Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


hogy mit írjak most !!! no még egy mese hátha belefér !!! fogtam magam elindultam ma hátha találok valami érdemeset !!! faleveleket fotózok mostanában !!! no nem, nem a fán !!! hanem már mikor lehulltak !!! valamit látok bennük, én sem tudom !!! csak azt fényképezőre késztet !!! volt tervem merre menjek de közbeszóltak a szántó vetőn lévő gépek !!! így gondoltam át siklok egy két falun aztán irány haza !!! majd hirtelen meg pillantottam a faleveleket az egyik falu határában !!! neki hasaltam kattintgatni cseppet sem zavart mellettem gereblyézték a leveleket majd rakták a pótkocsira amivel kihordták szemétbe !!! ők is tették dolgukat meg én is hasaltam a levelek közt !!! olyan érdekes világ amikor hasalsz a levelek közt !!! el sem hinnéd mi minden szépség uralkodik ott !!! de mondhatom én ezt mikor már neked szuperszónikus érintő képernyős mobilod van !!! nem is látsz onnan tovább !!! nem is bánom nem fogok nyilvánosan blogolni !!!

20,41h 28-10-2010

 

jól el voltam ma !!! kellemes volt a komposzt széthordása !!! igazándiból nem is bánom, hogy nem nyilvánosan folytatom írásaim !!! amilyen világ van ma !!! hát még képesek meglincselni !!! elvagyok én itt háttérben !!! senkit nem háborgatok, remélem senki nem háborgat majd !!! fotózok, zenélek aztán eltelik az idő !!! érdekesen hozom elő mostanában virágról alkotott fotóim !!! bizonyára sokan gagyinak tartják !!! de talán akad egy két ember akinek tetszik az én elvont fényfestésem !!! persze mindenki saját lovát dicséri, így vagyok ezzel én is !!! talán mégis folytatnom kéne a blogolást de csak fotókkal !!! néha napján felraknék fotót ami sugalná szavaim !!! meg is próbálom mindjárt !!! aztán pár nap múlva majd meglátom tetszik vagy sem az ötletem !!!

18,17h 29-10-2010

 

egy kicsit blogolok !!! ma is kint voltam a határba !!! olyan jól éreztem magam !!! persze mit beszélek én !!! az embereknek úgyis a tesco gazdaságos felel meg !!! elértem az illikéig !!! no onnan sehova tovább csak vissza tudtam jönni !!! de elővettem az 500-as obit aztán a messzi távolban egy lepusztult istállót lekaptam !!! majd irány visszafelé !!! aztán megpillantottam egy juh csordát !!! nem volt velük juhász sem !!! majd volt mikor felnéztem az égre, láttam a határt !!! olyan jó volt látni nem bolygatta ezt régen ember !!! nem volt ennyi ketyere, ami egy helybe tömörítette az embert !!! meg kellet küzdeni a mindennapokért volt legelő kis folyó madárka szellő napkelte naplemente !!! meg annyi sok szép dolog amit értékelt az ember !!! beszélhetek én itt !!! mindenki csak rohan !!! én pedig hiszem pénz nélkül is lehet élni !!! a pénz csak eszköz !!!

20,29h 14-11-2010

 

hát ja !!! attól hogy nem nyilvános a blogom még történnek dolgok !!! ma kimentem a határba ebéd után rögtön !!! hogy sötétedés előtt vissza érjek a faluba, vagy legalábbis aszfaltra !!! a határ úton gondoltam végig menni kis schwalbeval !!! nem is volt gond addig még nem szántásra vittem a kicsikét !!! mert bizony szántáson meg adta magát !!! ahogy ott cígeltem, vontam elszakadt a gázbovden !!! a cipőm is beleragadt a sárba !!! lecsúszott a lábamról alig bírtam ki cígelni a sárból !!! így aztán magamra maradtam az elszakadt bovdennel !!! de hát most mit tegyek !!! hívtam barátom nagy bajban vagyok kint ragadtam a banai tanyán !!! eltudnál jönni értem !!! persze megyek mindjárt !!! így aztán könnyűszerrel haza tudtam jönni !!! a jó öreg kommunista járgány az aro haza hozott engem meg a schwalbe motorom is !!! én nem tudom az emberek mért távolodnak el így egymástól !!! itt van a barátom csak csörögtem neki máris jött értem a lehetetlen körülmények közti úton !!! szántáson vetésen !!! de sajnos a legtöbbsége az embereknek bedől a mai virtuális vackoknak !!! no ez nagy baj !!! nekem igen ez a beragadás a határban is nagy élmény volt !!! nem volt ember nem volt civilizáció csak én meg a szántás vetés a jó öreg kitaposott utakkal !!! amik már akkor meg voltak mikor még nem volt aszfalt a környékünkön !!! de mondhatnám is én ezt sokótoknak !!!

