Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép no meg jött egy kis eső !!! ez talán most már hasonlóan végig kíséri a nyarat mint tavaly !!! nálunk dörög még az is lehet jön az égből némi csapadék az este vagy éjjel !!! tavaly végig viharos napok voltak szinte egész nyáron !!! aztán ha kicsit viharos akkor máris nincs áram a falunkba éppen ezért írok pár sort még a vihar előtt !!! napközben is hol elment hol megjött az áram !!! vihar csendesedtével fotóztam ma pár virágot !!! meg próbáltam némi hangszeres játékot is össze vetni hányni itt a nap folyamán !!! most meg hallom ahogyan a madárkák fütyörésznek !!! kellemes kis esős nap volt ez !!! a növények bizonyára nagyon örülnek ennek a csapadéknak !!! a szomszéd nézte napközben 17mm volt a csapadék a mérő eszközében !!! azt hiszem most elhúzódom mert bizonyára nemsokára jön egy kis viharos eső meg áram szünet !!!

19,48h 19-05-2009

 

Kép hajnalban ma nem volt az-az igazi szép nap felkelte, csak már mikor vonatoztam felfelé !!! gyönyörűen látszott a pára, ami az eső után szállt a gabona táblákra, majd azt meg világította a nap, keltében !!! jó lene a közeljövőben tényleg felkelni, mikor itthon vagyok, aztán szépen fotózó masinával kattintgatni a felkelő nap gyönyörű fényeit a határban !!! csak némi erőt kell vegyek magamon !!! mávnál tiszta téboly van !!! legutóbb május végéig hosszabbították meg az arcképesünket, most szeptember végéig !!! hát nem nevetséges !!! mire várnak, valószínű arra még valaki véglegesen ki mondja azt, vegyék el teljesen tőlünk, tegyék szinte majdnem lehetetlenné a bejárásunkat !!! tiszta bolondok háza van a rablóknál, de úgyis addig nem nyugszanak, még nekünk nem ártanak még jobban !!! már nagyon sok kiszervezett cég meg kapta az arcképes 2009 szelvényt !!! mi a gépészet akik vasúti kocsikat javítunk, karbantartunk, amik nemzetközi forgalomban járnak, keresik a sok pénzt a vasút rablóknak, mi, á mi nem érdemeljük meg, mi nem vasút tevékenységet folytatunk, á mi nem !!! meglehetne nézni a pólómat, amit ma reggel tisztán vettem elő a szekrényemből, dél sem telt el, olyan mint aki egy hónapja nem mosta ki !!! még délután három környékén is bemásztam egy kocsi alá, aztán nagy nyomáson a klímából csak úgy fújtam a koszt kifelé a levegőbe !!! egy kompresszor segítségével ott térdeltem, mert fel állni nem tudtam aztán tele lett a hajam is porral !!! majd jól kimosakodtam aztán mikor mentünk fürdeni, ahogy levettem a pólót csupa kosz lett a felső testem !!! á mi nem azért vagyunk, hogy a máv tudjon haladni !!! csak azok a b…szájba irodisták, akik tesznek a mávért !!! igen ők már rég megkapták az arcképest is !!! mert ők bizony a máv előre haladásáért nagyon sokat tesznek !!! tologatják az adatokat jobbra ballra a számítógépen !!! én saját könyvelőmmel vallattam be a tavalyi adómat, már rég meg is kaptam a visszatérítést !!! volt aki a mávot kérte meg erre !!! kaptak is papírt, ma fel adta nekik a máv, aztán meg írták nekik valami tízen majdnem húszon ezer felett vontak le pénzt tőlük, amiért a máv csinálta meg nekik !!! no erre jók az irodisták !!! de hogy mitől mozdul meg egy vasúti kocsi, majd keresi a sok pénzt !!! ó ugyan, mi nem teszünk a gépészetnél a mávért, csak úgy hobbiból bekoszoljuk a ruhánkat !!! csak úgy hobbiból fogdossuk az 1500voltot !!! szívjuk a klíma gázokat a szervezetünkbe !!! fogjuk a nagy szerszám kulcsot !!! no húzok mert már megint majd még azt gondolja valaki ez már megint csak panaszkodik !!! aztán mikor meg érkeztem, meg néztem a cseresznye fát, majd csipegettem a jó kis finom cseresznyéből !!! majd vettem némi pillantást a kertre !!! észrevettem amit pár napja elültettünk tökmagot, bújik kifelé a földből, még így soha nem láttam ahogy megreped a föld aztán bújik ki a növény, próbáltam is lencsevégre kapni !!!

21,19h 20-05-2009

 

Kép ma egy kicsit előbb végeztem a keletiben !!! így elsétáltam a keleti elé !!! leültem, majd ott lesiztem !!! sikerült is néhány fotót csinálnom !!! mikor meg haza értem hallom a szomszéd barátom éppen permetezik, amolyan motoros permetezője van, azt meg hallottam, majd rögtön a nyakamba akasztottam egyik fotózóm, le is kattintottam !!! csak sóvárgok itt a hajnali fotók elkészítése miatt !!! de, hogy felkeljek, hát !!! rákellene vennem magam !!! most úgyis itthon leszek három napot, csak hétfőn kell menjek megint a keletibe !!! hétvégén meg kedvenc italom halál a májra fesztiválja lesz !!! várok pár barátomat, a fővárosból, majd jól eltöltjük az időt, no persze kóstolgatva a finomabbnál finomabb gyümölcs leveket, amik jóhiszemmel is 50fokosak !!! éppen a sok kedvenc gyümölcs italomból a legkedvesebb nekem a kajszi barack lé !!! már kétszer is lett bronz érmes !!! mert ezeket bizony versenyekre is hordják !!! a szilva, az meg már arany érmes is volt !!! úgyhogy lesznek itt jó mulatságok a falunkban a hétvégén !!!

