Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép nos még a tegnapról pár szót !!! meg érkezett mindenki időben !!! elkezdtünk muzsikálni !!! a kis kacor mikor beszállt az énekkel !!! ő csak mint vokál volt jelen !!! de olyat alakított füleimnek !!! majdnem elsírtam magam mikor hallottam mind két énekest együtt !!! stoky, kacor nagyot alakítottak !!! négy órát próbáltunk kisseb szünetekkel !!! nem volt semmi nem értem !!! mindenki értette mit mond a másik, mindenki próbált alkalmazkodni !!! szóval erről próbálnék én regélgetni !!! bízom benne nagyon, nem csak zenészeket találtam, hanem egy jó baráti társaságot is !!! de mint mondja mondás, lakva !!! mert volt itt már sok minden !!! aztán este levezettem egy kis rock & roll parti volt a közelben !!! ez a hétvége most tényleg enyém világról szólt !!! ma alakítgattam még egy kicsit jack honlapjára !!! remélhetőleg sikerül ma még felraknom !!! most már ejtőzöm kicsit !!! holnap vissza kell zökkeni a munkás életbe !!!

19,42h 23-08-2009

 

Kép Elmentem Augusztus 22-én a Panamai Jack zenekar próbájára szerencsét találni....sikerült is, ugyanis bevettek a zenekarba. Remek emberek vannak ebben a bandában, jó velük együtt dolgozni és a hangulat is remek ha ők összetévednek egy közös zenélésre:) Remélem megállom a helyem mellettük új zenekari tagként.

Köszönet illeti janaanagyot és Szedert.....mert ők bátorítottak azért hogy minden sikerüljön. Köszönöm fiúk!:)

mond, hogy nem szép az élet !!!

21,54h 24-08-2009

 

nagyon észhez sem térek, annyira kezd felpörögni jack körül a zenével kapcsolatosan minden !!! úgy látom mindenki fel van pörögve !!!  www.panamaijack.mlap.hu/ így hát nincs más, mint gyakorolnom ezerrel !!! bízom ezekben az emberekben !!! mindenki azon van legyen ebből az ötletből valami siker !!! állok elébe !!! végre meg értem azt nem csak nekem fontos ha egy banda működni készül !!! most húzok mégis csak hajnal óta talpon vagyok !!! talán még az is előfordulhat újból kezdek élni !!! fura egy hely ez a föld nevű bolygó !!!

23,59h 25-08-2009

 

hűha !!! valami történik itt a levegőben !!! aztán magával sodor !!! olyannyira, hirtelen nem is tudom követni !!! mintha vissza léptem volna úgy húsz évet !!! csak ezt most nem én csinálom, hanem kacor lelkem !!! nehéz egy kicsit felfognom !!! mert ez ma olyan maian halad !!!  gyorsan, nem lehet az én megszokott felfogásommal követni !!! de próbálkozom !!! mégis csak ha tetszik ha nem, 2009 írunk !!! természetesen minden most a zene körül forog !!! neked viktor barátom azt üzenem blogomon keresztül figyeld mi történik, aztán egy italra a vendégem vagy a következő koncerten !!! szerintem megtudod oldani, ott legyél !!! hogy mi történik most !!! motorbreath !!! igazából azt gondolom én !!! találkoztak olyan emberek akikben gyűlt, gyűlt az energia !!! aztán az most csapódik le !!! ennek én részese vagyok !!! bele csöppentem !!! talán baj is, mert előre iszom a medve bőrére !!! meglehet !!! de most úgy érzem ez talán mégis siker lesz !!! mit értek siker alatt !!! azt hogy ma is barátaim társaságában élvezhettem ezt a kibaszott világot !!! majd örültem, mikor meg kérték ehetnek a gyümölcsökből ami a fákon termettek a kertünkben !!! értitek, itt voltak !!! nem csak ezen a kibaszott világhálón kérdeztem hol vagy !!! ó éppen angolban vagyok egy parkolóban !!! a 39 fokon melegedett konzervem társaságában !!! amihez ugyan kenyér nincs !!! de a főnököm jól érzi magát, kikapcsolta a telefont, hiszen a meg érdemelt pihenését tölti havajon !!! azt hiszem ezt most be kell fejeznem !!! kezdődik a politika !!! jó volt eddig ez a nap, maradjon is ilyen erre a pár percre !!!

23,41h 26-08-2009

 

Hogyne segítenék! Neked szívesen elküldöm, amim van! Mellékelek egy listát, amit a Lőrincz Tibitől kaptam. És alulra bemásolom az én listámat.

Ha ezeken kívül tudsz klubokat, kérlek küldd át nekem! Vagy ha valahova a közreműködéseddel el tudnánk menni játszani, akár a Stress-szel, akár az Alcoholicával, kérlek segíts!

Köszi!
Üdvözlettel:
Fábri László

most egy kicsit a sínről másfelé orientálódok !!! de itt leszek minden este !!! aztán hogy ti mennyire tudjátok összerakni a mát, vagy holnapot !!! abból amit én meg élek !!! meg vallom őszintén én sem tudom összerakni !!! jött a szél !!! aztán ezt majd bírom, vagy nem, kiderül !!! most a panamai jack felől fújdogál a szél !!! hogy mennyire erős !!! egy hét, két hét, mit tudom én !!! az ember mindenkor remél !!! de ha csak egy hét, két hét, legalább addig jól éreztem magam !!! ez olyan maian hangzott !!! bízom abban akik most ide csapódtak a múltból, van még jó érzés bennük !!! ha igen akkor ez jól fog elsülni !!! hogy mért raktam be a fönti pár sort !!! azért mert igen vannak még emberek akik nem felejtették el azt, amikor még éltem az életet !!! maguk módján segítenek !!! én is ezt fogom tenni, ha majd újból talán élem az életet !!!

21,34h 27-08-2009

 

Kép vasutas nap, este meg vissza enyém dimenzióba !!! csak aztán nehogy sok legyen !!! asszem most megyek pihenni !!! hajnalban csörög a vekker !!! hé te ott az ágyban kelj fel !!! menj dolgozni !!! mert nem lesz mit enni !!! apádnak nem lesz mit elinni !!! te csak dolgozz !!! ne gondolkozz !!! te csak dolgozz !!! ne gondolkozz !!! kezed járjon ne a szád !!! össze vissza ne magyarázz !!!

22,30h 28-08-2009

 

Kép mit kellene akkor írni mikor az ember úgy érzi mindent elkövet mások mégis bele rúgnak !!! nem tudom !!! ma beszélgettem egy idősebb emberrel !!! azt mondja egyre jobban több, még több emberben csalódik !!! nem gondolta volna így lesz majd ha 57 éves lesz !!! azt mondtam örüljön ennek csak 57 évesen, én ezt meg éltem mai aggyal !!! volna mit mesélnem de most megint győzködjek !!! ugyan, bizonyára én vagyok a lüke !!! lassan már magamnak sem hiszek !!! mintha nem is a föld nevű bolygón élnék !!!   „ Sok sikert kívánok, és ha mégis földbe áll a banda, ne keseredj el! Ez mindig benne van a pakliban!

