Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép kellemes idő volt ma !!! nagyon jól esett a reggeli madarak csiripelésére zenét tanulnom !!! ki ültem a kis házam elé, majd a madarak kisérték a dalokat amiket játszottam !!! fantasztikus élmény volt !!! majd este meg akartam nézni a naplementét !!! csak közben ahogy jártam keltem a határban lemerült az akkumulátor a fotó gépben !!! sikerült azért pár fotót készítenem még naplemente előtt a szilvási határ gyepein !!! majd visszafelé még barátaimnál meg álltam jót beszélgettünk !!! ha sors rá venne jó lenne felkelni időben, aztán tényleg egy jó napkeltét megnézni !!! most megyek felhúzom az órát aztán majd kiderül !!!

23,00h 18-06-2009

 

 

 

Kép ritka egy b…rom ember vagyok !!! én próbálok itt bármiről is regélni én próbálok megmagyarázni bármit is !!! mikor semmihez semmi közöm !!! blogolgatok itt mint aki vissza maradt !!! igen talán vissza maradt !!! okítok itt bármiről, de buta vagyok !!! ahelyett, hogy csatlakoznék ehhez a világhoz !!! próbálom rossznak be állítani azt ami körül vesz !!! de mért is, mikor ez mindenkinek megfelel !!! én a bolond, én is csak beszélek, mire jó ez !!! tiszta cukor az élet, csak tudni kell szopogatni !!! ma hajnalban felkeltem aztán ki bicikliztem a szilvási határba !!! majd megfigyeltem a napkeltét !!! olyan jól éreztem magam a friss mező illat, meg ahogyan éreztem azt a nap a földünk másik feléről újra visszatér minket be aranyozni !!! majd mikor haza tértem még jó korán volt, így nyugovóra tértem a hintámon !!! reggel a friss levegőn ébredtem !!! most úgy érzem mintha szeretnék le lécelni !!! ezt megfontolóra veszem aztán még az is elképzelhető kivonom magam a blogolásból !!! bármi is volt, van, lesz, az élet csak előre halad !!!

21,42h 19-06-2009

 

Kép mit írjak annyira össze vagyok kavarodva, nem tudom úgy érzem valami nagy terhet raktak rám aztán bármerről is akarok ki bújni alóla, egyre nehezebb lesz !!! valamikor elég régen már, tán van vagy másfél évtizede is !!! mikor még éltem az életet, !!! egy házi partin mondta egy olyan ember, igen a cobra !!! aki elég mélyen benne volt az életben !!! olyan dolgokban amit én kis ember, fel nem tudok fogni !!! no azt mondta ő akkor ott !!! minden ember saját maga okozója annak ami baj probléma körül veszi !!! aztán minél többször kimászunk egyedül, bármi segítség nélkül !!! annál erősebbek leszünk !!! bizonyára igaza volt, van, lesz !!! aztán egy másik ember akinek én mondtam, mintha változtál volna az elmúlt időkhöz mérten !!! azt mondta a dbalage !!! igen úgy érzem én is, a világ másfelé fordult, de ha nem állok sorba a világba, akkor egyre elveszettebb leszek !!! most erre mit mondhatok !!! majd aztán egy másik ember a baranyi papi !!! építsd fel saját várad !!! no ezt én megpróbáltam !!! de mond csak itt a világ egy ici pici szegletében, ez bárkit is érdekel !!! mikor ma mindenki, mindenki ellen, mindegy csak dolgozni ne kelljen !!! én meg itt vagyok egy

közeli helyeken, dombokon, hegyeken !!! kibelezett kőbányák üregében !!! közeli helyeken, dombokon, hegyeken !!! most is visszhangzik a léptem !!! itt ül az idő a nyakamon !!! kifogy az út a lábam alól !!! akkor is megyek, ha nem akarok !!! ha nem kísér senki utamon.!!! arcom mossa eső, szárítja a szél !!! az ember mindig jobbat remél !!! porból lettem s porrá leszek !!! félek, hogy a ködbe veszek !!! hű mi történik itt, én sem tudom !!! mikor meglátod valami pici szikra megjelenek aztán szurkálja ott bent !!! majd majdnem el is alszik !!! de mégsem tűnik mikor még egyszer látod !!! talán kettőt is felszikrázik !!! aztán próbál egyre jobban szikrázni !!! mintha valamit akarna !!! egyre erősebb !!! aztán csak azt veszed észre !!! egy tescóban sétálsz !!! tán még jól is érzed magad !!! tolod a kosarat mint oly sokan !!! mintha valami hasonló történt, történne veled, mint, mint ami normális esetben !!! aztán mondják ezt vagy azt !!! amolyan mai gondolkodású mondatot !!! majd erre válaszolni sem tudsz !!! az jut eszembe a golfnak lelke van, az autó meg használati eszköz !!!  kövéren kopaszon !!! hangerőt már nem bírom !!! ha már eljöttetek !!! kicsit még ilyen leszek !!! elkopik a bőrnadrág !!! hosszú hajat levágják !!! meghíznak rockerek !!! eltűnik a diszkóláz !!! összedől az üvegház !!! sör folyik a vér helyett !!! sárkány száll a domb felett !!! nem ismersz meg, még lehet !!! megyek az út másik felén !!! kemény kő a szívem helyén !!! véssd fel, jegyezd meg jól !!! hogy rocktóberben születtem én !!! másik város másik meló !!! de jó volna az összes dolog ami megtörtént ha így maradna !!! engedd, hogy érezzem, hogy szabadabban lélegzem !!! ha éhes vagyok, fáradt, magamfajta többet mit kívánhat !!! mint a félelem a színpadon, ülök a közelben egy padon !!! úgy parancsolok magamnak, még maradjak, megmaradjak !!! ha már eljöttetek !!! kicsit még ilyen leszek !!! olyannak, úgy fogadj el, ahogy én teszem !!! 

