen olvashatóan rajta egy számösszeg !!! nem értem én ezt az egész körforgást !!! vagyok, létezek, állandóan tartozok !!! tartozok, de hát rendesen dolgozok !!! aztán ha véletlen nem tudok befizetni egy sárga flecnit, rögtön fenyegetnek, az utca embere leszek !!! hát kik ők, hogy fenyegetnek !!! nem vagyok csavargó, vagy rabló !!! rendesen meg dolgozok a kis pénzemért !!! ja, ha rabló lennék, akkor tán még a vállam is megveregetnék !!! persze, csak ha minél többet rabolnék !!! mert itt csak az a módi !!! ha dolgozol életben hagynak, mert termeled a milliókat !!! élsz, de nem éled az életet !!! a rablók élnek, élnek a véreden !!! pedig bizony mondom ha egy kicsivel többet adnának neked is, meg mindenkinek aki dolgozik !!! akkor is busásan jól járnának !!! de a mindenféle eszközt vessünk be a bankszámlánk vastagítására !!! azzal csak hamarabb el jön 2070 is !!! aztán már csak emlékezhetünk !!!

21,20h 27-09-2008 

 

az őrhelyét bárki csak a csoportvezető engedélyével hagyhatja el !!!!!!!!! ( WC –re is!!!!!!!!!)

szolgálat ellátása során senki nem aludhat

szolgálatba, ittasan senki nem érkezhet, valamint a szolgálat ellátása során alkoholt nem fogyaszthat !!!!!!!! azt gondolom egy értelmes ember nem iszik alkoholt munka előtt munkában sem !!! aludni hát a munka hely nem alvásra való, valóban nem is értem mért gondolhat ilyet ez a b….ba !!! mert egy normális emberben meg sem fordul az alvás, nem hogy még aludjon is, hogy wc-re menést is engedélyhez köti !!! ilyen úgy emlékszem az óvodában volt meg a hadseregben mikor bevonultam !!!

aki ezt a pár sort leírta az egy b…….!!! ráadásul ezt komolyan is gondolja !!! ő az egyik b….szájba a samsung gyárban az őrök felett !!! egy olyan ember aki soha az életében nem dolgozott, itt púposkodik ennek az államnak a hátán, a te majd mi életünkön, busásan jó pénzért  !!! jóval több pénzt keres mint az átlag magyar ember !!! katona tiszt volt 42 évesen nyugdíjba vonult teljesen egészséges persze agyilag némi hiba van !!! meg kapja a katonaságtól a jó kis nyugdíjat !!! majd még kényelmesen párnapot be megy a samsungba élősködni a munkás ember nyomorán !!! az ilyen embert a p….ba kívánom !!! még mások rengeteg órát dolgoznak több mint háromszáz óra felett így keresnek éppen annyit, hogy betudják fizetni a sárga flecnit !!! ő meg élvezkedik, itt élvez a munkás embert minél jobban megbántsuk módszerrel !!!

21,10h  28-09-2008

 

nagyon jóízűt beszélgetem egy fiatal sráccal !!! húsz éves, gitáros szeretne lenni !!! 5éve gitározik !!! az is lehet soha az életben nem találkozunk !!! zenekart keres de ide újszilvásra nem igazán tudna lejárni bp-ről !!!  azt ígérte az őszi szünetben lejön hozzánk !!! próbáltam normálisan ember módon beszélni vele nem pedig butaságokkal tukmálni !!! őszintén válaszoltam mindenre amit kérdezett !!!  nem hazudtam csak őszintén !!! aztán olyan jó volt beszélgetni vele !!! meg értette amit mondtam, nem kérdezett butaságokat !!! olyan igaz életre való kis fiatal srácot véltem benne felfedezni !!! csak mondja rengeteg dolog van mostanában vele !!! hát persze ez a rohanós minden őt is elérte !!! éreztem valóban fontos neki a zene !!! de a sok másdolog miatt nem tud annyit foglalkozni a zenével, ez pedig baj !!! mégis talán nem olyan rossz a világról alkotott gondolkodásmódom majd viselkedésem !!! ma hallgattam Urbán Györgyöt !!!  egy riport beszélgetés történt vele !!! aztán ő is meg erősítette elméletemet !!! mesélte régen nem volt ennyi dolog !!! az emberek nagyon jól elvoltak az univerzumukban a bölcsőtől a koporsóig !!! nem láttak ennyi mindent a világból, mégis boldogok voltak !!! ilyenkor sajnálom talán ez a ki srác is elkallódik !!! pedig ha sok minden nem olyan lenne amilyen, talán még lennének majd nagyon híres emberek akik a jövő nemzedékére is tekintenének !!! talán 2070-is sokkal később jönne el !!!  

22,53h  28-09-2008

 

kedvenc utalom egyike a coca cola volt !!! amit ma már nem iszok !!! de néha kísértésbe esek iszom helyette narancs italt !!! azt mondta egy ismerősöm a coca cola nem egészséges azóta hiszek neki, amióta kipróbáltam, bele öntöttem a kádba majd a mosdóba !!! azt láttam jobb vízkő oldó, mint a vízkő oldó !!! most már csak a narancsról kell kiderítenem mennyire mérgező aztán marad a thermál kiristály ásványvíz !!! aztán én kedvenc italom az igazi gyümölcslé körül is forgott az agyam !!! igazán már ittam én talán abból is amiből szeretnék még !!! az öreg bolyhos által főzött adalékokból !!! ittam én a lőrincz félét, ittam az andris fajtát !!! de igazából szemezgetek az öreg bolyhos fajtával is !!! meg is említem majd neki, ha arra járok, olyat szeretnék inni amit még ő főzött !!! ahogy ismerem az öreget, biztos vagyok benne van a rejtett fiókokban olyan fajta amit még ő főzött !!! mért is mondom ezt !!! hát mert az öreg bolyhosnak köszönhetjük ezeket a jó fajta italokat !!! az hogy most már mások főzik !!! az pusztán egy ki érdemelt cég név fent tartása !!! nem pedig egy igazi szakma megbecsülése !!!

17,09h  29-09-2008

 

beteltem, jövök a blog 4- ben !!!

17,26h  29-09-2008

 


olyan jó hangszerből dalt kicsikaró idő volt ma !!! ezt a jó időt kihasználva pihentem egy nagyon jót a hintámon !!! azt meg mondanom sem kell, a szabad levegőn gyakoroltam egésznap, a pihenéseket kivéve !!! olyan szabad levegő minden perce élvezetes kellemes idő volt ma !!! gondolkoztam azokon a munkásokon akik az építő iparban dolgoznak a fővárosban, vagy bárhol a világban !!! vajon eszükbe jut-e észre venni ezt a kellemes időt !!! vagy tán végképp átvan mosva az agyuk !!! közben eszembe jutott a barátom, aki a nap világos részét munkával tölti !!! vajon neki jut valami ebből a kellemes időből !!! hú de kellemesen fújdogál a szél !!! én meg csak próbálom papírra vetni gondolataim !!! köszönöm a sorsnak ezt a napot !!!

17,11 h 29-09-2008