Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép nem sok olyan dolog történt ami szóra érdemes !!! játszottam egy kicsit itt a holdal !!! néha már dühöngeni sincs kedvem !!! bármit is szeretnék, állandóan hatalmas kapuk vannak előttem !!! mire meg nyitom, máris ott a másik !!! mond, mond mennyi kaput kell még kinyissak, hogy végre az udvarra érjek, aztán kedvemre játszhassak !!! jó, jó !!! mert az ember mindenkor remél !!!

22,45h 05-10-2009

 

Kép szerintem a mai fiatalok már ezt sem értékelik.
persze kivételek mindig vannak!

a számla:

egy este, amikor anya a vacsorát főzte, 11 éves fia megjelent a
konyha ajtóban kezében egy cédulával. Furcsa, hivatalos arckifejezéssel nyújtotta át a cédulát az anyjának, aki megtörölte kezét a kötényében és elkezdte olvasni azt:
a virágágyás kigyomlálásáért: 500 Ft
a szobám rendberakásáért: 1000 Ft
mert elmentem tejért: 100 ft
mert 3 délutánon át vigyáztam a kishúgomra: 1500 Ft
mert kétszer ötöst kaptam az iskolában: 1000 Ft
mert mindennap kiviszem a szemetet: 700 Ft
összesen: 4800 Ft .
anyja kedvesen ráemelte fiára tekintetét. rengeteg emlék tolult fel benne.
fogott egy tollat és egy másik cédulára ezeket írta:
mert 9 hónapig hordtalak a szívem alatt: 0 Ft
az összes átvirrasztott éjszakáért, amit a betegágyad mellett
töltöttem: 0 Ft
a sok-sok ringatásért, vigasztalásért: 0Ft
könnycseppjeid felszárításáért: 0 Ft
mindenért, amit nap mint nap tanítottam neked: 0Ft
minden reggeliért, ebédért, uzsonnáért, zsemléért, amit készítettem
neked: 0 Ft
életemért, amit minden nap neked adok: 0 Ft.
összesen: 0 Ft
amikor befejezte, anyja mosolyogva nyújtotta át a cetlit a fiúnak.. a gyerek
elolvasta és két nagy könnycsepp gördült ki a szeméből.
szívére szorította a papírost és a saját számlájára ezt írta: FIZETVE.

 

ezt tegnap este a vendég könyvembe kaptam, gondoltam ez lesz ma a blogom !!!

22,06h 06-10-2009

 

Kép későn értem haza tegnap, meg ma is !!! tegnap olyannyira elszaladt az idő fölöttem már csak az ágyamban kaptam észhez nem írtam semmit !!! vissza jönni már nem volt kedvem !!! így a tegnap kimaradt !!! de igazából csak egy vasutas nap volt tegnap !!! jó a vége felé volt egy kis frikk, frakk, de nem említésre méltó !!! ma szintén vasutas nap !!! aztán kaptam amolyan igazi vidéken nőtt gyümölcslét !!! jól ki is főzték !!! mit tagadjam jól esett !!! meg kortyolgattam itt az vasutas napot lezárva !!! aztán forog itt a fejem, hát mi körül, mint a zene !!! párnap múlva úgyis kiderül !!! mond, mond mért, ugyan mért mit vétkeztem én vagy a bátyám, amiért nem sikerül !!! pedig ha valaki a szívét lelkét beleteszi, mint mi ketten !!! hát az jelenjen meg előttünk !!! mond, mond mért van az, az ember mindenkor remél !!! a remény a remény is csak elfogy egyszer !!! félek én azt már nem így élem meg !!! pedig olyan, de olyan jó volna, másik város másik meló !!!

22,43h 08-10-2009

 

Kép kicsit aggódom de nagyon reménykedem !!! senkinek, senkinek nem könnyű !!! de mégis ha nem fogadjuk el azt amit kapunk az élettől, elveszett emberek vagyunk !!! hogy mi mért olyan, mit mért kapunk úgy !!! hát úgy sem kapjuk meg a választ !!! teljesen értelmetlen aggódni idegbetegnek lenni !!! tudom persze tudom, én is szenvedek sok minden miatt !!! de próbáljuk meg, aztán nekem segít, hátha másnak is !!! egy pl !!! átöltözök bp főpályaudvar reggel hat óra pár perc !!! sétálok lefelé az öltözőből !!! hát olyan, de olyan gyönyörű volt a hold, szinte pár méterre a csarnok felett ahol dolgozom egésznap !!! egyszerűen látni kellett volna, majd hasonlóan érezni mint én !!! nagyon jól átjárta testem a látvány !!! aztán mikor említem ezt laci barátomnak akivel együtt dolgozunk sétálunk le az öltözőből !!! hát ő is csak csodálkozik pár másodpercig, ami nála el is múlt pár másodperc múlva !!! de én bizony felnéztem másnap is !!! meg mindennap amikor már az égbolt alatt járok !!! aztán ha tehetem kattintok is !!! baj, nagy baj, nem nézünk ki a fejünkből csak addig amíg a rablók becsaptak minket !!! pedig azon kívül sokkal egyszerűbb az élet !!! ébredj, ébredj magyar, szippants a levegőből !!! hisz ott van, semmit nem kér érte !!! vagy szippants a rablóéból, sárga csekket küld érte !!! ja tudom könnyebb a konvektoron csak tekerni !!! mint a kályhába tűzi fát vágni !!! aminél tán még melegedhetünk is !!!

21,49h 09-10-2009

 

ritka egy kellemetlen nap volt !!! úgy volt ma jackékkal próbálunk !!! fel is keltem időben !!! megtekintettem a napfelkeltét !!! majd útnak indultam a dobos srác dobfelszereléséért !!! meg érkeztünk !!! már majdnem pár perc próba kezdésig !!! csörög a telefonom !!! ne várjatok nem megyünk mondja szeder !!! itt vártam egy órát kacorra, aztán felhívtam !!! azt mondta nem tud jönni mert hajnalban ért haza jól berúgott !!! fáradt beteg !!! no erre köss csomót !!! majd mindenkinek a …tele lett így ezzel a nappal !!! meg mondom én őszintén még egy koncert erejéig sem fog ez a felállás eljutni nem hogy tán még sikereket is érjen el !!! ugyan nincs is kedvem ezt böngészni !!! hogy mi volt a mai nap folytatása, arról mit is meséljek !!! ritka egy kellemetlen nap volt !!! de biztos én látom rosszul ezt a világot !!! magyarázd meg mitől legyen jó kedvem !!! mert az ember mindenkor remél !!!

20,20h 10-10-2009

 

Kép mit írjak !!! nem mondok inkább semmit !!! túl nagy a felhő !!! fel, fel süt a nap aztán mindig jön egy felhő !!! jó tanácsot én is tudok adni !!! de mégis nekem kell ezeket a felhőket valahogy átszárnyalni !!! olykor úgy érzem túl kicsik a szárnyaim ezekhez a felhőkhöz !!! néha már úgy leszállnék a földre !!! de hát itt meg még több érdekes dolog vár !!! komolyan mondom olyan tudatlan vagyok a mindennapokhoz !!! forog, forog meg mindenki csak fújja !!!

20,18h 11-10-2009

 

Kép hát jól későn értem ma haza !!! megyek is pihenni !!! ezt viszont mindenképpen tanácsolom megnézni !!! http://www.mr1-kossuth.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=100253&Itemid=99 !!! ez is utal arra amiről sokszor próbálnék regélni !!! sud but true !!! rohanunk, rohanunk de hova !!!

21,56h 12-10-2009

 

Kép megfáradtam !!! megyek pihenek !!! jól behúzódtam ma !!! nagyon őszies volt ma kint minden !!! így aztán csak zenélgettem !!! kíváncsian várom mire fordul majd jack története tovább !!! most eléggé befelhősödött körülötte minden !!! én azt gondolom, ez abból adódhat mindent akarunk, azt most rögtön azonnal !!! mindenki foglalkozik mindennel nem ér oda soha sehova időben !!! ígérünk, elfelejtünk, már egy napra előre is mit ígértünk !!! mondom én, minket embereket nem erre nagy gyors pörgésre gyártottak !!! én is csak rohanok kapkodok !!! csak legalább én néha elgondolkodom !!! nem tudom kik vették ma észre, de a nap mikor már elment ma tőlünk, gyönyörű szépen be világította a fákat !!! meg mindent, ami útjába állt !!! fantasztikus élmény volt ezt látnom !!!

21,40h 13-10-2009

 

Kép vásároltam tegnap egy simson schwalbe motorkerékpárt !!! persze mondanom sem kell !!! mért nem vettél akkor már egy robogót !!! az mégis csak új, aztán hitelre megtudtad volna venni !!! meg lehet ha úgy gondolkodnék mint azok akik ezt mondták !!! igaz 76-os évjárat még működik is !!! hol lesznek már a robogók 33-év múlva !!! jó lesz ez nekem arra a határba kisurranjak vele fotózgatni !!! biciklivel nincs úgy kedvem !!! ezzel meg talán messzebb is kimerészkedek majd a határba !!! ha a sors is úgy akarja ahogy én, jövő hét közepétől itthon töltök jó pár napocskát !!! aztán ha az idő is engedi, megpróbálom kattintóimmal bebarangolni a környékünket !!! ma próbálkoztam a szeles idővel, de hát ezek már nem olyan igazi fénykép fények !!!