11,04h 20-06-2009

Kép

 

nem tudom kik vagytok, azt sem mért jártok ide !!! csak azt ha gondolkodom majd írok itt össze vissza sok helytelen dolgot, akkor a napi nézetség több !!! tegnap is jó sokan jártak nálam !!! persze az is lehet ez csak egy két emberből áll, aki olvassa azt amit össze vissza hordok itt !!! statisztikám viszont azt mutatja egyre több a nézetsége helytelen soraimnak !!! semmi mást nem csinálok, csak meg írom azt, amit gondolok, persze úgy ahogy én megélem át élem !!! itt volt például a golfom amit írtam róla mikor mondták azt mért nem veszek újabb autót akkor már bizonyos voltam abban, amire ma pontot raktam !!! én ilyen vagyok, így élek nem érdekel a nap mint nap kiadott csodáknak elhintett bármi !!! amivel ember társaimat becsapják !!! van egy történetem erre egy ismerősöm két munkahelyet tartott fent !!! aztán abból kényelmesen meg élt a családjával, no nem bősékelkedtek hanem úgy nyugisan meg éltek, mondom két munkahelyről !!! a feleség otthon van mert van öt gyermekük !!! volt két autó egy nagy családi meg egy kicsi bevásárló !!! aztán a sors azt tette, elkellet adni az egyik autót, mert megszűnt a másik munka !!! majd elvitték a kis autót, mert nem tudta fizetni a részleteket !!! majd szépen vissza tértek hagyományos tüzelésre, stb stb !!! de valahogy mégis hozzá jutott egy dachia autóhoz 25000Ft értékben, amivel ha baj van, mégis el tudja szállítani a családját !!! no mikor azzal vitte a gyermekeit iskolába azt mondták nekik a gyerekek apa ne vigyél be a suli utcájába, kiszállunk a másik utcában !!! szégyelték a gyerekek a dachia autót !!! no akkor erre most mit mondjak, döntsétek el mi a véleményem !!! tiszta cukor az élet csak tudni kell szopogatni !!! kaptam megint egy pofont !!! ugyan már az élet csak előre halad !!! én úgy tervezem most értem életem feléhez !!! még legalább ennyit a földnek hátán kell hordjon !!! nagyon kíváncsi vagyok mi fog még történni, így vagy úgy de itt leszek ez biztos !!! csak egy dolog ami egy kicsit bosszant, ha bele gondolok abba mennyit változott ez a világ csak az elmúlt 20-évben !!! hú hát nagyon sokat !!! amire minket nem gyártottak !!! ha csak ennyit fog a következő 20-ban is változni !!! hát nem tudom az emberi szervezetem hogy fogja ezt ki bírni !!! az biztos egyre keményebb lesz ez a következő negyven év, de ki tartok !!! bár mi is lesz vállalom !!! így vagy úgy de vállalom !!!

20,28h 21-06-2009

 

Kép Volt egyszer egy vak leány, aki gyűlölte magát amiatt, hogy vak volt. Mindenkit gyűlölt, kivéve a kedvesét. A fiú mindig vele volt. Mondta egyszer  a barátjának:

- Ha láthatnám a világot, hozzád mennék feleségül.

Egy napon valaki ajándékozott neki egy szempárt. Amikor levették szeméről a kötést, láthatta az egész világot, beleértve a barátját is.

A fiú megkérdezte:

- Most, hogy látod a világot, hozzám jössz feleségül?

A leány a fiúra nézett, és látta, hogy vak. A lehunyt szemhéjak látványa szinte sokkolta. Erre nem számított. Az a gondolat, hogy az élete hátralévő részében ezt kell nézze, arra a döntésre vezette, hogy visszautasítsa a fiút.

A fiú csendesen könnyezett, majd pár nap múlva írt néhány sort: 'Vigyázz jól a szemeidre, mert mielőtt a tied lettek, előtte az enyémek voltak.'

Valahogy így működik az emberi agy, amikor megváltozik a helyzetünk. Csak kevesen emlékeznek arra, milyen volt az életük azelőtt és ki az, aki mindig mellettük volt a nehéz időkben.

Az élet ajándék.
  • Ma, mielőtt kimondasz egy bántó szót, gondolj azokra, akik nem tudnak beszélni.
  • Mielőtt panaszkodsz az ételed íze miatt, gondolj azokra, akiknek nincs mit enni.
  • Mielőtt panaszkodsz a férjedre vagy a feleségedre, gondolj azokra, akik sorshoz fohászkodnak, hogy legyen társuk.
  • Ma, mielőtt panaszkodsz az életre, gondolj azokra, akik túl hamar mentek el a másvilágra.
  • Mielőtt siránkoznál amiatt, hogy túl nagy távolságon kell vezetned, gondolj azokra, akik ugyanezt a távolságot gyalog kell megtegyék.
  • És amikor fáradt vagy és panaszkodsz a munkádra, gondolj azokra a munkanélküliekre, akik szívesen végeznék a Te munkádat.
  • És amikor gyötrő gondolatok rosszkedvűvé tesznek, mosolyogj egyet és gondolj arra, hogy élsz és csodálatos, ami körülvesz.

        20,50h 22-06-2009

 

itt járt két barátom nálam az este nagyon jó elbeszélgettük az időt !!! meg próbáltunk felkészülni a hétvégi próbára !! ha a sors is akarja akkor hétvégén talán először találkozunk a berényi srácokkal majd játszunk pár nótát össze !!! aztán ki tudja majd hogy alakul a továbbiakban !!! ma azt tervezem csak hangszerezni fogok jól át nézek jó pár nótát talán még metallicát is tanulok egy kettőt !!!

09,33h 24-06-2009

 

Kép nem nagyon van kedvem most írogatni !!! úgy rám tört a szívnek nevezett érzés !!! próbálok itt hadakozni meg azt is vallom nincs már szívem, sem lelkem !!! de valami mégis motoszkál ott bent !!! talán írigylem sok ember társam, de talán mégsem !!! mit tudom én !!! volt, van, majd lesz valahogy !!! megyek olvasgatok még !!! pénteken remélhetőleg időben végzek aztán ha az időjárás is engedi, beveszem budát !!! felsétálok mátyásunk templomához, ha már ott járok megnézem őseink várát is, remélhetőleg lesz majd jó pár fotóm akkori érzelmeimről !!! raktam fel pár sort a vízről is !!! mára ennyi jutott !!!

20,41h 24-06-2009

 

Kép nem sok minden történt ma !!! megszokott vasutas nap !!! még fotót sem készítettem este mert rohantam a vonatra !!! egy vonattal előbb haza értem !!! itthon sikerült pár fotót készítenem a felhőkről azt beraktam a fotós oldalra, most meg megyek aztán alszom remélhetőleg feltudok holnap menni a budára a vár majd mátyásunk templomához !!! még meg néztem az alcoholica oldalát aztán látom szépen haladnak előre van már fent jó pár fotó meg koncertek is alakulnak !!! úgy gondolom sikerül majd nekik !!! meg érdemlik a sikert nagyon jó srácok !!!

21,23h 25-06-2009

 

muszáj pihenem, ha meg ébredek írok pár szót !!!

23,51h 26-06-2009

 

kaptam egy levelet barátomtól aztán én erre így tudtam válaszolni !!!

 

Szia janaanagy!!