22,00h 17-11-2010

 

igazándiból csak magadra számíthatsz ebben a mai világban !!! aztán vagy túl éled ezt a sok mocskot vagy nem !!! én is csinálom ezt is azt is amazt is !!! aztán ez érdekel is bárkit !!! dehogy !!! pedig történik ez is az is amaz is !!! ó ugyan ma már mindenkit csak a saját lüke felfogása érdekel !!! aztán azért foggal körömmel küzd !!! még ha erre rá is megy párkapcsolata az sem baj !!! csak nekünk magunknak legyen igazunk !!! de hülyék vagyunk mi embernek nevezett állatok !!! az állat is különb nálunk !!!

17,57h 18-11-2010

 

írjak vagy ne, legyen erőm hozzá vagy ne !!! eltelt itt jó pár nap, hogy nem írtam meg azt ami talán csak nekem fontos !!! nem tudom mért, de még mindég ugyan úgy járnak oldalamra mint mikor írtam oda pár sort !!! talán fontos nekik amit regélek !!! vagy talán csak függők lettek, mint a mónika show !!! jól érzem magam továbbra is !!! bár a tél kicsit kevesebb elfoglaltságot hoz !!! de a tél erről szól, pihenni elfogyasztani a többi hónap kincsét !!! nemsokára itt a tavasz, lehet meg szántani vetni a földet, aztán művelni, majd aratni !!! majd újból itt a tél aztán élvezni a többi évszak gyümölcsét !!! így van ez jól helyesen !!! nekem tán még szerencsém is van még néhány évig !!! aztán magam nyakába vehetem én is ezt a piszkos még szavat sem érdemel mát !!! a minap fát döntöttem papám segített meg a józsi bácsi !!! igen mind ketten már meg élték a hetven körüli időt !!! szívvel lélekkel segítettek a nagy fákat dönteni !!! ők bizony, rájuk még számíthat az ember !!! de a mai ember, no ők még szót sem érdemelnek !!! hisz tudod mindenki, mindenki ellen !!! jól el vagyok, nem akarok már tökéletes dolgot, ami nem is létezik !!! meghúzom magam egy sarokban oszt ennyi !!! de még továbbra is vagy negyven évig itt akarok élni !!!

23,20h 12-12-2010

 