20,49h 14-10-2009

 

Kép fáradt vagyok !!! holnap hosszú nap lesz !!! mostanában jobban elfáradok a mávnál !!! talán az időjárás, vagy talán, hogy hamarabb sötét van !!! nem tudom !!! holnapra érkezik jó pár beteg kocsi !!! persze mind elvárják meg generálozzuk őket !!!

21,00h 15-10-2009

 

 

 

 

Kép csak rám esteledett !!! rengeteg fotót megnéztem most itt este !!! egy barátom kint járt erdélyünkben !!! aztán készített sok, sok fotót !!! majd még a tegnapi termést, meg a mait előhívtam, felraktam most meg már leesik a fejem !!! közben meg érkezett a cry free zenekar moszkvából !!! zajlik minden !!! azt sem tudom hol áll a fejem !!! ráadásul elvállaltam egy zenekart kisegíteni !!! rengeteg dalt kell megtanulnom a közeljövőben !!! úgyhogy most húzok !!!

23,07h 16-10-2009

 

nem igazán csináltam ma semmit, mégis majd leragad a szemem !!! holnap tán jack próba lesz !!! kíváncsi leszek, ki mért nem ér majd rá !!! érdekes, ígérgetni azt nagyon tudunk !!! aztán, hogy abból mit, mit nem tartunk be !!! ugyan már az kit érdekel !!! nem is szaporítom a szavakat !!! rengeteg kis párperces filmecskét néztem ma meg cry free moszkvai koncertjükből !!! hát csodálattal éltem át azt, amit csak láttam belőlük !!! igazi fantasztikus tehetséges zenészek, ezt jon lord is látta, éppen ezért vitte őket el egy orosz koncert sorozatra !!!  jó érzéssel tölt el még abból az időkből ismerem a cry free énekesét atka barátomat, mikor még én is éltem az életet !!! nem pedig csak élem az életet, de nem élek !!!

19,59h 17-10-2009

 

Kép mond mit írhatnék akkor amikor !!! nos, hát kezdődött a múlthéten !!! persze miről lenne szó mint jackról !!! egy zenekari tag nem jött el mert előző este jól érezte magát aztán másnap nem tudott jönni próbára !!! persze megint én vagyok a lüke mert bementem ceglédre a dobért aztán ez amikor már meg érkeztem jack próbaterembe akkor hívtak, ne várjuk őket mert nem jönnek !!! tehát ketten fölöslegesen ténykedtünk már korán reggel jack ügyében !!! így az aznapi próba elmaradt !!! megbeszéltük a mai napot próbára !!! egy zenekari tag azt kérte ma délután legyen csak próba, mert délelőtt dolga van !!! jó, hát ha így van ám legyen !!! meg érkezett jackból két tag !!! aztán hívom egy másikat mehetek érte vagy sem !!! mert neki nincs kocsija !!! hát ez most kicsit nem jó mondja mert a dobért nem tudunk bemenni, be van zárva cegléden, aztán senkit nem tud elérni aki kitudná nyitni a helységet ahol a dob van !!! nos jó pár telefon váltás történt !!! mire kiderült lehet menni a dobért !!! no közben aki kérte azt, hogy délután legyen csak próba, az még mindég sehol !!! ekkor már egy óra körül járt !!! próbálom hívni de hát nem lehet elérni a hívott szám pillanatnyilag nem elérhető !!! ez így volt egészen mostanáig mert szerintem ha most felhívnám tuti felvenné a telefont !!! egész délután hívtam, de sehol senki !!! te érted ezt !!! ez a normális ha nem megyek valahova ahova meg ígérem akkor kikapcsolom a telefont !!! lehet ez a normális de én ehhez nem tudok felnőni, nem is akarok !!! szóval ez megint csak azt jelenti jack véget ért !!! legalább is számomra !!! lehet itt mondani ezt is azt is amazt is !!! de én ezt így nem csinálom !!! megint számból segget csináltam mások miatt, mert bevállaltam egy koncertet aztán nem megyünk mert jack nincs felkészülve !!! így nem is lesz ha valaki mindég a másikra mutogat, de múltkor az nem jött !!! milyen szép világ, micsoda emberekkel !!!  

18,44h 18-10-2009

 

Szia Tamás !!!
 

sajnálom de nem tudom vállalni ezt a feladatot !!! sok a nóta kevés az időm !!! rengeteg időt kér ez tőlem, ennyi időm sajnos nincs !!! munkába járok, itthon vagyok, van minden más, ami időt kér tőlem !!! így sajnálom de nem tudok olyat megígérni amit nem vagyok benne biztos, hogy megtudok csinálni !!! pedig hidd el szívesen kipróbálnám azt milyen sok zenésszel együtt muzsikálni !!! ebéd után bele néztem jó pár nótába, aztán érzem azt rengeteg idő még ezeket megtanulom akár kottából, akár fejből !!! minden jót ne haragudj, hogy nem vállalom !!!

 

                   regards & janaanagy

 

Rendben, semmi gond, abszolút megértem! Megpróbálok találni más valakit, viszont ettől függetlenül ha hosszú távon érdekel a dolog, tanulgasd a számokat kényelmes tempóban, és később visszatérhetünk rá. Jó hétvégét!
üdv,
Tom

 

nálam ez így működik !!! talán lehet ezt is rosszul csináltam !!!

18,54h 18-10-2009

 

Kép no még egy nap aztán nem tudom mit kezdek itt magammal a sok szabad időmmel !!! jack ugye ki esett, de ki tudja mit hoz a jövő !!! van fotózó masinám aztán majd elleszek valahogy !!! de ha a sors is akarja, holnap délután még teszek egy sétát budán !!! ma meg sikerült lekapnom a tévéseket a keletiben !!! nem zavartattam magam, mintha dolgoznék, ugyan éppen vasutas ruhában voltam, de hát ha nekik szabad nekem mért ne !!!

21,37h 19-10-2009

 

á megyek, csak megint őszintékedtem itt az este !!! aztán ez érdekel is valakit !!! ugyan hisz uralkodik a virtuális világ !!! pedig ma indiánt is láttam !!! no nem igazit, csak a mi kis valóvilágos indiánunkat, még majdnem rá is szóltam !!! indián ne vetíts, hisz ez a való világ !!! érdekelte is őt !!! hisz annyira fújta magáét !!! többször is össze futottam már vele, de legközelebb arcon vágom !!! pedig én őbelé már a való világ előtt is bele futódtam !!! de érdekel is ez bárkit !!! nem vagyok más csak egy utolsó paraszt !!! akit mindég hadba küldenek !!! aztán vagy túl éled, vagy vess magadra !!! emlékszem még indiánra a valóvilág előtt egy tök inteligens úri ember volt !!! csak jött velem szemben az utolsó parasztal, aztán próbált segíteni a maga módján !!! ugyan mit prédikálok itt !!! hiszen ma annyian belém kötöttek !!! pedig összefutottam ma nyomombansemmel !!! aki már jóval munka idő előtt húzott haza !!! akik meg a valóban a szakik, no azok meg még jól ráhúztak mert hát ők a hülyék !!! fura egy hely ez a föld nevű bolygó !!! őszinte leszek, csupa szar fos emberrel !!!

21,21h 20-10-2009

 

Kép hónapokkal ezelőtt megfogadtam ha letelik a bankfelé tartozásom !!! akkor egy nap berúgok mint az állat !!! hát ez tegnap sikerült !!! pár órácska azt hiszem mintha ki maradt volna !!! de legalább a banknak most már nem tartozok !!! vagyok majdnem négy évtizede ezen a bolygón !!! de mintha semmit nem érne amit eddig elmúltam időt !!! nem tudok egy épkézláb bármit felmutatni !!! semmit el nem értem !!! igazán mintha semmi értelme annak, hogy vagyok !!! vagyok úgy lógok a levegőben !!! aztán már magam sem tudom akarok-e egyáltalán valamit !!! van e valamihez is kedvem !!! belefogok valamibe, aztán jól megrugdosnak !!! itt van nem régiben még a jack ügy !!! kisem hűlt még szinte, de már olyan mintha soha nem is történt volna semmi ez ügyben !!! az emberek, olyan de olyan gyorsan túl lépnek a tegnapon mintha csak valóban a ma lenne !!! holnap is lesz, lesz-e egyáltalán, senkit nem érdekel !!! hogy lehet így élni !!! ??? ma kint jártam a határban !!! lekattintottam egy volt házikót !!! vajon eszébe jut valakinek azok az emberek ott verejtékeztek a jövőnkért, amit mi oly gyorsan eltékozlunk !!! merthogy nekünk semmi jövőnk nincs az szinte biztos !!! no megyek mert olyan kelekótya lett itt körülöttem minden !!! már magam sem tudom vagyok-e egyáltalán !!!