Baráti üdvözlettel: ” mindig de meddig tart !!! meddig !!! mondják még élünk remélünk !!! vannak ilyen blab bla szöveget !!! nincs itt semmi, csak a nagy semmi !!! éppen be álltam a benzinkúthoz !!! vagyis akartam !!! de hát nem fértem el !!! barna testvérünk kocsijától olyan jó nagy luxus féle volt !!! majd vártam türelmesen majd csak fizet bent, aztán jön eltolja szerény fizetéséből vásárolt autóját !!! no meg érkezett vagy úgy öt perc múlva !!! az öt percben, közben körbe vettek barna testvéreink úgy vagy 8-10 hasonló kocsival !!! így se előre se hátra !!! kiszálltam majd mondom előre tolom a kocsit mert ha be indítom nem bírok kiszállni !!! ugyanis barnatestvérem kocsijától úgy tíz centire volt golfom ajtaja !!! a kút is volt vagy ennyire !!! no nagy nehezen meg érkezett !!! de hát nem bírt beszállni a tesó a hátsó ajtón mert golfom eleje elállta az ajtót !!! mondja menjek hátrább !!! ekkora már jól rám állt a hátsó barna tesó !!! így se előre se hátra nem tudtam menni !!! mondja első tesó sofőrje majd előrébb áll !!! nos így elkezdtem a tankolást !!! seggemben barna tesó full milliomos kocsija !!! persze a többi kutat is elállták !!! full autóikkal !!! biztosan kapával keresték az árát !!! sikeresen megtöltöttem !!! majd átsuhantam az épület túloldalára mint aki megakar lépni !!! gyorsan bezártam golfom ajtajait !!! majd vissza fizetni !!! még a pénztáros lány is remegve vette el tőlem a pénzt !!! ezek annyian voltak, mint egy kis hadsereg !!! persze ha csak egyet köptem volna már elképzelhető, rendőrségen éjszakázok mint faj gyűlölő !!! de talán ha ők megrugdosnak !!! megdicsérik őket !!! ugyan lelkeim mit várunk mi, lesz nekünk még hazánk !!! dehogy, elhordta ezt már sok más népcsoport !!! tavaszig meg földszínévé válik ez az ország !!!

23,39h 29-08-2009

 

hát nem tudom, itt élek ezen a bolygón !!! a lelkem elhagyott a szívem meg fagyott !!! bolyongok, már magam sem tudom honnan indultam mi a célom !!! meg értek, meg én mindenkit !!! vagy inkább meg hallgatok !!! de vajon van e még, van e még !!! kinek sorsa olyan mint enyém !!! úgy érzem az elmúlt közel húsz évet csak úgy kidobtam !!! ugyan úgy éreztem, mintha talán megint kezdenék élni !!! de már érzem !!! csak csalogat engem ez a fránya jövő, a szebb jövő !!! ugyan nincs itt semmi ilyenről szó !!! csak saját magadra hagyatkozhatsz, aztán vagy túl éled ezt a mocskot vagy nem !!! pedig sokan, de sokan mondják az ember társas lény !!! bár merre járok, bár mit csinálok, soha nem jutok a sohán keresztül !!! itt bolyongok ebben a virtuális világban !!! ami félek lassan már fizikailag is fájni fog !!! az, hogy a lelkem elhagyott a szívem megfagyott semmi gond nincs ezzel !!! mert van agyam !!!

„ de az a pláne hogy sokszor ahhoz, hogy elérjek valamit, szembe kell néznem a saját farkasaimmal amiket meg kell szelídítenem a vágyaimat az álmaimat

de úgy igazán szép ez az élet, hogyha a farkasok szelídek, de mégis szabadok lehetnek, ha egyszerre vagyunk szelídek, azzal akiket szeretünk, egyszerre vadak azzal ami akadályoz minket a boldogságban,

akkor van értelme az életnek...mert van miért harcolni:

azért, hogy minél több emberrel szelídek legyünk a vadságunk árán

minél őszintébb valaki, annál varázslatosabb személyiség ”

ez az idézet most le higgasztott !!!

22,35h 30-08-2009

 

Kép mit írjak !!! mikor még mindig csak háborgások kezdenek ki alakulni !!! nem pedig csillapodik a tenger !!! hanem egyre jobban háborogni kezd !!! csak ezt normálisan felfogni nehéz !!! megyek inkább alszok, elég volt elég, ez nem az én zeném !!!

21,06 31-08-2009

 

 

 

 

Kép hát még mindég háborog itt minden körülöttem !!! talán kezd egy kicsit megnyugodni a tengernyi megoldásra váró dolog !!! azt hiszem kicsit türelmesebbnek kell lennem !!! csak hát én ahhoz szoktam, megtervezek mindent, aztán véghez viszem !!! ez a mai virtuális világ nekem talán sok !!! de hát nincs más, ehhez kell alkalmazkodnom !!! próbálok a magam módján !!! talán feltudok majd valamicskét nőni ehhez !!! szeptember, áldott szeptember, hozd amit szeretnél !!!

21,40h 01-09-2009

 

fáradt vagyok, álmos !!! elhúzódom !!! kezd a felhő elvonulni !!! talán holnap regélek majd pár sort !!!

23,08h 02-09-2009

 

kiszaladtam az időből megint !!! annyira, mostanában a fotó masinák exponálói is majdnem beporosodnak !!! no meg történt az első gigszer !!! a drága golfom nem hozott haza !!! meg állt !!! nem ment sehova !!! haza vontattuk aztán egy kis tapogatózás, majd meg indult, valamiért nem kapott enni, így aztán nem indult !!! most megy, viszont kell vásároljak hozzá pár apró dolgot, aztán egy jó kis karbantartást kér !!! meg érdemli még soha nem volt ilyen hogy ne hozzon haza !!! nincs nagy baj vele, csak egy alapos karbantartás a megfárad dolgokat kicserélni !!! amik megelőzhetőek lettek volna, ha kicsit jobban oda figyelek !!!

most megyek, már majdnem megint úgy kell összeszednem a fejem a földről !!!

23,10h 03-09-2009

 

megpróbálom össze foglalni az elmúlt napokban általam meg nem érthető dolgokat !!! nos mint sok minden más ez is valamelyest rám hárult !!! koncertet kell szervezni !!! nem egy könnyű feladat !!! de most kaptam segítséget a kis kacor lelkemtől !!! a hatvani bulit neki köszönheti a jack !!! nagyon sok mindent meg oldott nagyon ügyesen !!! én csak ott idegesedtem fel amikor már végig kérdezek mindenkit a csapatból jó az a dátum nekünk eltudunk menni !!! igen jó mindenki rá bólintott !!! nos akkor lekötjük az időpontot a hatvani klubbal !!! mikor ez meg van akkor hív egy jack tag !!! neki nem jó !!! mert már a másik zenekarral megy máshová !!! no ekkor nagyon berágok !!! felborult minden kezdődik újból, egyeztetni újból, hívni mindenkit másik időpont miatt !!! nekem ez idegrendszer szaggató !!! a mai napig nincs feltüntetve a másik zenekarnak az, az időpont a honlapjukon ami miatt nem tudtunk mi akkor menni hatvanba hanem egy másik időponton !!! ez nagyon bosszant engem mindenkinek van saját .… játszon azzal !!! őrült fontos lehet az a koncert !!! így aztán bármikor oda jöhet a tag neki az az időpont sem jó mert van már koncert a másik zenekarral !!! nem érdekel kinek mi a fontos !!! ha bevállalt egy jackot akkor tetszik vagy sem bizony vannak kötelezettségek !!! nem, nem rólam van szó ugyan én csak egy utolsó s…ki vagyok !!! meg értek én mindenkit !!! mindenkinek minden fontos !!! csak azt tudom biztosan egy seggel nem lehet megülni több lovat !!! vagy legalábbis nehéz !!! így aztán kezdődött a feszültség bennem !!! majd aztán két hét után sikerült egy másikkoncertet leszervezőbe indítani !!! két hetembe került mire sikerült elérnem egy olyan srácot ahol én úgy gondolom lehet jó koncertet adni !!! no akkor megint mindenkivel egyeztetni, aztán volt egy olyan válasz, hát én azt honnan tudjam mit csinálok akkor, rá érek vagy sem !!! ez hogyne bosszantana fel !!! felnőtt emberek vagyunk !!! mért kell azt elmagyarázni oly sokszor !!! ha te azt be írod a naptárodba aztán ha valami közbe jön akkor neked az már foglalt !!! nem is tudom ezt úgy elmagyarázni ahogyan szeretném !!! az a baj csak úgy el vannak az emberek ebben a mai virtuális életvitelben, aztán úgy látom sok embernek ez úgy jó is !!! de nagy baj van, nagy, az agyakkal !!! igazán fel sem fogják mi amiben vannak, meg talán nem is érdekli őket csak a ma !!! pedig én megpróbálok mindenkihez alkalmazkodni !!! senkinek nem keresztbe tenni most éppen a koncert szervezéssel !!! de azt is biztosan érzem ha ez a csapat nem fog szét esni lehet ezekkel a srácokkal jó kis rock & roll bulikat adni majd !!! bár már kezd ki alakuló félben lenni egy nagyobb megoldásra váró dolog, de ezt majd később !!! előbb essünk túl ezen a két bevállalt koncerten !!! szóval pörgés van ezerrel !!! én meg csak úgy próbálok a magam módján kapaszkodni !!! nehéz amikor mindenki, mindenki ellen, mindegy csak dolgozni ne kelljen !!! volna még mit mesélnem !!! de megpróbálok valamilyen szinten maradni, aztán abból ami van építkezni !!! csak hát néha rám tör a különben dühbe jövök !!! nem is értem sokan hogy tudják ezt a mai életvitel valahogyan normálisan csinálni !!! lehet nem is tudják !!! csak a felszínen ezt mutatják !!! megyek, megyek már, nem prédikálok tovább !!! a legszomorúbb az, pont egy olyan ember miatt voltam ideges pár napig, aki a legjobban mondja azt, hogy csináljuk ezt a jack formációt !!!