Kérlek szánj rá néhány percet a soraimra és várom a véleményed!!!

"Gondoljatok csak bele, 1990 elõtt születettek, azaz MI, kész csoda, hogy életben maradtunk.
Nekünk még nem volt gyerekülésünk az autóban,sõt még biztonsági öv se nagyon, viszont bizton tudhattuk,hogy a gyerekágyak
festékében akadt bõven ólom.
A gyógyszeres és vegyszeres üvegek könnyedén nyithatóak
voltak,nem volt semmi furfangos védelemmel ellátva, de még a fiókok és ajtók sem voltak felszerelve biztonsági nyitóval, és mikor bicajozni mentünk, nemhogy könyökvédõnk és sisakunk nem volt, de még rendes biciklink sem.
Egész nap kint voltunk, a szüleink pedig csak sejtették, hogy élünk
és megvagyunk, hiszen még Matáv telefon se nagyon volt, nemhogy
mobil.
Nyáron a derékig érõ fûben és közeli kiserdõkben játszottunk, mégsem lettünk kiütésesek és nem tört ránk allergiás roham.
Nem tudtuk mi az a pollen, és a parlagfûrõl azt hittük, hogy a sárkányfû egyenes ági rokona.
Ha elestünk, megsérültünk, eltört valamelyik végtagunk, vagy
csak szimplán betört a fejünk, senkit nem pereltek be ezért.
Étkezési szokásaink Schobert Norbi mércéjével mérve nap mint nap tartalmazták a halálos dózis többszörösét, de még egy
Mc'Donaldson edzõdött átlagos amerikai elhízott kisgyerek is helybõl nyomna egy hátra szaltót attól, amit mi leküldtünk kaja címszóval.
Gondoljunk a zsíros kenyérre,a kolbászra, a disznósajtra (ki tudja mit tettek bele), az iskolai menzára (ki tudja mit NEM tettek bele) és mégis itt vagyunk.
A kakaóban nem volt A,B,C,D és E vitamin, viszont "Bedeko"-nak hívták és már ez is elég volt a boldogságunkhoz.
Szobi szörpöt ittunk, ami hírbõl sem ismerte az édesítõszert, viszont tömény cukorból készült.
A limonádét még magunknak kevertük és mosatlanul ettük a fáról a gyakran éretlen gyümölcsöt,a WC pereme alatt pedig a baktériumok ezreinek a kolóniái telepedtek meg a még háborítatlan nyugalomban,a pre Domestos korban.
Ezek voltunk mi.

"HÕSÖK"?

 

nem, nem voltunk mi hősök !!! csak emberek !!! akiket nem mérgeztek ennyi mindennel !!! gondolj csak a cigányokra a szemét dombon élnek !!! majd mikor mész az orvoshoz látsz belőlük, nem járnak orvoshoz !!! túl élnek mindent mert az immun rendszerük ki bírja !!! minket mai embereket meg az utódokat, mindenféle szar dolgokkal teli rakják szervezetünket amitől nem bírjuk elviselni az életetet !!!   http://www.youtube.com/watch?v=-4ELLxLHn5o én azt gondolom minket magyarokat a zsidók ki akarnak irtani !!! ehhez minden cselt bevetnek !!! mi még talán tudjuk mi volt az emberhez méltó, de sajnos az utódoknak kötelesek vagyunk mi magunk be adni a mérgező dózist !!! írok majd még erről de most muszáj pihennem !!! úgy ahogy mondod kitartás !!!

 

igen ebben mind igazad van !!! ha meg még vissza mennénk az időben végig sem mernénk gondolni mik voltak, ha a mi korunk ennyire fertőzött volt akkor még előbb mik lehettek !!! bíztak az emberek szerették egymást régen !!! én is volt hogy a szomszéd vigyázott rám !!! vagy az én a anyám a szomszéd gyerekekre !!! az a baj nagyon rövid idő alatt nagyot fordult a világ !!! olvass bele a cion bölcseinek könyvébe !!! http://www.freepress-freespeech.com/holhome/konyvek/bolcs1.htm vagy itt egy másik !!! www.ujvizforras.fw.hu majd nézd meg ezt a kis filmet amit én raktam össze így !!! http://www.youtube.com/watch?v=tjWmrZZ2gRc

azt gondolom ennyivel tudnék válaszolni a leveledre !!! én sajnos nagyon hiszek ezekben amik ezeken az oldalakon vannak !!! én sem mondom azt rossz a mai kor, mert van rengeteg jó oldala !!! de sajnos minket embereket nem erre a gyors fejlődéshez való igazodásra gyártottak !!! mi a szervezetünkkel nem tudjuk követni ezt !!! éppen ezért végig nézhetünk az utódainkon !!! tehát igazából nincs a mai embernek semmi baja csak az amivel próbálnak minket magyarokat kiirtani !!! ha hasonlóan táplálkoznának a mai emberek hasonlóan élnének mint mi, mikor gyerekek voltunk sokkal többet ki bírnának ezek a kis suhancok !!! szomorú de én ezt gondolom !!! minden jót barátom !!! aztán majd valaholvalamikorvalamiért !!!

08,32h  27-06-2009

 

Kép vissza térve tegnap budára !!! jártam már ott évekkel ezelőtt !!! tegnap az idő sem kedvezett a fotózáshoz !!! csepergett az eső !!! de mégis csak próbáltam néhány fotót készíteni !!! bár igazából úgy nem is éreztem magam jól talán a túrizmus, vagy nem is tudom az a rengeteg diplomata autó !!! vagy talán az, hogy ott is csak az történik mint a nagy világban nekem van pénzem azt csinálok amit akarok, te meg d.. meg !!! szóval csak ott bandukoltam aztán azt látom kinek mennyi pénze van !!! ki mit megtehet ebben a világban !!! aki meg dolgozik hát az meg !!! no mentem tovább vissza a mátyásunk templomához !!! éppen fel újítás alatt áll !!! így nem sokat láttam belőle !!! régen mikor fent voltam csak úgy besétáltam tegnap ezért fizetnem kellet !!! majd bent úgy éreztem magam mintha egy idegen helyen lennék valahol ahová az idegenek lerakták ezt, mi meg bevagyunk oda zárva !!! olyan idegen lénynek éreztem magam ott bent !!! természetesen az orgonától kezdve minden szét volt bent is szedve !!! kattintottam egyet kettőt azután ki jöttem !!! majd fel szerettem volna sétálni a bástyákra ott is fizetni kellet volna így nem mentem fel !!! fogtam magam aztán lesétáltam a moszkvára majd haza jöttem !!! ennyit a tegnapi kirándulásról !!! fura egy hely ez a föld nevű bolygó !!!