21,02h 22-10-2009

 

hát a tegnap estét valahogy megint sikerült kihagynom !!! egy rokonomnál itt jártak erdélyi rokonai aztán úgy elbeszélgettük az időt, persze finomitalok segítségével. hogy aztán kimaradt minden !!! legalább jókat beszéltünk erdélyről !!!

08,30h 24-10-2009

 

Kép úgy nincs kedvem semmihez !!! ilyenkor mikor megint össze omlott egy zenélés lehetősége !!! az utóbbi években bármibe fogok, egy kis idő után összeomlik !!! legyen az bármi !!! még a zenéléstől is undorodom mostanság !!! valamit bizonyára valaholvalamikorvalamiért elcsesztem !!!

20,11h 24-10-2009

 

Kép megfáradtam, fent voltam ma a sima csarnokban egy veterán autó kiállításon !!! még sikerült a fotókat is előhívnom !!! gondolkozni, ugyan minek !!! örülni a mának, meg amit majd hoz a holnap !!!

22,09h 25-10-2009

 

úgy elvagyok gondolkozva gyötrődve rosszul alszom még a blogomba is elfelejtek mostanában bejegyezgetni !!! pedig hát az élet szép csak mi nem értéklejük !!!

06,59h 27-10-2009

 

Kép mit is írjak ilyen kellemes őszi napon !!! mit tudtam csinálni kimentem a határba !!! kellemesen sétálgattam az erdőben, majd kattintgattam a tanya épületeket !!! aztán,hogy mit mért rontottam el a múltban, hát ezen talán kár rágódnom !!! mert a ma úgysem fog változni csak még olyanabb lenni mint ami már most is !!! nincsen annál nagyobb baj mint amikor a sors lelki ismerettel veri meg az embert !!! azt mondják tudjuk szabályozni a sorsunkat én talán ebben nem hiszek !!! abban inkább ha szerencsétlennek születünk akkor azok is maradunk !!! oly sok pofont kaptam, kapok mégsem tudok másmilyen lenni !!! hova változzak, mért verjem én is át ember társaim !!! vannak erre elegen !!! mért kéne nekem még ebbe a sorba be állnom !!! még ha csak szinte negatív dolgokat kapok sokat, ember társaimtól !!! nem, nem vagyok én sem különb senkinél !!! csak talán próbálom a magam módján élni az életet !!!

20,40h 27-10-2009

 

mi a lónyavaját írjak mikor úgy érzem teljesen feleslegesen cselekedtem az elmúlt sok hosszú évet !!! úgy belefáradtam abba amit akkora gőzerővel akartam, csináltam valami cél felé, aztán majd bele gebedtem most meg már teljesen érzem vége, az út véget ért !!! úgy nincs is kedvem semmihez !!! újból meg újból próbálkozni !!! bizonyára ez nem így lenne ha nem ennyi dolog lenne már kudarcként mögöttem !!! de biztosan én csinálok valamit rosszul, mert semmi nem úgy alakul ahogy én terveztem, tervezem !!! aztán az meríti ki az embert a legjobban, hogy pont azoktól kapja pofont akiktől nem is gondolta volna !!! tudom én jól másoknak még sokkal rosszabb !!! de ezt én érzem, én próbálom feldolgozni a magam módján !!! volna mit mesélnem de minek szedjem össze gondolataim !!! csak az is még jobban kimerít !!! a francba fáj, fáj, hogy nem látom az utat előre !!! világ életemben tervezős voltam, de ma nem lehet egy két percre sem előre, nem hetekre hónapokra, mikor még éltem az életet !!! már írni sincs erőm !!! csak nyögdécselem itt a betűket !!! á inkább odébb állok !!! lehet is nekem elképzelésem mi ként szerettem volna élni ezt a nyomorult életet !!! mikor fügsz, függesz a virtuális mindentől !!!  

19,07h 28-10-2009

 

Kép hát most meg rám tört a megfázás !!! alig kapok levegőt !!! viszket az orrom a homlokom !!! ma más irányban terelődtek a dolgok kisé !!! bár én azt gondolom csak a hatvani buli erejéig !!! én sem értem ki kivel van !!! nem tudom a szálakat követni !!! hogy mért alakul az egyik percben így, a másikban úgy !!! fel nem tudom fogni !!! akarom, nem akarom !!! hogy lehet ezt így !!! át nem látom !!! trüsszögök, meg próbálok írni !!! arról amit én sem tudom mért így néha, mért úgy amúgy !!! bizakodni ugyan már, azt meg minek !!! ez a világ már csak a máról szól, nem a holnapról !!! holnap mi lesz ugyan !!! hisz látjátok percről percre nem tudom én sem a szálakat összerakni, ami nagyon össze van gubózva, csak legyen aki kigubózza !!! fáj a fejem, sír a szemem, meg még értsem meg a mát a tegnapot felejtsem el !!! a holnap meg ugyan mit számít !!! hűha !!! rakja ezt össze valaki !!! egy jó pohár tea az nagyon jól esne !!! megyek forralok vizet !!!

19,00h 29-10-2009

 

Kép ú ha !!! még a végén megpatkolok !!! nem jobban hanem rosszabbul vagyok !!! bizonyára pihennem kellene sok teával !!! de hát az élet felvan pörgetve, aztán követni kell !!! különben, különben csak úgy járunk mint én !!! nyavalygunk aztán elsiklunk a szép dolgok mellet !!! olyan, olyan fura minden, az emberek legfőképpen !!! úgy elvagyunk egymástól távolodva, ami vesztünket okozza !!! nem, nem tudok sajnos úgy élni, hogy elsiklom az embernek valók mellet !!! hogy mit értek az alatt, hogy emberek vagyunk nem gépek !!! sajnos ma az emberek többsége lassan tényleg egy beprogramozott élőlény !!! tesszük azt amit a rablók követelnek ha felbukunk dobnak ránk pár lapáttal, jöhet a másik amíg az is fel nem bukik !!! ha jól bele gondolok nem volt ez másként a fáraók, császárok idejében sem !!! akkor hol a probléma, van egyáltalán !!! valószínűleg csak velem van baj !!! hát én roszalom ezt ami van, olyan sokan csak dicsérik !!! megyek mert csak megint hablacsolok !!!

18,55h 30-10-2009

 

Kép még mindég tart a megfázás !!! de úgy vagyok vele, ahogy jött úgy megy !!! semmi gyógyszer !!! jött, hát majd megy !!! pedig szenvedek vele !!! már sok éve nem voltam még megfázva sem, de más betegség sem került belém !!! hát most jött, muszáj lesz neki menni, mert úgysem hagyom magam !!! még egy két nap aztán minden jó lesz !!!

19,50h 31-10-2009

 

 

Kép javulgatok lassacskán !!! csak már nem hallok, a füleimre ment rá !!! lassan megy ez ki belőlem !!! nem baj, majd megy ahogy jött !!! itthon vagyok szabin, de többet lótok futok a golfal mintha dolgoznék !!! reggelente pár kilométert belerakok, aztán elvagyok egésznap itthon, esténként kihordom a szemetet a temetőből, aztán szinte ennyi a napi foglaltságom !!! ha jobb idő van, akkor motorozok kicsit a határban !!! tanyavilág fotókat gyűjtögetek !!! ma meg hát, ha már mindenki gyújtott gyertyát hát lekattintottam a szilvási temetőt is !!!

20,23h 01-10-2009

 

micsoda fantasztikus világ !!! nekem ámbár rühellem de mégis három számító gépem van !!! tegnap este a netes gépet elkezdtem újra telepíteni !!! már nagyon be pókhálózódott !!! aztán nem bírtam sehogy sem utána net kapcsolatot létesíteni !!! ma már megjártam hajnalban kecskemétet, most újból neki estem az újtelepítésnek !!! remélhetőleg ma már lesz siker !!! mint mondtam fantasztikus világ hisz itt a laptopp aztán máris tudok netezni !!! á dehogy nem dicsérem én ezt a sok vackot !!! inkább rühellem !!! idegileg ki készítenek ezek a sok modern vackok !!! most is itt ülök mint inkább a friss levegőn ténykednék !!! annak legalább lenne haszna !!! de hogy itt ülök a virtuális világ előtt mond mit érek én ezzel !!!

09,55h 03-11-2009

 

no nagyjából már sikerült életre keltenem a masinát !!! még egy pár nap azután minden úgy működik majd rajta ahogy megszoktam !!! de legfontosabb dolgok már mennek rajta !!! közben végül csak tablettákhoz fordultam !!! már annyira ráment a fülemre alig hallok !!! no tekerem még tovább a masinát had legyen minél előbb kész !!!