14,43h 04-09-2009

 

Kép ma egy 16 éves lány rokonom elutazott olaszországba három hónapot tanulni !!! a pályázaton nyert ösztöndíjból !!! egyszerű családból származik, mint én is, hiszen rokonom !!! az egész család elkísérte őt a repülő térre !!! mivel kispénzű emberek így tömeg közlekedési eszközökkel utaztak fel ferihegyre !!! bizonyára mindenkinek voltak, vannak, lesznek szívszorongató pillanatai !!! mint rokonaimnak ma ferihegyen !!! olyan ez mint mikor bevonultunk katonának !!! csak hát ő most egy idegen ország rómájába utazott !!! ő bizonyára nagyon vágyott már erre pillanatra !!! évek óta olaszország a vágya, hát ma sikeresen leszállt a géppel rómába !!! fiatal még nagyon !!! de nagy a cél előtte !!! valami orvosféle szeretne majd lenni !!! aztán ha hazajön rómából, majd anglia felé kacsingat !!! igazából áttudom élni az ő vágyait, akaratát !!! meg hát a szülőkét érzéseit is !!! feltudjátok fogni, mi a kis embereknek ez óriási dolog az életében, itt éldegélünk kis megszokott életvitelünkben, gyermekünk meg elmegy világot látni, aki még csak éppen kezdi felfogni a világban történő dolgokat !!! hű micsoda szívszorongató érzések járhatják át most a szülők szívét !!! talán az sokat segít nekik, van még otthon csemete kissebek elég !!! de minden percben mégis rómában három hónapot eltöltő gyermekükön talán most többet jár az agyuk !!! no volt mikor beszéltem én arról !!! ne, ne akarjuk mi megmondani mi a jó a gyermeknek !!! ha már kezdi felfogni mi is történik vele, mit is szeretne ebből kihozni, had járja útját !!! mi meg lehetőségünkhöz mérten segítsük !!! sokat gondoltam ma erre a kislányra, hiszen említhetem így, még csak 16 éves !!! no meg a szülők is eszemben voltak !!! micsoda nagy dolog ez olyan kis embernek mint mi vagyunk !!! aztán hazafelé sikerült éppen a család egy részét lencsevégre kapnom !!! ugyanis azzal a vonattal jöttek, amivel én utaztam haza !!! természetesen, jól átbeszélgettük a vonaton töltött időt !!! hogy mi volt a fő téma, mégis csak Barby !!! aki azóta már remélhetőleg jól érzi magát rómában !!!

21,18h 05-09-2009

 

Kép most aztán tényleg már éppen majdnem a földről szedem fel a fejem !!! megyek aztán hunyok egy jót !!!

22,54h 06-09-2009

 

golfom ma is rakoncátlankodott !!! jövök haza cegléd külvárosából !!! meg állt !!! se előre se hátra !!! majd kis idő múlva elindult tovább !!! be álltam egy tesco parkolóba !!! pár perc múlva indulás tovább, még egy helyen meg álltam, aztán irány haza !!! azon gondolkodtam vajon kivisz a városból vagy sem !!! jött egy körforgó, húha magamban csak nehogy a körforgóban álljon le !!! túlment, aztán jött egy hatalmas felüljáró !!! jaj csak itt meg ne álljon felfelé !!! meg állt, le állt a motor !!! fölfelé haladok, drága kis golfom csak legalább lendületből menny fel a csúcsig, gondoltam, onnan már legurulsz !!! megtette nekem !!! no irány a lejtőn lefelé !!! próbálok indítani többször is, be indult majd még egy körforgó aztán nyomhatom neki !!! volt a gondolatom, így is volt, majd szépen haza hozott !!!  párnapja volt műszakin egy teljesen hivatalos szerviz helyen !!! természetesen zöldkártyát is kértem rá !!! nem akartam egy pár hét múlva újból vinni !!! minden évben ha megjön a hivatalos szervizből a golf !!! kell pár nap még helyre áll a rendszer !!! mert hát ezek a zsenik mindenféle számítógépen tesztelik a golfot aztán annak megfelelően be állítanak rajta mindent ami egy gyárból ki kerülő autónak a normális !!! mert ezek nem tudják az ilyen öregautónak lelke van !!! ők csak azt állítják amit a gépek mondanak !!! aszerint nekik jó ott abban a pillanatban !!! de hogy aztán szerencsétlen golf ezt, hogy fogja viselni ó ugyan már az őket nem érdekli !!! felveszik érte a pénzt !!! oszt ennyi !!! az alapjáratom is úgy fel van most állítva még ennyire soha nem hallottam a golfom pörögni alapjáraton !!! igen elérkeztünk a tömeg cikkekhez ez autóra is érvényes !!! úgy javítunk rá rakjuk a számítógépet aztán az megmondja melyik hatókörzeten belül van a hiba majd azt sok más alkatrésszel kicseréljük !!! mert ugye pontosan nem tudjuk melyik alkatrész volt a hibás !!! mivel rengeteg kis alkatrész van egy, egy kis egységen belül !!! mi is így szoktunk a mávnál sajnos javítani !!! meg állapítjuk a hibakód szerint miben van a hiba aztán azt az egységet teljesen ki cseréljük rengeteg egészséges alkatrésszel együtt !!! ki van ez találva !!! persze néha csak tényleg egy pár filléres dolog a hibás !!! azért van ez így ki találva !!! mert ilyenkor jön a szerviz !!! aki majd egy másik telephelyen kicseréli azt a pár filléres alkatrészt !!! így máris nem lehet nyomon követni a pénznek nevezett eszközt !!! mert senki nem tudja megmondani, hogy igazán mennyi időt, mennyi alkatrészt cseréltek !!! csak az aki éppen kicseréli, de már ő sem tudja a cége ezért mennyi pénzt vesz fel a megrendelőtől !!! jó kis nagy pénz mosás ez !!! mert régen mi volt elromlott a tv eljött a szerelő aztán szemünk láttára sokszor kicserélt egy icipici alkatrészt !!! de ma már ez megszűnt !!! sok szervizben nem is tudják az emberek, mit mért csinálnak, rá rakják a műszereket aztán az mutat valamit, majd egy egész egységet cserélünk azt, hogy mi is a baj nem tudjuk !!! így van ez most a golfal is !!! gépekre cseréltük az embert !!! én mégis azt vallom a régi jó időkben lelkük volt a készülékeknek, a szerelőknek !!! tudták mit mért csinálnak !!! ismerték az elméletet, amit gyakorlatra ültettek !!! olajos kezek !!! így most én is viszem holnap egy ilyen szakemberhez aki majd tudja hova nyúljon a golfon aztán lelket rak ismét a golfomba !!! szóval modern 21.- század !!! bátor új világ !!! hol vagytok már olajos kezek, munkás lelkek !!!