08,58h 27-06-2009

 

nem, nem, nem bírom úgy mint egy gép !!! most megyek alszom !!! holnap ha meg ébrek meg írom mi az agyamban jár most !!! érzem fáradt vagyok, így muszáj pihennem !!! annyira, hogy még telefont sem viszek ágyam mellé, nehogy még csak véletlen sem eltudjon érni bárki !!! régensem volt mobil mégis meg értem a negyvenet !!! érdekel de mégsem mi történik a világban ma !!! jó volt nekem úgy, de valahogy elviselem ezt is !!! nem akarom már megint szaporítani a szót !!! megyek majd holnap regélek a máról !!!

22,27h 27-06-2009

 

tegnap 10óra !!! pár perccel utána meg érkeztek a berényi srácok !!! majd bepakoltunk !!! aztán csak azt vettem észre már játszunk is valami jó kis muzsikát !!! az elején még egy kissé akadozva !!! de pár perc után már mindenki tudta a dolgát !!! majd mikor már nagyjából át játszottuk a megbeszélt nótákat !!! még egyszer neki vágtunk sokkal gördülékenyebben ment minden !!! összességében pozitívan csalódtam mindenkiben minden srácban, akikkel tegnap itt muzsikáltunk !!! jó lenne minél előbb újból össze jönni !!! úgy érzem ha mindenki szorgalmasan bele rakja tudását, ebből még nagyon jó kis csapat lehet !!! én mindenesetre próbálok úgy hozzá állni, ahogy azt az elmúlt időkben is tettem !!! még a szőr is megborzongott a közeli helyeken nótában a szeder barátom szólójára !!! úgy van ez ahogyan mondta szeder mikor elmentek, hát janikám két év után csak össze találkoztunk !!! bízom benne ez jó folytatása lesz valaminek, ami elkezdődött itt tegnap !!! két évet vártam rájuk !!! most itt voltak !!! jó volt, jól éreztem magam !!! komolyan mondom ha tudunk együtt dolgozni akkor még sok más embernek is tudunk majd jó kis koncerteket adni !!! jó lenne minél előbb találkozni !!! majd folytatni ahonnan elkezdtük !!! úgy érzem panamai jack tegnap életre kelt !!! jaj de jó volna megint másik város, másik meló !!!

11,52h 28-06-2009

 

á !!! ma megint kaptam egy dózist !!! bárcsak itt lenne még szőke tasi zoltán !!! az élet csak előre halad !!! megyek pihenek !!! ma eldöntöttem meg tanulom a gosát, dwa, dvj, meg caf !!! bár talán csak év végéig lesz rá szükség !!! ugyanis eladtak minket !!! aztán, hogy ki lesz majd a rabszolga hajcsár, még nem tudjuk !!! mi vagyunk a 21.-század rabszolgái !!! mért is akarom megtanulni, mert szép amit csinálunk majd nemsokára csak egyedül leszek rá !!! hárman vagyunk, nehogy elvárjam mindég a két szakiból bent legyen valamelyik !!! itt az ideje önállósodjak a vasúti kocsikon, amik magyar országot képviselik európában !!! nem tudom említhetem még magyar ország nevét !!! tiszta cukor az élet csak tudni kell szopogatni !!!

21,53h 28-06-2009

 

 

nem nagyon van most időm írni hajnalban megint felkell utazzak a keletibe !!! csak ketten vagyunk aztán oda kell figyelni !!! holnap meg próbálok kitérni pár dologra !!! nézzétek meg a link amit ide raktam hát nem gyönyörű az élet !!! http://www.youtube.com/watch?v=Zk4HbGXpL3I   

22,05h 29-06-2009

 

no én nem tudom mások hogyan csinálják !!! pedig én nem foglalkozok sok mindennel !!! mégis ha most nem írom meg, holnap rengeteg új dolog lesz !!! igaz már ágyban vagyok !!! de mégis rohanok a virtuális világ után !!! ma kicsit később értem haza !!! mert még munka után dolgom akadt egy másik helyen !!! ma találtam egy mixet a vasúti kocsin bele olvasgattam !!! két kincset is találtam benne !!! fel is raktam egyiket az oldalamra, a mága zoltánt !!! de volt még más is !!! nekünk kis embereknek mérlegelnünk kéne !!! aztán ha szeretnénk még gyönyörködni az utódainkban !!! hát nagy ára van az biztos !!! de nem feltétlen az, hogy bele mennyünk holmi !!! talán régiesen említem otpbe !!! az ha tetszik ha nem rablás, majd tönkre teszi életünket !!! tudom én jobb lenne külön !!! de gondoljuk csak el ha már van hol laknunk aztán van fedél fejünk felett, még ha nem is úgy ahogyan azt mi elképzeltük mikor gyerekek voltunk !!! aztán ha még talán akad is hozzá autónk, amivel ha baj van, eltudunk rohanni a bajmegoldó helyre !!! itt a betegségre gondolok !!! tegyük fel bele megyünk egy otpbe !!! az ha belegebedünk is fizetni kell !!! mert különben ha csak egy havi kimarad, végünk aztán az utcán kötünk ki !!! de ha meg elégszünk azzal, hogy van fedél a fejünk felett még ha nem is úgy ahogyan azt mi elképzeltük mikor gyerekek voltunk, meg van hozzá autónk ami ma sajnos ma már kell !!! aztán a sors úgy szeretné nemzünk utódot !!! akkor amit az otpbe fizetünk azt mind az utódra költhetjük !!! nos el kell döntenünk az utód a fontosabb, vagy a rablók !!! jó tudom én a mi szüleink is a takarékból vettek házat meg építettek !!! de ma nem az a világ van !!! meg értem én jobb külön !!! én is legszívesebben elköltöznék egy saját birtokra !!! de mi sajnos kis emberek azok vagyunk, akik meg termelik a milliárdokat, aztán csak annyi jut, hogy éhen ne maradjunk !!! persze ha van jól kijövő lehetőségünk akkor vágjunk bele !!! de ha csak magunkra számíthatunk az sajnos kevés !!! így ha még szeretnénk élni, majd gyönyörködni esetleg utódainkban, el kell fogadnunk azt amit már eddig kaptunk !!! magamról csak annyit, tudom megint csak prédikálok, aztán én is csak bort iszom !!! volt már sok minden életemben, remélem még több dolog lesz !!! de közel negyven évesen belátom azt, hogy bármi is fog majd történni még életemben, én már nem akarok utódot !!! ha bele gondolok abba, most elértem amit !!! nem hibáztatom múltam !!! de nem is akarok hat évtizedesen egy gyönyörű gyermeket elindítani az élet pályáján !!! tudom, hogy ez lükén hangzik !!! szégyellem is magam érte !!! de így alakult, ami már elmúlt !!! hogy mi lesz, hát majd vállalom !!! de az biztos nem szeretnék szembe nézni egy utóddal hatvan évesen !!! viszont én sem tudhatom mit tartogat számomra a jövő !!! most húzok aztán alszom hajnalig !!! holnap meg ezt felrakom a mának !!!