13,21h 03-11-2009

 

Kép sok mindent meg értek én !!! meg tudom azt, így jó vagy úgy jó !!! vagy, hogy kényelmesebb talán !!! de azt nem tudja meg magyarázni senki sem !!! hogy mért jobb az, tartozni vadidegen senkiknek !!! mint inkább talán a rokonunkall együtt élni !!! természetesen ha a lehetőség engedi bizonyára változtatni kell !!! ha nehezen viseljük azt a légkört amiben vagyunk !!! de a változtatást semmi képen nem úgy gondolom, hogy vadidegen embereknek egy életen át tartozni !!! lehet azt mondani, de mások is ezt csinálják !!! ez lüke gondolat !!! ja azt már nem mondjuk hozzá, hogy is teremtik meg a tartozásra való lóvét mások !!! mert bizony ezek akikről azt sem tudjuk kik, jönnek aztán visznek !!! ha csak ez a meg oldás, akkor minden képen örülnék van fedél a fejem felett !!! nem pedig próbálnék nevemre íratni sok, sok tartozást !!! amiről azt sem tudom mért, de hirtelen nagyon sok lett belőle !!! aztán az éveket sem tudom megszámolni !!! de mi csak azt mondjuk milyen boldogok vagyunk mert külön mentünk az anyóstól !!! csak az út hosszú, nagyon hosszú !!! mi meg csak éppen ráléptünk az elejére !!! máris egész utunk elvan adósodva !!! az igazi boldogsághoz !!! mert bizony én azt mondom a boldogsághoz az is kell, hogy ne tartozzunk holmi vadidegen ismeretlen rablónak !!! de nem, inkább ebbe vágunk, minthogy a rokonunkat esetleg jobban meg ismerjük !!! mert ő úgyis rokonunk marad akár merre is megyünk !!! mért merem ezt egy picit a maga módján boncolgatni !!! itt a kis ricsi barátom aki nem rég lett óvodás !!! megfázott a lelkem !!! aztán annyira, itthon kellet az anyukának maradni a rablóktól munkából !!! éppen csak kezdett a ricsike fel épülni !!! már jobban van, de még mindég nem mehet óvodába !!! de az anyukának a rablók üzentek, ha ma nem megy dolgozni, akkor holnap már ne is menjen !!! no erre mit lépsz !!! hála a sorsnak ott a drága nagymami !!! akire azért még úgy hallgat is ricsi !!! el is van vele !!! mert azért így betegen mégis csak anyja mellet lenne a helye !!! vagy egy másik pl !!! ismerősöm mondja, de ági ugye te sem gondoltad komolyan azt nem engedsz el a kisfiam szülői értekezletére !!! ha kell le dolgozom azt az egy órahosszát, csak hagy menjek el a kisfiam szülői értekezletére !!! ha elmész holnap már nem is kell jönnöd dolgozni !!! most akkor hogy is van, még mindég inkább százszor vadidegen senkiknek tartozunk, mint inkább !!! meg húzzuk egy kicsit magunkat !!! aztán ha kell alkalmazkodunk !!! de nem, csak az a jó amit mi gondolunk !!! látjátok mi ici pici kis emberek is, akik megtermelik a milliárdokat a vadidegen senkiknek is milyen önzőek vagyunk !!! inkább nekik tartozunk, minthogy alkalmazkodjunk !!! mint mondtam az út nagyon hosszú őrült göröngyös !!! vége láthatatlan !!! talán a vége láthatatlanon túl majd boldogok leszünk !!! de addig kín keservén ha egyáltalán meg érjük !!! ha nem érjük akkor sincs baj, mert a rablók majd jönnek az utódainkon, de akkor is behajtsák amit akarnak, ha egyszer levoksoltuk nekik, csak egy, nem kell csak egy, egy aláírást !!! lehet engem győzködni !!! eddig bárhol is jártam az anyós mindég ki nem állhatott !!! én magamban azt mondtam szeretem a párom, nem tehet róla milyenek a szülei !!! bármit is gondoltam minden este meg kérdeztem mamáék voltak jönnek !!! vagy éppen egy jó mosolyt vettem a konyhában ténykedő anyósra !!! hogy mit gondoltam nem az volt a fontos, hanem a párom !!! éppen eleget hallgattak ők miattam az anyjuktól !!! mért kellet volna nekem ezt ugyan úgy tenni a párommal !!! mit kell a bajra bajt tenni !!! mert ugyan a körte nem esik messze a fájától !!! lakva ismerni meg a másikat !!! csak akkor már ott az rögös végeláthatatlan út !!! ahonnan csak úgy szurkálnak a vadidegen senkik minden nap !!!

18,30h 03-11-2009

 

 

a tegnapi blogom !!! bizonyára voltak akik megbotránkoztak !!! mit foglalkozok én ilyen dolgokkal !!! valószínű ha mi kis emberek jobban szeretnénk egymást nem írogatnék ilyen majd hasonló dolgokat !!! csak egy dolgot nem tudok meg érteni de azt nagyon !!! mind annyian kaptunk észt, mégis rohanunk ezt a kis időt is olyan gyorsan leélni !!! most jobb ha megyek pihenni !!!
 
19,49h 04-11-2009

 

 

Kép mi a francot írjak !!! itt a két véglet !!! annus néni aki világ életében a harangot húzza itt nálunk akár még majd nekem is !!! de boldog !!! vagy metallica akik úgy szintén csak zenélnek semmi máshoz nem értenek !!! annus nénit sokszor látom a temetőben !!! látom ahogy imát mond a hősi halottakért, vagy ahogy húzza a harangot az aktuálisért !!! metallicát nap mint nap látom ahogy ki vívták maguknak a hallhatatlan címet !!! most akkor mi a jó !!! mi franc lenne ha az ember azt csinálja amit szívesen csinál nap mint nap !!! hogy ezért világ siker avagy sem, nem mindegy !!! annus néni nem látott a világból semmit mégis boldog !!! metallica már oly sok mindent mégis boldog !!! nem az a lényeg mit látunk a világból mit nem !!! boldogok vagyunk vagy sem !!! örülünk annak amit nap mint nap csinálunk vagy sem !!! á inkább most megyek !!!

17,40h 05-11-2009

 

Kép fura helyzet, fura emberekkel, fura énemmel !!! már magam sem tudom mit miért akarok vagy sem !!! akarom-e egyáltalán !!! mintha nem akarnám vagy ez már nem az amit akarok !!! akartam !!! úgy belefáradtam !!! úgy nincs kedvem mostanában az állandóan lerágott csontot újból felvenni, aztán semmi nem történik !!! ugyanannyi történik csak mindég másik emberekkel !!! egyhelyben topik senki a másikat meg nem érti !!! ezzel csak egymás idejének rablása történik !!! ebbe meg úgy bele lehet fáradni !!! mindenki a másikra mutogat, hú ez nagyon nem jó !!! úgy elmenekülnék, magam sem tudom hova !!!

20,49h 07-11-2009

 

Kép esős idő, ilyenkor csak behúzódni lehet !!! az idei szabadságom valahogyan másként telik mint a tavalyi ahogy haladunk az időben egyre jobban az, az érzésem eltávolodunk mi emberek egyre egymástól !!! ma is mondta egy ismerősöm most már, hogy letelt a banki tartozásom mért nem veszek egy új autót persze hitelre !!! az mégis egy új !!! hát mondhatnak nekem bármit !!! én akkor születtem e világra mikor még volt az emberekben, tárgyi eszközeikben szív lélek !!! aztán pár éve sikerült a szívem lelkem ki irtani belőlem !!! de az eszem az megmaradt !!! úgy érzem nem fontos nekem rohanni az utólérhetetlen után !!! bármi is történjék én szívesen állok rendelkezésére embertársaimnak lehetőségeimhez mérten !!! ha úgy érzem nem teljesen embernek méltó az amiben éppen részt veszek, akkor inkább odébb állok !!! még mindég jobb olykor megfutamodni, mint jobban magunk ellen dolgozni !!! van így is elég baj a világban !!! mért kellene még nekem is csatlakoznom !!! jó tudom én, egy fecske nem csinál nyarat de legalább !!! jobban érzem magam !!!

19,23h 08-11-2009 

 

Kép nem sok mindent csináltam ma, pár fotót elkattintottam oszt ennyi !!! próbáltam naplementét meglesni, de elkéstem, mire ki értem a határba már az est leszállt pár perc alatt úgy eltűnt a nap !!! így csak egy régi legelő közepén a leszállt est amit sikerült pár pillanatban elkattintanom !!!

18,47h 09-11-2009

 

elutaztam ma egy barátommal a dunántúlra !!! annyira esett az eső még az autókat sem lehetett látni az utakon !!! még fényképeket sem sikerült alkotnom !!! így aztán ma ez egy kicsit szürke nap volt !!! sebaj !!! kell ilyen is !!!