22,32h 21-05-2009

 

Kép már nem is tudom mikor !!! akkoriban talán mikor elkezdtem blogolni !!! egy fotós oldalon regisztrálva voltam aztán, én is töltögettem fel fotókat, amire természetesen azon az oldalon lévő regisztrált fotósok véleményt alkothattak !!! akkoriban vásároltam a fuji digitális fotó masinámat !!!  örültem neki, aztán amitől én elvoltam ájulva frissen amatőren amit ma is hiszek, hogy ugyan az-az amatőrség uralkodik fellettem, csak eltelt jó pár hónap !!! no akkor kaptam jó néhány negatív kritikát !!! ami sok embernek nem esik jól, köztük nekem sem !!! így egy idő után magamat lapátra tettem arról az oldalról !!! természetesen én is írtam, jó néhány fotósnak véleményeztem a fotóját !!! aztán egyszer azt látom az egyik fotós mintha szolnokon lenne !!! ez derült ki számomra a fotóiból !!! tetszettek is fotói, aztán próbáltam írni neki is véleményt !!! valami mégis azt súgta fogok találkozni ezzel a fotóssal valaholvalamikorvalamiért !!! meg is írtam neki úgy érzem ütközni fogunk !!! ez szeméjesen még nem történt meg !!! viszont sokat beszéltem már vele neten !!! a fotóit nézegetve ő lett nekem a kedvenc fotósom !!! ő továbbra is hol itt, hol ott, nap képeivel, akár 24 óra képeivel tűnik fel !!! egy-egy fotós oldalon !!! ő nem adta fel, sőt egyre több helyen ér el nagyon sok gratulációt !!! büszke vagyok rá !!! aztán majdcsak egyszer valaholvalamikorvalamiért !!!

21,20h 22-05-2009

 

volt kóstolgatás rendesen tegnap éjjel !!! finomak igen finomak ezek a gyümölcslevek !!! jól meg is tudják tompítani az agyat !!! még jó, hogy ma sem kellet mennem dolgozni !!! így kipihenem a tegnapi agybénító dolgokat !!!

10,08h 24-05-2009

 

 

ezt érdemes megnézni !!! még én sem néztem végig, csak belenéztem !!! mindenképpen megnézem majd !!!

10,15h 24-05-2009

 

Kép nem írok, most beszéljenek helyettem a fotók !!! dia vetítésként ajánlom !!! itt a link !!!

 

 

 

 

 

 

http://picasaweb.google.hu/janaanagy/KedvencItalomHalalAMajraTalalkozoja#slideshow/5339482538058960770 magam részéről nagyon jól éreztem magam a hétvégén !!!

22,20h 24-05-2009

 

szokványos vasutas nap !!! még csak este egy fotót sem sikerült jól elkészítenem !!! kaptam egy nagyon tanulságos kép össze állítást !!! talán majd összerakom aztán youtube oldalra felrakom !!! de ha mégsem akkor annyit róla elmondok nagyon szépen meg van fogalmazva benne az, hogyan tegyék el az emberiséget a dolgozó népet láb alól !!! olvastam ma egy újság cikket !!! szépen elmeséli, hogy van olyan kórház ahol szinte robotok dolgoznak !!! hogy ez milyen jó !!! én továbbra is azt vallom nem volt nekünk semmi bajunk mikor még a tehénszarban tapostunk !!! értse mindenki, ahogy szeretné !!! gondolkozz csak, minél több robot van annál több fölösleges ember !!! kiváltjuk robottal az embert, ha az ember nem dolgozik nem lesz pénze, ha nincs pénze nincs miből megvásárolni ezt a sok csodának elhintett tárgyilagos sz….t !!! akkor mért is fontos ha le gyártsuk aztán nem tudjuk eladni !!!

22,09h 25-05-2009

 

sikerült megcsinálnom amiről beszéltem tegnap este itt a link, a youtube oldalon megtekinthető !!! http://www.youtube.com/watch?v=-4ELLxLHn5o&feature=channel_page

17,19h 26-05-2009

 

itt volt két barátom, aztán meg kezdtünk egy palack tokaji muskotályost !!! jól el beszélgettünk !!! már sokszor én sem tudom hol áll a fejem !!! olyan jó lenne csak egy irányba orientálódni aztán abból busásan profitálni !!! no nem-nem, nem a pénzre gondoltam azt egye meg a fene !!! elég lenne nekem csak enni meg inni való !!! csak csinálhatnám, amit szeretek !!! beszélgetünk, aztán tán még haragszanak is rám, mert nem haladok a zenében !!! amiket elmesélek nekik mik történtek mikor még éltem az életet !!! igen valóban történt sok jó dolog, de a sors nem akarta !!! én meg már meg nyugodtam !!! elmúlt a bizonyítási vágy !!! nem, már nem akarom megváltani a világot, mint húsz évvel ezelőtt !!! ma feldobták a labdát ha szeretnék akkor beszállhatnék az akela zenekarba !!! igen micsoda jó dolog lenne, a siker meg a sztárság !!! nem mondom, eltudnám viselni !!! el is gondolkodom ezen !!! de valahogy úgy érzem sokkal fontosabb maga a zene !!! ezt kéne már valahogy meg érteni !!! mondhatom én azt mi lenne ha, mi lett volna ha !!! túl sok a ha !!! most megyek aztán szétnézek akeláék háza táján !!! mert a kis ördög azért engem is csak áskál !!! nem-nem vagyok én különb senkinél !!! csak enyém az életem a magam módján élem !!!

22,43h 26-05-2009

 

Kép lassan zár órát tartok, úgy veszem észre jön az eső aztán azzal az áramszünet !!! nem szeretném ha a gépem tönkre menne, így elmegyek aztán olvasgatok !!! ma fotóztam jó pár felhőt, meg sikerült a kertünkben a szőlőst jó kis nap meg világításban elkapnom az imént !!! megyek aztán két napot a világból magamba szívok !!!

20,10h 27-05-2009

 

Kép sikerült ma néhány fotót kattintanom este a keletiben !!! holnap előhívom, aztán rakok fel néhányat a fotós oldalamra !!! szokásos értelmetlen dolgok történtek ma !!! még jó, hogy este volt egy kis időm kóbinálni a keletiben !!! le kattintottam azt, hogy mennyi ember áll sorba a máv pénztáraknál !!! még, hogy veszteséges a máv ez pedig csak egy hétköznap volt !!! péntekenként zsúfolásig szokott lenni a keleti pénztárak ellőt emberrel, vajon csak hobbiból állnak ott !!! majd szépen el kóbinászoltam a vonatomhoz fülembe raktam egy angol leckét próbáltam pihenni !!! közben eszembe jutott az a kis filmem amit a minap raktam fel a youtube oldalra, a valóság címmel !!! aztán úgy végig gondoltam azon mennyi mindennel foglalkozunk majd a legfontosabb emberi dolgokra semmi időnk nincs !!! pedig talán nincs is annál fontosabb mint mi emberek szeressük, tiszteljük egymást !!!