23,06h 29-06-2009

 

most elmegyek aztán pihenek, az órát felhúzom hajnal háromra aztán ha még akkor is úgy gondolom ahogy most, neki vágok föl egészen északig, majd vissza szerény birtokom felé !!! persze nem én fogok vezetni !!! én csak viszem szerkenytyűimet !!! aztán kattogok !!!

21,55h 30-06-2009

 

Kép szép nap volt ez a mai is !!! fent jártam miskolc, tokaj környékén, már hajnalban úton voltam szép napkeltével kísértem végig a mai napot !!! rengeteg ültetvényt láttam, nekem úgy tűnik nincs akkora veszély a mezőgazdaságban mint ahogy azt a média hajtja !!! nagyon szép tokaj hegy alja, rengeteg szőlővel, gyönyörű hegyekkel !!! bodza málna ültetvények de néhol csak tök vagy dohány ültetvények !!! van itt élet ebben az országban, csak a politika ezt is befolyásolja !!! no megyek is nem akarom ezt a szép napot elrontani !!!

22,11h 01-07-2009

 

Kép írjak mit írjak, nincs kedvem gondolkozni !!! itt járt egy régi cimborám !!! mesélt régi dolgairól, aztán már most elég rég óta egyedül él !!! majd aztán bele szeretett egy lányba !!! már bizakodott is egy kicsit !!! majdnem sikerült is !!! de közbe jött egy bibi !!! ez a lány már nem is lány !!! egy asszony !!! családja egy része vissza ment erdélybe !!! a férjével már nagyon régóta nem voltak jól !!! a lánya sem érezte magát itt magyarhonban jól !!! maradt az asszony meg a fia !!! közben az asszony szerelmes lett egy nős férfiba !!! akiért oda van nagyon !!! viszont a srác nem akar semmit az asszonytól, csak néha jól érzik egymással magukat ennyi !!! hű kezd bonyolódni a nóta, gondoltam a barátom meséje közben !!! de hallgattam tovább !!! a srác azért tud ennyit a háttérből, mert rokonaihoz sokat jár ez a nő !!! aztán azok sok mindent elmondanak neki !!! ahogy mondja a barátom nem is igazán ismeri ezt a nőt, csak mikor meglátja rokonainál olyan aranyos segítő kész ez a nő !!! aztán tán még az jobban szimpatikus is lett benne neki, mint maga a külső !!! majd egy este a nő behívta lakásba egy kávéra !!! ez jól esett neki !!! majd másnap elkísérte a közeli városba a nőt !!! mintha valami kezdett volna kialakulni !!! persze hogy bizakodott a barátom, meg is értem !!! majd szépen elváltak !!! barátom azt mondta neki, ha valamiben segíthet szóljon neki a nő !!! hű nem is tudom mit szóljak ehhez !!! mert ugye ott a nős férfi !!! meg a nő szerelmi érzése a nős férfi iránt !!! akinek nem kell csak néha !!! no most ezt én sem értem !!! bár azt értem csak, a nő a szívére hallgat, amire ma már nem lehet !!! de ha nem érez a barátom iránt semmit, akkor mért hívta be kávéra, mikor a rokonoknak is azt mondta szívesen össze állna barátommal !!! most vég képen nem értem !!! érdekes egy kis történet ez !!! azt mondtam a barátomnak a női logikát ki számítani nem lehet !!! lépjen tovább ez a nő nem érdemli őt meg !!! igen igazam van mondja barátom, csak az a baj sokat gondol a nőre !!! ez barátom még fog egy darabig tartani, de lépj tovább !!! valahol én sem értem a nőt, kell neki egy olyan ember aki soha nem lehet teljesen az övé !!! vagy talán bízik a nő is !!! a szív, a szív, az olyan nem jó dolog !!! az embereknek mindég az kell, ami elérhetetlen !!! csak barátom sajnálom !!! mondtam is neki, meghallgattalak, segíteni nem tudok, mondani mondhatok bármit, úgyis te érzed ezt ott bent !!! fura egy hely ez a föld nevű bolygó !!! nos tegnapról még egy két szót !!! nagyon szép tájak vannak tokaj környékén, már hajnaltól kezdtem fotózni !!! persze mindent egy autó pályán vagy volt mikor föld úton szinte, akár a hegyek közt !!! így napkeltét végig láttam !!! ma félnapig csak a fotókat hívtam elő !!! de sikeresen fel is rakódtak a fotós oldalamra !!! szép, szép vidék, rengeteg szép vidék van magyar honban !!! el is megyek legközelebb is, ha rám tör egy kis autóból fotózás !!! a ma estét meg sikeresen lezártam egy kaktusz virág meg örökítésével !!! picasaweb.google.hu/janaanagy/FolEszakNyugatraMegVissza#

21,43h 02-07-2009

 

Kép tegnapi blogomhoz talán még annyit, valamilyen szinten meg értem a lányt !!! valószínű a szívére hallgat nem az eszére !!! ésszerűség azt diktálná a barátommal legyen, mert annak nincs felesége stb stb !!! de a szíve mást diktál !!! talán majd akkor gondolkodik, amikor a nős srác már nem jár hozzá !!! de az is lehet mellé áll !!! olyan zavaros az élet, kin lehet itt el igazodni !!! én nem tudom !!! hogy fontos e mit érez a szív, azt sem tudom !!! mert amióta lelkemmel együtt elhagyott !!! hála a sorsnak !!! nem kergetnek mindenféle szívbéli dolgok !!! élem az életem, a magam módján élem !!! aztán ha van, az is jó ha nincs azt is elfogadom !!! legyen az bármi megtanultam az életet tisztelni !!! ma érdekes munka vége kerekedett a keletiben !!! úgy három körül esett az eső mintha dézsából öntötték volna !!! mivel a műhelyünk egy idősebb épület, hát imitt amott be sétál az eső !!! érdekes volt látni, mikor már elállt az eső, még akkor is bent csurgadozott a víz !!! majd utána elhárítani a kárt, mert bizony az is akadt !!! csak egy esett jól, a főnök megköszönte azt amit eső után véghez vittünk !!!