19,09h 10-11-2009

 

Kép hú !!! azt a mindenit !!! ti tényleg nem látjátok ki akarják irtani teljesen a magyart !!! azt akiktől egész európa félt !!! most véletlenül bele néztem a tényekbe !!! olyan gyorsan átfutottak mindent !!! hirtelen követni sem lehetet mit is akartak ezek mondani !!! ti tényleg nem fogjátok fel irtják a magyart !!! h1n1 !!! miről beszélünk ugyan !!! ki kell menni a gulyára aztán ott focizni a szúrós vad virágokon mezítláb !!! ja !!! nem is tudod miről beszélek !!! no ez az !!! akkor mit prédikálok én itt !!! hallgass csak a számodra vad idegen emberekre, akik azt mondják meg ezt !!! minthogy inkább a természet által adott dolgokat hasznosítanád szervezetedre !!! nem érted nem látod, ezek minden eszközt bevetnek azért, hogy átverjenek !!! majd jönnek a zsidók akinek szükségük van az országunkra, amiért nép irtásra szólították a mostani kormányt, akik persze jó summáért meg is teszik ezt !!! nem érted, fogd már fel, ez az ország tele van kincsekkel a túlélésre !!! ja !!! de jobb a mikro meg a tesco gazdaságos !!! mert már kapálni is utálok !!! hát szégyeld magad !!! mond csak mi lehet attól finomabb, amikor ma is kanalazom a levest, aztán érzem a sárgarépa valódi ízét !!! vagy a paprika savanyúságként, aztán végig tudok azon gondolni ez itt nőtt a kertben !!! ja igen az a jó, az a természetes, elmentem párnapja egy alma termő mellett !!! aztán az összes alma még rajta volt a fákon, rengeteg volt !!! mert nekünk csak a tesco gazdaságos kell !!! ember ébredj már fel, mi kis emberek rengetegen vagyunk, ettől félt európa !!! én azt mondom jobb egy két év szűkösség !!! mint amíg élünk csak szenvedünk, aztán ha minden jól klappol, bírja szervezetünk, akkor nyugdíj előtt dobnak ránk pár lapáttal !!! ha csak nem kaptuk meg a h1n1 !!! hát nem csodás pedig csak itt egy paraszt kertjében nőt !!! majd rá jött az ősz !!! ma még eső is volt rá !!! a képről beszélnék !!!  

19,13h 11-11-2009

 

tegnap kora délután egy rokonomnál jártam !!! 69 éves !!! nagyon feltűnt mikor leültem nála, micsoda gyönyörű szép virágai vannak !!! aztán meséli némelyiket még meg is puszilgatja !!! majd mesélt a fiatalabb időkről !! amikor még putriban laktak !!! meg, hogy mennyire nem szerette az anyukája a férjét !!! meg ő már sokszor nem is szólt a férjének, ha baja volt vele, mert akkor még az anyukája még jobban a férjnek rontott !!! egy házban laktak ugyanis !!! mesélt, mesélt micsoda nehézségek voltak régen !!! mennyire nem szerette az anyukája a férjét !!! csodálattal hallgattam !!! majd el is sírtam magam örömömben !!! most már egy másik társ van mellette !!! meséli milyen jól megvannak !!! már majdnem rosszul is vagyok meséitől !!! meséli a gyuri még sokszor meg is puszilgatja kezeit annyira szereti őt !!! meg micsoda virágtartókat csinál neki a gyuri !!! aztán éppen egy beszélgetést elcsíptem amit telefonon folytatott a gyurival !!! csak éreztem előttem nem meri azt mondani gyurinak mennyire szereti őt !!! szóval az agyammal majd meg tébojultam micsoda gyönyörű szép érzések vannak ebben az emberben, meséli micsoda ajándékokat kapott a nyugdíjas klubban, pedig csak egy toll meg egy póló volt !!! meg hogy micsoda énekkel készülnek az apák napjára !!! bizonyára ha hallanánk ahogy ők énekelnek, nagyon hamis lehet !!! de ez nem fontos, ami igazán fontos az a szív lélek !!! ma hallottam egy tudósító csatornán miről szól ma a karácsony !!! ezt mondta ott egy olyan ember, aki benne volt még akkor, amikor a szív lélekről szólt ez az egész !!! elvész a lényeg, örömszerzés, hangulat !!! azt hiszem most befejezem !!! szóval tetszik vagy sem, nagyon megkellene változni az agyunkkal !!!

20,02h 11-11-2009

 

Kép szóval nem is tudom !!! az a baj jobban az idősebbekkel érzem jól magam !!! magam korabeli emberek hát ők olyanok amilyenek !!! hagyják magukat becsapni !!! persze a nagytöbbség !!! vagy valóban a média bele hajszolt sok embert ebbe a nagy semmibe !!! aztán rohanunk az után ami soha nem lesz a miénk !!! ezzel kihalt belőlünk a szív lélek ami az emberé volt valaha !!! én is itt vagyok aztán magam módján próbálok ellen állni a médiának !!! így azt hiszem egy idő után teljesen egyedül maradok !!! persze az is meglehet csak én vagyok a beteg !!! mert ma is olyan jól éreztem magam helios objektívvel, aztán csak kattintgattam meg kattintgattam !!!  

19,40h

 

Kép a jó friss levegőt megfogva egy jót kerültem kint ma a határban, persze elhagyott tanyákat lekattintva !!! érdekelnek a régi elhagyott épületek !!! hát ja, minden eszközünk megmarad, csak mi álluk majd tovább, aztán az utókor vagy meg őrzi, vagy kidobja majd tárgyainkat !!!

20,01h 13-11-2009

 

Kép úgy nagyon nincs most mit írnom !!! itthon vagyok, teszek veszek a portán !!! egy két kattintás oszt ennyi !!! jó ez a szabi csak rohamosan telik !!!

18,50h 14-11-2009

 

 

 

Kép már régóta készültem a sós úti sétámra !!! ma délután neki bátorkodtam !!! bár sejtettem latyakos saras lesz az út, de vitt a vérem !!! a sós utat már az 1300-as években jegyezték !!! egészen szolnok térségétől, budáig ment ez az út, itt nálunk a határban !!! ezen a sót szállították abban az időben !!! hát ma kerültem rajta egy jóízűt !!! a jó öreg schwalbe átsegített rajta !!! már csak egy egy kissebb facsoport, vagy fácska árulkodik, micsoda élet volt ezen a vidéken annak idején !!!

18,14h 15-11-2009 

 

ma egy vasutas nap egy szokványos vasutas nap !!! próbálkozok eljutni a vasúti kocsi bontóhoz sátoraljaújhelyre !!! sikerült is telefonszámokat begyűjtenem ma aztán beszélnem is olyan emberekkel akik abban a kocsi bontóban dolgoznak !!! olyan elutasítóak voltak úgy le hurrogtak !!! már majdnem én szégyeltem el magam !!! mert felmertem őket hívni fotós ötletemmel !!! azt mondta egy hölgy meg ne próbáljak erre engedélyt kérni mert úgysem kapok !!! azt, mondta csak a vasút igazgató adhat erre engedélyt de ő meg úgysem fog !!! hát én azért nem adtam fel, próbálkozok még hátha sikerülhet bejutnom !!! végül is az is érdekes fotó téma lehet ahol a vasúti kocsikat darabokra szedik amiket kiselejteztek a mávtól !!! no majd meglátjuk sikerül vagy sem !!! azt is mondta a nő akivel beszéltem, az egy szigorúan őrzött objektum !!! no ez még érdekesebbé tenné a dolgot !!!

20,48h 16-11-2009

 

Kép megfáradtam !!! azt hiszem el kell mennem pihenni !!! olyan köd van odakint szinte lépésben jöttem a golfal hazafelé, nem láttam csak pár métert a felező csík segített hazáig !!! hosszú két nap volt !!!

21,41h 17-11-2009

 

Kép talán akadnak emberek akik olvasták az emlékeimet a zenélésről az elmúlt közel húsz évben !!! nos eltelt sok év, volt olyan amilyen !!! arra emlékszem csak biztosan nagyon régen mikor még csak siheder voltam, akkor azt mondtam magamnak, ha én ott tartok majd olyan idősen, ahol ezek most, hát abba hagyom a zenélést !!! ott tartok ahol azok akkor !!! így őrült nagy fordulatnak kell ahhoz a világban történnie, hogy én még egyszer az életben, zenekarban muzsikáljak !!! ez persze nem zárja ki azt, hogy itthon nem veszem fel a hangszerparkból bármelyik hangszerem !!! bizonyára mindenki úgy látja jól dolgait, a világot ahogyan őt megáldotta a sors !!! így vagyok ezzel én is !!! ragozhatnám, írhatnék ódákat, igaz történeteket !!! de érdekel is ez valakit !!! olyan a világ amilyen !!! hát viseljen el engem is !!! olyanak, úgy fogadj el ahogy én teszem !!! hogy mit kéne tenni, hogyan, ha tudnám úgy cselekedtem volna az elmúlt közel húsz évben !!! hogy mit kéne, hogy kéne, engem érdekelne !!! de sajnos ma már a világ csak a máról szól !!! mondom én bármi is történjék bátran vállalom !!! mondom én, még nagyon sokáig akarom a világ folyását végig kísérni !!! nem, nem, az lüke gondolat, mondat, kit érdekel a holnap !!! hé te, hát abból építkezhetünk !!! ja, te nem is akarsz !!! hát elég szegény lehetsz !!! jól meg vagy fertőzve, akár meg is kaphatod a h1n1 !!! no mentem, csak egy kicsit gondolkodtam !!! lehet ezt összerakni !!! kaptok egy olyan fotót, amit egy barátom megdicsért !!!