21,10h 07-09-2009

 

Kép kissé megfáradtam !!! remélhetőleg működik a golfom, ma be lett állítva rajta minden !!! holnap fő próba !!! hajnalban majd csak nem hagy cserben !!! nagyon ma nem is történt sok minden !!! délután meglátogattam egy távoli barátom !!! jókat beszélgettünk !!! egy fotós ismerősöm felhívta a figyelmem arra jobban figyeljek ezentúl a keletiben !!! ám legyen, az ügyesebb győzni fog !!! hogy én, vagy ő fog haza térni egy fotóval !!! ez majd kiderül !!! megyek pihenek, hajnalban mennem kell a fő pályaudvarra !!! dream theater the all is life !!! álom színház az egész élet !!!

21,00h 08-09-2009

 

„ Hány óra hány perckor kell a Keletibe lenni, hogy lencsevégre kerüljünk?:))

 

hát az minden nap változó hétköznap !!! úgy este 5 környékén !!! hétvégén meg amikor elengednek bennünket úgy 4 + 5 közt este !!! általában !!! meg két nap meló kettő itthon lét !!! holnap az első nap majd holnapután !!! így szépen sorba egész évben !!! akkor most már nyissam ki jobban a szemem !!! hátha !!! ???

 

Na végre! a sok felkiáltójel egyhangúságát megtöri a kérdőjel:)) ....hát persze:) A jó fotós nyitott szemmel jár:)

 

hát megvallom őszintén, eddig csak úgy bóklásztam a keletiben !!! aztán lőttem !!! de, hogy most már oda is figyeljek !!! no majd igyekszem !!! csak aztán nehogy úgy járjak, én kerülök egy fotóra !!!

 
rátapintottál:) ”
 

ezt bekellet, hogy rakjam nem bírtam megállni !!!

 

21,10h 08-09-2009

 

Kép még pár szó a tegnapi felhíváshoz !!! szinte kizárt dolognak tartom tudatosan, sikerüljön engem lencsevégre kapni !!! talán véletlen igen !!! vagy ha mégis tudatosan, akkor rengeteg időt bele kell feccelni, mire én ott leszek a lencse végén !!! próbálok majd utaló jeleket közölni fotókon amennyire sikerül majd !!! hogy mért nem lesz könnyű !!! hát mert mikor mennyi időm van, aztán hol itt, hol ott leszek majd !!! de azért sok sikert !!!

21,36h 09-09-2009

 

Kép megyek pihenek !!! egy jót szunnyantok, aztán csak jövő hét csütörtökön megyek legközelebb dolgozni !!! kellemes kis őszkezdő idő volt !!! sikerült néhányat kattintanom a keletiben munka után !!! nagyon más nincs is amit úgy megemlítenék !!! jaj, de !!! hát hajnalban ha nem figyelek oda, ketté törik a golfomat !!! a falunk szélén egy kereszteződésben akartam áthaladni, úgy 30-40km/óra közt,  ahol nekem lett volna elsőbbségem !!! hiába vannak ezek a táblák ha nem figyelünk, nem figyelnek !!! az utolsó pillanatban fékeztem meg a golfot !!! ha nem taposok a fékre 100% ketté töri a szabálytalanul elsőbbséget meg nem adó autós a golfom !!! volt fék csikorgás !!! de remélhetőleg nemsokára kész lesz ebben a kereszteződésben a körforgó, aztán biztonságosabb lesz a közlekedés, az oda nem figyelőkkel szemben !!! úgyhogy hajnalban majdnem taccsot fogtam !!!

22,59h 10-09-2009

 

Kép nem nagyon történik semmi !!! pihengetek, zenélgetek, fotózok, aztán eltelik a nap !!! holnap talán kicsit mozgalmasabb lesz !!!

22,19h 11-09-2009

 

apostol koncerten voltam, holnap remélhetőleg felkerülnek a fotók !!! most megyek rakok tüzet, jön pár barátom !!! majd elfogyasztunk pár üveg kedvenc söröm !!!

20,13h 12-09-2009

 

ma panamai jack próba volt !!! próba elején nem volt jó kedvem !!! nem tudtuk a nótákat lejátszani jól !!! de mire meg esteledett !!! minden ki alakult !!! érdekes nap volt ez !!! nem tudom az eseményeket ilyen gyorsan feldolgozni !!! talán pár nap múlva összeszedem gondolataim a mai napról !!! most húzok pihenek !!!

22,37h 13-09-2009

 

erről vagyon itt szó semmi másról !!! ezt mindenképpen nézzétek meg !!! magyarázd meg mitől legyen jó kedvem !!! vimeo.com/moogaloop.swf

20,50h 14-09-2009

 

Kép éppen a honfoglalás zenét hallgatom !!! itt ülök ebben virtuális világban ami mára már szinte kézzel foghatatlan !!! ha belegondolok abba sok, sok évvel ezelőtt elindultak őseink hont foglalni !!! szeretetben, jóban, rosszban, esőben, jégben, szélben, fagyban !!! mi meg csak ma már saját magunkkal törődünk, mindenből többet még többet akarunk ezért foggal körömmel mindenkit letiprunk, mert nem vagyunk hajlandóak alkalmazkodni !!! hogy mért tör ez így ki belőlem !!! elmesélem saját példám 2009-ben !!! itt van ez a jack ügy !!! mindenkinek van munkahelye, mindenkinek van két zenekara mindenkinek van magánélete !!! ezenkívül még nem tudom mit kellene felsorolni !!! én elmentem párnapja egy apostol koncertre közel 10 órát foglalkoztam azzal, hogy előhívjam a fotókat amiket ott készítettem !!! de persze már ez idő alatt gyakorolnom kellet volna ezerrel !!! vagy éppen a kis kertünkben a növényeket gondozni !!! vagy talán koncertet szervezni !!! már magam sem tudom !!! nézzük talán koncert szervezés !!! tisztába kell tegyük ki mikor ér rá !!! de ehhez mindenkinek írni levelet vagy telefonon beszélni velük ami súlyos összegekbe kerülhet !!! de mi van ha véletlen meg is hívnak minket no akkor megint mindenkit körbe kérdezni !!! ki mikor hogy ér rá ez az idő rengeteg idő !!! persze mindenki más csak saját dolgaival próbál foglalkozni aztán meg mondja jó az vagy sem neki koncertre mert talán már van koncertje a másik zenekarral !!! én meg akkor csak gondolkodom, hogyan mi módon lehetne összehozni egy koncertet, nehogy valakit megsértsünk az ön érzetében !!! mert bizony az mindenkinek van az a legfontosabb !!! a többi le van t…va !!! csak az önös érdek érdekel ebben a mai világban mindenkit !!! az, hogy jól meg legyünk egymással az már sajnos ma nem fontos !!! egy kollégámnál ez annyira el fajódott, hogy a felesége neki ment az srác anyukájának meg verekedtek !!! megverekedett a két nő !!! mintsem örültek volna annak van fedél a fejük felett van egy kis autójuk van egy gyönyörű szép kis gyermekük !!! nem, nem csak a saját igazam fújom !!! de érthetetlen világ ez !!! fel nem tudom fogni mért kell mindenből több mért törekszünk az utol érhetetlen után !!! mért csak azt gondoljuk, az a jó csak ahogy mi gondoljuk, mért nem tudjuk egymást elfogadni !!! mért nem tudunk alkalmazkodni !!! tetszik bárkinek vagy sem én váltig állítom az embereknek mikor nem volt ennyi mindenük sokkal jobban szerették becsülték egymást még tán fel is néztek egymásra !!! de ma ezzel, hogy ennyi mindenünk van, amit mi emberek emberi aggyal nem tudunk felfogni ezzel csak kiöltük magunkból a szívet léleket !!! bevallom őszintén nem tudok ennyi dologra jól odafigyelni ami jack körül forog !!! nem vagyok rá képes !!! viszont ha próbálok odafigyelni akkor meg nemzenélek !!! pedig de jó volna mindennap arra ébredni egy újabb meg újabb harmóniát megtanulni !!! itt van az én telhetetlenségem is, a fotózás az is rengeteg időt elvesz !!! nem, nem az a pillanat amíg megnyomod az exponálót, hanem még abból lesz egy kifejezni vágyó fotó !!! ráadásul nem is értek hozzá csak amatőrködök itt !!! úgy érzem nagy baj van az agyakkal, nagy baj !!! ha igazán szeretnéd meg érteni mit szerettem volna elmesélni gondolkodj el úgy csak húsz harminc évre vissza, meg a mára !!! szóval én hiszek abban tömegesen lassan ki irtjuk az embert !!! aztán meg ez a gyönyörű szép bolygó nem tud mit kezdeni a hátra hagyott műanyag vackainkkal !!!