írok pár sort most bennem van talán még pár percig !!! bizonyára csak az én érdeklődési körömben tudok élni, létezni !!! ami nem azt jelenti a más érdeklődési kör nem jó !!! itt vannak azok az emberek, akik már ha tetszik ha nem, no nem, ők már tettek az asztalra olyat ami még húsz, de száz év múlva is meg állja helyét, ha még száz év múlva talán akad még ember !!! no nem arról beszélek akik emberfomán néznek ki, hanem az emberről !!! mi már, mi is sajnos csak a formán nézünk ki, félúton, de még akad némelyikünk akiben van szív is meg lélek is !!! de a többi, az, no arról szót sem érdemes vetni !!! ne menjünk messzire, ott a való világ, szerinted azok ott emberek, szerintem az emberi lény szégyenei !!! zenész akartam lenni, nem volt az apám párt titkár, anyám nem volt tanács elnök !!! akkor mit is akarok én !!! menjek ki a földre kapálni !!! oszt jó van ez !!! ne gondolkozzak !!! csak dolgozzak !!! de, ugyan had gondolkozzak már !!! ha megfelel az étel szag !!! ha nem irtózok az ételszagtól !!! mert bírom a kutya seggét megtörölni amikor szarik !!! hát tudod ki, a jó k…a anyja !!! törölje ki az !!! nem bírom elviselni az ételszagot, mert ugye már szinte minden háztartásban szagelszívó van az ételfőző felett !!! az, á az nem baj, hogy a kutya oda seggel a sütőhöz akár éppen fingik is mikor sütjük a finom falatokat !!! vagy a macska !!! mert hát ugye az család tag, ott alszik velünk az ágyban is !!! hát tudod kivel, a jó k…a anyjával !!! velem ugyan nem !!! de az étel szagot, no azt nem bírjuk elviselni !!! de kutya seggét akár még ki s töröljük, meg mossuk, az sem baj ha netán véletlen a nappaliba vagy a folyosóra ürít, mi feltakarítjuk !!! no ezek vagyunk mi !!! no de mi van azzal amivel kezdeni akartam pár mondatom !!! itt vannak a már akik voltak, meg még vannak, de már nem húsz évesek, akik tettek az asztalra oly sokat !!! bencsik samu, tunyogi, vikidál, zeffer kékesi, sorolhatnám suszter, póka, deák bill !!! stb !!! mondj csak egyet is akik ilyet tettek az asztalra az elmúlt húsz harminc évben !!! ami még mint mondtam az elején akár még száz év múlva is mítosz lesz, ha még lesz ember !!! no nem emberformára gondoltam, hanem emberre !!! de mint mondtam ez igaz az élet más oldalaira is !!! nem csak arra mit én szerettem valaha !!! eltelt itt több mint húsz év !!! aztán most értettem meg, amit már meg annyiszor játszottam, hallgattam !!! mit is jelent, menj, az úton menj tovább !!!

20,35h 22-12-2010

 

boldogság gyere haza !!! itt vagyunk 2010 év végén !!! mindenki csak mondja, boldog új évet !!! de vajon bárki is gondol- e jó szóra !!! vagy csak megszokásból mondunk bármit is !!! én azt veszem észre sokan körülöttem csak úgy mondják megszokásból !!! úgy elrohantunk az utol nem érhetetlen után !!! ha bele gebedünk sem érjük utol !!! én azt szoktam mondani ha olyan szituációba kerülök, hogy azt feltudom vállalni nem sérülök tőle !!! aztán netán ha úgy érzik emberek segítettem nekik !!! megkérdezik mivel tartoznak !!! jó szóval mondom én !!! közben gondolom több is veszett mohácsnál !!! most is durrognak odakint a petárdák meg a mit tudom én mindenféle fénylő eszközök !!! de vajon ezeknek az embereknek eszükbe jut az is honnan indultak !!! vagy csak a mai virtuális utol érhetetlen valami !!! amiről azt hiszik tökéletes !!! de már megint mit akarok én itt !!! még jó csak szavaim ma már magamnak intem !!! nem, nem regélek már megint !!! hidd csak el nekem sokkal kevesebb tárgyi eszközöm van mint neked !!! de azt is híd el még ha nekem nincs ezem meg azom !!! boldog vagyok !!! hidd csak el boldog vagyok !!! itt meg csak le írom amit gondolok rólatok !!!

19,54h 31-12-2010

 

szóval arra jöttem rá pörög ez a világ nélkülem is !!! mindenki csak ön önmagával van elfoglalva !!! pörög, pörög ezerrel !!! sajnos én is így lettem ezzel !!! engem sem érdekel senki semmi !!! legbelül ezért nagyon szomorú vagyok !!! de mért is akarnám már megint az én lüke felfogásom ami már nem is az enyém meg magyarázni !!! hisz én is bort iszom mégis vizet prédikálok !!! nem, nem kell nekem semmi csak néhány igaz őszinte szó !!! igaz őszinte szó !!! nem a szemedbe így, hátad mögött meg úgy !!! de mit is akarok én !!! járom az utam a macska köves utam !!! de talán mégis valamit alkottam a múltban !!! mert még mindig szinte ugyanannyian járnak oldalamra mint mikor mindennap vettem néhány szót !!! hogy mi lesz holnap holnapután !!! bármi is vállalom !!!