21,44h 18-11-2009

 

Kép kicsit szomorkás a hangulatom máma !!! olyan mint amikor valami nagy csalódás éri az embert, amire titkon készül, mikor lecsap akkor fáj !!! érzi, érzi az ember, de titkon mégis reméli nem úgy van ahogy érzi !!! eljött az idő amikor pontot kell tenni bizonyos dolgokra !!! ez most eljött !!! fura lesz egy párnapig, aztán majd csak lesz valahogy !!! az élet csak előre halad, vele, velük, vagy nélkülük, de előre halad !!! mindég van új, még újabb !!! talán majd egyszer írok erről is, mostanában úgy érzem kár szapulnom a betűket, gondolatokat !!! hisz ez a világ már úgysem fog változni, mert mi emberek nem vagyunk hajlandóak elfogadni azt a kincset amit kaptunk e földtől !!! mi csak tékozolni vagyunk hajlandóak !!! én is csak írom, írom itt a betűket, ahelyett, no mindegy !!! vártam már ezt, hát eljött !!! annakidején sok éve volt, mikor azt mondtam egy embernek kár volt akkor találkoznunk !!! erre ő azt mondta akkor, de találkoztunk !!! most megint azt mondom kár volt akkor találkoznunk !!! találkoztunk de minek !!! csal elfecséreltem itt vagy húsz évet, ahelyett, no mindegy !!! volt ami volt, lesz ami lesz, elmúlt majd lesz valami !!! nincsen annál nagyobb baj mint amikor a sors lelkiismerettel veri meg az embert !!!

18,38h 19-11-2009

 

hajnal 3,25 óra !!! útnak indulok a kis swalbe motorommal munkába !!! a köd akkora nem látom éppen az aszfalton avagy az út szélén haladok !!! 8km a két faluközt a szántók meletti aszfalton !!! autókat csak akkor veszem észre mikor már elhaladnak mellettem !!! meg érkeztem barátom lakására ahova berakom a motort !!! úgy volt megbeszélve felcsörgöm aztán kinyissa a kaput !!! hívom jó sokáig kicsörög de nem veszi fel !!! próbálkozok jó párszor !!! no mondom szépen vagyunk elfelejtette, hogy jövök !!! mit tudok tenni mit nem, visszamegyek az állomásra, ott hagyom a motorom !!! ekkor jön egy idős hölgy !!! látszik az arckifejezésén valamit sejt !!! meg kérdezhetem kit keres !!! zsoltival úgy beszéltük meg berakom a motort !!! zsolti nincs itthon várjon én az anyukája vagyok hozom a kapu kulcsot aztán berakjuk !!! hű ez remek gondolom magamban !!! de berakhatja hozzánk is, itt lakunk egy házzal feljebb !!! az is jó mondom !!! sikerült a motorom biztonságba helyezni !!! aztán elindulok az állomás felé !!! mivel elég messze van gyalog jó kis séta hajnalban !!! autómatikusan lefordulok az állomás irányába !!! gondoltam én, a köd természetesen a falut is jól belepte !!! ahogy haladok elkanyarodik az út !!! húha hol vagyok hisz ennek az útnak egyenesen kell menni az állomásra !!! hát sajnos rossz úton indultam el !!! csak azt hallom a vonat sípol !!! jó de most merre induljak el rossz úton vagyok, nem látok a ködtől !!! a francba eltévedtem, azt sem tudom hol vagyok éppen !!! megnézem milyen úton vagyok !!! szilvási út !!! remek ez visz a sorompóhoz !!! de mégis merre induljak arra vagy arra !!! közben jön egy gyalogos !!! no mondom majd azt követem bizonyára az állomásra megy ő is !!! a fenét be ment egy házhoz !!!  hűha most aztán jó helyen vagyok !!! se erre, se arra, merre az állomás !!! no mindegy indulok arra !!! aztán pár száz méter után meglátom a vasúti átjáró jelző táblát !!! no most már jó helyen vagyok !!! ott az állomás irány a keleti felé !!! kicsit kalandosra sikerült a ma hajnalom !!!

21,39h 20-11-2009 

 

Kép ma nincs hangulatom írni !!! olyan furcsa, hogy ennyire megváltozott minden !!! nem gondoltam volna, hogy egyszer ez majd így lesz !!!

20,27h 21-11-2009

 

Kép egy ismerősöm szóvá tette a fotóimnál nincsenek adatok, hogy mi hogyan készült !!! eddig nekem ez eszembe sem jutott ez azért jó mondják a szakik mert akkor mások tanulhatnak az adatokból !!! meglehet ez így van, én mégis azt gondolom mivel szinte nincs kivétel a fotók közt mindhez ha minimálisan is hozzá nyúlunk, így máris vesztek a valós adatok !!! viszont ha már így rávezettek több dolog világossá vált előttem, talán próbálok majd kísérletezni a fotók előhívásánál !!! természetesen, ezentúl meg adom az adatokat !!! hátha mégis lesznek akiknek ez segít valamit !!!

20,01h 22-11-2009

 

Kép jól rám esteledett !!! megyek olvasgatok még pár percet !!!

23,04h 23-11-2009

 

Kép elvagyok elpihengetek !!! még van párnap szabim, aztán decemberben jön az év végi hajrá !!! ilyenkor már rohamosan telik az idő !!! hű de nem várom a decembert !!! nincs itt semmi bajom vidéken !!! friss levegő idősebb emberek !!! sétáltam délután itt egy kört a közelben természetesen egy canon a nyakamban !!! olyan jól betudtam szívni a fák illatát jól elterítettem tüdőmet !!! imádom a vidéki levegőt !!! természet drága jó természet !!! természetesen el is mehetnék sok jó ismerősömhöz, de hát kinek van idegrendszere hallgatni mások hogyan nem szertik egymást, csak a gyerekek tartják őket össze !!! mutogatnak egymásra !!! mindenki szétzilált lelkileg, lógnak ebben a politikában !!! ami szép lassan ki irt mindent az emberekből !!! lassan feje tetején áll itt minden !!!

18,48h 24-11-2009

 

Kép kellemes friss levegő volt ma !!! így délután kerületem egy kellemeset a határban !!! meglestem ahogy elment a nap !!! milyen rohamosan telik az idő !!! ez az egy hónap olyan gyorsan elrepül !!! mintha úgy érezném, nem esik majd jól az év végi hajrá a mávnál !!! szinte fotózással telik itt a nap rajtam, alig csínálok mást !!! pihenek délutánonként meg kerülök a friss levegőn !!!

19,31h 25-11-2009 

 

Kép ma sem volt túl bonyolult nap !!! hát volt azért egy kis történet, de már nincs kedvem pletykálni magamról, arról mi mért történhetett úgy ahogy történt !!! mint mindenki én is csak a magamét fújom !!! aztán kinek van igaza !!! igazából senkinek !!! egy biztos szeretnünk kellene egymást, nekünk embereknek !!! nem pedig csak állandóan egymásra mutogatni !!! elfogadnunk ezt a gyönyörű szép életet, amit mi foggal körömmel utálattá alakítunk !!! annyira sajnálom a jövő nemzedékét mi lesz belőlük !!! ma szemtanúja voltam egy kis családi örömnek !!! aztán ahogy a mama meg kínálta unokáit süteménnyel !!! csak furcsálottam azt, ahogy a 13-éves kis srác kesztyűben nyúlt a süteményért !!! nekem ez is furcsa !!! a nagy apjuk mikulásra osztott nekik ajándékot !!! a három kis emberkéből az egyik rögtön meg is köszönte, majd nyomott egy, egy puszit a mamának, majd papának !!! a másik kettő meg mintha nem is kaptak volna semmit !!! bizonyára ez a trendi a mai virtuális világban !!! no ezekhez nem tudok én felnőni !!! ha már most ilyenek !!! hát nagyon szeretném látni majd milyenek lesznek úgy vagy 10-15 év múlva !!! no mégis csak pletykáltam pár szót !!! olyan dolgokon akadok ki amikhez aztán semmi közöm !!! nem is tudom milyen lennék, ha nem így alakult volna ami már elmúlt !!! de így alakult, ebből kell építkeznem !!!

22,48h  26-11-2009

 

Kép rohamosan telik az idő mindjárt december !!! ha a sors is akarja még az idén sikerül egy éjszakát, fél délutánt erdélyben töltenem !!! majd rögtön máv, aztán ha még minden úgy klappol ahogy én is szeretném, akkor irány bécs !!! erdélybe barátom kisérem el a megszokott útvonalon árut viszünk !!! bécsbe kedvenc zenekarommal utazok !!! egy éjszakát halál a májra estét csinálnak ott, én meg szerettem volna eljutni velük, így talán sikerül jól meglepnem magam mikulásra !!! ma meg a falut érintve egy körforgót adtak át szilvás határában !!! no azt le kattintottam esti fényeknél !!!

