Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


húzós egy nap volt !!! a holnapi még húzósabb lesz !!! tele a műhely beteg kocsikkal !!! év vége, ember meg alig !!! most komolyan mondom jó lenne már ha 2010 lenne !!! ez a maradék pár nap !!! érdekes lesz a keletiben !!! mert hát a kocsik nem tudják mégis csak karácsony közeledik !!! no nem is akarom elrontani itt az év végét !!! van egy jó hírem magamnak !!! van már metallica jegyem jövő évre, ami budapesten lesz !!! úgy érzem ez kellemes ajándék nekem karácsonyra !!! olyan régen jártak már hazánkban !!!

20,43h 18-12-2009

 

olyan volt a nap mint amire számítottam !!! plusz párosult hozzá a hó !!! persze a hatalmasok mért is engedtek volna el pár perccel előbb !!! nehogy véletlen elérjünk valami vonatot lefelé vidékre, még ha ugyan a hangos azt is harsogta az időjárás miatt bizonytalanul közlekedik bármi az országba !!! a mávról nem is beszélve !!! természetesen bizonytalanul, de meg érkeztünk vidékre !!! aztán ott a golf hát nem igazán látszott ki a hótól !!! no akkor adtam valami arcot a golfnak !!! no induljunk !!! meg indultam kis falum felé !!! hű ha, miféle út vár rám !!! se széle se hossza !!! no valamiféle nyomokat látok bízom benne azok az aszfalton vannak !!! így aztán végig a nyomon hazaértem !!! igazából én örülök a hónak !!! a közlekedés az eléggé veszélybe sodródott !!! így holnap holnapután sehova nem indulok meg golfal !!! addigra meg csak valahogy helyre vergődnek az ország útjai mire újból megyek vasutazni !!!

22,24h 19-12-2009

 

Kép kellemes téli nap volt !!! hó takarítással kezdtem a napot !!! majd behúzódtam elzenélgettem !!! kortyolgattam kedvenc italaimból !!! pipálgattam kedvenc dohányomból !!! no persze egyet kettőt kattintottam is !!!

18,26h 20-12-2009

 

Kép fura egy napnak indult !!! meg kért egy barátom vigyem el őket valami bevásárló központba !!! el is indultam a golf-al !!! majd aztán mikor majdnem meg érkeztem a barátomhoz, akkor vettem észre elvan fagyva az összes cső, a hűtő víz rendszerben !!! így aztán nem sikerült ismerősömet elszállítanom !!! majd délkörül sikeresen kiengedtek a csövek !!! remélhetőleg hajnalban már indul rendesen !!! felkészültem a hajnali próbára, csak akkor indulok biztosan útra a golf-al, ha úgy érzem nem lesz vele gáz !!! de hát az ilyen hibák mindég akkor jönnek amikor az embert nem számít rá !!! így aztán volt ma egy kis ilyedség !!! ez a hideg sokunkat megtréfál !!!

20,29h 21-12-2009 

 

ma alig jöttünk ki a kocsik alól, szinte csak enni !!! ez a hideg havas idő jól be tett a kocsiknak !!! a műhelyben persze csak csorog a víz a nyakunkba a kocsik aljáról !!! hát ez van !!! ilyen egy nap a havas idő után a kocsik alján !!! de ezt is túl éltük !!! meg még sok mást is túl fogunk élni !!! holnapra már jól bezengték a repertoárt !!! lesz jó néhány havas kocsi, ami alatt megint lehet majd dolgozni !!! ilyen ez a tél !!! jön, havazik, olvad !!! a vasúti kocsinak meg menni kell dolgozni !!! nekem meg aludni, mert hajnalban csörög a vekker, hé, te, ott az ágyban kelj fel !!!

20,49h 22-12-2009

 

lehet kicsit merészen vállaltam !!! egy ismerős zenekarnak elvállaltam basszusozom egy koncertet január vége felé !!! most aztán gyakorolhatok megint ezerrel !!! bár hellyel közzel már játszottam ezeket a dalokat !!! de hát mégsem illik ímmel, ámmal tudni őket ha már elvállaltam !!! fárasztó nap volt a keletiben, most meg már elővettem azokat a dalokat amiket majd remélhetőleg játszunk !!! jól el is fáradtam !!! muszáj mennem pihenni !!!

23,19h 23-12-2009 

 

az emberi szív darabokból tevődik össze,
adj ma egy darabot másoknak belőle
ne félj, hogy elfogy
hisz neked is adnak
ezért van értelme e napnak
adj belőle bátran
így lesz szép az álom
legyen nektek csoda szép e karácsony

 

www.youtube.com/watch

 

Kép kellemes karácsonyi lakmározással telt a nap !!! szépek az ilyen ünnepek !!! úgy érzem talán mintha kicsit össze tartóbban jött volna ez a karácsony !!! bízom benne ez csak szorosabb lesz a jövőben !!! jól telt ez a két nap !!! holnap remélhetőleg a vasúti kocsik  karácsonyi hangulatban várnak majd a hatalmas hangárban !!! megyek is pihenni !!!

20,58h 25-12-2009

 

fura egy nap volt !!! ezek a kocsik nem érzékelik a karácsonyt !!! persze tegnap a másik csapat !!! no azok karácsonyoztak, mi meg !!! no mindegy !!! lesz még holnap is bőven meló !!! ember meg szinte alig !!!

19,25h 26-12-2009 

 

ritkán fáradok el így mint ma !!! érződik nagyon, hogy kevesen vagyunk a hangárban !!! munka meg egyre több !!! most elhúzok pihenni !!!

20,43h 27-12-2009

 

Kép ma csak készültem a bevállalt koncertre !!! még ha csak egy koncert lesz is !!! bevállaltam nem akarok csalódást okozni !!! igazándiból ezek a fiúk szeretnék ha többet is segítenék nekik !!! ez amolyan szórakoztatóbb zene, van benne rock meg rock & roll !!! elvis, edda, máté peti !!! tán még komár laci de hungária is !!! most aztán picit elmozdulok a rockból !!! csak egy dolgom van, gyakorolni sokat !!! így aztán mostanában, majd a január sok hangszeres elfoglaltsággal telik majd !!! no azért egyet kettőt kattintok is !!!

23,15h 28-12-2009

 

ma is csak zenélgettem !!! úgy érzem sikerül maximálisan segítenem ezt a zenekart !!! nincs ezekkel az elvisekkel, hungáriákkal, de még a beatles nótákkal sem semmi baj !!! igaz nem nagyon hajóztam még ilyen vizeken !!! kezdenek egyre jobban tetszeni ezek a dalok !!! bár az egész napos gyakorlás is elfárasztja az embert !!! lassan megyek, olvasok még pár percet aztán pihenek !!! az év utolsó két napját a keletiben töltöm !!!

19,21h 29-12-2009

 

kezdenek megnyugodni a kedélyek a vasúti kocsik körül !!! lassan szépen sorban az igen megbetegedtek is elhagyják a hangárt !!! sajnos nincs a máv felkészülve a hideg zord havas időkre !!! de ma már kicsit nyugodtabb volt a légkör a hangárban !!! még holnap aztán új évet kezdünk !!!

19,27h 30-12-2009

 

a szeretet hosszú tűrő, kegyes
sohasem irigykedik
nem kétkedik, nem fuvalkodik fel
nem égtelen, nem haszonleső
nem gerjed haragra, nem rója fel a gonoszt
a szeretet nem örül a hamisságnak
de örvend az igazságnak
a szeretet mindent elfeled
mindent hisz remél
mindent eltűr
bármit hozzon a sors
 

     szeretett teljes új évet kívánok !!!

 

hagyományt őrizve ma meglátogattam kedves ismerőseimet itt a kis falunkban !!! jól átbeszéltük a múltam !!! bátran vállaljuk a jövőt !!! hozd, hozd 2010 amit szeretnél !!!

20,24h 01-01-2010

 

ma meglátogattam egy kedves barátomat !!! rengeteget úton útfélen van !!! életünk csak rohanás hajsza a pénz után !!! nem tudom valaha is megnyugszunk, vagy hajtunk mint az ökör !!! van értelme !!! ??? nem igazán látom a rohanás értelmét !!! hiszen a kevés is több lesz ha a szívedet adod bele !!! mond mért hagyta a sors azt, hogy hagyjuk magunkat becsapni !!! mert bizony úgy érzem rengetegen vannak akik becsapva élnek !!! élik az életet, de nem élnek !!! élik az életet, hogy mások élhessenek !!! pénz, pénz, pénz !!! az csak eszköz !!! rohanunk utána mint az őrült !!! de a boldogságot nem lehet pénzel megvenni !!! azt hisszük ha van ezünk, meg van azunk, akkor jobb nekünk !!! dehogyis, mért nem jó nekünk a sporhelt ami még meleget is ad !!! úgy elrohanjuk ezt a kis életünket !!! minthogy gazdagon élnénk azt amit a föld a természet ad nekünk !!! de nem nekünk a tárgyilagos virtuális vackok kellenek !!! minthogy örülnénk a lassan kibújó hóvirágnak, igen lassan megjelenik !!! minthogy örülnénk újból hosszabbodnak a napok !!!  á nekünk ez eszünkbe sem jut !!! rohanunk inkább a tesco meg a rablók által felajánlott vackok után !!! igen elvagyok picit keseredve !!! láttam barátomon elvan fáradva !!! mint mondtam rengeteget úton útfélen van !!! még mások élik az életet !!! ő meg csak megy megtermeli másoknak az életet !!! hogy mért írtam ezt le, csak mert ebben az emberben is sok csoda rejlik !!! amit a virtuális világ hagy elenyészni !!!

19,10h 02-01-2010 

 

meg érkeztek erdélyből rokonaim !!! ott töltötték a szilvesztert !!! ilyenkor mindég kapok finom erdélyi szőlő lét !!! imádom az erdélyi nedüket !!! ott még nincs teljesen minden elmodernizálódva !!! így a gyümölcsök is gyümölcs ízűek !!! de jó volna az összes dolog ami már megtörtént ha minden így maradna !!! máv hát ott ma nem volt sok érdekesség megjött a két szaki akikkel dolgozok általában !!! ők az év végén nem jöttek így egyedül tartottam a frontot !!! de ahogy észrevettem ez a két szaki sem fogadott meg semmit az új évre ugyan olyanok maradtak !!! jó velük dolgozni mert olyan l…ék !!! de értenek a vasúti kocsikhoz ez a lényeg !!! jobb a kedvem így nekem is ha mind hárman bent vagyunk !!! most viszont húzok olvasgatok még !!! tegnap a barátom meglepett egy könyvel, azt hiszem bele olvasok !!!

20-12h 03-01-2009

 

kissé megdermedt minden !!! szinte korcsolya pálya van a két falu közt ahol golfommal járok !!! meg úsztam árok nélkül a két napot !!! remélhetőleg jobb idő lesz mire megint mennem kell dolgozni !!! haza értem sikeresen, kóstolgattam az erdélyi gyümölcslét !!! úgy áttudom élni a gyümölcs ízét !!! bele tudok gondolni micsoda finom borok létezhettek évszázadokkal ezelőtt !!! amikor még nem ennyi káros dolog volt az esőben, szélben, télben, tavaszban !!! minden olyan csodás volt amilyenek teremtette a sors !!! íze zamata volt éppen a húsnak gyümölcsnek !!! úgy vissza kóstolnék sok mindent az évszázadokkal ezelőtti ételek növények !!! ezt most csak azért jön ki belőlem mert egyszerűen annyira finom az erdélyi bor amit kaptam !!! szinte sajnálom meg inni !!! mert nem tudom mikor jutok megint igazi gyümölcs nedühöz !!! benne van a pince íze a nap melege eső áztatta ember dédelgette, minden aminek benne kell lennie !!! ezt nem lehet elmondani át kell élni !!!