19,20h 09-01-2011

 

lássuk csak !!! nem nagyon blogolok mostanában magamnak sem !!! mert én is olyan kedvetlen vagyok vagy csak lusta !!! pedig vannak gondolataim amiket szeretnék papírra vetni !!! de valahogy a számítógép billentyűt nem tudom gondolataim meg írásához elő venni !!! ma kint jártam a déliben ott ahol 15 évet ledolgoztam !!! hát megdöbbentem a látványtól !!! mintha 20-évet öregedett volna a déli pu !!!  pedig csak öt éve jöttem el onnan !!! eljöttem nem önszántamból !!! majd voltam én minden csak nem ember több mint egy évig !!! aztán visszakerültem a mávhoz a keletibe !!! éppen mostanában kezdem feltalálni magam a munkában !!! kezdem megismerni átlátni azt ami a munkám !!! de valahogy jól esett ma átmenni a délibe mégis ott dolgoztam 15 évet !!! de ami fogadott katasztrófa !!! persze kétszer is meg kérdezték van engedélyem fotózni !!! természetesen van volt a válaszom !!! aztán mutatom az ártatlan kártyát !!! így aztán még majdnem bocsánatot is kérnek !!! de mégis mit gondolnak az emberek hát már az is baj ha fényképezek !!! semmi mást nem szeretnék fotóimmal csak meg örökíteni milyen volt az ami még ma meg van !!! mert holnap mi lesz ugyan, hát pláza mi lenne azon dolgok helyén amik már történelmet írtak !!! de érdekli is ez a ….. no tudod kikre gondolok !!! végig jártam azokat a helyeket ahol sokat dolgoztam !!! persze közben fotóztam a régi elmúlt emlékek meg csak átsuhantak agyamon !!! lepusztult épületek !!! lepusztult tárolók !!! lepusztult emberek !!! nem tudom mit gondol az ember !!! azt hiszi egy irodából lehet irányítani, létezni, az életet az életben !!! lassan már tényleg senki nem akar dolgozni csak egy vacak irodában ülni egy nyomorék monitor előtt !!! kihal az emberből minden !!! lassan már semmit nem érzünk !!! csak nézünk ki a fejünkből mint egy gép !!! nincs ez rendben így !!! én kezdek belefáradni a gépekbe !!! éppen ezt a pár sort is papírra írom most !!! aztán ha majd lesz kedvem be írom a világhálóra !!! rohanunk a nép butítás felé !!! ott a valóvilág műsor !!! mind azt mondja milyen pedáns meg milyen intelligens !!! hát erről van itt szó !!! meglehet nézni őket, ők most az ország gyöngy szemei !!! példaképek a gyerekeknek !!! szerinted ami ott történik emberhez méltó !!! szerintem az állatok kiszabadultak a ketrecből !!! nagyon tükrözi hol is állunk !!! megmutatja hol tart az ember !!! ilyenek vagyunk az állítólagos magyarok !!! mert hogy mi nem vagyunk magyarok az biztos !!! nem vagyunk méltók semmire !!! őseink forognak a sírjukban !!! nem is tudom mi a célunk, van egyáltalán !!! ??? egy dolgot tudunk csak panaszkodni !!! de a jövőnkért tenni valami hasznosat !!! hát szégyellem magam !!!