21,09h 15-09-2009

 

Kép én még mindég a tegnapnál tartok !!! ma beszélgettem keresztapámmal !!! aztán mesélte régen minden héten egyszer sütött kenyeret az édesanya !!! ma meg azt sem tudjuk ki kivel van, kinek a micsodáját esszük !!! igen régen az asszonyok otthon voltak, megfőztek mostak ellátták a családot meglehet nem volt csak sporhelt meg kemence !!! de a családok egyben voltak !!! még az is meglehet nem volt cipőnk, amiben iskolába menjünk !!! de volt család, volt szeretet !!! nem, nem akarok én győzködni senkit !!! nézzétek meg ezt a videót meglehet nem igaz !!! de az viszont igaz ami a bkv-nál történik !!! ez, ez kell nekünk a modern civilizáció !!! persze hogyne könnyebb a konvektort felcsavarni vagy a gáz kazánt csak be gyújtani aztán az tavaszig ég !!! meg a mikróba berakni a kaját amit kifene tudja hogyan mi módon készítet valaki !!! meglehet tán még méreg is van benne !!! ó ugyan mit gondol ez itt !!! mondom én nem volt itt baj mikor még a cipész, cipész volt a paraszt, paraszt !!! az ács, ács !!! olyan jól hangzik mikor azt mondja egy ember hú hát neki ez is meg az is a végzetsége ilyen meg olyan papírjai vannak !!! ne menjünk messzire ott a ferike nálunk a műhelyben el küldték klímás iskolába !!! jaj de jó most aztán beleszakadhat a klímába is meg a kocsik energiáiba is !!! mer tőle bizony elvárják azt értsen is mindenhez !!! ugyan már aki azt mondja hogy mindenhez ért is amiről kap papírokat az hazudik !!! jó én csak magamból indulok ki én sem érek oda semminek a végre rendesen csak bele kapok ebbe is abba is !!! de hogy értenék is valamihez !!! mert ugye ott volt a cipész aki reggel elkezdte a cipész munkát délben megebédelt majd tán pihent egy kicsit aztán folytatta éveken keresztül még meg öregedet !!! de ahhoz nagyon értett, ha elvitted a cipőd még nagyon sokáig tudtad viselni !!! ma ha meg kopik csak alig, máris dobjuk a szemétbe !!! hát mond csak ez a szemét világ jó neked !!! no húzok még mielőtt berágtok rám !!! ha neked jó ez a világ áldásom rád, nekem nagyon nem jó !!! sajnos én is függök ettől a sok vacak mai dologtól !!! mégsem zárhatom magam el !!! de legszívesebben ezt tenném !!! húzom veletek együtt csak legalább néha elgondolkozom !!! az meg elfogadhatatlan számomra, de ma nem az a világ van !!! az nem baj a világ változik, csak mi tudnánk ezt kezelni !!! nem, minket nem erre gyártottak !!! no nézd meg a videót !!! most oszama üzen a bkvnak meg a politikusainknak !!! ha nem is tesz semmit, szomorú amiről beszél,  az mind igaz !!! ha meg netán ez igaz, akkor mi magyarok szégyeljük magunkat !!! mert mi csak nyavalygunk, de hogy megmozdulnánk !!! no húzok !!!  http://shitbreaker.blog.hu/2009/09/15/oszama_uzent_hazanknak_is

20,32h 16-09-2009

 

Kép elég későn értem ma haza !!! volt pár percem a keletiben este !!! így tettem még egy utaló jelet fotóban, ha mégis le szeretnének engem ott kapni egy fotóra !!! bár továbbra is kizárt dolognak tartom, tudatosan letudjon ott kapni bárki az ismerőseim közül !!! ha csak valóban nem szán rá sok időt !!! mondja a mondás türelem sokat ér !!! türelem, sok idő !!! van a mai világban idők !!! ugyan nem gondolja ezt senki komolyan !!!

21,29h 17-09-2009

 

Kép jó kis este volt !!! elmenten prognózis koncertre !!! csuda jó élmény volt !!! csak hát kellene még vagy 100000Ft !!! hogy ilyen fények mellet is tudjak néhányat kattintani !!!

 

23,54h 18-09-2009

 

 

 

 

 

Kép itt ülök egy barátom házát őrzöm !!! elmentek egy lakodalomba !!! ilyenkor nálunk a kis falumban az a divat jönnek a betörők !!! ha tudják nincs otthon a gazda !!! meg kértek vigyázzak házukra !!! még egy picit a tegnapról !!! nagyon jó volt vörös istván !!! minden percében meg mozdított bennem valami olyat, mint amikor szívből lélekből jön valami !!! csak ott álltam az első sorban aztán figyeltem mi füleimet megtámadta, olyan nagyon jól futottak a hangok a fülemen keresztül az agyam felé !!! az elején még volt füttymürütty !!! de hát minden jó ha vége jó !!! így csak azt mondom, ha találkozunk lelóg a fejem, mond csak nyugodtan füttymürütty !!! most éppen nightwish zenét hallgatok !!! igazán fel sem tudom fogni micsoda gyönyörű dolgok tudnak felszabadulni lelkekből, szívekből, majd az egy bizonyos rétegét az emberiségnek testét lelkét átjárja !!! mondom én csodálatos az élet !!! most, hogy voltam vörös istvánon, felhergelődtem, már nagyon szeretnék koncertezni !!! még jó pár hét, de elfog az is jönni !!! felgyülemlett pozitív vagy negatív energiát kiadom magamból jászárokszálláson !!! mindegy az hogy pozitív vagy negatív !!! mert úgyis húz a másik felé !!! meg aztán van benned töltés, amit olykor jól esik kisütni !!! lassan esteledik elbújik minden a holnapért, holnaputánért !!! behúzódok én is, aztán ha meg érkeznek átadom ahogy átvettem !!!

19,16h 19-09-2009

 

Kép nincs most kedvem írogatni, talán kicsit fárasztó volt ez a hétvége !!! megyek olvasgatok még aztán hajnalban csörög a vekker !!!