21,03h 03-07-2009

 

hú nagyon fáradt vagyok !!! ilyen még nem volt !!! hajnalban kétszer is kérték a jegyem a vonaton !!! jól össze ugrottam a jegyvizsgálóval !!! majdnem össze vesztünk !!! majd bolondok háza volt a műhelyben !!! még este munka idő lejárta előtt pár percel csurdultig olajosan a kocsik alatt voltunk !!! későn is értem haza !!! most meg már majdnem leesik a fejem !!! megyek is aztán pihenek !!!

22,12h 04-07-2009

 

Kép nem nagyon csináltam ma semmit !!! zenélgettem fotózgattam pihentem !!! volt egy jó kis zápor !!! hallani lehetett hogy a távolban milyen hangzavart okoz a házak tetején vagy a fákon !!! persze aztán az jött felém majd felettem eltávozott !!! ez legalább jól meg öntözi a növényeket mégis csak jobb ez nekik mint amivel mi locsoljuk nap mint nap !!! az eső víz aranyat ér !!! sikerült pár percel ezelőtt fotóvégre kapnom a holdat a felhők közt !!! jó kis nap volt ez !!!

22,21h 05-07-2009

 

Kép emlékszem mikor még éltem az életet !!! jones-nak idején !!! szinte minden hétvégén koncerteztünk, meg még hétköznap is próbáltunk !!! ma meg ha két havonta össze jön egy próba, vagy majd ilyen ritkán esetleg koncert az is ajándék lesz !!! persze ha akarja az a pár srác akik most talán dolgoznak majd velem !!! mert bizony ígérni én is tudok !!! hát, hogy, hogy meg változott minden, vele együtt az emberek is !!! néha úgy érzem mintha nem is történt volna meg ami már megtörtént !!! olyan fura itt most minden !!! pedig hát nem is beszélhetünk, arról mondjuk 50-70-vagy 100év milyen hosszú idő lenne !!! mennyire de mennyire meg változik minden !!! én meg csak próbálok itt ragaszkodni ahhoz, ami jó volt !!! vagy legalábbis én sokkal jobbnak hiszek !!! úgy érzem tudatosan irtják az emberiséget egy, egy nemzetet !!! ó drága sors hol van már múltunk nemzetünk !!! mi lesz velünk, hé ember !!! soha nem figyeltem a dalszövegek mondani valóját rengeteg magyar dalt játszottam már !!! mondta egyszer egy volt barátom, minden ember számára mást jelent bármi mondani való mindenki másként éli át !!! ezt én is így gondolom éppen ezért mindég az összhangzattant hallgattam, aztán az ha tetszik az jó, bármiről is szóljon ha az egész jó füleimnek akkor bizony az sem baj ha nem jó dologról szól számomra !!! de most valahogy azok a nóták amiket ha minden jól alakul majd színpadra tudjuk vinni !!! akkor most, most valahogy meg figyeltem azt is miről szólnak ezek a dalok !!! aztán mintha a múltból próbálna valami elő törni !!! mintha kísérteni akarna valami !!! no majd meg látjuk mi csattan az ostor végén !!! mert az ember mindenkor remél !!!

20,25h 06-07-2009

 

Kép nagyon tisztelem becsülöm, aki nem internet függő !!! sajnos én az vagyok !!! így, csak én is vizet prédikálok, mégis bort iszom !!! bár, próbálok ember maradni, de sajnos függő lettem !!! ez egy nagy rakás sz…r !!! prédikálok, prédikálok, ahelyett hogy !!! no mindegy !!! volt, van majd lesz !!! de jó lenne már egy igazi !!! hallgatom azt a zenét amiről halvány fin…m nincs !!! de füleimnek jó !!! ez fontos, így mélyen meg érint !!! mert úgy érzem szívből, lélekből jön !!! mi lehet fontosabb a szívnél, léleknél !!! mond, mond, áruld el !!! ha tudnád azt amit én sem tudok, úgy cselekednél !!! van a jelen, volt a múlt, de mi, mi lesz még !!! ha nem állunk talpra csak múlt leszünk !!! itt az ideje össze fogjunk, aztán ami a miénk birtokoljuk is !!! nem azok a szar…. f..ú sz.r semmiházi ro….dék emberek !!! mond csak ti nem halljátok amit én a médiában !!! pedig én kerülöm a médiát !!! ti is csak ide jártok, aztán velem együtt csak hallgattok !!! pedig de nagyon, de nagyon féltek a magyartól régen !!! pont ezért daraboltak a semmiházik bennünket szét !!! no nem prédikálok már !!! mert megint csak az fog történni mint ami már meg annyiszor !!! de én ma meglestem, ahogy a nap földünk másik féltekét próbálja be aranyozni !!! elment nekünk most pihenni kell emberhez méltón !!!

21,29h 07-07-2009

 

Kép fáradt vagyok muszáj pihennem !!! holnap egy barátomnak meg ígértem segítek villanyt szerelni !!! ez a két nap jócskán ki merített !!! van most egy új ember, aki ráadásul nem is tartozik hozzánk !!! aztán kezd egyre durvább lenni a helyzet, biztosan fogok majd róla mesélni, mert már nekem is egyre jobban tele van a hócipőm vele !!! talán holnap, csak addigra meg nyugszom, aztán már nem is gondolok ilyesmi dolgokra mert jönnek az újabb meg élt dolgok !!! no mindegy, ezt biztosan elő veszem majd a közeljövőben valamikor !!!

21,44h 08-07-2009

 

 

Kép hú most mit írjak !!! a tegnapihoz nincs kedvem szólni !!! ma meg sodródtam !!! már korán reggel útnak indultam csak, hogy már napok óta foglalkoztat egy dolog !!! aztán úgy éreztem tegyünk rá pontot még reggel !!! jó, jó, tudom sokan megint gondolnak valamire, de nekem fontos !!! történt egy pár héttel ezelőtt a fotós oldalamon bárki nézegethet !!! aztán ott egy ági nevezetű hölgy tiszteletét tette !!! majd nézegetés közepette kiderült az ősei innen valók újszilvásról !!! pár szó váltás után már virtuálisan itt a neten !!! addig jutottunk !!! hogy segítek neki, vagy csak segítettem azt a házat, azt az embert, elő keríteni, aki még emlékszik az ő szüleire !!! írt pár sort a múltról !!! azt én rögzítettem a kis nem normálisomba !!! majd ma sikerült megtalálnom azt az emberkét aki még emlékszik pontosan azokra a dolgokra amit írt az ági !!! csak ennyit írnék erről azt üzeni ez a nénike akivel nagyon jó ízűt beszélgettem kora reggel !!! ennek az áginak, ha még szeretne az őseiről beszélgetni, akkor jöjjön mi előbb mert ő bizony már 86 éves !!! ehhez mit szólhatok !!! én csak 80-ig tervezem ő 86-on igazi ép elmével boldogan mesélt ma reggel !!! jó, jó, tudom, gondoljon bárki bármit !!! meg rohanjunk ezen világ után !!! hátha úgy 50-ven 60-van között még ennyire sem emlékszünk, nem hogy vagy hatvan évet vissza amikor már jó siheder korban voltunk !!! majd boldogan meséljünk mint az a néni akivel ma beszélgettem !!! ez bizonyára azért történhetett meg mert csak átmenetileg éltek itt az ági szülei  ő meg még pici gyermek lehetett !!!
 