22,20h 28-05-2009

 

Kép leesik a fejem, elmegyek alszom !!! reggel megpróbálom magam összeszedni !!!

jó pár fotóval dolgoztam, most végeztem, de már nagyon fáradt vagyok !!!

23,00h 29-05-2009

 

 

 

Kép hiszek az emberek jóságában !!! a szeretetben, a reményben, a szépségben a dolgok egységében !!! a kis boldogságok által nyújtott tiszta örömökben !!! a boldogság bennünk rejlik, csak szeretjük magunkon kívülre helyezni !!! pedig mi magunk vagyunk akik dönthetünk a boldogságról, vagy boldogtalanságról !!! talán az utolsó mondattal nem teljesen értek egyet !!! inkább én úgy gondolom a sors áldozatai vagyunk !!! nem vagyok benne biztos, minden esetben tudjuk a boldogságunk, akár boldogtalanságunkat  szabályozni !!! viszont tudhatjuk az életet tisztelni !!! bizony sokszor voltam én is elkenődve !!! de aztán az élet megtanított a tiszteletre !!! már az életnek tiszteletére !!! mikor kijövök reggelente akár hajnalonta !!! felnézek az égre !!! bármi is van ott kellemességgel tölt el !!! vagy ha megyek nyugovóra, ugyanígy teszek, felnézek az égre aztán jót tudok pihenni !!! sokat tud csak néha egy-egy pillantás is segíteni ha készek vagyunk azt jól befogadni !!! azért írtam a néhát !!! mert úgy rohan itt mindenki, csak tudnák hova rohannak !!! nekem-nekem ebből is több kell, mint a másiknak !!! ugyan nem tudom elképzelni, mért gondolják az emberek azt, ha több van nekik ebből, vagy abból mért lennének bárkinél is többek !!! olvasgattam azt, kik hogyan készítik a pálinkát, milyen eljárással !!! az egyik azt írja mai napig fával tüzelnek az üst alá aztán hagyományos módon főzik !!! no ebben hiszek meg az emberben !!! volt aki azt írta ők bizony számítógép segítségével főzik mindent a gép csinál !!! no ez egy rakás f… !!! persze csak az én nézőszem szögemből !!! hol van hol van az ember aki kóstolgatja ízlelgeti !!! no még talán egy két percig rotyogtassuk, vagy már vegyük le mert jó már !!! ott a gép beprogramozod aztán mikor az idő letelt kész !!! igen valami biztosan kész az idő szerint !!! de vajon ízre is jó lehet !!! no én százszor hiszek az embernek, mint holmi gépnek !!! itt egy példa kedvenc italom főzésénél is !!! ezt elmeséltem a fiatalabb főzőmesternek !!! azt mondta ő ugyan nem főzne hagyományos fa tüzeléssel, mert akkor mindég figyelni kell oda ne égjen vagy bármi történhet !!! mert az bizony egész embert kér !!! ő inkább a modernebb dolgokban hisz !!! mégis ott volt mikor a másik főző legényt szólította a tulajdonos, már akinek a nevén fut ez a cég !!! gyere vissza komám, mert amióta nem te főzöd az italt nem olyanok a levek mint mikor te főzted !!! hát pedig csak ízlelgeti illatát, fátyolos gőzeit figyeli !!! mint ahogyan tudod, a jó konyha asszony, no még ebből talán egy picit teszek bele ez már elég bele de abból még egy ici picit kell bele rakni !!! szinte asztalra kerülésig kóstolgatja ízlelgeti !!! majd az asztalon valami finom illatok, majd ízek kerülnek szervezetünkbe !!! no itt valahogy mégis az elejére kerekedtünk vissza !!! én inkább hiszek az emberben majd az ember természet kapcsolatban, mint ebben a virtuális kézzel nagyon nem fogható világban !!! mert bizony ha okosan használjuk a természet adta lehetőségeket nagyon gazdagon tudunk élni !!! no, no nem a műanyag vackokra gondoltam, amivel próbáljuk eltűntetni az élő dolgokat a világból !!!

10,35h 30-05-2009

 

Kép megyek pihenek !!! jót beszélgettem itt egy fotós barátom asszonyságával !!! természetesen ő is fotózik !!! fő téma mi lehetett, mint a fotózás !!! hajnalban egy ismerősöm el kell vigyem autóval a munkába !!! hát nem tudom, majd kiderül sikerül vagy nem, egyáltalán abban az időben milyen fények uralkodnak majd !!! de be málházok fotós cuccal, aztán hátha sikerül valamit remekelnem !!! voltak itt szép fények este, aztán próbáltam egy-két természet adta szép dolgot meg kattintani !!!

21,45h 30-05-2009

 

Kép elkezdtem megnézni egy filmet ami arról szól a pénz semmi !!! csak egy kitalált valami adatok tologatása a számítógépeken ide oda !!! valójában nem is létezik a pénz !!! csak emberek sorsát teszik lehetetlené téve a pénznek nevezett semmivel !!! minden egyes forint a zsebedben valakinek az adósága ebben a világban !!! még nem néztem végig !!! nagyon rá döbbent kik irányítják ezt az egész világot !!! be rakom még egyszer a linket érdemes megnézni igaz hosszú film !!! én mindenképpen megnézem !!! elkezdtem majd folytatom, mára elég volt, mert teljesen egyet értek a filmben elmesélt dolgokkal !!! most megyek olvasgatok valami hasznosabbat !!!   http://video.google.com/videoplay?docid=-7200919364311734317 reggel nem igazán sikerült fotókat készítenem bár be rámoltam a kocsimba jó néhány fotós cuccot !!! ez a esősnek készülő idő nem nagyon ad igazi szép fényeket, így csak kicsit komorkás fotókat lehet készíteni !!! de ettől eltekintve legalább közel jártam a mátrához !!! jól esett a közelében autózni !!!  

20,10h 31-05-2009

 

Kép fáradt vagyok !!! jó pár képet elő hívtam !!! fotóztam ma a műhelyben, meg este még figyeltem az embereket !!! majd talán holnap összeszedem magam, aztán többet írok !!! megyek olvasok még !!!