23,46h 04-01-2010 

 

Kép nem is tudom mit kellene írjak !!! kissé vissza nézek a közelmúltba !!! itt volt a zenészkerestetik !!! több ember is megjelent a közelmúltban itt, hogy zenekart építsünk !!! nem értem mért van, hogy emberek csak mondják, hogy így meg úgy építsünk zenekart !!! tenni meg csak ímmel ámmal érte !!! mint mindenki én is magamból indulok ki !!! meg kért ez a zenekar segítsem ki őket egy koncertre !!! én maximálisan hozzáálok ehhez a dologhoz !!! ha úgy éreztem volna nem tudom őket kisegíteni nem vállaltam volna el !!! karácsony előtt szóltak máris január végén koncert lesz !!! talán egy próba lesz csak egy !!! mégis meg csináljuk !!! feltéve ha ők nem mondják vissza !!! ők mondtak minden nótacímet !!! én csak tanulom a nótákat !!! nem húztam a szám ezt azért, azt meg amazért nem tanulom meg !!! akik meg idejártak több hónapig hozzám azok közt akadtak emberek akik ezt azért, azt amazért nem akarták játszani !!! vagy próbára nem jöttek !!! valami kibúvó mindég akadt valakinél !!! csak járt a szájuk !!! minthogy bármelyik próbára felkészülve jöjjenek !!! nem igazán akarom ezt kiragozni !!! csak egyszerűen nem értem mért mondom azt, ha nem azt cselekszem !!! nem én nem olyan vagyok !!! ez a zenekar már két három hónappal ezelőtt szólt nekem !!! akkor úgy éreztem amire kértek akkor, nem tudom meg oldani mert kevés rá az idő !!! így akkor meg mondtam nekik azért nem vállalom, mert kevés az idő arra amit akkor kértek !!! most, hogy meg kerestek megint, amit most kértek arra azt mondtam meg tudom oldani nekik így bevállaltam !!! szóval még mindég azt gondolom semmi értelme egymást becsapni !!! ha azt mondjuk csináljuk, akkor csináljuk is !!! ne húzzuk egymás idejét !!! megint csak magamat erősítem !!! minket nem erre gyártottak !!! mi emberek nem vagyunk képesek ezt a pörgést ami történik a világban száz százalékosan művelni !!! bevállalunk sok dolgot aztán semmire sem érünk rá !!! nem, jó nekem ez a kis egyszerű vidéki nem mindent magaménak akarok életvitel !!!

20,32h 05-01-2010

 

Kép ma már csak emlékszem !!! úgy ellógom az időd itt ebben a virtuális világban !!! emlékszem mikor még éltem az életet rengeteg jó cimborámmal !!! ugyan ma is akad sok jó cimbora !!! de valahogy a régiekkel sokkal jobban érzem éreztem magam !!! más élni az életet élve !!! vagy csak élni az életet nem élve !!! rengeteg jó mondás megmaradt bennem a rég múlt időkből !!! már lassan el sem hiszem meg történt velem mind az ami már elmúlt !!! egy jó cimborám mondta rég !!! a házassághoz mázlistának kell legyen az ember !!! úgy érzem van ilyen ember a közelemben, nem sok de akad egy kettő !!! éppen most viktor barátomra gondoltam !!! álmok, álmok !!! amikről álmodunk !!! aztán ha megvalósul akkor jön a beteljesedés !!! szép, szép ez a világ, nem értem mért nem fogunk össze már !!! mért az a jó nekünk ha egymás mellet jó messze elhúzunk !!! baj nagy baj, hogy ennyire meg változtunk !!! én is itt csak prédikálok !!! mint hogy valami kézzel fogható dologgal tölteném az időt !!! persze felvállalom azt ami még lesz !!! csak olyan furi muri, hogy már lassan mindent csak gépekben gondolunk !!!

20,23h 06-01-2010 

 

tegnap is későn értem haza, ma is !!! most meg még a fejem is majd leesik !!! szerv át ültetéssel javítunk a keletiben !!! két rossz kocsiból csinálunk jó esetben egy jót !!! persze ez dupla munkával jár !!! mert a rossz így még rosszabb lesz !!! amivel később ha vesznek alkatrészt duplán dolgozunk !!! meg vannak ezek húzatva ott a keletiben hatalmuk az van de agyuk az valahogy kimaradt mikor készítették őket !!! mi meg csak húzzuk az igát !!! ráadásnak hazafelé mikor be állt a vont az utolsó állomásra, azelőtt ahol leszállnék a vonatról !!! már csak épp egy megállót kellet volna utaznom !!! bejelentik bizonytalan ideig állunk műszaki hiba miatt !!! aztán csak ott álltunk vártunk bizonytalanul !!! szép nap levezetés volt ez !!!

21,53h 08-01-2010 

 

Kép ma elkóstolgattam utolsó cseppig erdéjből kapott borom !!! komolyan mondom minden kortynál az járt eszemben miféle finom borok létezhettek évtizedekkel századokkal ezelőtt !!! meg aztán már sokszor mostanában azt gondolom valóban én vagyok a lüke !!! nem tudom elfogadni ezt a világot !!! nem tudok úgy cselekedni, hogy próbáljak a jón átlépni !!! kihagyni, mond mért is él a szív !!! pedig ha mondom én már nem érzek sem a lelkem sem a szívem helyén semmit !!! de megmaradt az agy !!! aztán az parancsol engem ilyennek amilyen vagyok !!! azt nem mondom jónak tartom azt, hogy mások úgy élnek csak a mának !!! nem érdekli őket mi lesz holnap, meg azután !!! nehéz, nehéz így élni, nehéz ahogy én teszem !!! de ha nem tudok átlépni azon !!! engem már sokszor megtréfált az élet, mért ne tennék én is ilyet másokkal !!! nem, nekem nem az, az álmom néha már csak haza vágyom !!! írok, írok itt erről is arról is !!! minthogy felmutatnék valami kézzelfoghatót !!! lassan már én is az enyészeté leszek !!! mert lassan én is mindent virtuálisan teszek !!! meg kellene már lassan békélni, magam megkeresni !!!

20-43h 09-01-2010

 

Kép regélek, regélek itt össze vissza arról amit úgysem tudok megváltoztatni !!! talán nem is fontos !!! hisz mindenki olyan jól érzi magát a bőrében !!! úgy hiszik szívvel lélekkel kapaszkodnak ahhoz amihez én nem fenem fogam !!! ez már csak az én bajom !!! ma meglátogattam a kislányt aki olasz országban tanult három hónapot !!! mesélt, mesélt a nagy lány !!! terveiről álmairól !!! jól esett hallgatnom !!! no meg az anyukának aki csak hallgatta velem együtt a lányát !!! látni az arcán azt a soha el nem érem fel nem foghatom arckifejezést amiről a lány természetesen beszélt !!! hogy is tudná az anyuka felfogni hiszen ő csak az egyik a sok közül akit a sors arra utalt másoknak éljen, hogy mások élhessenek !!! neki csak dolgozni kell mint egy rabszolga !!! de a lány igen ügyes az iskolában ahova jár !!! így sikerült eljutni külföldre pár hónapocskát tanulni !!! a szülőket bizonyára ez nagy büszkeséggel tölti el, féltet kincsük világ járó !!! mert bizony a lány nem áll meg egyhelyben !!! tovább készül más országokba !!! jó volt hallgatni a lányt !!! óriási tervekkel !!! pedig még csak 17 éves !!! én meg nem igazán akarok csak nuszkolásra tenni bármit is !!! nem érzem jól magam, mégsem teszek ellene !!! talán azért mert ismerem képességeim aztán tudom sok minden már nagy mérce !!! így aztán csak ülök meg mesélek !!! össze vissza beszélek !!!

19,57h 10-01-2010

 

Kép tiszta őrültek háza van a keletiben !!! nem akarok erről beszélni elég egy, egy napot túl élni !!! sok buta ember akiknek semmi közük mitől vonat kocsi egy kocsi !!! kaptak hatalmat aztán mint az őrült rajtunk próbálnak élősködni !!! mikor lesz ennek már vége !!! azt hiszem ez még csak rosszabb irányba fokozódik !!! sok, sok buta ember !!! akiknek mind mi kis emberek teremtjük meg a jólétet !!! mondhatnánk rossz helyre rossz időben születünk !!! dehogyis !!! hiszen nekünk van még szívünk lelkünk !!! élünk lélegzünk !!! tudunk mosolyogni, nem az jár az agyunkba kit hogyan fejjünk meg !!!  ma hajnalban egy barátom azt mondta az a baj velünk tele van a fejünk rengeteg szeméttel !!! meglehet van ebben valami igazság !!! én azért mégis csak próbálok tiltakozni !!! enyém az életem, a magam módján élem !!!  

21,03h 11-01-2010

 

Kép hű ha !!! rám esteledett !!! még jó hogy holnap nem kell mennem dolgozni !!! el, el fáradok a két nap alatt !!! jó tudom a szalag mellet is el lehet fáradni !!! csak még a szalag mellet megmondják milyen műveletet csinálj munka kezdéstől munka végégig !!! addig nálunk mindég más, más betegség jön ki a kocsin aztán lehet agyalni !!! talán az is baj nálunk szinte mindenki helyett nekünk kell gondolkozni a fékes az akkumulátoros stb stb !!! milyen szép a fékes akkumulátoros !!! hisz ez csak egy, egy terület !!! ja de a buta villanyszerelőnek meg bármi is történik azon a vasúti kocsin szinte mindenhez kell egy kis áramforrás !!! aztán annak a buta villanyszerelőnek tudni illik mindenről !!! mert elvárják tőle !!! de akinek csak a fékhez vagy akkumulátorhoz kellene csak érteni, éli kis nyugodt világát nálunk a műhelyben hiszen a buta villanyszerelő majd meg mondja mit is kellene, kellet volna elvégeznie !!! ma  volt egy olyan eset amit nem tudok megérteni mért nem tudott meg oldani egy kollega !!! már szinte a sok naplopó arra várt mikor megyünk haza !!! no akkor mondják nem jó még az a kocsi !!! no akkor szólnak nekünk !!! már tudtam mikor még oda sem mentem a kocsihoz mi lehet a baj !!! sejtésem bejött !!! a szerencsétlen nem tudta azt a négy szál vezetéket vissza kötni amit ráadásul ő is kötött ki, így rosszul kötötte be !!! mi lenne ezekkel ha még gondolkozni is kellene !!! majd mikor meg írtam be a naplóba mit is csináltunk a kocsikkal, mert kocsi az volt ma is bőven !!! hát megvallom öt percig gondolkodtam egy kocsin, no azon vajon mit is csináltunk !!! mert még egyik kocsi kész sincs, de már a hajcsárok a másikról kérdeznek mi a baja ennek meg annak a kocsinak !!! így kapkodás is van elég !!! mert bizony elvárják ami kocsi bejön egy napra betegen az aznap ki is menjen egészségesen !!! no megyek mert már ebből megint csak politika lesz a végén !!! fáradt vagyok, fájnak szemeim magyarázd meg mitől legyen jókedvem !!!

22,55h 12-01-2010

 

Kép gondolkodom töröm az agyamban a sok szemetet !!! mert bizony telis teli agyunk rengeteg szeméttel !!! történnek dolgok amiknek nem kellene megtörténnie !!! szerettem volna megtudni valamit !!! mert, hogy hova tartunk azt látjuk nap mint nap !!! igen csak én meg szerettem volna tudni azt, jó de honnan is jöttünk !!! kik voltak őseink !!! ennek szerettem volna utána járni !!! 2-3 generációt visszamenni !!! sajnos nem adnak erre választ az illetékes hatóságok !!! nem, nem tudom mért állandóan visszafelé nézek !!! hiszen az élet csak előre forog !!! semmit nem lehet visszacsinálni !!! pedig de jó volna az összes dolog ami már megtörtént ha minden így maradna !!! ami felé haladunk egyre inkább átláthatatlan nagy sötétség !!! jó barátok szakadnak szanaszét !!! lassan nem lesz itt már semmi ami összefér !!! van egy dolog ami mostanában bolygat a keletiben !!! kezd egyre jobban bolygatni egyre többet gondolok rá !!! azt hiszem most már pontot kell tegyek !!! mert az i nem i pont nélkül !!! tudom magam mit bírok még el !!! aztán nem vagyok benne biztos be bírnék még vállalni olyan dolgot ami teljes embert kíván !!! így inkább ezt most vissza mondom !!! bár valami kezdett mocorogni !!! de az agyam van csak már szolgálatban, az meg bizony nem helyesli !!! nem helyeselt az régen sem mindent !!! csak akkor még éltem az életet !!! volt még valami lelkem meg szívem !!! aztán ha az meg gajdul hiába az ész !!!

22,38h 13-01-2010

 

Kép nem sok említésre méltó dolog történt ma !!! úgy elvoltam !!! dühre is akadtam !!! de aztán megnyugodtam !!! ez a virtualitás próbált ki akasztani !!! majd rájöttem nincs ki út !!! így maradt az ami !!! ez meg olyan amilyen !!! megyek pihenek !!! ki tudja mi vár holnap, meg azután !!! ki tudja kik mért olvassák e sorokat !!! mikor tele van az agyunk szeméttel !!! magunkkal kell előbb tisztáznunk magunkat !!! aztán jöhet a hab a tortán !!! amíg nem lépünk túl dolgokon addig csak a torta marad !!! a torta meg olyan aminek a rabló akarja !!! lehet mi nem is akarjuk legyen rajta hab !!! ha meg állunk, nem keverjük ki a habot a torta csak egyre nagyobb lesz !!! akkora, hogy elúszunk benne !!! semmi más nem kellene hozzá, csak mi összefogjunk, aztán együtt verjük ki a habot !!! mit is akarok már megint mikor csak magunkkal foglalkozunk !!! szét nem nézünk, mindenkin csak átgázolunk !!! ha nektek jó ez !!! dehogyis, csak tele van az agyunk szeméttel !!!