 

20,18h 20-09-2009

 

 

elmentek a fények, a nappali fények, nem tudok a keletiben leselkedni !!! nincs elég fény !!! hamar kezd sötétedni, sötétben indulok, sötétben érkezek !!! ez már közelét érezteti velem a télnek, pedig csak ősz jön !!! így csak lóg a nyakamban a gép, aztán tétlenül nézek ki fejemből !!! hát ja !!! rákaptam a lesizésre, amihez fény, sok fény kell !!! eljött az ősz valami más után kell néznem !!! no majd tanácskozom magammal !!! mert hát ettől még nem állt le semmi !!!

21,31h 21-09-2009

 

jó tudom mások egész héten 12 óráznak !!! én két napot, aztán pihi !!! tisztelem becsülöm azokat az embereket akik ezt egész héten sokszor még szombaton is bírják, a napi 12 órát !!! én elfáradok !!! föl a kocsira, le a kocsiról, föl, majd le, ezt naponta nem tudom hányszor !!! plusz ott az akna, le kocsi alá, föl az aknából !!! már másnap délben teljesen kivagyok fáradva !!! talán azt még hozzáteszem, követelnek olyan emberek tőlünk, akiknek nem hogy a vasúti kocsikhoz, hanem úgy az élethez sincs semmi közük !!! vagy talán inkább az érzelmekhez !!! ??? mert bizony, akiben volna, szív lélek az nem tenne ilyen dolgokat, azzal aki dolgozik !!! ebben azt hiszem az egész politikát említhetem !!! nem tudom egyáltalán meg érteni, akinek vannak milliói, hogyan tudja jobban érezni magát, ha nincsenek érzelmei !!! a pénz, no a pénz az nem is létezik !!! csak adatokat tolunk jobbra, ballra !!! no erről majd kitérek párszóban !!! most viszont még telefont sem viszek be a lakásba !!! pihenek amíg meg ébredek !!! azt még elmondom, ma majdnem sikerült engem lencsevégre kapni !!! miközben figyelek másokat engem is figyelnek !!! jó majd volt egy kis munka is benne !!! ismerősöm megkért kattintsam le őket sutyiban, ha majd találkozik egy kedves ismerősével !!! ezt én megtettem !!! olyan jó kis szív lélek jeleneteket láttam, azt most nem publikálom !!! mert meg kért ismerősöm ezt most hagyjam ki a publikálásból !!! pedig olyan szívből lélekből jövők azok  fotók, amiket róluk készítettem !!! de mégis fontosabb az emberi érzés !!!

 

22,46h 22-09-2009

 

 

Kép olyan fáradt vagyok !!! pedig nem is csináltam ma igazán semmit !!! zenéltem pihentem !!! valahogy úgy érzem napok óta mintha nem is lennék !!! nem történik semmi, nem érzek semmit !!! minden mindegy !!! ha ilyen az is jó ha olyan az is !!! nincs küzdeni való erőm !!! bármerre lépek, bármerre látok, úgy érzem a sohát taposom !!! ez pedig nem jó !!! hallok ezt is, hallok azt is, látom az utálatot !!! nem vidít fel semmi !!! pedig ma kaptam egy levelet, aminek talán pozitív irányba kellene billentenie engem !!! valahogy nincs erőm válaszolni !!! belegondolni, most megint kezdődhetne valami !!! belegondolok mi volt húsz éve, mi van ma !!! mi lesz, hát arra meg egyáltalán nem szabad gondolni !!! megyek mert csak össze vissza vetem itt a betűket !!!

20,13h 23-09-2009

 

Kép mit írjak én sem tudom, keresztül kasul járják az agyam a gondolatok !!! van ez, van az, mégsem semmi !!! http://www.ujmedicina.hu/ tettem egy linket !!! én bele olvastam, amikor azt olvastam az ember nyersanyag, no akkor betelt !!! én hiszem meg vagyok győződve arról ma a magyar nép ki pusztításán dolgozik nagyon sok ember !!! nem, nem voltak a mi őseink buták, tudták hova kell a hazát megteremteni !!! ezt tudják más népek is, éppen ezért fogják ezt kivenni a magyar nép alól, mi meg lehetünk majd földönfutók, haza nélküli senkik !!! bizonyára ez is bolygat, meg mit tudom én még, de napok óta nyugtalan vagyok !!! ma megint kaptam levelet  nem egyet, nem kettőt !!! van köztük egy ami bizonyára ha nem mozgatott volna meg bennem semmit, nem foglalkoztatna !!! mit is válaszolhattam rá !!! hát csak az igazat, ha van kedve nézzen be hozzám néha az oldalamra ide, aztán megtudhatja ki vagyok ma !!! mert hát aki voltam az elmúlt, olyan volt amilyen, de elmúlt !!! aztán van a mondás az emlékek soha nem múlnak el csak elhalványodnak, amíg nem halványodnak nincs hely újaknak !!! van még rengeteg gondolatom csak most nincs erőm le írni !!! nem is tudom még mindég olyan közömbös minden, ha ilyen az is, ha olyan az is megfelel, még sem tetszik !!! ez nem hiszem normális !!! napok óta fotót is alig készítek !!! hát mi van velem !!! talán amit már említettem egy két hónapja besokalok ezzel az évvel !!! még négy hét aztán ha a sors is akarja egy hónapot itthon töltök, hiszen nem voltam szabadságon sem még ebben az évben !!! mindenki nyaralt !!! én meg húztam az ebet a mávnál !!! jó tudom nálamnál sokkal rosszabb helyzetben is élnek emberek !!! no húzok nem politizálok !!!

 

19,31h 24-09-2009

 

 

pár napja egy barátomat meglátogattam a kórházban !!! tegnap mikor jöttem haza a dolgom végeztével a temetőből, akkor megpillantom a férjet !!! nem bírtam volna nyugodni ha nem kérdezek rá hogy van a feleség !!! már kezd alakulni, eszeget kezd erősödni most is sietek fürdeni aztán jönnek a gyerekek megyünk a kórházba hozzá !!! hát ez igazán remek mondtam !!! üdvözlöm mondja meg neki, átadom !!! ma mikor meg érkeztem ki szállok az autóból látom éppen a kórházból érkeztek meg ők is !!! gondolom magamban, rá kérdezzek ne, hogy van a feleség !!! ??? á hát hiszen tegnap azt mondta jobban van már !!! így be álltam az udvarra golfommal !!! mire kezdtem be állni a helyére, jön a papám, aztán mondja !!! bözsinéni elment az éjszaka !!! fel nem foghatom !!! hiányozni fog ő is !!! jókat beszélgettünk, mikor éppen kint volt a kertben, vagy éppen az utcán találkoztunk !!! vagy ha éppen palacsintát szerettem volna enni vagy madártejet máris csinálta, hiszen fiaival egy idős vagyok, meg barátok is vagyunk !!! így ment ez régen az emberhez méltó közösségben !!! az élet viszont csak előre halad !!!

21,33h 25-09-2009

 

Kép hát nem is tudom !!! ma kint jártam munka után a pokoltanyán !!! vannak ott hirdető táblák ahol le írnak sok mindent !!! ez a vidék ahol én élek már az 1300-as évektől szinte jegyezve van !!! az is meg van írva abban az időben amit eladtak a bajoroknak szarvasmarhát azt lábon vitték ki !!! saját lábukon mentek ki a marhák !!! ilyenkor gondolkozom én el, de nagyon, hogy is van, mi meg már a wc-ig sem tudunk menni segéd eszköz nélkül !!! nem, nem továbbra sem az a bajom mennyit változott a világ, hanem mennyire elfelejtettük a múltunkat !!! no majd ezt még boncolgatom !!! most megyek hajnal óta talpon vagyok !!!