22,48h 19-01-2011

 

így van ez az emberek eltávolodtak egymástól !!! a sok gép próbál az emberen túl múlni !!! ami már meg is történt !!! ma már szinte mindent gépek csinálnak !!! az emberi munka erőt ki küszöbölik !!! már pedig ha mindent gépek csinálnak, minek az ember !!! nincs is szükség az emberre !!! az ember kitalált valamit, ami elvégez mindent helyette !!! leszedi a gyümölcsöt a fáról megkapálja a földet !!! de az ember kapzsi maradt !!! mert a gépek felhasználásával nagy haszonra akar szert tenni !!! már, már akkorára amit még ük, ük unokája sem tud elhasználni !!! de ha jól vissza nézünk így van ez amióta kitalálták az embert !!! csak mára el értünk oda ami már visszafordíthatatlan !!! a nagy haszon szerzés miatt nem néztük azt tönkre vágtuk a földi gyönyörű életet !!! mert bizony az élet csupa gyönyörűség lehetne !!! ha nem kapzsi módon csak a haszonszerzésen járna az eszünk !!! de már késő !!! el értünk oda, hogy már betegen születnek a gyerekek !!! az ártatlanok mond csak mit vétettek ők akik még meg sem születtek máris háborúba kelnek ki !!! mert az életben maradásért bizony harcolni kell !!! no nem a mindennapi betevő falatunkért !!! hanem a túl nagy igényekért !!! mért, mért hisszük azt ha rengeteg vacak tárgy van birtokunkba boldogok lehetünk !!! itt egy példa itt írok én is összevissza egy gépen !!! de mi van ha egyszer valahol valakik meg gajdulnak !!! összeomlik ez az egész világ háló !!! meg semmisül emberek sok, sok év munkájának hitt kézzel nem fogható adat halmaza !!! amiről azt hisszük fontos dolgok !!! pedig még csak kézzel sem fogható itt semmi a világ hálón !!! de mi azért foggal körömmel küzdünk ennek a semminek a létezéséért !!! mert mondjuk én is ha talán valódi papírra vetném betűim !!! talán még akár száz év múlva is olvashatná bárki !!! de száz év múlva ha még lesz ember a földön !!! akkora lesz a káosz a világ hálón, hogy nem lesz aki el igazodjon rajta !!! nem, nem mondom én minket embereket nem erre találtak ki !!! mi érző gondolkodható lelkek volnánk lehetnénk !!! mond mért irtózunk mi attól, hogy mi vegyük le termését a fának !!! mi vegyük ki a földből a zöldséget !!! tudjuk, hogy tesco ott csak átvágnak minket de mi mégis oda rohanunk mindenért !!! de mit is papolok én itt !!! hisz ugyanazt fújom én is hónapok évek óta csak más szavakkal meg öltve !!!

16,23h 21-01-2010

 

jól bele léptem a szar kellős közepébe !!! nem vagyok én csak egy utolsó semmi, senki !!! a nyáron a rokonom megnősül !!! én barom meg kijelentettem nem vagyok hajlandó csak akkor elmenni ha vihetek fotó masinát !!! én aki azt hitte készítet már jó fotót itt az elmúlt időben !!! dehogy készített !!! nem elég, ma már nem elég a lelkes amatőr semmi szinten !!! ugyan van !!! ugyan miről is beszélek !!! semmim nincs nekem !!! nem vagyok csak egy munkás aki munkára van ítélve amíg él ha meg éri !!! de hiába is lenne pénzem, ha nincs kreativitásom !!! mert ma már ugyan újat nem tudsz, de ha van kreativitásod az előbbre juttat !!! nekem se pénzem, de hiába is lenne, nincs kreativitásom !!! két napja csak az esküvői fotózást nézem !!! úgy elkeserít a tudatlanságom !!! halvány gőzöm nincs mit kellene egy esküvő párral tenni, hogy az tényleg megmaradjon nekik nagyon jó élménynek !!! így már nagyon bánom a kijelentésem !!! jobban jártam volna ha csak elmegyek aztán végig nézem ezt az eseményt !!! no most jól bele léptem !!! majd meglátjuk az esküvő végét !!! de semmi reményem hozzá !!! sem pénzem sem kreativitásom !!! nem vagyok vállalkozó sem aki tudja hova fektesse be pénzét !!! nincs nekem semmim csak a munkaerőm !!! azzal meg csak egyenlőre bevonulhatok a négyes aknába !!!