21,50h 01-06-2009

 

 

 

 

 

 

 

Kép jól elhúzódott megint minden !!! itt jártak barátaim !!! majd fotókat hívtam elő !!! volt lesi, vasút, meg naplemente !!! de most már muszáj mennem pihenni, leesik a fejem !!!

23,58h 02-06-2009

 

 

 

 

Kép nem is tudom hogy kellene meg fogalmazni !!! csak hallgattam a rádióm a sokol rádióm !!! aztán csak az folyt belőle emberi hangon !!! ahogy szinte én is gondolom ezt a világot !!! regélhetnék erről ódákat !!! azt is látom vannak igen vannak akik olvassák soraim, nap mint nap !!! hogy idő töltésként, a vagy megfogta egy ici picit is őket amiket én itt össze hordok betűkben, azt csak ők tudják !!! én inkább azt tanácsolom, akiket meg érint az írásom, ha tehetik hallgassák a rádiót, a kossuth rádiót !!! abból talán még tudnak magukévá csenni ebből a világból szép jó mondatokat !!! mit írjak, nem is tudom össze szedni, annyira sok szépet jót mondtak ma a sokol rádiómban, meg sem győztem jegyezni !!! olyan jó lenne pedig átadni minden embernek !!! igen minden embernek !!! de sajnos ha ezt így ki ejtem a számon nagyon sokan, szinte még többen, csak lükének néznek !!! olyan jó lenne nem robotnak, hanem embernek lenni a földön !!! hiszen minket érző gondolkodó hús vér ember, igen embernek teremtettek a földi javak fent tartására, no nem, nem, nem az eltékozlásra !!! engem olyan jól meg tud érinteni a szellő suhogása, amit éppen az imént hallottam e modern kis ház mellet elsuhogni !!! itt bent a számítógép, odakint meg az élet !!! most is hallom szinte dalol a szellő !!! nem, nem nekünk nem ez kell, hanem az a sok sz.., amit ki találunk emberből állattá teremtőnek !!!

16,30h 03-06-2009

 

Kép erről próbálok itt regélni én is !!! olyan jó nagyon jó, mert annyi sok vackunk van, csak nem, no mindegy, tudjátok mi a véleményem erről a bátor új világról !!! jó nekem így ahogy vagyok !!! csak jól esik, ha néha meg erősítik azt amit én is hiszek vallok !!! még akkor is ha most ez szomorú dolgok közepette próbálom erősíteni !!! nagyon szomorú vagyok megint sokkal, nagyon sokkal lettünk szegényebbek !!! egy dolog mindig eszembe jut a világon a legjobb barátom mondta nagyon régen !!! amikor nagyon kivoltam !!! az élet előre halad !!! nehéz tovább lépne, de előre halad !!!

 

„Csak egy sztori, amit azóta is mesélek mindenfelé okulásként:
Egy fesztiválon, ahol iszonyatosan rosszul szólt a cucc, egy ott játszó zenekar észrevette, hogy Csabi is eljött "nézőként". Megkérték, hogy ugorjon már be a keverőpultba az ő műsorukat lekeverni. A gyors átszerelés után egyből kellett kezdeni a bulit mindenféle hangbeállás nélkül. Csabi ekkor a keverőpult melletti hegy méretű rack-hez fordult és az addig karácsonyfa izzósorokat is megszégyenítő villogást előidéző hangtechnikai eszközöket elkezdte szép sorban kikapcsolni...és így lett egyre jobb és jobb a hang...
Teljesen úgy van ahogy Töfi mondja. Ha Csabi megjelent a bulin, akkor egyből megnyugodott az ember, hogy minden rendben lesz. ″

 

„Tavaly nyáron Szolnokon kevert egy 2 napos rendezvényt az én cuccomon és ahogy megjött mentegetőztem, hogy csak egy 16 csatornás Soundcraft pult van, nem lesz e kevés. Azt mondta Csaba: " Lacikám 16 csatornával a Rolling Stones-t le lehet keverni!" És el is kezdte kiosztani: " 5-tel megcsinálnám a dobot, egy Jaggernek, kettő Keith Richardnak stb. stb" kiosztotta 16 csatornára a Stonest.″

 

„A tapasztalatáról csak annyit, hogy amikor egy-egy fesztiválon ő volt a monitorkeverős, akkor szinte soha nem kellett mondani, hogy ki, mit és mennyit kér a monitorba, hanem beállás alatt végigjárta a színpadot és magától megcsinálta mindenkinek, ahogy logikus volt. Mással ilyenben még nem volt részem ″

 

Csabi hiányzol !!! nagyon régen mondtad mikor már javában hordtuk a mobil telefonokat kértem tőled mobil számot !!! azt mondtad neked nincs mobil telefonod !!! én ilyen hagyományos fajta vagyok, ez volt a válaszod, soha nem fogom felejteni !!! gazdagok voltunk mi földiek veled, most az égiek lettek azok !!! bár merre is jársz a sors vezérelje utad !!!

22,05h 03-06-2009

 