20,45h 14-01-2010

 

Kép lassan kezdjük megszokni az őrültek házát a keletiben !!! így aztán nem is lesz olyan nehéz elviselni a barmokat !!! sajnálom hogy emberek így betudnak mocskolni bármely napot a világban !!! ha volna agyuk tudnák milyen szép az élet !!! de hát ezek tudnak is bármit az életről !!! hogy tudnának, mikor az ő agyuk már nem is szeméttel van tele, hanem egyenesen a pöce gödör !!!

21,13h 15-01-2010

 

Kép eltelik az idő elfáradok én is !!! hosszú két nap volt megint !!! de holnap feldobom magam egy kis élő muzsikával !!! próbálunk a zenekarral !!! aztán jövő hét végén jöhet egy koncert !!! az estet a keletiben pár fotó elkészítésével zártam !!! jó volt már barangolni kicsit a keletiben munka után !!! mostanában csak éppen szinte elérem a vonatot !!! ma kivételesen akadt pár perc meló után !!! most viszont elkell menjek pihenni mert leesik a fejem !!!

22,25h 16-01-2010

 

no most megint jól bele léptem !!! egy próba vagy inkább egy fél !!! a mai próbán a zenekar fele nem ért rá !!! mért is gondoltam én másként lesz mint amikor nálam történnek meg az ilyen dolgok !!! aztán még kiderült pár turpiszság is közben !!! hangnem ide, hangnem oda !!! gyakorolhatok ezerrel ha már elvállaltam !!!  a mai világban már tényleg egy órára előre sem tervezhet az ember !!! tisztelem azokat az embereket akik ezt tudják viselni, művelni !!! nekem valahogy nem akaródzik !!!

21,44h 17-01-2010

 

Kép ma nem írok sokat !!! elhavaztam a sok én sem tudom miféle dolgokkal, van e értelme mit tudom én !!! rám esteledik lassan, nem értem végére amit szerettem volna még ma elvégezni !!! ha volna két életem !!! zene, fotó, munka meg még megannyi fontos dolog a világban !!!

20,42h 18-01-2010

 

fáradt vagyok, tele az agyam szeméttel !!! egy nagyon jó ízűt beszélgettem egy ismerősömmel hazafelé a vonaton !!! no az ma nagyon jól esett !!! más nagyon nincs említésre méltó !!!

21,01h 19-01-2010

 

Kép ma sikerült egy kicsit előbb eljönnöm a műhelyből !!! így készítettem pár fotót !!! rég barangolásztam a keletiben estidőben !!! most viszont már fáradt vagyok megyek pihenek !!!

21,15h 20-01-2010

 

ma délidőben elsétáltam a postára !!! befizettem egy sárgát !!! éppen mikor kijöttem a postáról egy nagyon jó barátom is megérkezett a postára !!! megvártam még ő is kijött a postáról !!! majd már úgyis régen beszéltünk egy jó ízűt, hát meg invitáltam egy pohár italra !!! ő állandó éjszakás ő főzi itt újszilváson a pálinkát !!! reggel hétkor végzett nem is aludt ma szerintem csak egy órácskát !!! azóta már megint főzi a finom italokat !!! csak a vasárnap szokott pihenő nap lenni számára !!! este héttől reggel hétig van !!! csoda, hogy még bírja !!! no elkezdtünk jónak mondott borokat kóstolgatni !!! addig, hogy már mondhatni elég drága volt egy pohárkával de még mindég lehetett érezni azt, hogy pancsolt bort iszunk !!! talán nem is tudtak volna elénk rakni valódi bort !!! ennyire el van szaladva a rabló társadalom !!! meg kóstoltunk jó pár félét, érezni lehetett rajta azt, hogy nem igazi !!! szóval értitek ezért ragaszkodom ahhoz, hogy ha valódi gyümölcsöt leszedhetek a fáról az amit itt látok közvetlen környezetemben vagy ha malacot vágunk !!! akkor vagyok csak biztos abban, hogy nem valami hamisítványt fogyasztok !!! még ha kicsit satnyán néz is ki az a gyümölcs !!! úgy nem értem mért hagyják az emberek magukat ennyire becsapni !!! igen hiszek abban amit olvastam minap egy újságban !!! hollandiában már azt kísérletezik, hogyan állítsonak elő disznóhúst aminek semmi köze a valódi disznóhoz !!! igen boldog vagyok ha erdélyből kapok egy két üvegcsényi bort !!! lehet mondani bármit én sajnos egyre jobban abban hiszek irtsák az embert !!! kevés hely van ma már a földön ahova nem jutott még el az emberi gyarlóság !!! mi emberek akik tudnánk csodás dolgokat véghez vinni !!! mi tesszük tönkre ezt a csodálatos világot !!!

21,52h 21-01-2010 

 

Kép azon gondolkodom, hogy ma nem írok semmit !!! ha gondolkodni kell azon mit írjak akkor nincs értelme írogatni !!! betűket össze vissza vetegetni !!! nem, úgy belelógtam ebbe a semmi világba !!! már nem várok semmit, úgy ellógom a napot !!! ha piros az is jó, ha kék az is !!! már lassan semmi elképzelésem nem lesz semmiről !!! jó ez így vagy sem, olyan mindegy !!! megyek olvasok még az talán hasznos !!!

20,59h 22-01-2010

 

attól még hogy ilyen a világ az nem biztos, hogy jól is van ez így !!! ma este éjfél körül koncert !!! igazán nem tudok semmit sem !!! nem tudom milyen nótákat fogok játszani nem tudom hány nótát fogok játszani !!! nem volt próba a zenekarral egy sem !!! csak amolyan ímmel ámmal szólam egyeztetés !!! lehet ezt így is !!! ??? bizonyára !!! igazából nem is érdekel így !!! mért kéne érdekeljen !! ha őket nem zavarja engem mért kéne !!! azt hiszem talán jobb lesz ha elviszem a fotó masinám, akkor talán nem fogok unatkozni !!! lassan kezdem megszokni azt a nem érdekel hozzá állást !!! bizonyára ennek így kell lennie !!! én, hogy mit gondolok oly mindegy !!! csapjunk akkor a lecsóba !!!

15,50h 23-01-2010 

 

Kép hát nem is tudom !!! elmentem ebbe a bálba !!! egész este idegennek éreztem magam !!! hajnal fél kettőkor kezdtünk !!! kín volt amit addig átéltem !!! érdekes egy figura vagyok én !!! hiszen annak idején boldogan mentem ilyen bálba akkori kedvesemmel !!! de tegnap olyan idegennek éreztem magam !!! jó pár kis tömény ital után, no végre kezdtünk !!! no akkor aztán már felszabadult bennem az ami idegennek hatot egész este !!! szomorú vagyok, mert pont ezek az emberek azok, akik hasonló kis emberek mint én is !!! mégis idegennek éreztem magam köztük !!! azt hiszem most van igaza motoros katának, egyszerű ember vagyok mégis különleges !!! nem tudok erről beszélni !!! csak mondani, amolyan lagzis féle bálban  !!! no hát az idegen tőlem !!! de a világot jelentő deszkák, no az, az én otthonom !!! csak hát ilyen bálban nem engedheti el magát a magam fajta !!! mind a mellet úgy érzem nem teljesítettem a színpadon rosszul !!!  ilyenkor érzem azt nagyon gáz akikkel eddig dolgoztam a múltban kivételt képez a jones munkássága !!! jöttek ide már ilyenek meg olyanok is !!! mondtak ezt is meg azt is !!! nem, nem vagyok én is csak egy senki !!! mégis elmentem tegnap úgy koncertezni, nem próbára, hanem koncertre !!! hogy még csak egy egészséges próba sem volt előtte, mégis mentem, amit bevállaltam megcsináltam !!! akkor hát ne legyen ki agyrendszerem mikor ide hívunk egy dobost majd akikkel hónapok óta játszunk, ők kérik azt a nótát játsszuk ők nem tudják !!! hát szégyelljék magukat akik akartak tőlem zenei téren bármit is a múltban !!!még valamit a tegnapról elég sok mondatot átbeszéltem tegnap egy olyan emberrel akivel ott találkoztam életemben először !!! mondta a sok mondatot, amivel sajnos én is egyet értek !!! nem akarom ezt most részletezni !!! mikor viszont látott engem muzsikálni akkor a végén azt kérte tőlem volna- e kedvem ilyen meg olyan nótákat játszani !!! most erre mit mondhatnék !!! tudom mik a képességeim mit tudok még bevállalni !!! ennyi !!! enyém az életem a magam módján élem !!! mond mért is él a szív !!! nehéz ezeket úgy összerakni ugye !!! de csak azt mondom, mért is él a szív !!! tele van az agyunk szeméttel !!!

20,48h 24-01-2010

 

jól belenyúltam itt az estébe !!! ritkán fordul elő ilyen !!! dalokat böngésztem !!! majd próbáltam megtanulni !!! jól eset ez az este !!! most már ragadozik a szemem !!! megyek pihenek !!!

23,59h 25-01-2010

 

nem volt egy sokat mondó nap !!! vagy talán mégis !!! meg néztem egy filmet attiláról a hunok királyáról !!! talán ezen érdemes elgondolkodni !!! rengeteg nap felkelt majd lenyugodott azóta !!! attila még mindég ott nyugszik !!! ez talán így helyes !!! sokat gondolok mostanában a történelemről !!! talán újból felkellene frissítenem ismereteimet !!!

21,46h 26-01-2010

 

ma nem volt egy nagy hajtás a keletiben !!! amolyan közepes nap !!! még mindég töröm az agyam azon hol tudnék pár mondatocskát olvasni a műhelyünkről, ami idősebb mint maga a keleti pu !!! remélhetőleg sikerül majd találnom valamit !!! ma kaptam egy információt amit terveztem, hogy eljutok a vonat kocsi bontóba, végül kiderült nem tudok oda mégsem bejutni !!! szívesen kattintottam volna ott pár kockát !!!

21,00h 27-01-2010

 

Kép nem volt sok érdekesség !!! azonkívül, hogy jól kibicsaklot a lábam !!! rosszul léptem le a vasúti kocsiról aztán most kezd bedagadni !!! ez a kis havazás sok mindent keresztbe tesz !!! vasúti kocsik állnak ki sorra európa útjairól az emberi mulasztások miatt elfagynak !!! meg érkeznek a műhelybe, aztán egy két nap mire valamelyest ki olvadnak, majd lehet próbálkozni újból európába küldeni őket !!! szívesen kiutaznék fel egészen hamburgig egyszer valamelyik szerelvénnyel !!! látni a sok gyönyörű európai tájat !!! kaptam ma egy víz alatti kis filmet a víz alatti csodálatos világról !!! aztán azon tűnődtem a csodával határos nézésem közben !!! hisz ez a föld felett is megtalálható lenne, ha mi emberek nem tennénk tönkre a föld feletti életet !!!

22,05h 28-01-2010 

 

Kép rengeteg munka még rendbe rakom ezt a műsort amiben továbbra is talán részt veszek !!! sok, sok nóta amit még életemben nem igazán hallottam csak ímmel ámmal !!! van is meg nincs is kedvem ezt bevállalni !!! de azt hiszem semmit nem veszthetek ha megtanulok olyan nótákat is amit még soha nem játszottam ezelőtt !!! meg kéne írjak még egy nótát ma, de elfáradtam !!! azt hiszem most bemegyek olvasgatok még aztán holnap friss erővel neki esek a folytatásnak !!!

21,38h 29-01-2010 

 

Kép megállás nélkül nóták meg nóták !!! azt hiszem párnap múlva pihennem kell, mert majd besokalok a sok nótaközt !!! két nap meló, kettő nóták !!! szinte most csak ez teszi ki összes időm !!! fotózás is alig !!! éppen most hallom még mindég kotor az úton a traktor !!! most legalább van telünk hóval !!! magam részéről tetszik a tél ha van hó !!! de azt hiszem egy picit már hiányzik a schwalbeval való kerülés a határban !!! kicsit enged az idő szét is nézek a határban !!! most viszont megyek mert hajnalban csörög a vekker !!! hé te !!! ott az ágyban kelj fel !!! menj dolgozni, mert nem lesz mit enni !!!   

21,28h 30-01-2010

 

Kép jó kis nap volt ez is !!! érdekes világ van a vasúti kocsik alatt ilyenkor mikor olvad a hó róluk mi meg ott vagyunk, a betegséget operáljuk !!! ez az európai több ezer kilométer jól oda rakja nekik !!! persze a tél még rásegít !!! jól van ez így, ilyen ez az évszak !!! szép havas tájak !!! gyönyörű minden növény amit hó lep !!! ember meg viselje találmányait !!! hozd most már február amit szeretnél !!!