19,51h 26-01-2011
 
azért én úgy kíváncsi leszek amikor már elmúlik !!! hát mi !!! ???  amikor már az ember csak robot, nem ember !!! mert jelen életemben még a húsz, harminc évvel ezelőtti dolgokat embernek hittük !!! majd ma meg hallgatjuk, elolvassuk, átérezzük még mindég jónak hatja át testünket lelkünket ami elmúlt !!! de mi lesz, mi lesz úgy húsz év múlva !!! hisz ha csak mi mai emberek vissza tudnánk hozni nagyapánkat nagyanyának, el nem hinnék mi történt, mi az amit már mi is eltékozoltunk abból amit ők is létre hoztak !!! pedig ez csak húsz harminc év vissza !!! de mi lesz még húsz, harminc év múlva !!! én itt leszek, esküszöm magamnak, itt leszek !!! bár már fájnak lábaim elértem életem felét !!! ha bele gondolok már ennyit dolgoztam mint munkás még ennyit kell a kutyáknak hasznot szereznem !!! nem is volna ezzel baj, ha nem érezném a lábaim gyengeségét !!! de hát mit akarok, érző ember vagyok, hús vérből !!! nem, nem gép vagyok, még nem gép !!! érzem a tavasz illatát a nyár melegét az ősz szépségét a tél viharát !!! de ma sokan elfogadták ezt a emberhez nem méltó világot !!! amit pont még pont mi tudnánk emberhez méltónak vissza fordítani !!! de ha nem tesszük is, én még itt leszek a végére !!! ha ennyit hagytuk fordulni ennyit idő alatt, ha csak ennyit fordul ennyi idő alatt már késő !!! de én legalább látom a végét !!! úgy elkeserít mikor beszélek barátaimmal ismerőseimmel aztán mondják lüke vagyok 80–van, örülj ha 60-van !!! mert ezek az emberek úgy bele törődtek a sok rabló rablásába !!! én még mindég azt vallom egy szem búza sok szem búza !!! a mi nap megkérdezték tőlem mért nem blogolok !!! de blogolok csak magamnak amikor úgy érzem no ezt most ki kell írjam magamból !!! aztán pont akkor pont ott kérdezték meg tőlem ahol pont  a múlt árnyékából jött ismét elő valami !!! ami megint csak azt bizonyítja nem volnék én eldobni való !!! csak a hülyék néznek jobbra ballra !!! én meg  tudom mért kérdezték !!! de a mai rohanás az talán fontosabb mint az emberi érték !!! én azt vallom mi kell az élethez !!! az élet funkcióink fent tartásához !!! egyél igyál, néha egy jót szeretkezz !!! ennyi !!! aztán hogy ezt egy viskóban éled meg vagy egy palotában oly mindegy !!! ha már szakad az eső te bentebb állsz nem esik rád mert csak egy viskóban vagy, már jó vagy !!! de mi nem, nekünk csak a palota felel meg !!! no ez baj, nagy baj !!! mert ehhez bizony sok sárga csekk jár !!! no nem, nem szív meg lélek hanem sok sárga csekk !!! most úgy döntöttem ezt a pár sort amit írogattam itt közzé teszem, hogy meddig nem tudom !!! hogy írok e hozzá azt sem tudom, de most itt van olvassátok, hisz ha nem írok is ide jártok !!! talán meg érdemlitek talán nem !!! talán van értelme, talán nincs !!! itt van olvassátok de nem tudhatjátok mikor veszem el, mikor lesz csak megint magamnak !!! nem, nem történt itt sok minden, hisz csak én is bort iszom, majd vizet prédikálok !!! de ha már ilyen szorgalmasan ide jártok, hát tessék !!! olcsó vatta cukrot tessék !!!
 