 

22,33h 26-09-2009

 

 

hol van már napóleon aki lovon elment moszkváig vagy a magyarok akik lábon kihajtották a szarvasmarhákat a bajorokhoz akár velencébe !!! jó, jó ha jutnánk előre de nem jutunk !!! éppen egy barátom mesélte kb nyolc éve lakik vele szinte szemben egy házaspár az utcájukban !!! azt sem tudja hogy hívják őket !!! teli kerítés teli kapuk az udvarra nem látni be !!! haza érnek bezárkóznak !!! mit mondasz magán élet !!! ja értem az, az ő dolguk !!! persze meglehet, igazad van !!! én mégis azt mondom az ember társas lény !!! nekem most egy űr lett itt a saját kis birtokomon !!! hátam mögött két idősebb pár !!! előttem úgy szintén !!! az utca másik oldalán ugyan így !!! a kertünk végében keresztanyám keresztapámmal !!! ebből most egy kiesett a bözsinéni !!! pedig semmi különöset nem csináltunk csak ha megláttuk egymást köszöntünk, váltottunk néhány szót itt a kertben, vagy akár az utcán !!! ez most űr, megbomlott az ózon réteg körülöttem !!! engem így neveltek szeresem tiszteljem embertársaim azokat meg főleg akikkel itt élek egymás hegyén hátán !!! nálunk nem úgy volt, van, hogy le sem … egymást !!! ha baj van segítünk egymáson !!! nem pedig párnapja voltam fültanúja családom egy fiatalabb tagjától ezt hallom !!! tegnap erzsinénnyiék, ma meg csöpinénnye van itt ebéden !!! igen ha pont úgy értek ide mindjárt ebéd csaknem tesszük meg elküldjük őket mert itt az ebéd idő, hanem megkínáljuk őket egy kis kosztal !!! ahol négy ötnek jut, ott jut a hatodiknak is !!! látjátok az én fiatalabb családtagom is már úgy gondolkodik bizonyos dolgokban ahogy nem illik !!! sok évvel ezelőtt egy nagyon régi ismerősömet látogattam meg budán !!! még előtte soha nem jártam náluk soha nem láttam az élete párját !!! mikor meg érkeztem bemutatott az élete párjának !!! majd a lány azt mondta mikor bemutatkoztunk egymásnak !!! éppen most lett kész a rakott krumpli meg kínálhatlak !!! pedig életében előtte soha nem látott !!! azóta sem találkoztunk !!! ők ma már valahol new york mellet élnek !!! higgyétek el tudatosan ki irtják belőlünk emberekből az egymás iránti szeretetet !!! mert hagyjuk magunkat !!! pedig hát kaptunk eszet, csak mi rohanunk az észnélküli vackok után !!! mert buták vagyunk !!! dehogy, csak lusták gondolkodni !!! nem érdekel minket a madár csicsergés, meg sorolhatnám a természet szépségeit !!! nem minket ez a virtuális vacak érdekel a gépek !!! föl kéne már ébredni, a gépeket nem lehet megenni !!! de ha vennénk egy kis fáradságot aztán kertünkben nem a gyom nőne, hanem a zöldségféle meg a gyümölcs !!! tán még kevesebb mérget vinnénk szervezetünkbe !!! de nem nekünk a tescos kell mert azt csak le kell venni a polcról igen azt amiben már ott a méreg !!! jó meglehet nem tudom éjszakákon át mit szórnak a levegőbe mivel szórják a földet !!! de én mégis kisebb esélyét látom annak, hogy az én kertem szórják mint a szántóföldeket !!! jó ti úgy én így látom ezt a világot, neked megfelel, nekem nehezen elfogadható !!! én százszor szívesebben meg eszem azt a körtét amit a fáról veszek le, aztán csak letörlöm róla madár kakit, mint a gyönyörű szépet amit a tescoban vásárolok !!! no húzok mert csak megint szapulom a politikát !!! de higgyétek el ha mi emberek összefognánk nem így széthúznánk talán gyermekeink is meg érhetnék egészségben azt a kort, amit már mi meg értünk !!! de nem mi csak a saját hülyeségünket fújjuk, aztán hogy alkalmazkodnánk azt mért !!! csodálkozunk ennyi válás, meg utálat van ebben a világban !!! hát mi tesszük ezt ilyené mert kaptunk eszet csak lusták vagyunk használni !!! pont ezért meg vallom a jack szekció sem fogja sokáig élni az életet, mert mindenki csak a saját dolgát fújja !!! így van itt is, ott is, de mégsem sehol !!! egy zenekar két zenekar, munka magán élet, meg még ki tudja !!! nem minket embereket nem erre gyártottak !!! hanem arra szeressük egymást !!! foglakozzunk egy dologgal de azt szorgalmasan !!! de nem mi az egész világot meg akarjuk váltani !!! ugyan már, túl kis pontok vagyunk mi az univerzumban !!! mi nem vagyunk napóleon vagy a törökcsászár !!! mi csak azok akiket az ilyen emberek szecskáznak !!! de ha összefognánk lehetne bár mekkora szecskájuk !!! csak nézzük végünk múltunkat !!! elég bizonyíték van a magyar mellett !!! 

11,48h 27-09-2009

 

Kép ebben a világban csak saját magadra hagyatkozhatsz !!! aztán vagy túl éled ezt a sok mocskot, vagy nem !!! ez bizony nagyon igaz a nagy karrieristáknál !!! ilyen volt napóleon, hitler stb stb !!! igen ám, de mi van a sok kis emberrel, velünk !!! mi csak akkor tudjuk ezt túl élni ha összefogunk !!! csak akkor tud ellenünk harcolni napóleon vagy hitler !!! aztán meg majd kiderül ki az erősebb !!! csak azt mondom én volt nekünk már igen erős múltunk !!! álljunk végre ki az igazunkért !!! csak akkor vagyunk erősek ha összefogunk !!!

 

22,39h 27-09-2009

 

 

Kép szóval az a nagy helyzet !!! nem tudunk alkalmazkodni ahhoz ami van, vagy nem is akarunk !!! nem tudjuk elfogadni a lehetőségeinket !!! dúlunk, fúlunk, ha nincs !!! ha meg van azért dúlunk fúlunk !!! no most akkor kinek van igaza !!! szóval csak azt gondolom én az öreg halásznak vagy cipésznek !!! történetét ismeritek !!! túl sokat, túl sokat akarunk, de mink emberek vagyunk !!! megbutítottak minket, a sok műanyag vacak hasznavehetetlen dologgal !!!

20,29h 28-09-2009

 

"Tanmese
Egyszer egy jól kereső apa úgy döntött, hogy elviszi vidékre 7 éves
kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa neki, milyen szegény emberek is
vannak, és hogy a gyermek meglássa a dolgok értékét, és felfogja azt,
hogy milyen szerencsés családban él.
Egy egyszerű falusi család házában szálltak meg, ahol egy napot és egy
éjszakát töltöttek. Amikor a vidéki út végén tartottak, az apa
megkérdezte fiát:
-Nos, mit gondolsz erről az útról?
-Nagyon jó volt apa!
-Láttad, hogy némelyek milyen szükségben és szegénységben élnek?
-Igen.
-És mit láttál meg mindebből?
-Azt, Apa, hogy nekünk egy kutyánk van, nekik négy. Nekünk egy medencénk
van otthon, ők meg egy tó partján laknak. A mi kertünket lámpák
árasztják el fénnyel, az övékére pedig csillagok világítanak. A mi
udvarunk a kerítésig tart, az övéké addig amíg a szem ellát. És végül
láttam, hogy nekik van idejük beszélgetni egymással, és hogy boldog
családként élnek. Te viszont, és Anyu egész nap dolgoztok, és alig
látlak titeket.
Az apa csak fogta a kormányt, vezetett csöndben, mire a kisfiú hozzátette:
-Köszönöm Apa, hogy megmutattad, hogy milyen gazdagok is lehetnénk!"

ehhez én csak azt tudom hozzáfűzni !!! a kevés is több lesz, ha a szívedet adod bele !!!