21,30h 31-01-2010

 

Kép két őrült nap a kocsik alatt !!! valamennyire sikerül útnak indítani a jeges hó alól kibányászni, vagy nem is tudom, hogy mondjam hiszen a kocsik alja van tele hóval !!! szép dolgokat tud művelni a hó !!! az ember találmányaival !!! sok rengeteg modern vacak !!! aztán jön az időjárás az meg  jól oda rakja neki magát !!! pedig nem is csinál semmit, csak azt amit már évezredek óta !!! mi meg gyártunk mindenféle csodát !!! csak éppen arra nem ami már év ezredek óta semmi mást nem csinál csak hozza önmagát !!! no arra nem készítjük fel hogyan védje ki !!! meg persze hozzá tesszük trehányságunkat is !!! mért mondom a trehányságot !!! meg érkezik európából kissé betegen !!! majd a tároló bázison az okosak meg állapítják a betegséget !!! amire én mindég azt szoktam mondani, majd jöjjön be a hangárba oszt majd mi megmondjuk !!! nem ők !!! dühös vagyok rájuk !!! azért mert tegnap is megnéztek egy kocsit, aztán tárva nyitva hagyták az ajtót a kocsin !!! az meg persze jól behavazott !!! rengeteg hó volt az előtérben !!! hogyne lennék morcos kedvemben !!! mikor így tönkre vághatja az elektromos vezérlőket a kocsiban !!! mert természetesen az is az előtérben van !!! érdekli is őket !!! nem ők szenvednek velük a hangárban !!! rossz a kocsi tárva nyitva hagyják az ajtót a hó meg csak egész nappal meg éjjel bekotor a kocsira is !!! szóval nem értem mi okosak vagyunk, vagy csak gondoljuk magunkról !!! mégsem tudunk viselkedni !!! hanem inkább jól odarakjuk a másiknak !!! ma éppen egy kis cikket olvastam a hangyákról !!! azok a pici hangyák ha megbetegednek el hagyják a bojt, nehogy ott fertőzést okozzon majd megbetegedjen a többi hangya !!! látjátok még ők is összefognak !!! mi meg szóra sem érdemlünk !!! aztán este fáradtan meg érkezem az állomásra !!! egy öreg  vas vár rám !!! amire most úgy szintén rá jár az évezredek óta semmi mást nem csináló csak önmagát hozó időjárás !!! kap egy kis hirtelen orvoslást majd irány haza !!!   

23,26h 01-02-2009 

 

Kép no igen !!! ma azért egy kis fotózással kezdtem a napot !!! makrózgatással próbálkoztam kint a fák rügyein !!! aztán neki estem megint a daloknak !!! igazándiból én úgy szeretem ha le vannak írva a dalok !!! így aztán ez rengeteg munka még leírom mindet, amit a james band repertoárra tűzött !!! már felével kész volnék !!! nagy meló ez !!! aztán meg szépen sorban majd lehet megtanulgatni !!! csak legalább látnám értelmét !!! mert ugye próba majd csak akkor ha koncert lesz, vagy bevállalom majd próba nélkül megint !!! minek tervezni !!! ez a világ már csak ilyen marad !!! nekem meg csak magam módján el kell benne lógni az időt !!!

22,48h 02-02-2010

 

Kép sokat nézelődök mostanában a fotós oldalon ahol az én fotóim is vannak !!! rengeteg jó fotót találni ott !!! én is mint mások is dicsérünk egy, egy fotót ha megragadott !!! amolyan virtuálisan egyre több ismerősöm lesz azon az oldalon !!! ma szintén zenész !!! fotózással kezdtem a napot !!! a reggeli zúzmarát nem hagyhattam ki !!! meg persze a havas fenyő ágat sem !!! no azért jutott egy kattintás a kutyámra is !!! hálás egy családtag !!! kedvelem nagyon a komiszt !!!

21,34h 03-02-2010 

 

Kép megszokott fagyos kocsik !!! igazán nem bánnám ha már nem fagyásra jönnének be a kocsik a hangárba !!! kezd elegünk lenni az állandó kocsik alatti munkából !!! mert hát nem elég a sötét akna, még csöpög is, lassan biztosan olvad a kocsik alatt felrakódott hó a nyakunkba !!! no mindegy, ki is kellet ma menni a szabadba egy kocsihoz, persze vittem fotózó masinám !!! sikerült egykét jópofa fotót elkapnom odakint !!! majd este még levezettem egy kis pályaudvari fotózással, aztán irány vidékre !!! majd fotók előhívása !!! most meg már megyek mert hajnalban csörög a vekker !!! hé te !!!

21,35h 04-02-2010

 

Kép amikor már kezdtek megjelenni a személy majd vagyon védőknek nevezett emberek !!! valahogyan viszolyogtam az egésztől !!! olyan undorítónak találom ezt az egész hatalmas pénzmosásra használt őrzés védést !!! pénz mosás, majd emberek családok tönkretétele !!! ezek a rablók nem néznek senkit, semmit csak, hogy minél gazdagabbak legyenek !!! jómagam világ életemben azt vallottam soha nem leszek személy majd vagyon őr !!! annyira undorít a dolog !!! de hát ez a rablás engem is mégis csak rá kényszerített !!! volt egy nagyon jó állásom !!! a rablás tönkre tette azt !!! így kikerültem a rablók kezébe !!! rablók kezéből rablók kezébe !!! őrző védő alvállalkozó aki engem is alkalmazott !!! valamikor rendőr volt, de szegényt a jól megérdemelt munkája alapján nyugdíjazták úgy negyvenévesen !!! így lett neki őrző védő kft-je ahol ma embereket tesz tönkre, családokat rak ki az utcára az ő vagyon szerzés vágya miatt !!! gondold csak el milyen rendőr lehetet ő akkor, tisztességes, vagy nem !!! ???  ez nem az, az ország, ez nem az a város, itt csak az él jól aki milliárdos !!! én ugyan szegény vagyok, mégis gazdagnak érzem magam !!!  majd az élet úgy kívánta vissza kerüljek egy még rablóktól kicsit mentesebb munkahelyre !!! vagy csak én gondoltam így !!! mert ez a cég egy ország lelke !!! ami hatalmas érdemmel rendelkezett valaha !!! így itt még több rabló volt van lesz !!! mivel ez a cég nagy egységben uralta az ország nagy részét !!! hát nehéz volt vele elbánni !!! ezek a rablók tök buta emberek, de vannak nekik súgójuk !!! akik felbíztatják őket !!! mert önállóan ezek még a wc-n sem tudnak cselekedni !!! ne mond már az a vasutas akit megcsapott a vasút szele aztán apuci anyuci megvette neki a kis terep asztalt, azon van neki most már dwj, dva, caf, meg gosa kocsi v43 meg gigant mozdonya !!! oszt otthon vakargatja a t…it !!! arra élvez, van kis terep asztalom !!! én akkor most már vasút fanatikus vagyok a vasútért élek halok !!! bent az irodában meg ülök várom a sok kis milliót !!! amit el lopok azoktól az emberektől akik valóban ezeket a nagy vasakat rendbe rakják, hogy valamicske milliárdokat termeljenek azok részére akik ilyen kis terep asztal buzik !!! halvány fingjuk nincs erről az egészről !!! bejönnek a hangárba a kocsik de most már nem hóval teli az aljuk !!! hanem, no mivel !!! ??? olyan hatalmas jég darabokkal amit már csak vésni lehet !!! mert ez most már hosszú tél !!! ezek a kocsik meg bizony tudnak minden csodát !!! csak mint mondtam párnapja !!! az évezredek óta amit csinál a természet tél tavasz ősz nyár no azt nem bírják !!! mert bizony az ilyen telek no azt nem tudják ezek a vasak sem túlélni !!! no megtudnák ezek a rablók ha bent ücsörögnének napokat az aknában ahol mi is !!! majd csöpögne rájuk a jég mikor olvad aztán azok a barmok mint ők is !!! elvárnák tőlük a lehetetlent !!! olyan de olyan buta mondatokat mondanak ezek nekünk !!! hogy, hogy kéne ezt meg azt csinálni, hogy tudjon a kocsi működni tovább !!! ott az egyik hatalmas beosztásban lévő barom !!! azt mondta februárban már nincs tél !!! azt nem látja minuszok vannak napok lassan hetek óta !!! de azt látja ha 3 percel hamarabb megyünk fürödni munka végeztével !!! térjünk picit más témára ami irritál évek óta !!! ott van ez a zöld mellény !!! tiszta olyan érzésem van ha meglátok egy dolgozón olyat !!! hogy annak az embernek sárba tiporták az emberi mivoltját !!! tisztára meg van bélyegezve, nézd az is meg az is egy pici sárba tiport ember, akinek a sorsán mi gazdagszunk !!! hát mik vagyunk mi kis emberek, rablók !!! velünk mindent megtehetnek ezek a rablók !!! igen sajnos igen, amíg mi össze nem fogunk !!! pont ezért osztották fel ezt a nagy vasutat is mert amíg egy volt nem bírtak el vele !!! menj csak be egy pályaudvarra minden dolgozó aki térközben dolgozik megvan pecsételve egy zöld mellényel !!! mond csak mivel különb ember az aki jegyet vizsgál vagy takarít !!! már lassan meg sem állapítod ki mit dolgozik mert mindenkin zöld mellény van !!! ami azt jelzi ő is meg ős minekünk rablóknak termel !!! én meg azt mondom akin ma hazánkban öltöny meg nyak kendő van mind fel akasztanám !!! majd iratait elvenném, aztán a családján folytatnám !!! mond csak öltönyben nyakkendőben lehet e bármi termelő munkát végezni !!! mondjuk tehén istállót takarítani !!! te sem gondolod komolyan !!! de ha zöld mellény van rajtad oda löknek bárhová !!! az kit érdekel vajon van szíved, lelked, akár egy őszinte értelmes gondolatod !!! mert te csak dolgozz ne gondolkozz !!! igen irritál a zöld mellény, mert látom arcokon mennyire megvannak már törve embertársaim !!! holott ha hagynák őket kibontakozni mindenki csinálhatná amit szeret, micsoda virágzó kis országunk lehetne !!! mert bizony a magyar nagyon okos ember !!! csak kapzsi lett !!! mert egy forintért még anyját is eladná !!! mint, hogy inkább összefogna !!! mert jutna annál a vályúnál mindenkinek bőségesen !!! de ha már zöld a mellényed csak moslékot kaphatsz !!!

22,33h 05-02-2010

 

Kép úgy van ahogy mondtam, kicsit sok a zenéből mostanában !!! így ma fotózgattam a határban !!! bár felvettem a hangszert, de sok, érzem most sok !!! nem fog az agyam !!! elfáradtam !!! írni sincs sok kedvem !!! nézegettem ma fotókat is !!! aztán egy amolyan virtuális ismerősömön annyira látszik a fotóin milyen lelki állapotban van !!! annyira jól bemutatja fotóin !!! fura egy hely ez a föld nevű bolygó !!! azt gondolom nincs semmi, amiért bánkódnunk kellene, hisz olyan rövid a földön töltött időnk !!! meg kell tanulnunk az életet tisztelni, szeretni !!! azt amit kaptunk már, azt amit még kaphatunk !!!

21,43h 06-02-2010

 

 

Kép ma sem sok minden történt !!! egy motoros börzén jártam !!! mint mondtam ki kellet kapcsolni agyamból a zenét !!! de legközelebb vissza kell állnom, mert még rengeteg dalt kell meg írnom kottában !!! de ha érzem sok, akkor muszáj pihenni !!! holnap megint máv !!! nincs kedvem megint az aknában dolgozni egésznap, kezdek ott is besokalni !!! csak azt muszáj !!! onnan kapok némi pénzt !!! már most kezdenek a kocsik alatti állapotok elszabadulni rossz irányba !!! ez a tél most jól rá jár a vasúti kocsik aljára !!! így ránk is, mert meg kell őket szabadítani a bajoktól !!! nagy baj nem is volna ha rablók meg értenék ha beteg valami akkor az nem mindenesetben gyógyul azonnal !!! kikell várni !!! de hát meg mondta az elegáns nyakkendős úr, hogy februárban már nincs tél !!! talán beszélnie kellene a vasúti kocsikkal is e téren !!! vagy inkább felkellene vennie a zöld mellényt, igen talán ez lenne a legjobb !!! aztán hátha szorulna belé egy kis ész is !!! mert a terepasztal mellet, hát nem is tudom !!! van ott is élet !!! ??? á inkább nem próbálnám ki !!! jó nekem ha kezemmel foghatom a hólapátot !!! jó, jó ez a tél, most legalább van telünk !!! csak kicsit elszoktunk tőle !!!