14,53h 02-03-2011
 
most akkor mi a franc van !!! ???  az a menő lilunak a r.. k nak hogy áll haja !!! ma így holnap úgy !!! ez tetszik nektek, igen !!! ???  hát akkor ne csodálkozzatok 330Ft a cukor !!! én ha elmesélem, szeretném elmesélni hol tartok ma akkor még le u…nak !!! hogy ez nem jó !!! nem szabad nem tartozik senkire !!! hát kire tartozna ha nem a testvéreimre, rokonaimra szeretteimre !!! még meg akarnak győzni arról ez a jó, ez a mai virtuális vacak !!! amit kézzel nem foghatsz !!! az a jó ha barátom akár testvéremhez elmegyek aztán köszönök a kis pici apró óvodás gyermeküknek aztán az a hála belém rúg, majd a szülők mintha nem is történt volna semmi !!! mint hogy bele csapjon a kezembe !!! hát nem semmi világ ez a mai !!! no mit írjak még, mit szeretnél !!! ??? talán az is baj ha leülök idősebb generációnkal aztán jól érzem magam amikor mesélik milyen volt amikor még ember volt az ember !!! mondhatsz te bármit nekem !!! éppen arról beszéltünk egy ismerősömmel ha itt lennének a nagyik !!! hogy mekkorát csalódnának bennünk !!! pedig még csak egy nagyi ember öltőt haladtunk !!! drága jó barátom mi lelsz még itt csu haj ja !!! egy dolgot ne felejts el testvérem, neki köszönheted te is meg én is, hogy itt lehetünk !!! ha meg neked nem tetszik itt, hát akkor még a 60-at sem érdemled meg !!! nem, nem magunkra vagyunk utalva, társas lények volnánk mind annyian !!!
20-26h 02-03-2011
 
én már csak azt szeretném meg élni az ilyen szintű gépeken ne legyenek automata beállítások !!! azt el kell felejteni !!! mintha nem is lenne a gépeken !!! legyen egy manuális oszt viszont látás a többit meg oldja meg a kép szerzője !!! csak tudnám mi francnak van emberek kezében több tíz ezerforintos fotó masina ha csak automata beállítást használnak rajta !!! arra jó a kis compact gép is !!! én itt vajódok, gyötrődök azon, hogy minél inkább én készítsem el a fotót ne pedig valami beprogramozott masina !!! oszt le sem tojják a fejem !!! imádom a hagyományos nehéz vas objektíveket nem pedig a műanyagba zárt műanyag plekszit látókákat !!! csak azért mert van pénzünk egy jobb drágább gépre attól még kellene használni azt amit a fejünkbe adtak az észt is !!! de ki vagyok én, hogy mások felett ítélkezem !!! én is csak bort iszom közben vizet prédikálok !!!
07,13h 22-03-2011
 
nem tudom most miről beszélünk !!! az emberek többsége ebben az időben még rohan ezerrel az utol érhetetlen után !!! én meg próbálom, ha nem is elég, de beosztani a havi 86.-ot !!! jó, meglehet van szerencsém, mert nem akarok mindent elérni !!! belátom abból ahol én vagyok létezem mire elég oszt azt próbálom beosztani !!! nem, én nem akarom már a világot megváltani !!! azt osztom szorzom ami van !!! ma úgy határoztam újból blogolok !!! hogy mért !!! mert nem tudom kik vagytok, nem is érdekel !!! bizonyára ismerlek néhányatokat !!! de nem hinném csak azok járnak ide akiket nem ismerek !!! azóta amióta nem nyilvános írásom !!! szinte ugyan annyian jártok ide !!! nem is olyan nagy ez a világ !!! pár méter csak !!! nézz már körül !!! hisz minden a szádban van !!! no nem az mp4 re gondoltam !!! hanem a szív meg lélekre !!! hogy mire gondolok most !!! képzeld mobil telefon nélkül is jól éreztem magam ma !!! persze nekem is van mobilom !!! de ma túl éltem a mát !!! aztán jöttek barátaim akik tudták mobil nélkül is ma itthon vagyok !!! no látod ez a nem semmi !!! tudták azt mobil nélkül is mikor vagyok itthon !!! no ők az én igazi barátaim !!! te meg rohanj az utol érhetetlen után !!! sok szerencsét !!!
22,30h 16-05-2011