Kép mesélek, azt tudni kell mindég igaz dolgokról regélek !!! itt a pisti !!! mit kell róla tudni !!! ismerősöm, hisz nekem sok ismerősöm van !!! még akkor meg ismertem mikor kis iskolás volt !!! de hát mint mindenben ő is csak felcseperedett !!! mikor meg ismertem akkor már nem is tudom hányadik családból hányadikba csapódott !!! élt húzta vonta az anyukája !!! egyik párkapcsolatból a másikba, egyik házból a másikba !!! közben csak dolgozó korba lépet a kis suhanc pisti !!! emlékszem mikor elkerült egyik településről a másikra hirtelen matekból is nagyon jó tanuló lett !!! hogy lehet ez, ha itt élek rossz tanuló vagyok, ha ott élek jó tanuló !!! no nem akarok erre kitérni !!! valószínű erről a tanárok milyensége tehet !!! szeretem, vagy nem azt a kis diákot !!! dolgozott, dolgozott nagyon sok időt !!! még húsz harminc kilométert is hajlandó volt akár hajnalban biciklizni haza vagy munkába megtenni !!! sok, sok órát dolgozott nem a kötelező törvényben megszabott napi nyolc órát, a sokszorosát !!! én tudom sajnos voltam magán vállalkozó beosztásában !!! ki hajtja a beled is !!! nincs munka idő, csak munka van meg állás nélkül, amitől ő vastagon gazdagodik !!! te meg csak egyre idegbetegebb leszel !!! nem haladsz sehova nem tudsz normális családi életet létrehozni, nem tudsz házat venni nem tudsz szép szót szólni társadnak !!! ragozzam még ezt a témát ugyan minek !!! most ez a kis pisti aki valóban egy becsületes srác, aztán hat embert is kidolgozik tán !!! az elme osztályon fekszik egy kórházban !!! nem bírta sem idegileg, sem fizikailag a kirablást !!! persze azt hozzá teszem az anyukájának már amióta én is ismerem nagyon sok párkapcsolata volt van lesz !!! éppen ezért említettem azt egyik helyen jó tanuló a kis srác másik településen nem !!! akkor is mikor ez így volt éppen egyik párkapcsolatból a másikba ment az anyukája !!! persze húzta maga mögött gyermekeit !!! mit láttak a gyerekek !!! ugyan normális dolgot dehogy !!! aztán mikor már talán lehetnének önállóak aztán próbálnának normálisan dolgozni élni !!! ott a rabló, aki beled is kihajtja !!! mond szerinted bírja ezt az ember !!! igen bírja még fel nem bukik !!! felbukott ugyan már egyel kevesebbek vagyunk mit számít !!! mond, mond jó felé haladunk mi emberek !!! ma megint a sokol szól !!! olyan jó hallani ha véletlen hallom, vannak olyan helyek ahol még az ember, ember maradt, próbál ember maradni !!! jövő nemzedéke minden rendben, jövő nemzedéke áldjon meg a sors !!!

18,30h 04-06-2009

 

Kép azt hiszem teljes mértékben feladom a panamai jack küszködést !!! itt vannak most ezek a berényiek akik talán hajlanának arra csináljunk zenekart de nem tudom biztosan, talán ha a sors meg adta volna azt tudjunk legalább egy próbát össze hozni, vagy talán kettőt, majd egy koncertet !!! mert bizony hiszem azt két próba után eltudtunk volna menni koncertet adni !!! ők sem ma kezdték, meg mi sem !!! talán a dobos valamivel le van maradva de hiszem azt megtudja oldania feladatot !!! tehát van itt öt ember aki véleményem szerint jó kis műsort tudna össze rakni, akár más zenekarok nótáiból, akár saját dalokból !!! vegyük sorba én dolgozom mint bárki rajtam kívül !!! én van hogy hétvégén is dolgozom!!! így nekem az a hétvége, amikor dolgozok ki esik próbálás lehetőségéből !!! de rajtam kívül más is van aki néha dolgozik hétvégén, így neki is ki esik az a hétvége !!! ez már két hét !!! hétköznap ugye megint nem jó mert dolgozik más !!! így talán ha össze is tudnánk hozni egy próbát mondjuk úgy több hét elteltével, talán !!! de nem tudunk, mert vannak akiknek meg másik zenekaruk van amivel éppen koncertezik, amikor talán rajta kívül rá ér másik négy ember !!! de tegyük fel már jóval hetekkel megbeszélünk egy próba napot !!! tuti nem fog össze jönni, mert biztos, hogy valaki kap valami elfoglaltságot vagy munka, vagy koncert, ezt a próbát meg senki nem fogja magáénak érezni majd a másik programot félre tenni !!! mert egy koncert a működő zenekarral fontosabb vagy éppen a munka !!! elmesélem mi a mostani fel állás már éppen össze verbuválódtunk majdnem lett is egy koncertünk !!! mire a koncert felkérésnek eleget tettünk volna, vagyis el vállaltuk akkor  ebből a kis fel állásból akikkel én úgy gondolom soha nem fogunk még csak egy próbát sem össze hozni !!! lenyúlta éppen egy zenekar azt a koncertet, jót röhögnek a markukban, mert így panamai megint hátra szorult !!! mivel neki van most működő zenekaruk majd éppen itt is közreműködtek volna abból egy tag mint zenész !!! gyorsabbak, így lenyúlták !!! most hétvégén lett volna az első próba !!! de sajnos most éppen egy ember lemondta !!! következő próba két hét múlva de abban biztos vagyok az megint nem lesz jó valakinek !!! éppen egy koncert vagy másik zenekarral való próba miatt !!! a legszomorúbb az !!! biztos vagyok benne ha tudtunk volna dolgozni ez az öt fő aki most éppen szóba jött volna panamai jack formációban !!! bármikor, bárhol nagyon jól elszórakoztattuk volna a közönséget !!! de így amiről már régóta regélek mindenki mindennel foglalkozik, mégsem semmivel, mert nem halad semmi !!! mondta itt nekem nem régiben egy srác fontos neki a zene élete része kell legyen !!! itt a lehetőség mikor lehetne bizonyítani, éppen elmegy mert valahogy más fontosabb neki !!! mondta egy másik srác azt, amit ő már a másik zenekarral ki vív, az majd a panamai jacknak is teljes jog lesz !!! itt a lehetőség nem tesz érte !!! megy a másik zenekarral jack az meg, majd lesz vele valami !!! talán találtunk még két embert, akikkel még soha nem muzsikáltunk, no őket nem tudom mennyire fontos nekik a zene !!! mond csak én mit tehetnék, adtam ebből a formációnak amiről itt beszélek meg mérgelődök egy kicsit !!! pénzt, hogy legyen lemezük, mert még arra sem képesek, hogy ezt meg oldják !!! vagy adtam ebből a formációból ismét egy nap segítséget, hogy felvegyék a dalaikat, itt voltak egy hétvégén sikerrel jártak, jó amit felvettek !!! építettem egy házikót, hogy legyen hely pár jó kis srácnak lehetősége muzsikálni ne keljen könyörögni sok pénzt kifizetni próba termeké !!! vannak erősítők, csak jönni kellene majd muzsikálni !!! mit tegyek még, ugyan mit, viseljem el hogy állandóan én szorulok hátra !!! ami idő, az idő csak előre halad !!! egy hét, két hét, majd egy hónap két hónap, valamilyen szinten mindenki döcögél mellettem mert haladni nem haladnak !!! van lemez van demó !!! adja a sors legyen ebből több !!! csak ne akarjonak még többet bevállalni mondjuk a jackot !!! mondják ők ki, ez már sok nem bírják, nem tudnak eleget tenni !!! ne várják meg én tegyem rá a pontot !!! én egyszer már a múltban tettem erre pontot !!! mindenkit szépen meg kértem távozzon birtokomról !!! úgy érzem ezt a közeljövőben ismét megteszem !!! fájni fog mikor ezt kimondom, de sajnos úgy érzem közel már ez !!! akkor tudni fogom én is tettem arról, hogy ne legyen a jackból semmi !!! mert így úgy érzem csak én hozok áldozatot, rajtam kívül csak ígérnek, nyögnek !!! ígérni én is tudok !!! ilyenkor érzem azt nagyon, amit az elmúlt közel húsz évben emlékeim a zenélésről zártam soraim !!! ha munkásnak születtél az is maradsz tehetsz te bármit ez a sorsod !!! végezetül ha össze is tudnánk hozni egy próbát, az jó pár hét !!! de azt már én nem biztos kitudom várni !!! közel másfél két éve kezdtük ezt a jack históriát !!! eddig szinte alig tettünk érte !!! nem ragozom tovább !!! talán lehet jobb lenne ha csak a fotózásra több időt szentelnék !!! tudom sok más oldalról is meg lehetne közelíteni ezt a zenélést, mért nem csinálom ezt, mért nem csinálom azt, gondolhatja ezt most bárki, tanácsot én is tudok adni !!! én viszont tudom mik a lehetőségeim !!! menjek pestre zenélni, ugyan miből, a kis nyolcvanezremből !!! bizonyára most én is vicceltem !!! sud but true !!!