21,16h 07-02-2010

 

Kép hű !!! ne is beszéljünk a napközben történt dolgokról !!! eltelt ez a nap, a másik is majdcsak eltelik valahogy !!! kicsit lesekedtem este a vonaton a gőzt ki engedve !!! mit kaphatnék lencse végre !!! nem volt nehéz dolgom !!!

21,17h 08-02-2010

 

 

 

 

 

 

 

Kép lassan elhúzódom !!! mégis csak hajnal óta talpon vagyok !!! ma olyan volt mint amikor egy barlangban vagyok !!! hasonló érzésem támadt egy vasúti kocsi alatt !!! mondtam is a kollégámnak !!! persze, mondta máv barlangban !!! lassan tényleg sok az aknában lévő meló !!! ez a tél tényleg jól oda rakja most !!! de hát csak azt amit év ezredek óta !!! csak mi nem vagyunk felkészülve !!! gyártjuk itt a sok vacak műanyag holmit !!! aztán azzal jól elvagyunk telve !!! minthogy inkább figyelnénk a természetre, aztán annak szépségével jóságával élnénk meg a holnapot, az azutánt !!! lassan úrrá lesz rajtunk a virtuális hatalom !!! ami még csak kézzel sem fogható !!! nézd meg milyen vagy !!! csatlakozz le, nézz a tükörbe !!! így megláthatod milyennek teremtett a sors !!! nem gépeken keresztül kell érintkeznünk a világgal !!!

22,52h 09-02-2010 

 

Kép szedegetem, szedegetem a nótákat írogatom meg kottában !!! kicsit fáj is a fejem rengeteg munka ez !!! még vagy két három, hét aztán lehet megtanulni őket !!! jó lesz ha már nem kell úgy böngészgetni, hallgatni mit is játszik benne szerző !!! de jó volna az összes dolog ami már megtörtént ha minden így maradna !!! pihenés képen megnézek még pár fotót, aztán hunyni kell mert leragad a szemem !!!

22,34h 10-02-2010 

 

 

 

 

Kép itthon vagy otthon !!! rohan az idő !!! két nap itthon úgy elrepül !!! lassan talán kezd olvadni !!! nem bánnám ha már nem kellene a kocsik alatt fotózgatnom !!! meg kezdjük a napot, rögtön fotózás, aztán jöhet a munka !!! olyan bíztatatlanul indult ez az év !!! megjött az első fizetés !!! nem maradt egy vasam sem !!! úgy érzem kemény évnek nézünk elébe !!! politika jobbra, politika ballra !!! mi meg éljük túl !!! még csak február, már látom nem is lesz könnyű !!! bezártnak érzem magam saját kis világomba !!! ha körülnézek nem látok csak útvesztőt !!! mozduljak ki !!! lássam azt amire nem vagyok büszke !!! úgy felfordult minden !!! nézek, nyitott szemmel járok, mégsem látok !!! szeretném látni azt ami nem az !!! úgy szeretném látni ahogyan már soha nem látom !!! úgy szeretnék élni ahogyan emberhez méltó !!! méltóság beteljesülés !!! írom, én sem tudom, hogy mit !!! írom csak írom, ha volna két életem !!! meglepő milyen betűk jönnek, ezt vajon én írom !!! már magam sem tudom ki vagyok !!! van-e célom, volt, van, lesz !!! jó ez így vagy nem !!! megyek próbálom még párpercben hasznosítani magam !!! holnap, holnap után vajon mitévő legyek !!! megjöttek a kocsik !!! ki kell őket menekíteni a hosszú út porától !!! vagy talán a jeges hótól !!! ki tudja mit kéne, hogy kéne !!! mi a jó !!! van-e jó !!! hát hogyne lenne !!! tiszta cukor az élet csak tudni kell szopogatni !!!

19,45h 11-02-2010

 

Kép jött, itt volt egy pillanatig aztán eltűnt !!! mire jó ez !!! ki érti ezt !!! én nem !!! talán nincs is jelentősége !!! vagy én dramatizálom túl már megint !!! mit tudom én !!! de akkor mért ha nem !!! no lépjünk tovább !!! sikerült ma pár fotót kattintanom este mielőtt fel léptem a vonatra !!! előhívtam !!! olyan módon ahogyan most érzek !!!

21,23h 12-02-2010 

 

Kép milyen jó !!! ma beszélgettem egy barátommal mikor még adó vevőket hordtunk nem is olyan régen a nyolcvanas években !!! hogy tudjunk egymással pár száz méteren belül komunikálni !!! valahogyan mégis csak túl éltük azt a kort, semmi bajunk nem volt, ha netán nem tudtunk olyan gyorsan információkat áramoltatni egyik helyről a másikra !!! mint ma !!! bepötyögöm, aztán akár máris olvassák a grönlandon !!! akár bárki hozzáférhet !!! én meg azt mondom ez kész átverés !!! csak gondolj bele, mielőtt bármit csinálsz a gépeden !!! megkérdez biztosan akarod ezt !!! hanem értesz bármit elmagyarázza a gép !!! ha valamit rosszul kattintottál abban a pillanatban visszaléphetsz !!! tehát még elrontani sem tudod !!! megfogni vajon igen !!! á dehogy, csak látsz valamit a monitoron aztán kapkodsz utána !!! meg vagy zavarodva függesz tőle !!! le ülsz egy gép elé aztán azt hiszed előtted az egész világ !!! a fenét, hát nem jobb egy kellemes séta a parkban kedvesünkel !!! meg foghatjuk kezét, fülébe súghatjuk !!! vajon erre képesek vagyunk még !!! vagy már ehhez is gépre van szükségünk !!! igen !!! nem vagyok megelégedve ezzel a sok virtuális vacakkal !!! tele lett az agyunk szeméttel !!! nem tudunk emberhez méltón viselkedni !!! én mégis azt gondolom, az agyunkat ha használnák tán jobb lenne !!! ha használnánk !!! de már arra is lusták vagyunk !!! mond csak mi lehet olyan fontos hajnal négykor a vonaton, hogy majd szét szakad a fülke a telefon csörgéstől !!! normális ez !!! oszt hallom hogy megkérdezi melyik fülkében vagy !!! szét tudnék robbanni olyankor !!! próbálnék még pihenni !!! de nem az egyiknek így a másiknak úgy csörög a mobilja !!! irritál csak úgy mint a zöld mellény !!! vajon mi emberek vagyunk még !!! vagy hús vér mások által meg álmodott valamik !!! néha furcsa hangulatban az utcát járom egymagamban !!! bárcsak tudnám hova, hova, de hova megyek én !!!

21,54h 13-02-2010

 

ma nem írok semmit !!! kaptam egy palack halál a májra italt !!! szépen bekortyolgattam !!! majd szerettem volna megnézni egy filmet !!! nem sikerült !!! holnap megpróbálom letölteni !!! igazándiból arról szól hol is kezdődött az ami ma minket napjainkban érint !!! trianon is benne van !!! nem, nem ma kezdődött az, hogy kiirtsák a magyart !!! napjainkban már az utóját érjük !!! 1900 környékén kezdődött az amiért ma ilyen a mai magyar országon uralkodó politika !!! szomorú ez, szét hajtottak minket a világba !!! mi meg akik maradtunk, hát vessünk magunkra !!! képtelenek vagyunk összefogni !!! mert félünk !!! ugyan kitől !!! megmondták az 1900-as években az okosat elhajszolták, egy butát tettek az élre !!! erről van itt szó !!! nem magyar itt egy sem akik a politikát irányítsák ma hazánkban !!! mikor lesz itt rend !!! ??? félek már soha nem lesz magyar ország !!! mégis csak kiszaladt néhány betű !!!

20,38h 14-02-2010

 

Kép ű !!! mit hordjak össze már megint !!! most nem forog agyamban semmi !!! jött akart valamit aztán elment szó nélkül !!! már magam sem tudom mire jó ez !!! én tudom nagyon jól, a világot én megváltani nem tudom, talán nem is akarom !!! enyém az életem a magam módján élem !!! elfogyott a bizonyítási vágy !!! úgy ellógom az időt !!! mindegy kék vagy piros !!! esik vagy fúj !!! csak úgy lógom az időt !!!

20,52h 15-02-2010

 

Kép most tényleg inkább elhúzok pihenni !!! olyan fura lett itt körülöttem sok minden !!! talán majd én is változok !!! ha majd úgy érzem akarok !!! addig meg !!! olyannak, úgy fogadj el, ahogy én teszem !!!

21,10h 16-02-2010

 

 

 

Kép nem gondolkodok semmin !!! hagyom hogy elmúljon az idő !!! majdcsak lesz valahogy !!! tegnap hazafelé azt állította egy barátom, hogy én nagyon szeretem a munkámat a keletiben !!! erre tettem valami megjegyzést ő felpattant aztán ki ment a kocsiból !!! hogy mondjam el neki, hogy igazándiból annyira nem érdekel ami történik a mávnál velem !!! de hát mondja akkor mért fotózok annyit, meg mért csináltam filmet a munkámról !!! mert érdekesnek találom nem hétköznapi dolog !!! egy kőműves talán nem tudna olyan dolgokat mutatni mint a máv kocsikról én !!! kőművest minden sarkon találni !!! ez természetesen nem azt jelenti a kőműves munkája nem fontos !!! dehogynem, talán még fontosabb mint az enyém !!! mert egy jó házikó sokkal többet ér mint egy vasúti kocsi !!! vasút nélkül ha nagyon muszáj megvagyunk, de egy jó házikó mindég jól jön !!! érdekesnek találom ha havas a kocsi alja !!! így lekattintom !!! érdekes dolog egyenáramtól a váltóig, 24 volttól 3000 voltig dolgozni !!! érdekes egy több mint száz éves épületen belül mászkálni !!! talán dicsőség is !!! ott mászkálsz, körülötted meg csak hatalmas vasak !!! aknák, alájuk mehetsz, ha úgy érzed a tetején dolgozhatsz !!! hatalmas vasak amik 24 volttól felpörögnek több ezer wattig !!! ha kell fűtenek, de ha kell hűtenek !!! életre kelnek egy, egy éjszaka pihenése után, aztán kerülnek egy, két, három, pár utat európában !!! persze ha utazol velük mit látsz !!! milyen kényelmesek !!! de mitől !!! ??? azt viszont már csak mi, akik napokat hetek töltünk ha kell a gyomrukban !!!

22,35h 17-02-2010 

 

Kép egyszer a dokim azt mondta, nézze engem sem kedvelhet mindenki !!! nekem is megvannak azok akik kedvelnek, meg akik nem kedvelnek, mindenki engem sem kedvelhet !!! ez azt hiszem rám, rád, rá, mindenkire vonatkozik !!! nekem is vannak emberek, akikkel nem szívesen töltök el időt !!! vannak akikkel még többet töltenék !!! nem kerek a világ, vagy mégis !!! csak mi akarjuk megreformálni !!! azt hisszük tökéletesek vagyunk !!! dehogy, csak emberek akik hibákat követnek el !!!

23,33h 18-02-2010

 

Kép most így jó kedvem lett hirtelen !!! pedig csak virtuálisan történnek a dolgok !!! ma egy jó barátom elhozott egy hordozható számítógépet !!! tegnap vásárolta gyermekeinek, mert már az asztali gépen összevesznek a gyermekei !!! kért, hogy nézzük már át mire képes a masina !!! aztán kérdeztem mikor néztek meg úgy együtt a család egy filmet !!! úgy hogy mindenki beült a szobába aztán együtt nézték a filmet !!! hű !!! ilyet ne is kérdezzek, mondta ő !!! ez a sok vacak csak arra jó, hogy szétzilálja a családokat, embereket !!! meg vallom őszintén vagy húsz évvel ezelőtt nem volt szinte semmim !!! mégis éltem az életet, éltem, érted, éltem !!! ma meg mikor már rengeteg tárgyi dolog van birtokomban, amiről azt hisszük segíti életünket !!! élem az életet, de nem élek !!! lehet rám nyugodtan mutogatni !!! elment az út, ami mellet talán én mentem el !!!

19-13h 19-02-2010

 

hűha !!! hajnalban mennem kell !!! fejem meg majdnem a földről szedem fel !!!hazaértem aztán elkezdtem fotókkal kísérletezni !!! valahogy nem megy ez nekem !!! ha tudnák sokan mitől áll el a nézésük !!! egy, egy nagyon jó fotóban rengeteg a háttér munka !!! ami ugyebár már számítógépről kerül terítékre a nézők elé !!!