21,05h 27-11-2009

 

Kép csak ülök aztán írok itt össze vissza mindenféle értelmetlen dolgot !!! mert bizonyára én vagyok aki rosszul látja a dolgokat, én nem találom helyem ebben virtuális vacakban !!! valahogy mindenki megtalálja az utat, aztán görgeti maga előtt !!! én meg csak állandóan lázadok itt !!! hogy milyen volt, oly mindegy !!! milyen, hát érdekes !!! milyen lesz, úgy érzem nehezebb sokkal nehezebb !!! mégis azt mondom !!! az élet többet ér sokkal többet ér, nem számít mennyire rémisztő, vagy ijesztő !!! érdemes élni nem tudom mit ér, de valamit biztos !!! én csak írok itt, aztán azt sem tudom kik olvassák, talán jókat mosolyognak olykor !!! vagy mért, mért járnak ide nincs itt semmi különös, csak egy ember aki nem találja helyét ebben ami most történik !!! igazából semmi baj, csak az emberek, hogy mennyire megváltoztak !!! talán ez fáj a legjobban !!! egyre, egyre jobban egyedül maradok !!! ha nem volna természet hát nem tudom mit mondjak !!! nem prédikálok, egye meg a fene a prédikációt !!! megpróbálom elviselni, azt amit a sorstól kaptam !!! fura egy hely ez a föld nevű bolygó !!!

17,03h 28-11-2009

 

Kép senki nem oszlik szét, még valaki emlékszik rá !!! a legtöbben tudjuk a maszk, ami mögé bújtunk semmit nem ér !!! előbb, utóbb lehullik !!! akkor az ember megtudja ki is valóban !!! az emberek egysége minden rendszert legyőzhet !!! a hatalomnak annyi !!! senkit nem tudnak megbüntetni !!! úgy gondolom ez mind igaz !!! én most elutazom erdélybe, mire visszatérek meg éltem életem felét !!! ami elmúlt, volt benne sok szép dolog !!! a jövő !!! az a baj lassan én is úgy élek mint sokan mások, nem tervezek csak úgy lógok a napokban !!! ez teljesen helytelen !!! nincs cél, az út sem a régi !!! úgy érzem a hatalmasok lassan elérik céljukat !!! pedig olyan jó látni papám is még korához mérten tesz vesz itt a birtokon !!! mamikám is ma gyújtott gyertyát úgy főzikélt !!! mi meg lassan már azt sem tudjuk fiúk, vagy lányok vagyunk !!! rohanunk, rohanunk az után, amit több száz emberöltő sem fog utol érni !!! ha jól belegondolunk napóleon párizstól moszkváig, hogy is ment !!! mi meg akár egy éjszaka alatt átrepülhetjük a földet !!! mond csak, mit ér ez az egész, ha nincs szív, meg lélek !!! most ne mond azt, de ma más világot élünk !!! hogy is kezdtem e pársort, olvass csak vissza !!!

20,07h 29-11-2009 

 

Kép meg érkeztem !!! jól el vagyok fáradva !!! egész éjjel pár percet hunytam csak !!! még mindég elvagyok ragadtatva erdéllyel !!! bár a természet most őszi, vagy már inkább téli színeit mutatja hó nélkül !!! kissé hűvös van erdélyben !!! de nem vészes még !!! ásítozok itt akkorákat !!! azt hiszem be kell menjek pihenni !!! hajnalban mennem kell a mávhoz !!! most már kezdődik az év végi hajrá !!!  december, december !!! hozd amit szeretnél !!! én meg túl lépek négy évtizeden !!! hát kezdődjék az ötödik !!! azt hiszem panaszra nem lehet okom !!!
no megyek, mert bekapom itt a monitort is !!!

17,21h 01-12-2009

 

letelt a szabadság, ma kezdtem a mávnál !!!  röpke egy hónap alatt mindenki megbolondult !!! már fenyegetőznek is minket munkásokat !!! persze azok a senkik, akik valaha ugyan olyan munkások voltak mint mi, csak most egy lépcsővel közelebb vannak a hatalmasok seggéhez !!! amit aztán bő nyállal nyalogatnak !!! majd ránk meg köpködik azt amit onnan kinyalnak !!!

21,00h 02-12-2009

 

ugye milyen világot élünk !!! csak szeressétek ezt, fogadjátok el !!! jó ez nektek !!! mit tudnánk csinálni, ugyan a francba, hát összefognánk !!! ma egy barátom udvaráról hajnalban kitolták az autót, amivel nap mint nap dolgozik az összes személyes iratával elvitték !!! kutyát elaltatták !!! majd nem az utca felé, hanem a kerten keresztül kitolták húzták vonták az autót ami egy kis teher autó volt !!! mondhatom nyugodtan a felszántott kerten keresztül !!! jó messzire húzták aztán vitték mindenestül !!! persze nyilván ha elkapnák a bűnöst megdicsérnék !!! ez magyarország !!! mi meg csak tűrjük a hatalmasok rablását !!! á ez nem igaz, de mégis !!! védtelenek vagyunk, ez buta gondolat !!! összefogunk no az igen !!! mi gyávák vagyunk, csak papolunk, aztán visznek mindenünk !!! mert amolyan mulyák vagyunk !!! velem az élen !!! papolni én is tudok !!! szégyellem magam !!! én legalább szégyellem !!! csak őszinte vagyok !!! ma egy olyan helyen jártam a máv területén, ahol igen meglepődtem aztán csak úgy elgondolkodtam !!! igen van a mávnak múltja nagyon is nagy !!! óriási !!! amit ma láttam hát nem is akartam elhinni !!! mintha egy háború utáni övezetben jártam volna !!! a legnagyobb baj az, hogy ezek a hatalmasok semmit nem néznek semmibe, csak saját zsebük teljen minél előbb !!! hol van már hol, az amikor az ember, ember is volt, nem csak élő hús vér robot !!! még olyat is láttam ma, amit sok évvel ezelőtt lóval húztak, de már vasút volt !!! beszélhetek én itt ugyan már no húzzatok a mikrótokhoz !!! én meg megyek sütök egy kis szalonnát a valódi tűznél !!! tudod te mi is az !!! á te sem gondolod komolyan, hogy áttudnád élni szívvel lélekkel a szalonna sütést  !!!

22,26h 03-12-2009

 

fáradt vagyok alig pihentem a bécsi út miatt !!! muszáj mennem pihenni mert hajnalban menni kell dolgozni !!! kellemes mikulást mindenkinek !!!  

19,32h 05-12-2009

 

ezek tényleg megvannak marhulva a keletiben !!! föntről fenyegetik őket, hogy minél nagyobbat üssönek rajtunk !!! ezek meg persze féltik az állásukat meg az év végi prémiumjukat !!! amit persze mi teremtettünk meg nekik az év folyamán !!! de hát oly mindegy mit gondolok én !!! csak egy rabszolga vagyok !!! húzok is, ki tudja holnapra mennyit nő az ostoruk !!!

21,04h 06-12-2009

 

holnap megpróbálom magam összeszedni, írok pár sort !!! de most fáradt vagyok !!!

21,27h 07-12-2009

 

ígértem hát gondolkodom !!! jött az alkoholicás est bécsben !!! annyi gondolat van az agyamban !!! csak hogy fogjam őket össze !!! valamikor tavaly évben !!! itt járt az alcoholica kis falumban !!! itt járt akkor a dust n’ bones zenekar is !!! láttam őket olyanok voltak amilyenek, véleményem az volt !!! aztán teltek múltak a hetek hónapok !!! majd oda csapódtam az alcoholicához !!! amikor már nem az volt a véleményem, mint amikor kis falumban jártak !!! telt még mindég az idő !!! tudtam készülnek európa felé !!! kértem őket, ha beférek a csapatba, szívesen elutaznék velük !!! beférsz, csak személy kocsival megyünk, volt a válasz !!! hű kezd érdekesebb lenni gondoltam !!! majd eljött az a nap !!! beült alcoholica, meg én a kocsiba, irány bécs !!! éreztem, sem többek sem kevesebbek, mint én !!! olyan igazi hétköznapi módon mentünk bécs felé !!! mint amikor még éltem az életet !!! nekem ugyan most már csak a fotózás maradt, így is jól éreztem magam !!! faramuci módon meg érkeztünk a halál a májra helyszínére !!! ott tettek vettek emberek !!! fel sem tűnt kik is ők !!! olyan igazi valós hétköznapi módon viselkedtek !!! mert igazi valós emberek !!! aztán kezdett az alcoholica !!! nem volt semmi különös, csak amit csinálunk budapesten, azt most csináltuk bécsben !!! mint ahogy budapesten pont hasonlóan kíváncsiak bécsben az emberek !!! semmi különleges nem volt, csak ezt most több száz kilométerrel arrébb csináltuk !!! fábrinak nagyon igaza van !!! mint abban is, szeretem ezt csinálni !!! ez, érted, ez a fontos, szeretem ezt csinálni, a varázs szó !!! de még mindég bécsben járunk !!! láttam azt a zenekart akik majd a guns n’ roses dalokat játsszák, de halvány fogalmam sem volt !!! hogy ők azok akiket káprázva néztem akkor kis falumban !!! mért nem tűnt vajon fel !!! szeretnéd tudni !!! ??? mert egyáltalán nem azt fitogtatták ők dust n’ bones akik majd kurva jól nyomják a guns n’ roses dalokat !!! fel sem tűntek, mert nem voltak azok a nagyképű vagány flegma fiúk !!! mért is, mert ők a zenéért csinálják !!! olyan de olyan aranyosak, kedvesek, figyelemre méltók !!! meg is van az eredménye’ nagyon sokat koncerteznek !!! ott kint is, amit gondoltam én, mikor kis falumban jártam !!! ezek a fiúk nyugodtan kacsintgathatnak európa felé !!! mert meg érdemlik a sikert !!! őrült jól játsszák a guns n’ roses dalokat !!! ráadásul őrült őszinték is !!! nagyon frankó srácok !!! buli után nagyon jó ízűt beszélgettem velük !!! nagyon őszinték, majd emberhez méltó viselkedésű fazonok !!! mert akkor már tudtam ők azok akikre felnéztem kis falunkban akkor !!! nem különbek, nem többek, nem kevesebbek mint én, vagy bárki aki használja azt, ami ott bent van, szív lélek !!! sajnos én már csak akkor jutottam e tengerre mikor már ezek a szervek elhagytak !!! de még az eszem van, addig olyannak úgy fogadj el, ahogy én teszem !!! szóval bármi történjék is az életben az élet csak előre halad, nincs, nem volt, nem lesz olyan baj amiért nem volna új, s még újabb !!! csak ki kell nyitnunk magunkat a földön élő fekete gondolkodású emberek ellen !!! mert igen bizony nagyon sokan vagyunk akik ha összefognánk talán még a világot meg is menthetnénk !!! majd gondolkodom még, mert mostanában több olyan dologgal találkozom szív meg lélek !!! érdemes erről írni sokkal érdemesebb !!! no most húztam !!!