21,10h 05-06-2009

 

hú !!! hát leesik a fejem !!! mennem kell, holnap próbálok írni !!! fotókat próbáltam elő hívni !!! nem bírom folytatni !!! reggel befejezem ha meg ébredtem !!!

23,58h 06-06-2009

 

hogy is van ez !!! tegnap a szomszéd barátom 60 éves lett !!! meghívta szeretteit  egy kis lakmározásra !!! nem tudom, hogy mi hogyan, csak azt, hogy nagyon sokunknak van már digitális fotó masinája !!! ugye milyen jó !!! kíváncsi lennék azok közül akik ott voltak a lakmározáson kinek jutott eszébe, hogy csináljon pár fotót !!! szívesen meg tekinteném !!! gyanítom sokan csak meg vesznek ezt is azt is, aztán otthon a polcon hever !!! mert mikor bizony ki lehetne annak a tárgyi eszköznek tulajdonságait használni, nem jut ám eszükbe de jó volna csinálni mondjuk éppen tegnap pár fotót az eseményről, mikor a kereszt anyjuk 60 éves !!! szerintem ez senkinek nem jutott eszébe !!! szégyelljék magukat magam részéről ezt tudom hozzá fűzni !!! no kezdjük akkor a mai napot !!! reggel meg kért a szomszéd néni barátom készítsek már pár fotót a virágairól amit tegnap kapott !!! máris megyek !!! aztán gondoltam viszek állványt is !!! hát volt sok szép virág !!! talán még soha nem kapott ennyi sok szép virágot egyszerre !!! nagyjából próbáltam a szűk kis folyosón valami terepet rendezni !!! aztán neki láttam !!! majd itthon a számító gépen kiderült kell még néhány fotót csinálni !!! vissza mentem, csináltam még jó párat !!! annyira jól esett, hogy tudtam örömöt okozni !!! majd mondta a szomszéd asszony !!! kifizeti majd a lemezt, amire ki írom !!! ugyan mit fizetne ki ötven forintos lemezen mondtam!!! jó akkor ezt kaptam tőled a születés napomra mondta !!!

Kép

aztán délután elő hívtam a fotókat !!! majd meg mutattam neki !!! nagyon örült !!! én meg elkezdtem gondolkodni !!! hogy hát vannak ezek a pps-ek !!! amiket oly sokan kapunk az e-mail fiókunkba !!! hogy lehetne olyat csinálni !!! nem lehet az olyan nehéz !!! szépen be írtam a google-be !!! aztán ott ki adta a sissi lapját !!! olyan egy tündér !!! le írja hogyan lehet készíteni pps-t !!! nem volt más dolgom, átolvasgatni, aztán neki is estem pps-ben megcsinálni ezt a pár fotót a virágokról, meg a 60 éves szomszéd néni barátomról !!! no mikor kész lettem !!! elkezdtem nézegetni a sissi lapját !!! hát még én ennyi sok hasznos szép dolgot egy helyen nem értem !!! így végére sem értem !!! nagyon érdemes megnézni sissi lapját sok hasznosat találni ott !!! fel is raktam az oldalcímét a linkjeim közé !!! azt hiszem a kedvenc internetes oldalam lett a világhálón sissi lapja !!! nem tudok eltelni azzal, hogy tud emberbe ennyi sok szép emberhez méltó lakozni, majd ezt szépen tálalni mind annyiunk számára !!! igazi remek segítőkész emberbe leltem ma !!! még mindég nem tudok eltelni, olyannyira, hogy mindjárt vissza is nézek sissi oldalára !!! találtam ott egy remek fotót a világ képévé tudnám sorolni, annyira igaz magáért beszélő kis fotócska !!!

Kép

köszönöm a sorsnak, hogy elkalauzolt sissi oldalára !!!  www.gportal.hu/gindex.php 

21,52h 07-06-2009

 

nincs kedvem írogatni !!! itt van csatoltam a tegnapi fotóhoz egy kis magyarázatot !!!

 
 Ez egy fantasztikus fotó, amit egy amerikai fényképész 
készített egy operáció alatt.
Súlyos gerinc-rendellenességet próbáltak 
helyrehozni egy magzaton az anyaméhen belül a 
terhesség 23. hetében. 
A fényképész akkor még nem gondolta, hogy élete egyik 
legfontosabb képe lesz ez, hiszen a cél csupán a méhen 
belüli gerincműtét fényképeken is történő 
dokumentálása volt. 
Miközben Paul Harris fotós az Egyesült Államok-beli 
Tenesse állam Nashville városának Vanderbilt 
egyetemén a sebészeti klinika műtőjében fényképeket 
készített a műtét folyamatáról, megörökítette azt a 
pillanatot is, amikor a baba az anyai méhből 
kiemelte a kis kezét, és az őt operáló orvos ujját 
megfogta. 
 