21,42h 20-02-2010 

 

Kép bizonyára nem vagyok tökéletes !!! csak pont attól jó ez ami van !!! mert körülöttem csak tökéletes dolgok, tökéletes emberek vannak !!! akik mégis egy magamfajta dolgai után olvasgatnak !!! ha pedig így van, akkor talán velük nincs valami rendjén !!! ha valamiről rosszat gondolnak, akkor vajon mért járkálnak utána !!! ??? mért kíváncsiak rá !!! ??? én meg azt mondom mindegy az jót vagy rosszat gondolunk bármiről, bárkiről !!! mert akkor már az van néző szemközben !!! nem pedig azok, akik éppen most ezt a pársort is olvassák !!! talán mert én mégis csak valamit csinálok, még ha rosszat is, de felhívom magamra a figyelmet !!! akik meg csak erre mutogatnak !!! ugyan már, valahol jegyzik őket !!! valaki tud róluk valamit !!! valaki látta már őket !!! akkor most miről beszélünk !!! én legalább felfedem rengeteg rossz tulajdonságom !!! de vannak dolgok, amik tán még szót sem érdemelnek !!! nem, hogy választ !!!

23,59h 21-02-2010

 

Kép új programmal kezdtem el dolgoznia fotók előhívásán !!! mint mindég az új, beletelik egy kis időbe még belerázódik az ember !!! én is úgy veszem észre jobb ez a program !!! a fotós oldalon ismertem meg egy jó fotóst, aztán ő bíztatott az új programra !!! kicsit furcsa mikor megszoksz valamit aztán ugyanazt csinálod csak másként, az eredmény meg nem sokkal lesz másabb !!! nem nagyon vagyok az a változtatós féle !!! de a kis ördög bennem is csak bennem van !!! már nem nagyon kell dalokat írogatnom kottáznom !!! csak tanulgatom kómótosan !!! nem tudom mikor lesz a következő koncert !!! de úgy érzem ha kell most már biztosabban kitudnék állni ezzel a zenekarral akik megkértek segítsem ki őket !!! akár egy fél éjszakát is bemernék vállalni muzsikálni !!! persze nyugodtan lehet rám mutogatni ilyen, olyan, amolyan vagyok !!! de én tudom !!! semmi más nem számít !!!

23,12h 22-02-2010

 

Kép kellemesen sütött a nap délelőtt !!! hóvirág fotókkal próbálkoztam !!! meg felhők is akadtak jócskán !!! délután sok időbe tellett mire előhívtam a fotókat !!! ez az új program még nem teljesen áll a kezemre !!! úgy érzem sokat tanulhatok még ebből a programból !!! nincs nagyon mit írnom, nem tekereg az agyam, úgy jól érzem magam !!! nóták is kezdenek klappolni, az idő is kezd tavaszodni !!!

20,23h 23-02-2010

 

Kép sikerült pár fotót elkattintanom hazafelé a vonaton !!! előhívtam !!! most meg muszáj mennem !!! hajnalban csörög az a fránya vekker !!!

22,22h 24-02-2010

 

 

 

ma felvilágosítottak !!! mi melósok vagyunk a közellenségek ebben az országban !!! elmondták nekünk egy senkik vagyunk !!! csak azért tartanak minket mert ők jól élhetnek belőlünk !!! rajtuk felelősség semmi !!! érteniük nem kell semmihez !!! viszont ezért nekik szép fizetés jár !!! rajtunk meg még van bőr !!! így hát nyúznak még belőle !!! ha nem tetszik ez nekünk elhúzhatunk a francba !!! úgyhogy barátom elért bennünket is !!! az ami már sok embert ebben az országban !!! pár lépéssel előrébb vannak !!! mi meg besorakoztunk mögéjük !!! az !!! az a megoldás ha azt a választ kapjuk örüljünk, hogy van munkahelyünk !!! a nagy francot az lenne a megoldás ha mi kis emberek összefognánk, elűznénk a bitang rablókat ebből az országból !!! mondom én nem lesz itt jobb majd ha csak vér folyik !!!

21,54h 25-02-2010

 

Kép tegnap meglátogattam egy barátomat !!! hangszer készítéssel foglalkozik !!! olyan ember aki tudja is mit beszél, nem akar bedumálni olyan dolgokat amik nem valósak !!! amiről beszél mondjuk egy darab fa, megkocogtatjuk, elmondja mit lehet kihozni a fából !!! beszél a fa felharmonikusairól !!! majd mutatott egy kis videót a fia farsangi bál mulatságáról !!! a fiú ütős hangszereken tanul !!! csodálatos ahogyan a 10 éves fiú játssza a klasszikus darabokat !!! volt mikor holmi műanyag vödrökön, volt mikor csak fákon dobolt !!! akár konzervdobozokon !!! volt mikor egy egészhadseregnyi fiú játszott mind ütős hangszereken !!! csodálatra méltó ahogyan ezek a fiúk szívvel lélekkel játszanak !!! ahogyan az idősebb bácsi megtanítja nekik ezt !!! majd meséli a barátom náluk nincs egyetlen kereskedelmi csatorna sem a televízióban, ugyanígy a rádióban !!! nincs internet !!! mégsem érzik a gyermekei hiányosnak az életet !!! sőt örülnek, hogy a szülők így neveli őket !!! erről próbálnék én szapulni oly sokszor !!! mi felnőttek vagyunk a leghibásabbak abban milyen lesz a jövő nemzedéke !!! no nem, ne mond azt !!! ha mi összefognánk, cseszhetné a média vagy bárki aki rossz cselekedetekkel lesz milliárdos !!! mindenkinek van agya, csak használni kellene !!!

17,19h 26-02-2010

 

Kép most valóban nincs hangulatom írni !!! történjen minden ahogy történnie kell !!!

19-19h 27-02-2010

 

 

 

Kép 

nem sok említésre méltó dolog történt ma !!! vasárnap !!! észre sem vettem, talán csak azt, hogy utolsó nap az év elejién a télből !!!

20,00h 28-02-2010

 

 

 

 

Kép hát nincs mit mondanom !!! furcsák lettek az emberi lelkek !!! mindenki keresi mikor hol jó !!! azt mondjuk kedvesünknek mennyire szeretjük !!! de valahogy mégis az ellenkezőjét cselekedjük !!! hogy is van ez !!! mutogatunk a másikra !!! á dehogy !!! előbb magunkat kellene tisztába raknunk !!! no de minek is prédikálok mikor én is csak bort iszom !!!

21-48h 01-03-2010

 

Kép nem nagyon vagyok mostanában írogatós kedvembe !!! itt a tavasz lehet örvendeni a friss levegőnek !!! kellemes sétát vettem ma cegléden !!! persze fotógép az nélkülözhetetlen volt !!! fotók előhívása egy kis nóták átjátszása !!! más szinte nem is volt !!!

23,02h 02-03-2010

 


Azt mondják a választás szabad,
korccsá tett hitünkre szabott az akarat.
Elnéznek felettünk, mintha félig élnénk,
fáradt szemmel zár képzetünk, esélyként.

Azt mondják a választás szabad,
elkésett léptet félt minden mozdulat.
Elmegy mögöttünk, táncra kér, kacag
nem létező örömre vált a magyar indulat.

Túl korán támad fel, későn jár a tudat,
a merészen dobbanó ütem lassan elszakad.
Bért hord a világnak a puszta élet,
süketséget zilálnak a riad nép értelmének.

Felnőtté irányít a múlt, elkallódnak a kezek,
azt mondják„ hiszem s bevallom bűnömet!”
Szolgává tobzódnak hitvány hatalom erek,
szomorú tegnapot sírnak elvesztett érdemek.

Azt mondják, a választás szabad,
születünk és dühvel nyomorítanak.
Gondokkal telítenek meg, nyújtóznak egyet:
„ Kajálja be az ország, amit elibe tettek.”
 

azthiszem ez akár a mai blogom is lehet e pár sor !!! bár ezeket a sorokat nem én írtam, de szinte az én agyamból is jöhetett volna !!! köszönöm lívinek e pár sort !!! 

18,50h  03-03-2010

 

 

Kép ebben a világban csak saját magadra számíthatsz !!! vagy túl éled, vagy nem !!! minden ember saját maga okozója az őt körülvevő rossznak, jónak !!! minél többször kimászunk belőle egyedül, annál erősebbek leszünk !!!

20,19h 04-03-2010

 

 

 

forog most az agyam !!! megpróbálom reggel friss erővel összeírni !!!

23,28h 05-03-2010

 

Kép állok a keleti egy szegletében !!! figyelem az eseményeket !!! látom ahogy tiszta idegbetegként áll egy hölgy a vasúti hálókocsi mellet !!! nem is tudom hogyan tudnak így emberek nap mint nap létezni, ha ilyen idegbetegek !!! kapkodnak, idegesek, morognak, embereket letolnak !!! ez mind azért van, mert túl sokat vállalnak !!! nem tudnak mindenre odafigyelni, mert már ennek is annak is kész kellene lenni !!! persze ez a sok kapkodás, nem megszervezés, azt okozza, kicsúsznak az időből !!! így a szerencsétlen utas káromkodik, mert nem indul pontosan a vonat !!! Kép pedig jó summát fizetett a jegyért !!! nem hinném egy állomáson az utasok közt kellene tölteni olajjal a vasúti kocsit !!! nem tartozik az senkire miféle módon dolgozik a kocsi kényelmüket illetően !!! persze egy dolgozik, arra jut néhány főnökféle, aki okoskodik az olajfeltöltő dolgozó mellet !!! négyen, öten körül állták a dolgozót !!! mind idegbeteg volt már a késés miatt !!! kint csattant az ostor, hát megint a közellenségen !!! tudod a zöld mellényesen !!! az meg szerencsétlen csinálja feladatát !!! közben hallgatja a sok okost !!! akik természetesen jó summát kapnak a mávból !!! mert ők vannak főnöki beosztásban !!! mi meg tegyük zsebre az elmúlt húsz év legnagyobb átverését, szuper bruttóját !!! vagy szavazzunk azokra akik be sincsenek jegyezve egy, egy karter cégnél, de a fizetés lapon szerepel a nevük !!! persze a pénzt is elutalják nekik !!! meg még örüljünk ha becsületesen bejárunk, aztán ezért a szuper bruttó miatt kevesebb pénzt keresünk !!! ha szóvá tesszük azt kapjuk ellehet távozni !!! vagy ne szóljunk, ha azért mert átutalnak fizetést levonnak 2-3 ezer forintot !!! vagy ha hivatalos ügyet kell intéznünk, akkor állandóan azt mondják nem mehetünk el mert sok a meló !!! vagy ha pihenő napon vagyunk, már nem merjük megmondani kedvesünknek, hogy telefonáltak be kell menni pihenő napon dolgozni !!! nem látjuk családunkat csak ímmel, ámmal !!! mert napi 12 órát dolgozunk egy főpályaudvaron !!! havi 2-3 nap a pihenőnk !!! de húznunk kell mert csak hasonlót találunk bármerre kacsintunk !!! belehajszoltak a banki tartozásba !!! muszáj robotolnunk, otthon a gyermek oviba jár, havi sok pénzt hol ezért hol azért be kell fizetnünk !!! mégsem mondhatjuk a gyermeknek nem lehet ezt meg azt az oviban, mert nincs pénzünk !!! kedvesünk bánatos mert keveset vagyunk otthonunkban, azt is szinte aludni járjuk haza !!! neki is jól esne néha egy, egy jó szó !!! megérkezünk, aztán vacsora fürdés, leülünk a fotelba máris szinte elalszunk !!! hajnalban csörög a vekker !!! bírjuk mert muszáj !!! de meddig !!! ??? nincs remény, mert hetente még mindég a rablók rabolnak, amit nekünk kell megteremteni nekik !!! csak azt szapulja a média ki mennyit rabolt !!! rabol, rabolni fog még mindig !!! hát meddig tart ez !!! ??? meddig bírjuk még !!! ??? bízunk, ugyan, ezek eltiporják azt a kis pár embert még aki magyar !!! sud but true !!!