20,13h 09-07-2009

 

Kép nem tudom mit kéne megint összehordanom szavakban !!! csak itt ülök aztán azt sem tudom !!! jár a fejemben ez, jár az !!! most éppen az jutott eszembe, ha a sors meg adná azt, hogy még egy próbát csináljunk ezekkel a srácokkal akikkel itt a múltkorában !!! majd mindenki fel is készülne otthon szorgalmasan !!! aztán harmadjára mondjuk elvinnénk jászfényszarura !!! az lenne csak az igazán !!! hogy is mondta egykoron sipi barátom !!! egész hét után ez igazán becsületre váló dolog, még legutolsó zenekarként játszani ez a hét után !!! hát bizony úgy volt, mikor még én is éltem, nem csak amolyan virtuálisan itt, ahogy most is élem az életet, de nem élek !!! hű micsoda hét volt !!! nagyon sok minden azon a héten a körül forgott, ami éltet !!! aztán végül csak oda lyukadtunk ki, ahol ma tartok !!! nem is tudom állandóan csak a múltat veszem elő !!! bizonyára nem vagyok normális !!! pedig de jó volna !!! hisz én is hús vérből volnék !!! most úgy nem érzem a terhet, pedig nagy !!! küzdök, küzdök itt az elérhetetlené !!! a helyett hogy már jól meg őszültem volna, aztán itt követelőzne a nyakamon egy két poronty !!! bizony tisztelem becsülöm akik vállalják a kis porontyokat !!! azt mondják az, az élet értelme !!! én nem azt gondolom !!! így tehát nem is tudnak az emberek maguk közé fogadni !!! mindig azt mondják !!! az olyan magának való !!! no megyek, mert már megint csak szaporítottam a szavakat !!! volt, van, majd lesz !!!
 
20,18h 10-07-2009

 

hú most mit írjak !!! csuklok mint az á…t !!! már el is múlt !!! kortyolgattam kedvenc italaimból !!! nem tagadhatom, meg ártott !!! de tudjátok a gyerek, meg no, meg a !!! őszinte !!! lehetett itt bármi év az elmúlt időkben !!! ha pénze volt, ő volt a hatalom !!! mindegy az, hogy értett-e hozzá vagy nem, volt pénze, övé a hatalom !!! nem akarok a gyengédek kedvéért részletezni !!! ma is ez van !!! lehetsz te hülye, ha van pénzed tiéd a hatalom !!! most megyek, aztán holnap vállamra veszem a keleti gépészetet !!! van ott sok sz...zi, f..s sz..r ember, akiknek holnap nekem kell megteremteni a betevőt !!! no már megint csak panaszkodtam !!! sz...a ki a keleti gépészetnél a krisztiánnal a máltáig mind !!! a pöspényiig a pálcika managerig, az ambróziig a szabolcsig mind !!! túza is benne van !!! úgy érzem most nagyon tele van a t...m a keletivel !!! a legszomorúbb csak az !!! ez még csak a hadjárat kezdete !!! sz...m le hogy mi volt !!! nincs veszteni valóm, ha azon múlik hadba állok ezzel  sok sz..r f...s emberrel !!! legrosszabb esetben vissza kerülök a samsungos sz...r f...s rablóhoz máshol !!! de van annyi elmémben megtaláljam hogyan irtsam ki !!!  hé magyarok vagytok még !!!
 
21,19h 11-07-2009

 

Kép nos azt gondolom nagyon csúnyán írtam tegnap este !!! nincs jogomban így beszélni senkiről !!! bármennyire is nem tetszik néha ez vagy az !!! pedig nem is ittam csak pár pohárkával !!! persze jó társaság volt hozzá !!! aztán kicsattant belőlem !!! hát most szégyellem magam !!! most inkább elmegyek !!! pihenek hosszú volt ez a nap !!!
 
22,53h 12-07-2009

 

Kép nem nagyon kommentálok most, megyek majd folytatom ezt !!!
 
21,49h 13-07-2009

 

nem is tudom lehet megint zöldségeket fogok itt összehordani !!! ma meg látogattam lenke nénit !!! 72 éves !!! ígért sárga barackot lekvárnak !!! hát elmentem majd leszedtük !!! persze jócskán maradt még a fán !!! meg kaptam őszi barackot is !!! tavaly a tesco gazdaságos őszi barackot ettük !!! idén végre igazi őszi barackot fogok csemegézni majd a télen !!! jaj most ugrik be egy ismerősöm mesélte mikor benyitott a férje az ajtón, asszony halászlevet főzöl !!! dehogy tyúkhúslevest ember !!! vajon mitől érezhette a férj a halászlé illatot !!! ??? mesélte lenke néni a gyümölcs fák nem voltak permetezve az idén, mégis rengeteg rajtuk a gyümölcs !!! nem tudom fűzzek még ehhez valamit, értse mindenki ahogy akarja, fogja arra amire akarja !!! ja kaptam még a nénitől szedret meg ribizlit !!! holnap azt fogom csemegézni a keletiben !!! meg még azt is elárulom barack szedés közben jól meg csipkedett a csalán !!! nem jajgattam, sőt nagyon jól éreztem magam tőle !!! fájt, fájt de a tudat, ezt a természettől kaptam, boldoggá tett !!! majd az imént fültanúja lettem anyókám párbeszédéből egy két szócskára !!! aztán bizony meg vallotta !!! mi nem bírjuk úgy mint a mai 70-80 évesek !!! már mint ők !!! emlékszem végére ért oda mikor kezdődött ez a nép irtásos dolog hazánkban !!! mi meg nap mint nap meg éljük !!! én sem bírom úgy mint régebben !!! én mamókám meg papókám legalább itthon élik meg a nyugdíjas éveiket !!! jól elvannak, morgolódnak de legalább nem kell nekik el járni dolgozni !!! a kis pénzükből el vannak !!! mi, vajon velünk mi lesz majd !!! ??? én próbálok hadakozni ahogy csak tudok, ezen mai világ ellen !!! aztán mi lesz még én sem tudom !!! egy dolog csak a biztos, olyan nagy dolgokba bele vágni már nem nagyon akarok !!! aztán hogy ezek az ember irtók meddig hagynak minket még létezni !!! ez nagy kérdés !!! azt hiszem mindég azt írom meg ami foglalkoztat !!!
 