Ez a hihetetlen fénykép a világ rengeteg újságjában 
megjelent, s Írországban az egyik "legerősebb 
zászlója" lett az abortusz legalizációja ellen küzdőknek.
 
Az ici-pici kéz, ami meghódította a világot, Samuel  
Alexanderé, aki tavaly december 28-án megszületett.
 
Ha komolyabban elgondolkodunk, megértjük, hogy 
az élet tényleg csak egy hajszálon múlik.
Az orvosok biztosak voltak benne, hogy nem tudták 
volna életben tartani a kisfiút a méhen kívül, így méhen 
belüli műtéttel kellett megoldani azt a 
rendellenességet, amit nem tudott volna túlélni. 
A méhet bevarrták, hogy a baba normálisan 
fejlődhessen tovább.
Ezért is ezt a képet nyilvánítják napjaink egyik 
legfontosabb orvosi fényképének.
Samuel a legfiatalabb páciens, aki ilyen operáción 
túlesett. 
 
Valószínű, hogy Samuel Alexander Arms 
megszoríthatja majd egyszer Dr. Brunner 
sebészprofesszor kezét - most már az anyai méhen 
kívül. 
 
Justine McCarthy tévé-bemondónő megjegyezte, hogy 
képtelenség nem elérzékenyülni a pici kezet látva,
 amint egy operáló sebész ujját szorítja, és 
lehetetlenség nem elgondolkodni azon, hogyan tud 
egy kéz életet menteni.
 
a fotó megtalálható sissi lapján !!! 
20,25h 08-06-2009
 
majdnem megszédültem itt, hogy nem figyeltem oda !!! 
de most már kezdem érezni csak pillanatnyi zavarok okozták 
elmémben a más állapotot !!! kezdek észhez térni aztán 
vissza a megszokott kerékvágásba !!! majdnem bedőltem !!! 
régen történt már velem ilyen, aztán nem is akarom kerülgessen 
az ilyesfajta érzés, mert arra csak rá faragtam a múltban !!! 
megyek az út másik felén, kerülöm az effélét !!! jól elvagyok !!! 
nem hinném lenne okom komoly panaszra !!! így alakult, enyém az 
életem a magam módján élem !!! nem szaporítom a szavakat, 
nézegetek még sissi lapján, aztán nyugovóra térek, kemény nap 
vár a keletiben holnap minket szerelőket !!!
21,15h 09-06-2009
 
  

Kép természetesen sok

beteg kocsink volt,

sikerült is néhányat

meg gyógyítanunk !!!

talán már egy kettő

úton is van európába !!!

munka után sikerült

pár fotót kattintanom,

aztán jót szunnyantottam

a vonaton !!!  fáradt

vagyok, megyek pihenek !!! aztán majd

holnap friss erővel !!! szeretek itt élni, a főváros zaja nem

hiányzik !!! vidék az valahogy számomra nyugalom !!!

22,10h 10-06-2009

 

 

19,33h ülök itt kint a kis házam verendályán, nem merem

bekapcsolni a modern 21.-század technikáját !!!

majd holnap felrakom, vagyis ma !!! ülök aztán gondolkodom !!!

de jó volna nagyon jó volna, ha holnap ez vagy az !!!

úgy gondolom holnap pont lesz téve !!! aztán ha úgy vagy így,

majd én is így vagy úgy !!! olyan jó lenne ha tudnánk ezt

szabályozni !!! de ezt nem lehet, ez jön aztán magával ragad !!!

vagy túléled, vagy nem !!! vagy tönkre tesz vagy nem, ha túléled

mázlista vagy !!! én ugyan mért lennék mázlista !!!

de talán most, talán most sikerül !!! hisz ember vagyok, aztán

még élek bízok !!! nem tudom helyre rakni a dolgokat !!!

jön valami, aztán nem tudod kordában tartani !!!

irányíthatatlan !!!

csak érzed azt, hogy valami jó de nem tudod meg magyarázni csak

érzed, átjárja tested !!! kicsit csendesedik az ég odafent

talán ő is látja miért küzdesz idelent !!! nem volt ő ilyen,

csak mi emberek meg háborgattuk aztán nem ám azt gondoljuk,

mi őt meg cincáljuk, erősebb ő annál erősebb bíza hallom,

a madarak csicsergését !!! csak figyelmeztetett mára !!!

éjszaka biztosan vissza tér majd !!! mi nyugszunk, ő meg

locsolja jövőnket !!! fura egy hely ez a földnevű bolygó !!!

 
19,55h 11-06-2009

 

Kép

nincs ez rendben így !!! még biztosan tart pár napig !!!

meg volt ez már rosszabb is, aztán azt is csak túléltem !!!

fotózgattam ma pár fotót barátaimról, meg virágokról !!!

este meg még itt járt fiatal barátom bics !!! lassan

kezdődik mindenkinek a hétvége én meg elhúzódom, aztán

végig nyomom a hétvégét !!! de remélhetőleg lesz egy jó

kis hetem !!! nem kell mennem majd csak jó pár nap múlva !!!

aztán mit, mit nem sikerül meg oldanom a jövő héten, hát

remélhetőleg ki tudom majd magamból űzni azt ami

megbolygatta ott legbelül !!! megyek próbálok nyugodni !!!

ez a szkíta zenekar csak felkavarta történelmünket bennem !!!

sokat hallgatom, tetszik mert igazakról énekelnek !!!

köszönöm barátomnak mert eljuttatta hozzám ezt a zenekart !!!