 

21,33h 29-09-2009

 

 

csukott szemmel küldetem el az utolsó levelet muszáj mennem pihenni !!!

22,26h 30-09-2009

 

Kép nem tudom mit kellene írnom mikor csak azt látom mindenki, mindenki ellen !!! csak az a jó amit én gondolok erről a világról mindenki más nem számít !!! ezt én nem tudom felfogni a kicsi buta agyamnak nevezett dologgal !!! ugyan már te érted, én értem, fog annyi ember összegyűlni mikor majd utolsó utadra mész !!! meg vallom őszintén sokan elkísérték utolsó útjára !!! aztán az, az érzés járta át testem, hisz ez egy nagy család itt újszilváson !!! no nem, no nem !!! nem fiatalokból állt ez a csapat, hanem mind az idősebbek voltak !!! aztán az is végig futott agyamon, ezekhez az emberekhez bármikor bekopogtathatok, jó szívvel nyitnak ajtót !!! nem úgy mint mi maiak, haza jövünk magunkra zárjuk az ajtót aztán ennyi !!! van egy rakás műanyag vackunk amikről azt hisszük az a boldogság !!! pedig dehogy !!! az amit ma mondtak 42 évig voltak együtt !!! emberi életben is szép idő !!! hát még házasságban !!! mit akarsz mit írjak még azt, hogy látom annak az útnak is végét amin mostanában el indultam !!! pont azért mert mindenki csak saját dolgát érzi magáénak, a többi ember meg nem számít !!! te tényleg nem érted azt egységben az erő !!! gondold csak végig ezt a sok embert hogy betudták csapni a mai világ dolgaival !!! milyen sokan vagyunk !!! akik isszák ennek a dolognak bő nyállal a levét !!! gondold csak végig évezredekkel ezelőtt saját lábukon ki sétáltak velencébe az eladott marhák !!! bizonyára volt ami ki esett a csapatból !!! de mivel sokan voltak a nagy része túlélte !!! együtt voltak, egységben az erő !!! ha mi is összefognánk szerinted az a pár darab okosnak gondolt ember így kitudna velünk cseszni !!! mesélek egy pl !!! pár éve mikor még együtt éltem egy nővel akinek volt van két gyermeke !!! otthon voltam az egyik kis sráccal napközben !!! de már akkor ott éltünk több hónapja a lány lakásába !!! a lány dolgozni volt !!! felhívott egy barátom !!! akivel már nem találkoztam úgy egy éve !!! kérdezte otthon vagyok !!! igen de ne újszilvásra gyere mert most nem ott élek !!! elmondtam hova jöjjön !!! aztán meg is érkezett !!! jót beszélgettünk !!! még muzsikált is a kis srácnak aki otthon volt velem !!! a kis srác nagy mosollyal dicsekedett az anyjának mikor meg érkezett, hogy volt itt egy bácsi még muzsikált is neki !!! no hogy én azért mit kaptam !!! hogy gondolom én azt az ő lakásába be engedek egy idegen embert !!! hogy még megkínáltam kávéval az már csak a tetőfok volt !!! szóval ezt döntsd el te !!! húzódok én inkább az idősebbek felé, mint a mai virtuális világhoz !!! a magam módján háborúzok !!! hozd október, hozd amit szeretnél !!!

 

22,22h 01-10-2009

 

 

pedig hát nem az volna jó, hogy megférjünk egymással, békességben, vigasságban !!! jóban rosszban !!! olyan jól elvoltam ma egy ismerősömmel szerelgettünk !!! dolgozik aztán mikor hazaér bütykölget a műhelyében !!! igen ő még szétszedi az alkatrészeket, megnézi mi kínnya baja van, aztán ha lehet segít rajta !!! nem, nem hinném állandóan a számító gép előtt ül, aztán a világhálót böngészi !!! ilyenekről nem is beszélgetünk vele soha !!! ő még úgy él ahogy kell !!! szívesen segít bárkin lehetőségeihez mérten !!! nem azt nézi, hogy nem lehet megoldani hanem azt hogyan lehetne !!! aztán ha van hozzá a sok év alatt össze gyűjtögettet jó ha van holmik közt, valami okosság, akkor meg bütykörészi !!! szétszedi, meg nézegeti, aztán próbálja megfejteni a mivoltját egy, egy alkatrésznek !!! ó de hol van ez már, kit is érdekel ez a rohanó világban !!! oda rohanunk a szakszervízbe ahol ezt is azt is, mondanak !!! rá rakják a számító gépet aztán máris fizethetünk több tíz ezret !!! nem én inkább az ilyen öregecske gondolkodású emberekhez szívesebben betérek !!! jobb nekem az olaj illat, mert embert is érzek benne !!! nem pedig a steril bőrfotel a szakszervízben !!! ahol szinte kosznélküli ruhában vannak a szerelők !!! hát persze a számítógép nem koszolja össze őket !!!  de mit is beszélek én ha szomszéd új tárgyi eszközt vásárolt akkor én jövő héten még újabbat veszek !!! mert az szebben jobban csillog villog !!! nem barátaim nem !!! jól elvagyok én öreges kómótos dolgaimmal !!! úgy érzem azoknak még lelkük van !!! a mai tárgyi eszközöket meg még meg sem szagoljuk máris cseréljük !!!

21,07h 02-10-2009

 

Kép szokványos vasutas nap !!! majd fotózás, aztán előhívás !!! most meg szunyálás !!!

 

21,58h 03-10-2009

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép kezdődnek a problémák jack háza táján !!! én meg kezdek belefáradni abba !!! mindenki vállal mindent, aztán semmi nem halad előre !!! erről durrogok már hónapok óta !!! hát pont erről beszélek, meg butítottak minket azzal a sok színes vacakkal ami szebbnél szebben csillog villog aztán igazából semmi haszna !!! olyan de olyan buták vagyunk, bedőlünk mások műanyag vackainak !!! minthogy lenne egyszer legalább az életben egy önálló gondolatunk !!! irányított élő robotok vagyunk !!! hagyjuk magunkat mások által manipulálni !!! pedig hát mindenki meg kapta azt amit észnek mondanak !!! megyek már ugyan mit regélgetek itten !!! azt még elmesélem ma beszélgettünk idősebb dolgozókkal !!! éppen a disznóvágás is szóba jött !!! hogy milyen volt, hajnalban levágtuk a malacot aztán estig elvoltunk vele, este meg már csak ettünk ittunk beszélgettünk !!! természetesen a rokonság apraja nagyja részt vett ebben !!! ma levágjuk a malacot amire nagy nuszkolva meghívjuk csak éppen a testvért, de már délre összecsapjuk, aztán mindenki menjen haza !!! hát szégyeljük magunkat !!! még valami !!! ma sikerült lefotóznom talán a legidősebb sín darabot a keleti pu területén !!! ami éppen ott van a műhelyünkben, amin nap mint nap dolgozunk !!! nem volt ma kocsi a szín 3-as vágányon, aztán én meg bogarásztam az évszámok közt, amik a sínbe bele vannak öntve !!! hát sikerült egy 1896-os darabot találnom !!! már volt 1902-es, de még ennél idősebb 1896-os hát még nem leltem a keletiben !!! azt tudni kell a műhelyünk idősebb mint maga a keleti pu !!!

21,23h 04-10-2009

blog 14 ---)))