20,49h 14-07-2009

 

nagyon szép vörös volt hajnalban az égbolt !!! érdemes lett volna fotókat készíteni !!! a keletiben forróság uralkodott !!! tele volt a műhely !!! holnap nem tudom mitévő legyek !!! ha minden jól alakul délben végzek !!! aztán nem tudom ki menjek vagy ne a városba fotózni !!! ilyenkor ha délben végzek mindig ki mentem eddig, de talán holnap nem megyek ezt a forróságot nehéz elviselni !!! én magam részéről nem szeretem a klímát !!! persze ha a vasúti kocsiban is dolgozunk hűvös van, a klímák dolgoznak !!! de mikor lelépünk a kocsiból egyből megcsap bennünket a meleg !!! én ezt helytelennek tartom, mint meg annyi mást is mai életünkben !!! nem akarok ezekkel a dolgokkal azonosulni, azt hallgatni milyen jó ez meg az !!! sokkal jobban szeretem ha letekerem a kocsim ablakát, aztán azt a levegőt érzem ami jön a lég áramlattal !!! nem hiszek én az ilyen minden csodáknak nevezett dolgokban !!! a természetben hiszek !!! tudom sokan nem így gondolják !!! de én így érzem magam jól !!! az este nem bírtam aludni a melegtől !!! aztán felkeltem ittam egy nagy pohár vizet, aztán máris minden jó volt, jót tudtam aludni utána !!! én ha tetszik ha nem, sokkal jobban hiszek a régi öregekben, nem pedig a mai általam virtuálisnak vélt világban !!! megyek olvasgatok még !!!
 
21,38h 15-07-2009

 

Kép odalent osztogatják az utasoknak a vizet a hőfok miatt !!! egy őrült meg ebben a melegben felmegy a keleti legtetejére egyedül !!! minden felügyelet nélkül !!! tegnap este nem készítettem be két fotózót csak egyet !!! a szokásost !!! de hajnalban mégis csak beraktam a másikat is !!! bár azt gondoltam haza jövök délben a meleg miatt !!! de már régóta vágyakoztam a keleti tetejére !!! aztán ma délelőtt sikerült kulcsot szereznem ahhoz, hogy ki jussak a szoborig !!! bár azt gondoltam majd lesz kísérőm !!! aztán az egy kicsit elkeserített !!! mert hát akkor elveszem más idejét, meg nem tudok úgy nézelődni ahogy szeretnék !!! de a sors úgy akarta egyedül menjek ki a legtetejére !!! meg mutatták, hol lehet kijutni aztán a kulcsot a kezembe nyomták !!! majd magam alá vetettem a keletit !!! soha nem gondoltam volna sikerülhet ez !!! alattam emberek jönnek mennek majd össze esnek a hőségtől, én meg mászkálok a keleti tetején !!! ott belül középen van egy közlekedő, no azon mentem végig a szoborig no persze a fotó, masinákkal a nyakamban !!! egy igazi élmény volt a keleti csarnok legtetején mászkálni !!! cseppet sem veszélyes !!! jó mondja ezt az aki már megannyiszor dolgozott 25000V közelében a vasúti vas oszlopokon !!! 25000V vagy 3000V hát nem is tudom, csak most gondolkodom azon, szinte fiatal korom óta kísér a nagy feszültség !!! no nem is ez a lényeg sikerült ma végre kijutnom a keleti legtetejére !!! bár a szobrot közvetlen nem érintettem mert nincs korlát körülötte, de ott voltam tőle néhány métere !!! most meg elő hívom azt amit láttam ma dél körül a keleti tetejéről !!! lehet ma még nem kerül fel a fotós oldalamra, de holnap biztosan felrakom azt amit szeretnék !!!  
 
21,05h 16-07-

 

szomszéd falunkba lesz egy rock & roll parti, elmegyek meg nézem aztán próbálok pár fotót kattintgatni !!! sikerült ma felraknom jó néhány fotót tegnapi élményemből a keleti csarnok tetejéről kattintott fotókból !!! voltak akik meglepődtek ezen !!! azt hiszem felmegyek majd még oda, talán mikor lesz majd nagy hó !!! azt gondoltam fel kellene menni a kőbányakispesten lévő tv torony tetejére, vagy ami a széchenyi hegyen van !!! ez szerintem elmarad, de majd azért utána érdeklődök mi módon lehetne oda kijutni !!! az lenne csak igazán szép, a széchenyi hegy tetejéről a toronyból végig pásztázni budapestet !!! ez biztosan elmarad de gondolat az végül is nekem jónak tűnik !!! no megyek inkább rock & roll-ozom !!!
 
20,35h 17-07-2009 

 

Kép egésznap a sokolom hallgattam, aztán mondta, hogy jön a vihar !!! hát meg is érkezett !!! vártam figyeltem mikor közelít !!! nem volt ez azért olyan nagy mint ahogyan besöpört az országba !!! jó kis locsoló volt ez csak igaz még próbálkozik de már szerintem jócskán elment a tiszán túlra !!! milyen érdekes meg indul az óceántól aztán végig söpör európán !!! tegnap sikerült pár fotót készítenem a rock & roll bálba !!! ma el is küldtem a zenekarnak akikről készültek a fotók !!! örültek neki !!! azt írják nem készített még róluk senki ilyen fotókat !!! ez nekem jól esik !!! valahogy én is hanyagolom élményeim meg írását csak blogolgatok itt !!! pedig mesélhetnék arról is ami nagyon jól szokott esni !!! mintha talán nem lenne olyan fontos meg írnom !!! pedig fontosak a jól eső dolgok is !!! no megyek is írok oda néhány szót !!!
 
19,32h 18-07-2009

 

most inkább nem írnék !!! egész nap jó volt, de itt az estét jól elvacakolta ez a szilvási nép !!! haragszom rájuk nagyon !!!
 
20,12h 19-07-2009

 

Kép nem sok minden történt ma sem !!! nap végére szintén sikerült az idegrendszerem meg bolygatni !!! csak jót mosolygok, milyen emberek vannak, mégis mozog a föld !!!
 
21,20h 20-07-2009  
 
Blog 12 ---)))