14,04h 06-03-2010

 

Kép no már kezdenek szépen jól képben lenni a nóták amiket heteken keresztül szedegettem, írogattam !!! következő bevetés áprilisban lesz  a tervek szerint !!! remélhetőleg lesz legalább egy próba még addig !!! ha másért nem legalább azért, hogy véglegesen megtudjam melyik nótákat milyen hangnemből játsszák ők !!! mert több próba nem hinném lesz !!! aztán ha jól sikerül részemről akkor felrakom az i re a pontot !!! vagy maradok velük, vagy odébb álok !!! nem mondtam meg semmit, nem kértem tőlük semmit, amit kértek próbálom magam módján teljesíteni !!! de azért már sok próbát ki álltam már !!! azt gondolom én is szólhatok pár szót !!! aztán ha nem egyeznek terveink a koncertek terén odébb álok !!! nem vagyok már bizonyítani vágyó, aki azt gondolja megváltja a világot, az, az idő már rég elment a fejem felett !!! nem fogok küzdeni azért, hogy mások jó summát rakjanak zsebre munkámból !!! érdekes világ a zene ipar !!! csak úgy tele van rablókkal, mint a világ bármilyen szakága !!! ma mondta egy ismerősöm talán fotózni kellene többet, megmutogatni valamilyen fórumokon hátha bejönne jobban mint a zene !!! nem hinném ezzel több sikerem lenne mint bármivel is a múltban !!! ezt a lapot dobta a gép, ezt a szektort kaptam, itt kell élnem !!! megpróbálnom magam módján elviselhetővé alakítanom a virtuális világot !!! de jó is volt mikor még éltem az életet !!! ami elmúlt nem jön vissza !!! de jó volna az összes dolog ami már megtörtént ha minden így maradna !!! ma már csak jönnek, mennek az emberek, nincs cél az út sem a régi !!! már nem lehet építkezni !!! tervezni !!! csak úgy elmúlni szabad az időt !!! gondolnád egy olyan ember mint én nem hallgat zenét sem !!! ma kivételes nap van, éppen egy kedvenc zenekarom szól a falakból !!! már rég hallgattam szórakozásból zenét !!! most valahogyan jól esik !!! gondoltad volna rólam !!! én sem !!! mint ahogyan azt sem kik vagytok, mért jártok ide !!! pedig de jó volna egyszer az életben egy kis tűz mellet elbeszélgetni, halkan, nektek muzsikálni joci barátommal !!! de hát mint sok minden ez is csak meg marad virtuálisan !!! ilyen ez az élet már !!! elfordultunk egymástól !!! én is lassan még virtuálisabb leszek !!! mond mit tehetnék még !!! hagyom folyni azt amit már nem lehet meg állítani !!! élem, a magam módján élem !!! eltelik egy nap, kettő, három !!! a virtualitás meg csak szökik az égig !!! az ember meg elfelejti az embert !!! élő gépek !!! csak aztán ha elkopik egy alkatrész bennünk azt nem lehet csak úgy mint egy csapágyat kicserélünk aztán had pörögjön tovább !!! mi olyanok vagyunk akiknek fáj ha fáj !!! akiknek jó ha jó !!! hol van már az !!! a kevés is több lesz ha a szívedet adod bele !!! ünnep oly szép a gyertya ha ég !!!

20,12h 07-03-2010

 

Kép felkért egy barátom készítsek fotót a közellenségekről !!! ma elkezdtem, sajnos még nincs elég fény, de pár hét aztán rendesen megpróbálok ennek esni !!! hát én magam is érdekesnek találom ezt !!! no majd párhét múlva kiderül, hogyan sikerül ezt megoldanom !!! így nincs más feladatom szinte esténként a zöldruhás alakokat kattintani munka után egy főpályaudvaron !!!

20,58h 08-03-2010

 

Kép késő van !!! fotókat hívtam elő, de még átkell néznem őket holnap !!! kisebb finomítások még maradtak !!! csak most már megfáradtam !!!

23,50h 09-03-2010

 

 

 

 

 

Kép egészként születünk !!! aztán valahol az úton darabokra szakadunk !!! elkezdtem tegnap a közellenségekről készült fotókat nyilvánossá tenni !!! szomorú tény ami kihozta belőlem azt készítsek fotókat erről a témáról !!! vagyunk, élünk létezünk, vagy csak élünk, hogy mások élhessenek !!! furcsák lettek az emberek, mindenki rohan keresi mikor hol jó !!! életünk csak rohanás hajsza pénz után !!! még emlékszem mikor nem így volt ez !!! vagy mégis, csak akkor még éltem az életet !!! nem úgy mint ma élek, de nem élem az életet !!! ki érti ezt, én nem !!! nem biztos, hogy jót tesz ha mindent megkap az ember !!! próbáltál már valaha tisztára radírozni egy lapot, mert mindig marad valami !!! atomot hasítunk bombát !!! ha bármi újat feltalálunk az első dolgunk pusztítás, manipuláció, irányítás, ilyen az ember !!!

21,43h 10-03-2010

 

nem tudok mit írni, úgy nincs is kedvem !!!

19,52h 11-03-2010

 

a közellenségek figyelnek !!! látják érzik ott mászkálok köztük aztán érzik valami nincs a megszokott kerékvágásban !!! hogy is lenne hiszen mostanában ők a főszereplők fotó masinám előtt !!! vigyáznom kell mert még majd valaki arcon vág !!! de persze az is megeshet hozzászoknak, aztán észre sem veszik valaki figyeli őket mozdulatukat !!! mindenesetre kicsit óvatosabbnak kell lennem !!! még csak véletlen sem gondolják én is ott töltöm a napot ugyan úgy bútyázom mint ők !!! csak én egy bezárt hatalmas hangárban ténykedem, aztán mikor vége a melónak kiszabadulnak a gőzök belőlem !!! ami csattan a pályaudvaron !!! majd abban a párpercben próbálom magam jól érezni velük együtt tölteni azt a kis várakozási időt fotó masinámmal !!! mért lettek ők most a főszereplők !!! hát csak azért mert azt kaptam az arcomba mi munkások vagyunk ennek az országnak a közellenségei !!! érted te ezt, akik becsülettel nap mint nap bútyáznak !!! mások meg csak elhéderelik az országot !!! sukorót, albertfalvát !!! egy nemzetet tipornak porrá !!!

20,52h 12-03-2010

 

Kép nem szoktam újságot olvasni !!! de ma megkért egy barátom hazafelé olvassak el pársort !!! azt írták amióta gyurcsányék léptek élre debrecen térségében 70 szívbeteg halt meg !!! úgyhogy cimbora ugyan úgy mint én, te is csak egy szám vagy valahol egy dossziéban !!! senkit nem zavar, nem érdekel, érzel e valamit, vannak e ötleteid gondolataid !!! csak egy szám vagy !!!

21,49h 13-03-2010

 

Kép ilyen vagyok mint ezek a marhák !!! mindég de mindég bedőlök !!! aztán jót nevetnek rajtam !!! mindég de mindég segítek, csak soha nem gondolom azt, hogy ezt mások kihasználják !!! ráadásul ez pénzembe kerül amiért becsületesen megdolgoztam !!! bosszantó !!! mások nem tudják honnan indultak !!! átgázolnak másokon !!! én meg az átgázolt oldalon !!! hát már lassan magamba sem hiszek !!! mért vagyok ilyen ökör !!! magamnak eltudok számolni !!! de mit sem ér, hiszen csak egy szám vagyok !!!

22,44h 14-03-2010

 

itt járt egy nagyon jó barátom !!! jól átbeszéltünk sok mindent !!! érdekes dolog, semmi politika nem volt benne !!! hát lehet ezt így is !!! beszélgetésünk fő csapás iránya mi más lehetett volna mint a nő !!!

21,37h 15-03-2010 

 

Kép nem volt valami eseménydús nap !!! pár fotót sikerült munka után elkattintani !!! most meg húzok mert hajnalban még vissza kell menjek a keletibe !!! szépen aprón gyűlnek azért a közellenségek !!!  vannak akinek tetszik is hogy ott vagyok köztük !!!  

21,27h 16-03-2010

 

 

Kép no ma már volt egy kis pörgés ellenem, irányomban !!! vannak akiknek nem tetszik, hogy fotó masinámmal kattintgatok !!! én úgy érzem senkinek nem tiportam még a lelki világába !!! akinek meg ez nem tetszik hát tehet egy szívességet !!! bármerre bárhol járunk a világba minden ki van kamerázva, éppen mikor az orrunkban durkálunk mások meg jót mosolyognak rajtunk a kamerák előtt egy kamera szobában !!! ugyan, ugyan előbb saját magunkon kellene szétnéznünk !!! nem másokon törni a pálcát !!! jogtalanul vádolnunk olyan dolgokkal amikről halvány fingunk sincs !!! szép kis pörgés volt ma ellenem !!! én mégis úgy érzem semmi olyat nem tettem amiért bárki is jogtalanul vádolhatna, majd veréssel fenyegetőzhetne !!! ugyanis az utcán mind annyian egyformák vagyunk !!! senkire nincs írva milyenbeosztásban van, hol lógja el a napot !!! hogy odabent meg mit akarunk fitogtatni !!! ugyan szóra sem érdemes !!! nagy a sors állatkertje !!! éppen én is meghúzom magam benne !!! csak kicsit bosszant mert alaptalanul próbálnak vádolni !!!

22,12h 17-03-2010 

 

hű ha tegnap este kicsit dühös voltam !!! amit írtam csak félre raktam !!! most, hogy megnyugodtam fel sem merem rakni azt amit az este írtam !!! nyilván a fotózás vádjai miatt voltam dühös !!! mert úgy gondolom semmi olyat nem cselekedtem ami bárkit önvalóságában megsérthetne !!! az a baj vannak emberek akik soha nem fognak felnőni ehhez a mai élethez !!! azt gondolják vannak jogaik !!! pedig dehogy nincs nekünk kis embereknek semmi jogunk, örüljünk, hogy tudunk még lélegezni !!! ha eddig nem keltünk fel most már késő !!! húznunk kell azt az igát amit hagytunk, hogy ránk rakjanak !!! jog meg személyiség ugyan !!!

06,42h 19-03-2010

 

Kép nos remélhetőleg holnap nyugodt nap lesz bent a keletiben !!! de ha mégsem, akkor hát mindennek elébe megyünk !!! már nem félek nincs mitől félnem !!!

21,00h 19-03-2010

 

 

 

ma délután fél ötkor megszületett Tóth Réka anyukával együtt mindketten jól vannak !!! ennél jobb hír nem is kelhet mára !!!

21,20h 20-03-2010

 

olyan imádni való mikor az ember jó akarói jót cselekednek !!! te meg szívod amit ki kevertek neked !!!

23,00h 21-03-2010

 

milyen érdekes !!! bizonyára rosszul élem az életet !!! meg eshet lesz talán egy próba következő koncertig !!! vagy negyven ötven nótát kell majd játszani koncerten !!! úgy érzem akár holnap is mehetnénk koncertezni !!! mégis én vagyok a lüke !!! annak idején meg volt vagy hat próba aztán úgy vagy tíz nótával !!! mégsem tudtunk elmenni koncertre mert nem volt képes mindenki megtanulni azt a tíz nótácskát !!! de biztos, biztos én vagyok az aki rosszul lát mindent !!! itt a fotózás !!! belém kötöttek !!! meg akarnak lincselni néhány fotóért !!! adtak tanácsot készítsek egy albumot bizonyos létesítmény emlékére !!! mert úgy vélték jó a meglátásom a létesítményről !!! majd próbáltam fotókban meg örökíteni közellenségeket !!! mert úgy vélem igenis a közellenségek tartják el azt a rengeteg rablót akik itt élnek hazánkban !!! aztán mi lett ezekből !!! meg akarnak lincselni !!! ugyan már !!! ti nem látjátok még a szomszéd is büszkén megy el az utcán mikor kitárulkozik teljes önmagából, aztán felrakja magát a netre olyan oldalakra amik szégyellni valók !!! élvezi, hogy mások nézik mikor paráználkodik !!! az oda való, az nem bűn !!! de ha én lefotózok valakit az utcán vagy bárhol mert érdekesnek találom mint ember, mint a jelenet amit éppen cselekszik azért lincselés jár !!! értem én értem !!! csak nem tudom felfogni !!!

21,58h 22-03-2010

 

a francba minden kezd úgy megváltozni rohamosan !!! kezd minden, bármi olyan semmitmondóvá alakulni !!! úgy nem érdeklődni semmi iránt !!! csak úgy ellógni az időt !!! nem törődni semmivel, csak múljon már !!! hát ez fura muci helyzet !!! ilyen lennék, nem ez nem én vagyok !!! vagy mégis !!! már az sem baj ha ilyen, az sem ha olyan !!! hogy megváltozott itt minden !!! élem az életet de nem élek !!! mikor kitörnék rögtön támadás ér !!! hát hogy van ez !!! akarsz, de nem akarhatsz !!! elmondanád megfestenéd !!! de ugyan ki !!! ki az kit ez még érdekel !!! mikor mindenki csak rohan a semmi után !!! azt hisszük, hogy úgy a jó !!! közben meg az idő elrepül felettünk !!! majd mikor már rájöttünk nem is éltünk !!! nincs lehetőségünk a maradékot sem élni !!! sz…r egy találmány az ember !!!