 

21,59h  12-06-2009

hol is kezdjem !!! minden össze zavart lett itt bennem !!!
nem tudom !!! még tart a válságos állapot !!!
ma este kaptam hozzá még egy adagot !!! én is mint
minden ember érzek lélegzek van valamiféle
elképzelésem az életről !!! aztán próbálok aszerint élni !!!
mivel itt élek még szülői birtokon !!! így állandóan azt
hallom ezt is meg azt is nem jól csinálom !!! no én azt
gondolom ha az ember kis embert nemz !!! igen nagy
felelősséggel van az iránt !!! egy bizonyos ideig !!!
igen naggyal !!! de mikor már eléri bárki azt a kort
amikor már kezd önállóan gondolkozni felfogni
mi is történik a világban !!! hagyjuk had tegye amit
gondol, amit szeretne cselekedni !!! még ha mi helytelennek
is tartjuk !!! természetesen lehetőségünkhöz
mérten segíteni !!! nem pedig próbálni aszerint a felfogás
szerint elfogadni, amit mi gondolunk a világról !!! aztán
azt bele erőltetni !!! ha pedig nem úgy cselekszik akkor nem
elfogadni !!! próbáljuk, próbáljuk elfogadni, de mégis a mi kis
gondolkodásunkat szeretnénk ha tovább vinné !!!
helytelennek tartom !!! úgy érzem a közeljövőben erre
még kapok majd egy adagot !!! nem,nem akarok én itt most
papolni !!! van mindenkinek saját kis gondja !!!
próbál mindenki kapaszkodni !!! azt sem mondom !!!
felejtsük el honnan indultunk az volna legnagyobb
vétség !!! talán azt tartom a legnagyobb vétségnek !!!
igen azt nagyon meg is vetem !!! mesélek valamit !!! sok évvel
ezelőtt mikor már kezdett bejönni az a fajta módi, mikor a
férfiak kezdték kopaszon hordani a frizurájukat !!!
egy barátomat elkísértük a fodrászhoz !!! majd mikor haza
értünk, meg álltunk a ház előtt az autóval !!! a barátom
kiszállt az autóból !!! mi még éppen ki sem szálltunk a
másik barátommal !!! máris hallom pisti az anyád
hétszentségit, hogy nézel ki !!! nem az a baj hogy kopasz
vagy !!! most mit mondanak az utcában az emberek !!!
ki sem mertünk szállni az autóból ezt hallván !!! erre varrj
gombot !!! majd eltelt nagyon sok év !!! éppen a kereszt
lányom tetoválást csináltatott magának !!! még én
kísértem el !!! még sírt is mikor varrták !!! de szeretett volna
egy kis delfint a lábába !!! majd vagy két hétig szinte
megvette a családom ezért őt !!! aztán egy napon pár hétre rá
azt hallom egy szülő szájából !!! végül is nem lett az a lány
ezzel rosszabb !!! szóval ez a nagy harci helyzet !!! magamról
csak annyit nincsen annál nagyobb baj mikor a sors lelki
ismerettel veri meg az ember !!! nem, nem panaszkodtam !!!
csak őszintén gondolkodtam !!! azt is fel érem ésszel a
vidéki kis emberek amolyan nem is tudom hogyan
gondolkodnak !!! nekik aztán végképp fel nem foghatatlan
ez a mai világ !!! most te mit tennél valószínű ugyanazt amit én !!! hallgatok tovább !!! mert az élet csak előre halad !!! bizony, bizony nagyon
sok barátom elvesztettem már végleg !!! de az élet mégis
előre halad !!! éppen most hívott fel egy barátom akivel
már csak olyan ritkán beszélünk mert az élet őt arra
engem erre küldött !!! ha mégis olyan nem igazán
jó gondolkodású ember lennék, vajon felhívnának
régről maradt barátaim !!! nem, nem vágyom én a
modern csodákra !!! csak én is élni az életet a magam módján !!!
mert mért is él a szív !!! vagy én is vessek meg bárkit
mert szappan operákat néz !!! a médiában !!! ami köztudott végleg
morzsolja az agyakat !!!
21,15h 13-06-2009

 
fáradt vagyok, megyek pihenek !!!
 
22,30h 14-06-2009

 
tegnap kicsit eltűntem !!! vendégeim voltak aztán
 
jót beszélgettünk ma meg kocsi bejárót

csinálgattam !!! így gondolataim nehezen szedem
össze !!! fáradt vagyok !!! elvagyok szokva a
kőműves munkától, de meg oldást nyert
kész van !!! próbálok pihenni majd gondolataim
össze rakni !!!

17,43h 16-06-2009

 

Kép

egy kicsit rosszalkodik mostanában a blog oldalam !!!
de valamennyire csak sikerül ide raknom
gondolataim !!! itt volt nálam két jó barátom minap
este !!! jól el is beszélgettünk az én kis petróleum
lámpám mellet a szabad ég alatt !!! beszélgettünk

a melegekről meg a drogról !!! nekem ezekről a dolgokról

az a véleményem, ketté osztanám őket, két csoportra
mind kettőt !!! vannak az igazi melegek, majd vannak
az igazi drogosak !!! de valójában én mindkettőt

betegségnek is tartom !!! elsődlegesen ezt én szeretet

hiányosságnak vélem, annyira szeretetre vágyik mind
két csapat az igaz meleg majd az igazi drogos, hogy
szeretet vágyásában ilyenné válik !!! viszont nagyon

okosak lennének ha az élet hagyta volna őket jól okosan

szeretetben kibontakozni !!! ez már valószínű
gyermekkorban meg kezdődik, majd mire felnő ezzé

alakul a szeretet hiány miatt !!! vagy meleg vagy drogos !!!

hidd el az igaz meleg nem jár tüntetni, csendesen éli az

életét, az igazi drogos sem jár feltűnősködni !!! viszont

van a másik csoport akikről én azt gondolom jó módjukban

már azt sem tudják mit csináljonak !!! így mindent

kipróbálnak aztán azt hiszik az nagyon jó, így művelik

akár a melegséget, akár a drogozást !!! meg van mindenük

semmiért nem kell kűzdeniük !!! mennek tüntetni, hogy

még jobban kitűnjönek a világból !!! semmi másról, nincs

igazából szó véleményem szerint mint kitűnni még

jobban a világból !!! csak ha volna egy kis eszük akkor

rájönnének már azzal kitűnnek az átlagból, hogy nagyon

buták !!! csak meg van mindenük, de ez nem elég éppen

ezért kipróbálják amiről itt írnék párszóban !!! nagyon

tanulságos beszélgetés volt ez minap itt este !!! jó lenne

úgy összeszednem gondolataim ahogyan szeretném !!!
mert csak próbálom itt a szavakat kerülgetni, de úgy
érzem nem tudom úgy elmondani ahogy szeretném !!!
21,50h 17-06-2009 blog 11 --))