22,04h   08-12-2009

 

Kép ma mikulás barátom megkért !!! menjek el fotózni még mikuláskodik !!! jobb később mint soha !!! kicsi pici manóknak adta a bált !!! megvoltak ám szeppenve !!! meg hát nagyon boldogok is voltak !!! egy két nap, ide vagy oda, később jött a mikulás, no aztán !!! jött az a fontos !!! azok a kis manók micsoda boldogok voltak, no meg az anyukák !!! volna még mit írnom erről !!! de inkább nem rontom el !!! végén meg kérdezték mivel tartoznak a mikuláskodásért, meg a fotózásért !!! mivel hát jó szóval !!! mostanában jó pár szív lélek dologgal ütközöm !!! azt hiszem ez fontos !!!

20,16h 09-12-2009 

 

hű ha, betankoltam, pont ezért vagyok gyenge, mert egy ifjoncnak is behódoltam !!! pedig az agyam máshol járt !!! úgy érzem ezen dolgokat kerülnöm kell nagy ívben !!!

22,37h 10-12-2009

 

Kép már régóta figyelemmel kísérem a cry free munkásságát !!! hát holnap el is megyek ha minden sikerül megnézem őket élőben !!! igazi rock legenda lassan már ebben az országban !!! akik meg nem ismerik őket hát sokat vesztettek !!! nagyon jól csinálják amit csinálnak !!! remélhetőleg sikerül majd jó pár fotót is készítenem róluk !!!
 
Kedves janaanagy !
Fantasztikusak lettek a fotók!!!!!! Örömmel nézegettük őket egyenlőre a Mező doktornénivel. Neki is nagyon tetszett. Köszönjük kedvességed!
Üdvözlettel, és köszönettel : Ildikó
ezt a mikulásos fotóimra kaptam !!! hát nem szép az élet !!!

21,47h 11-12-2009

 

Kép hu !!! nagyon fáradt vagyok !!! nagyon, nagyon jó volt a cry free est a crazy mama házban !!! rég éreztem ilyen jól magam !!! egész délután a fotókat hívtam elő !!! azt hiszem első lettem aki feltöltötte a tegnap esti fotókat !!! most húzok két vasutas nap vár !!! aztán ki tudja mennyire lesznek megmarhulva a hatalmasok !!!

19,31h 13-12-2009

 

rohanok pihenni, holnap még mennem kell !!! későn értem haza fáradt vagyok !!!

21,16h 14-12-2009

 

mostanában nem igazán írok itt össze vissza sok mindent !!! mintha meg elégedtem volna azzal ami történik a világban !!! vagy elfáradtam talán !!! esetleg kezdek besorakozni ebbe a virtuális vacakba !!! aztán nem törődni a mindennapokkal !!! keveset fotózok, ha valami fáj, se fáj !!! mintha olyan lennék mint sok ember társam !!! nem ez nem én vagyok !!! persze a világot sem megváltani nem akarom !!! csak úgy lógok mostanában a semmivel !!! ez pedig így nem jó !!!

20,32h 15-12-2009

 

Kép kellemes hó esős téli nap várt ma ránk !!! gyönyörű szépen esett a hó !!! igazából én nagyon örülnék ha egész éjjel esne még !!! tetszik a havas táj !!! a tél jellegét tükrözi !!! bárcsak így maradna, meg esne még karácsonyra !!! hó takarítás után meg is kortyolgattam a forralt bort !!! meg van minden évszaknak a maga szépsége, jósága, tükre !!! a természet csoda szépen segítené az emberiség életét !!! no húzok mert ha folytatom az már megint csak gondolkodás az emberek csínytevéséről !!!

20,14h 16-12-2009 

 

Kép bizonyára megint én vagyok a lüke !!! úgy elgondolkodom a mai embereken akik még csak a szülők szárnya alatt vannak !!! nekünk is oly nehéz !!! vajon majd ezek a suhancok, ha eljutnak arra az időre amikor dolgozniuk kell !!! fogják idegileg, fizikailag bírni !!! mert bizony mi felnőttek nagyon elkövetünk mindent az érdekében, hogy nekik jobb könnyebb legyen !!! itt egy barátom kis fia 30db 1-est hozott haza eddig !!! majd mikor még kapott, akkor átjavította 4-esre !!! aztán a nagyi intézkedett !!! hogy a fiú járjon korepetálásra !!! igen csak jött egy nap, amikor a srác elment a fiával horgászni !!! majd jött a korepetálás idő !!! amikor az apuka felhívta a nagyit szóljon a tanár néninek !!! petike ma nem ér rá mert horgászni van !!! hol is kezdődik akkor a probléma !!! mikor meg kérdeztem petikét mi volt a szülők véleménye a sok egyesről, azt mondta, apa azt mondta megvonások lesznek a kedvezményekből, de minden a régi szerint megy tovább, tehát semmi bünti !!! még majdnem, hogy megdicsérték a kis petikét !!! mért !!! ??? mért kell nekünk annyira hajtani menni a pénz után, aztán lehetőleg minél jobban a gyermekeknek kedvezni !!! azon kellene inkább gondolkodni, hogyan segítsük őket majd az élet elviseléséhez önállóan !!! önállóan !!! az lüke mondat ma már nem az a világ van !!! az megeshet !!! de bizony nem szabad ráhagyni mindent a gyerekekre !!! mert bizony ha majd mi nem leszünk, nagyon megsínlik !!! ha füttyentenek, mi máris ugrunk nekik !!! mondván nem az a világ van, mint régen !!! had legyen nekik jobb !!! nem mindenesetben az a jobb ha mindent meg termetünk nekik !!! persze legyen nekik jobb könnyebb, de meg kell nekik mutatni mitől is lehet az !!! nem attól mi hajtunk, mint az állat, nekik meg fülük botját sem kell semmiért mozdítani !!! bizony, bizony rá kéne őket vezetni az élet keményebb oldalára is, mert bizony ha majd eljön az idő nagyon megsínlik !!! a pénz, mért, mért érzik emberek jobban magukat ha sok pénzük van !!! én annyira de annyira tudtam örülni nyár elején mikor láttam megrepedni a földet, ahol majd másnapra ki bújt a kis növény !!! sokan,most azt sem tudják miről beszélek !!! elég szomorú !!! szomorú vagyok hogy mi emberek már nem mutatjuk meg a suhancoknak honnan is kezdődik az élet !!! mert, hogy nem a pénztől az holtbiztos !!! ott volt a mikulás, olyan de olyan águs szemekkel tekintettek azok a kis pici manók a mikulásra !!! mért, mért nem folytatjuk az élet többi részét is megmutatni a suhancoknak !!! szépen sorba !!! nem, ó nem mi rögtön tovább lépünk elhitetjük a kis suhancokkal, hogy a pénz a minden !!! pedig nagy frászt !!! pénz, minden féle kacat !!! szart sem ér az egész szív meg lélek nélkül !!! mi felnőttek igen nagyon felelősek vagyunk azért mert hagyjuk a suhancokból kihalni a szív meg léleket !!! semmi bajuk nem lenne, ha egy kicsit késztetnénk őket küzdeni valamiért !!! mi sem lettünk csavargók nem igaz !!!

17,27h 17-12-2009 

blog 15 ---)))