20,25h 23-03-2010

 

ma délután csak úgy pár percre kiálltam a műhely mellé !!! nagyon jól éreztem magam a tavaszi jó levegőn !!! úgy belegondoltam ott bent vagyok egésznap semmit nem látok a kinti világból !!! pár hete még a hó csurgott a nyakamba, most meg micsoda szép idő van kint !!! reggel bevonulok a műhelybe majd csak este jövök ki !!! sötét az akna, sötét a műhely !!! szinte mindenki ismer mindenkit kint a pályaudvaron !!! én mikor már kiesek oda munka után senki nem tudja én is velük vagyok, csak nem kint a látószögben !!! így egy kicsit mostohának érzem olykor magam köztük !!! de talán jobb ez így !!! valahogy én mindég a háttérben szerettem maradni !!! nincs ez most sem másként !!! elvagyok én itt !!! ahol igazán kiszerettem tombolni magam !!! ó az, az idő már eljárt !!! úgy háttérben lázadok a magam módján !!!

20,53h 24-03-2010 

 

hát nem leesik a fejem !!! nézek ki belőle közben a szemem meg becsukódik !!! tisztelem becsülöm azokat az embereket akik nap mint nap feljárnak pestre napi 10-12 órákat dolgozni !!! csodálom, hogy bírják szusszal !!! vagy bárkiket ebben az országban akik napi 10-12 órákat eltöltenek munkahelyeken !!! hallottam már arról is ahol napi 16 órákat dolgoztatnak embereket !!! ugye milyen jó !!! mások meg minimál órabérben üdülnek a spanyol bahamákon !!! mert bizonyos cégeknél a nevük ott van mint statisztika !!! majd fizetéskor utalnak is számlájukra busásan minimálbért egy órára !!! csak úgy mint mi is valahol csak számok vagyunk egy papírra vetve !!! utalnak is éppen minimálbért, egy hónapra !!!

21,44h 25-03-2010

 

Kép egykét napot fent vagyok pesten máris nem érem utó a virágok nyílását !!! ma mikor kijöttem a friss levegőre megcsapta szemem a virágok nyílása !!! máris makro fotózással kezdtem !!! majd megragadva délelőtti fényeket irány a szomszéd faluba egy kastélyt lencsevégre kapni !!! a sors úgy akarta sikerült az épületbe is bejutnom !!! volt oly kedves az igazgatónő pár szót mesélni az épületről !!! én persze figyeltem meg kattintottam !!! kellemes jó kis nap volt !!! itt a jó idő, irány a fényképek nyomába !!!

20,34h 26-03-2010

 

Kép nincs kedvem most írogatni !!! egy órával előbb kell kelnem !!! így most elhúzok pihenni !!!

21,01h 27-03-2010

 

 

 

 

Kép bekapcsoltam a kis sokolom !!! jól elhallgatom itt este !!! valahogy nyugalmat sugároz !!! nem az a modern steril hangzás amiben semmi recsegés !!! csak bumm meg cszí cszí cszí bumm cszí bumm cszí bumm cszí cszí cszí !!! nem tudom, az is biztos jó valamire !!! de én inkább mellőzöm !!! recseg, benne van minden amit még ember készített !!! az, az igazi sokol feling van benne !!! pont akkor golfoztam hazafelé mikor az est kezdett leszállni !!! hát meg kellett állnom egy két kattintásra !!! holnap megint vissza szeretnék kicsit menni a múlt felé !!! remélem sikerül bejutnom egy olyan helyre amit már elhagytak, ott van jó pár éve !!! a pusztulat éri nap mint nap !!! szeretném megörökíteni pár fotóban, mielőtt egy nagy plaza lesz a helyén !!!

20,42h 28-03-2010

 

ma csak délig voltam !!! majd sikerült végig sétálnom egy olyan helyen amit igen bizony nagyon szégyellni kellene a hatalmasoknak !!! de bizonyára nemsokára egy pláza lesz a helyén !!! aztán semmi nem marad a múltból !!! én viszont készítettem jó pár kockát !!! mivel elég sok támadás ért a keletiben mostanában így ezek nem lesznek láthatók !!! szomorú mert úgy gondolom ahol ma jártam is nemzet örökségünk !!! de ugyan már !!! hiszen 2010-et írunk !!! ma már nem az a módi !!! nembánom egyáltalán, hogy elkezdtem fotózni !!! így legalább megtudom örökíteni azt ahogy én látom a jelent !!! vagy ami megmaradt a múltból !!! mert bizony nemsokára semmi nem lesz !!! mindent földszínévé tiprunk !!! igazándiból én nem bánom azt változik a világ !!! mert semmi rossz nem lehetne benne !!! szép is lenne ha már eltelt itt időszámítás óta 2010 majd ott tartanánk ahol akkor tartott az emberiség !!! én azt gondolom itt a földön minden szép, rengeteg nagyon szép csodálatos dolog van !!! gondold csak el színeinket !!! növényeinket !!! állat világunkat !!! tudunk még valamit ahol ennyi sok szép dolog van !!! meséld csak el mit is csinálunk mi ezzel a sok szép dologgal !!! azért vagyok szomorú mert mi emberek akik kaptunk észt !!! tudjuk érezni a világot, látjuk a szépet, érezzük ha fáj !!! vagy átjárja testünket ha valaki iránt érzünk, amit elmondani nem tudunk csak ha rá gondolunk valami csodálatos dolog járja át az egésztestünket !!! mit mondjak még !!! nagyon megváltoztunk !!! pedig mindenkinek ott van a fejében amit használni kellene !!! mert változhat a világ százszor !!! de az élet funkcióink mind a föld kincseitől függnek majd !!!

22,06h 29-03-2010

 

Kép Szia Jack! (bocs, de nekem ez a Nick-neved tetszett jobban)
Tulajdonképpen már egy kicsit ismerjük egymást a képeinken keresztül!
Látom, nem csak szereted a zenét, de kezeled is a gitárt (feltehetően a keményebb műfajban jeleskedsz)! Azt is látom, szereted a természetet, és nyitott vagy a világ érdekes dolgaira, de ami nagyon megfogott, az az, hogy amíg az átlagemberek teszik dolgaikat, de nem vesznek észre olyan dolgokat, amik körülveszik őket, de Te jó fotós szemmel meglátod, és meg is örökíted ezeket : Ha már megébredtünk, fel is nézhetnénk, Amikor az est leszáll, Ahogy én látom, az emberek butasága miatt sajnálatos módon titkosított mappát ...és sorolhatnám  a többi szép albumot is.
Ne tántorítsanak el azok akik bűntudattal vagy kisebbségi érzésekkel élnek, vagy bűnökkel szívükben az emberi jogokra hivatkozva fenyegetőznek!
Szép fényeket, sikereket kívánva barátod !
 
ma kaptam ezt a levelet !!! vannak még akik nem haragszanak rám !!! sőt, segítenek ha baj van !!!

22,02h 30-03-2010

 

Kép azt hiszem hétvégén pontot teszek arra dolgozom vagy sem ezzel a zenekarral a jövőben !!! mért is !!! ??? telnek itt a hetek hónapok !!! próba nincs !!! jó persze én megértek mindenkit munka, magán élet, hobbik, stb!!! pont úgy alakult hétvégén a wigwamba mehettem volna fotóznom két kedvenc csapatomat !!! akikkel úgy még jól is érzem magam, velük voltam annak idején bécsben is !!! mért ne pont szombaton este érnek rá a fiúk próbálni !!! mért ne, ugyan mért ne !!! mivel velük a koncertet bevállaltam így muszáj elmennem próbára, mert meg eshet már nem lesz próba koncertig !!! így a wigwamban most úszott a fotózás !!! mert próba után már sehogyan nem érek fel pestre !!! nincs ezzel így semmi baj már szóltam a wigwamos srácoknak sajnos nem tudok felmenni most pestre !!! de szóltam legalább időbe !!! nos én úgy gondolom elmegyek erre a próbára !!! aztán ha mégis úgy alakul bárkinek vagy bárkiknek, akik megígérték ott lesznek próbán, hogy nem jön el mert közbe jött valami aztán nem szólnak időben akkor ezt a koncertet megcsinálom akár próba nélkül is !!! majd viszlát iván !!! persze meglehet megint én látom rosszul a dolgokat !!! mert készülök átnézem a dalokat !!! mért készülök mért nézem át a dalokat, mert úgy gondolom ha valamit elvállaltam akkor azt meg kell csinálnom !!! mért nem inkább a wigwamba megyek ahol talán jobban érezném magam !!! mert ha nem lesz most sem próba, akkor igen gáz lesz a koncerten !!! mivel nem éjjel nappal a zenével foglalkozom így jó lenne pár próba !!! de ha csak ez az egy lesz is nagysegítség !!! hogy mért csinálom így is !!! mert megfertőzött a zene !!! olyan ez mint a heroin, ha megfertőz nem tudsz szabadulni tőle !!! nehéz ma hazánkban, még nehezebb, mint amikor még éltem az életet !!! rettentő sokat változtak a körülmények, lehetőségek a magamfajta ember részére !!! de így van ez mindenkivel azt hiszem !!!

21,10h 01-04-2010 

 

Kép olyan jót mosolyogtam ma !!! kaptunk egy új kollégát !!! mesél, mesél az úri ember !!! hogy ő mennyire ismeri a vasúti kocsikat !!! neki ez nem lesz új amit majd mostanában csinálni kell a vasúti kocsikkal !!! sok évé már javít vasúti kocsikat hatvanba !!! szinte elmeséli azt a tevékenységet amit eddig csinált úgy röpke másfél óra alatt !!! persze az nekünk is jó ha nem egy olyan embert kaptunk aki még nem is látott vasúti kocsit !!! mondja, mondja a magáét !!! no ekkor a kollégámmal akivel már régebb óta részt veszünk a mi kocsijaink javításán !!! össze mosolygunk !!! majd végig kísérjük azokon a kocsikon amivel mi foglalkozunk !!! úgy már jó délutánt járjuk az időben !!! de még csak egy kis töredékéről meséltünk neki !!! de már látjuk nem bírja szusszal is alig a sok információt !!! még mindég próbál erőlködni azzal amit ő eddig csinált hatvanba !!! no akkor mondjuk a kollégámmal akkor még nyissuk ki ezt is meg azt is a vasúti kocsin !!! ha már így bele mélyedtünk !!! majd néz, csak csodálkozik, hogy még mindig csak újat meg újat mutatunk neki !!! aztán rá kérdez ezt mind nekünk kell csinálni, javítani !!! mosolygunk, aztán mondjuk igen, de ez még mindég csak töredéke az egésznek ami azokon a kocsikon van amivel mi foglalkozunk a keletiben !!! persze a kocsi alá már be sem vittük, mondtuk neki ne akarjon mindent egy nap alatt,  majd mindent sorjában !!! akkor kezd rájönni, hogy hű meg hú !!! pedig már nem is olyan fiatal úriember !!! aztán a nap végén azt mondta, hát mindég tanul az ember !!! nem gondolta volna, hogy mindig van új s még újabb !!! bizony, bizony !!! ő eddig csak olyan kocsikat javított amik itt belföldön szaladgálnak kis magyar honba !!! a laikus ember mit lát, vasúti hatalmas nagy kék kocsik !!! kívülről mind egyforma !!! no igen de amik a nemzetközi viszonylatot képviselik a mávnál !!! hát azoknak a gyomrában teljesen más él, lélegzik !!! laikus ember el sem hinné mitől döglik a légy !!! így aztán ma jól megfáradva ért haza az új kolléga !!! a babot meg majd eztán rakjuk a levesbe !!! megvallom őszintén én sem értek ezekhez a kocsikhoz csak ímmel, ámmal !!! pedig már pár éve rajtuk alattuk töltök sok időt !!! még mindég van olyan része amit nem láttam ezeken a kocsikon !!! úgyhogy majd meglátjuk mi fől abban a babgulyásban !!! de legalább kicsi teher leesik majd rólunk nem kell oly sokszor szétszakadnunk !!! mert egy ember mégis egy ember !!! ha meg érdekli is egy kicsit az nagyon jó lesz nekünk !!! úgy látom nem lesz vele gond !!! de várjuk ki a főzés végét !!! én meg vidékre érésemkor kis szusszanásra lekaptam egy kis naplementét, a nap lezárása ként !!!

23,32h 02-04-2010 

 

Kép kellemes meglepetés ért ma próbán !!! ott volt mindenki aki csak számított !!! így úgy döntöttem maradok velük, aztán nyüstölöm a bőgőt a zenekarukban !!! tán még két próba is összejön a koncertig !!! ez remek !!! jól éreztem magam velük próbán !!! szinte mindent ami fontos átbeszéltünk !!!

22,34h 03-04-2010

 

 

Kép mi is történhet ilyen szép napon mint az ember a családjával tölti az ünnepek egy részét !!! így volt ez velem is !!! jól degeszre is sikerült raknom a bendőm ma a finomabbnál finomabb ínyencségekkel !!! kellemes húsvétot mindenkinek !!!

21,48h 04-04-2010  

 

blog 16 ---)))